Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 68 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [B]

ליאור:
    נאמל מקשיב להוראותיך ומהנהן, ומיד שולח גחלת לעבר סידוט שמתגלגל אחורה ונפצע קשה. נאמל מוסיף ושולח גם פצצות בוץ לעבר סידוט, שהפעם נשאר עירני ומתחמק.
    לפתע, סידוט מתקשח ואז תוקף במתקפה מהירה את נאמל שלא שם לב ונפגע.
    .
    אני אומר לנאמל " עשית לו מספיק נזק. עכשיו אתפוס אותו". אני זורק פוככדור על סידוט ומקוה שהוא יתפס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אני מבקש מכולם לשים לב להודעה הנעוצה של אלכס
    ---
    ליאור:
    נאמל הקטן והחמוד יוצא מהפוקדור בשמחה. נאמל מביט לעבר פאטרט, ומבין שזוהי מטרת האימונים שלו.
    לאחר הוראותיך, נאמל מיד קופץ ומשתמש בגחלת חזקה על פאטרט המופתע שנפגע קשה. לאחר מכן, נאמל קופץ שוב לעבר פאטרט ומטווח קרוב פוגע בפצצת בוץ חזקה בדיוק בעיניו של פאטרט שעדיין לא מבין מה קורה.
    לאחר מכן, פאטרט קם על הרגליים ומוריד את הבוץ מהעיינים שלו כשהוא פצוע קשה. פאטרט לא מוותר, רץ ותוקף את נאמל בדחיפה שמפילה את נאמל אך לא משפיעה עליו כל כך.

עדן:
    אני לא יכול לתת לך כל הזמן פוקימונים חזקים ובדיוק מתי שאתה רוצה... יש לך גם ביצת באלדם... תחזור ללכוד גרוולייט בהמשך...
    תלחם בפוקימונים שאתה פוגש ולפחות תאמן את הפוקימונים שלך...
    ---
    אתה ממשיך ללכת בדרך מספר 8 בחיפושים אחר גרוולייט, אך אתה לא מצליח למצוא.
    אתה ממשיך לטייל כשסניביי ופידוב לידך, ואתה מחזיק את הביצה בידיים כשלפתע אתה רואה סנדשרו קטן הולך לו

תומר 1:
    אתה מחזיר את מגנמייט לפוקדור ובמקומו יוצא מארקרוו שנראה נחוש.
    "קדימה טראנקוויל, תשמש בחיתוך אווירי על גריימר, ואז תשמש גם במתקפה מהירה על רטיקייט." אומר חואן, ושני הפוקימונים יוצאים ביחד. בהתחלה, מארקרוו משתמש בניקור על רטיקייט, "תתחמק!" צועק החייל מונום ורטיקייט הזריז ומתחמק מההתקפה של מארקרוו. למרות ההחמצה, מארקרוו לא מתייאש ומשתמש בהדהמה חזקה על גריימר שנפגע ונרתע לאחור, אך הוא לא מספיק וגם הטראנקוויל של חואן פוגע בגריימר עם חיתוך אווירי. טראנקוויל המהיר ממשיך ועושה סיבוב והתקפה מהירה חזקה על רטיקייט שעף לאחור.
    "ארר..." ממלמל החייל בכעס, "צאו כבר! רטיקייט תשתמש בנשיכה על טראנקוויל, ואתה גריימר חבטה על מארקרוו!" צועק החייל ושני הפוקימונים פוגעים במתקפותיהם במארקרוו וטראנקוויל, שמתרסקים על האדמה.

יואב:
    אתה מחליף את בגדיך לבגד הים ובינתיים פוליוואג נכנס לתוך הבריכה ואחריו גם אתה.
    פוליוואג נראה מאוד שמח בבריכה ומאוד נחוש להתאמן.
    "בסדר, בוא נתאמן! אקדח מים לעבר המטרה!" אני אומר לפוליוואג ונכנס איתו למים
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    אני כבר ב3 משחקים וויש לי את המשחק הזה... אני לא יוכל להתמיד... מצטער...
    ---
    בויזל מנסה אך הוא לא יכול לעוף בעזרת סוואבלו, ולכן הם נשארים אך לצד השני. סוואבלו משתמש בשירה, אך לא נראה שהיא מצליחה לו, ובויזל משתמש באקדח מים על מארקרוו, "תתחמק!" צועקת נלה ומארקרוו מתחמק באלגנטיות. לאחר מכן, סוואבלו ובויזל יוצאים אל אספיאון בניקור והדהמה, ואספיאון הזריז מצליח להתחמק מההדהמה אך לא מנהיקור שפוגע בו.
    "אוקיי אספיאון, מארקרוו, בואו נסיים את זה!" נלה צועקת בנחישות, "אספיאון, גמור את בויזל עם מתקפת קרן על חושי! מארקרוו תשתמש אתה בצל לילה על סוואבלו, סיים את הקרב!" צועקת נלה. לפתע, הנקודה האדומה שעל ראשו של אספיאון נעשת כחולה והוא יורה מן קרן משונה וחזקה על בויזל שנפגע קשה ומתרסק לאחור, ובאותו זמן מארקרוו תוקף בצל לילה חזק ומפחיד את סוואבלו. שני הפוקימונים שלך מתגלגלים לאחור, מעולפים.

דור:
    חחח בדיוק הלכתי לישון.
    ---
    ווינד יוצא מהפוקדור שלו, שמח ונחוש להתאמן. ווינד מתיישב על כתפך ומקשיב להוראותיך לגבי קראבלאסט. לפתע, ווינד קופץ מהכתף שלך וצולל לעבר קראבלאסט עם כנף זוהרת, אך קראבלאסט, שבמקרה שם לב לכך, מתחמק בזריזות מראפלט. לפתע, קראבלאסט קופץ ממקומו ומתכונן לתקוף את ווינד עם ניקור.

תומר 1:
    אתה מחפש בעיר אקרוטיק את מרכז הפוקימונים, ואתה מוצא אותו די מהר כי הוא בולט בעיר האפרורית למדי. אתה נכנס פנימה ורואה את האח ג'ון וצ'נסי [פרטים באנשים נוספים] ומבקש מהם לרפא את הפוקימונים שלך. צ'נסי לוקחת את הפוקדורים בשמחה ולאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם עם חיוך.
    לאחר מכן, אתה משתגר אל היער הלבן שבאונובה, ובמצוץ עין אתה מגיע לשם - יער די סבוך ולצמחייה שם יש מין גוון בהיר.

ליאור:
    אתה זורק פוקדור על סידוט שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ומשתחרר! סידוט חוזר לקרב!
    סידוט שנעשה מעט כועס תוקף את נאמל ביריית זרעים, שפוגעים בו אך והוא נפגע.

יואב:
    אתה נכנס עם פוליוואג למים. המים קרירים ונעימים ונראה שפוליוואג אוהב את המים ככה.
    אתה פוקד על פוליוואג את הוראותיך, הוא מהנהן, צולל ובקפיצה מתוך המים הוא שולח אקדח מים חזק על אחת המטרות ופוגע בה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]
    ליאור:
    אתה זורק פוקדור על סידוט שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ומשתחרר! סידוט חוזר לקרב!
    .
    אני אומר לנאמל " נראה שלא עשינו לו נזק רציני שיש לו עוד כוח להילחם. טוב תשליך לעברו פצצות הבוץ הכי חזקות שאתה יכול להשתמש בהם. לאחר מכן תשתמש במתקפת גחלת על סידוט הזה". בזמן שנאמל נלחם בסידוט אני ניגש אל הפוכדור שזרקתי ומחיק אותו.כשנאמל מסיים לתקוף בגחלת ובפצצות בוץ אני זורק את הפוכדור שוב על סידוט

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    ---
    בויזל מנסה אך הוא לא יכול לעוף בעזרת סוואבלו, ולכן הם נשארים אך לצד השני. סוואבלו משתמש בשירה, אך לא נראה שהיא מצליחה לו, ובויזל משתמש באקדח מים על מארקרוו, "תתחמק!" צועקת נלה ומארקרוו מתחמק באלגנטיות. לאחר מכן, סוואבלו ובויזל יוצאים אל אספיאון בניקור והדהמה, ואספיאון הזריז מצליח להתחמק מההדהמה אך לא מנהיקור שפוגע בו.
    "אוקיי אספיאון, מארקרוו, בואו נסיים את זה!" נלה צועקת בנחישות, "אספיאון, גמור את בויזל עם מתקפת קרן על חושי! מארקרוו תשתמש אתה בצל לילה על סוואבלו, סיים את הקרב!" צועקת נלה. לפתע, הנקודה האדומה שעל ראשו של אספיאון נעשת כחולה והוא יורה מן קרן משונה וחזקה על בויזל שנפגע קשה ומתרסק לאחור, ובאותו זמן מארקרוו תוקף בצל לילה חזק ומפחיד את סוואבלו. שני הפוקימונים שלך מתגלגלים לאחור, מעולפים.
    חחח..לי יש את המשחק של תומר,שלך,אבי,ליאור,דור,סיגל ואת שלי לנהל D:

"חזרו" אקרא להם ואלך לכיוון נלה, "קרב טוב היה..עכשיו הייתי רוצה ללכת למרכז.." ואז אשדר את עצמי למרכז הפוקימונים באותה העיר שאני וארפא את הפוקימונים.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ליאור:
    נאמל מתעצבן ושולח פצצות בוץ חזקות וגדולות על סידוט, שנפצע קשה מאוד אך עדיין לא מתעלף. לפתע, נאמל קופץ ממקומו ושולח גחלת חזקה על סידוט, שהפעם לא מצליח לעמוד יותר ונופל על הרצפה, מעולף.
    אתה הולך ומרים את הפוקדור שזרקת קודם, אך אתה רואה שהוא שבור על הרצפה. אתה שולף פוקדור חדש מכיסך, וזורק אותו על סידוט. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! לכדת סידוט!
    אתה מסתכל לשמיים ורואה שמתחיל להחשיך.

קודק:
    חחחח יפה. אבל לי אין כל כך הרבה זמן.
    ---
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים, "היה קרב טוב." אומרת לך נלה בחיוך ומחזירה גם כן את הפוקימונים שלה. לאחר מכן, אתה מכוון את הGPS שבטלפורטר אל מרכז הפוקימונים שבעיר, "אולי תחזור לפה פעם אחרת נערוך קרב נוסף." אומר נלה בחיוך לפני שאתה משתגר, "להתראות." היא מוסיפה ואתה משתגר מכאן אל מרכז הפוקימונים.
    במרכז הפוקימונים אתה רואה את האח ג'ון ואת צ'נסי [פרטים באנשים נוספים] מאחורי הדלפק. אתה מבקש שירפאו לך את הפוקימונים, ומיד צ'נסי לוקחת לך את הפוקדורים בשמחה. אתה מחכה דקות ואתה רואה בינתיים מהחלון שמתחיל להחשיך. ג'ון מחזיר לך את הפוקדורים, "עוד מעט כבר חושך, אתה מעוניין ללון במרכז?" הוא שואל בחיוך קטן.
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 04-19-2011 בשעה 12:53 PM
    Ido

| | Boshoku | |

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    נאמל מתעצבן ושולח פצצות בוץ חזקות וגדולות על סידוט, שנפצע קשה מאוד אך עדיין לא מתעלף. לפתע, נאמל קופץ ממקומו ושולח גחלת חזקה על סידוט, שהפעם לא מצליח לעמוד יותר ונופל על הרצפה, מעולף.
    אתה הולך ומרים את הפוקדור שזרקת קודם, אך אתה רואה שהוא שבור על הרצפה. אתה שולף פוקדור חדש מכיסך, וזורק אותו על סידוט. הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! לכדת סידוט!
    אתה מסתכל לשמיים ורואה שמתחיל להחשיך.
    "ייש לכדתי סידוט" .אני מרים את הפוכדור של סידוט ושם את הפוכדור בכיס שלי. אני ניגש אל נאמל ומלטף לו את הראש ואומר לו"אתה מצוין. תנוח אצלך בפוכדור ". אני מחזיר את נאמל לפוכדור שלו ואז מתחיל לחפש מקום שאוכל ללון בו הלילה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מחזיר את נאמל השמח לפוקדור, ומרים את הפוקדור של סידוט מהאדמה. אתה יוצא מיער ורידיאן, אל העיר ורידיאן, ואתה מחפש מלון כלשהו אך אינך מוצא. לפתע אתה רואה שני מאמנים הולכים ומדברים ואתה שומע את שיחתם, "איפה אתה ישן הלילה?", "נראה לי במרכז.", "אהה סבבה לך...".
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    קודק:
    ---

דור:
    חחח בדיוק הלכתי לישון.
    ---
    ווינד יוצא מהפוקדור שלו, שמח ונחוש להתאמן. ווינד מתיישב על כתפך ומקשיב להוראותיך לגבי קראבלאסט. לפתע, ווינד קופץ מהכתף שלך וצולל לעבר קראבלאסט עם כנף זוהרת, אך קראבלאסט, שבמקרה שם לב לכך, מתחמק בזריזות מראפלט. לפתע, קראבלאסט קופץ ממקומו ומתכונן לתקוף את ווינד עם ניקור.

תומר 1:
    אתה מחפש בעיר אקרוטיק את מרכז הפוקימונים, ואתה מוצא אותו די מהר כי הוא בולט בעיר האפרורית למדי. אתה נכנס פנימה ורואה את האח ג'ון וצ'נסי [פרטים באנשים נוספים] ומבקש מהם לרפא את הפוקימונים שלך. צ'נסי לוקחת את הפוקדורים בשמחה ולאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם עם חיוך.
    לאחר מכן, אתה משתגר אל היער הלבן שבאונובה, ובמצוץ עין אתה מגיע לשם - יער די סבוך ולצמחייה שם יש מין גוון בהיר.

ליאור:

יואב:
    אתה נכנס עם פוליוואג למים. המים קרירים ונעימים ונראה שפוליוואג אוהב את המים ככה.
    אתה פוקד על פוליוואג את הוראותיך, הוא מהנהן, צולל ובקפיצה מתוך המים הוא שולח אקדח מים חזק על אחת המטרות ופוגע בה.
    "עכשיו עוד אחד על מטרה אחרת ואז סטירה כפולה על אותה מטרה!" אני אומר בהתלהבות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה מחזיר את נאמל השמח לפוקדור, ומרים את הפוקדור של סידוט מהאדמה. אתה יוצא מיער ורידיאן, אל העיר ורידיאן, ואתה מחפש מלון כלשהו אך אינך מוצא. לפתע אתה רואה שני מאמנים הולכים ומדברים ואתה שומע את שיחתם, "איפה אתה ישן הלילה?", "נראה לי במרכז.", "אהה סבבה לך...".
    ' טוב נלך לישון במרכז לפוקימונים' אני מתחיל ללכת למרכז הפוקימונים שבעיר ורדיאן. כשאני מגיע לשם אומר לאח ג'ון"אפשר חדר לישון בו הלילה ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    יואב:
    פוליוואג מהנהן ושולח אקדח מים נוסף שפוגע במטרה, ואז אתה הוא קופץ ממקומו ונותן סטירה כפולה לאותה מטרה.
    לפתע, אתה רואה שפוליוואג מפהק מעט. אתה מסתכל מהחלון ורואה שעוד מעט כבר לילה.

ליאור:
    אתה הולך למרכז הפוקימונים שבורדיאין ואתה ניגש אל האח ג'ון. אתה מבקש מהאח ג'ון חדר ושואל אם נשאר מקום, "כן, בהחלט." הוא אומר ונותן לך מפתח שכתוב עליו 22, "אתה עולה למעלה, ויהיה מולך מסדרון ארוך - אתה בחדר 22." הוא אומר ומצביע על גרם מדרגות שבתוך המרכז.
    Ido

| | Boshoku | |

12. לא ברור בכלל
    קודק:
    חחחח יפה. אבל לי אין כל כך הרבה זמן.
    ---
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים, "היה קרב טוב." אומרת לך נלה בחיוך ומחזירה גם כן את הפוקימונים שלה. לאחר מכן, אתה מכוון את הGPS שבטלפורטר אל מרכז הפוקימונים שבעיר, "אולי תחזור לפה פעם אחרת נערוך קרב נוסף." אומר נלה בחיוך לפני שאתה משתגר, "להתראות." היא מוסיפה ואתה משתגר מכאן אל מרכז הפוקימונים.
    במרכז הפוקימונים אתה רואה את האח ג'ון ואת צ'נסי [פרטים באנשים נוספים] מאחורי הדלפק. אתה מבקש שירפאו לך את הפוקימונים, ומיד צ'נסי לוקחת לך את הפוקדורים בשמחה. אתה מחכה דקות ואתה רואה בינתיים מהחלון שמתחיל להחשיך. ג'ון מחזיר לך את הפוקדורים, "עוד מעט כבר חושך, אתה מעוניין ללון במרכז?" הוא שואל בחיוך קטן.
    "אממ..כן תודה.." אומר לג'ון ואז אשאל אותו "תוכל להוביל אותי לשם?"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [B]
    עדן:
    למה אתה לא מתאמן עם הפוקימונים האלה? תבין אני לא הולך להביא לך כרגע פוקימון נדיר וטוב כי בינתיים יש לך שלישיה מצויינת. זו לא תוכנית כבקשתך ואם לא תתאמן עם הפוקימונים הרגילים אז הפוקימונים שלך לא יתחזקו.
    שלישיה טובה ?! חוץ מבלדום חרא של פוקימונים ... לפחות תן משהו לא הכי חזק אבל טוב ...

14. משתמש מנוסה
    קודק:
    "שים לב," הוא אומר ומצביע לעבר גרם מדרגות שבמרכז, "אתה עולה למעלה במדרגות ואתה מגיע למסדרון מלא חדרים." הוא אומר בחיוך קטן. ג'ון מוציא מפתח קטן שכתוב עליו 17 ממגירה ונותן לך אותו, "אתה בחדר 17." הוא אומר בחיוך וניגש לטפל במאמן שמגיע אליו.

עדן:
    סניביי ופידוב חזקים מאוד ואם אתה לא מרוצה אתה יכול לשחרר אותם.
    ---
    אתה ממשיך ללכת בדרך 8 והפעם אתה לא מוצא כלל פוקימונים.
    אתה מסתכל למעלה ואתה שם לב שכבר מתחיל להחשיך.
    Ido

| | Boshoku | |

15. לא ברור בכלל
    קודק:
    "שים לב," הוא אומר ומצביע לעבר גרם מדרגות שבמרכז, "אתה עולה למעלה במדרגות ואתה מגיע למסדרון מלא חדרים." הוא אומר בחיוך קטן. ג'ון מוציא מפתח קטן שכתוב עליו 17 ממגירה ונותן לך אותו, "אתה בחדר 17." הוא אומר בחיוך וניגש לטפל במאמן שמגיע אליו.
    "תודה,ג'ון" אודה לו ואתקדם לעבר חדר 17 תוך כדי שאני מחזיק בידי את הפוכדורים של בויזל וסוואבלו ומחזיר אותם לכיסי.

Spoiler ספוילר

עמוד 15 מתוך 68 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •