The New World
המדען מוציא מכשיר כחול מוזר ומתחיל לשחק איתו,אתה רואה שהונטר זז כדי להתחמק משברי הקרח של וניליטה שלך,הונטר משתמש במתקפת כדור צל חזק במיוחד שפוגע בוניליטה שלך.
KoDakThe
סניבי מעיף את הכדור לתקרה אך סנובר אינו מתיר את מבטו מסניבי,ברגע שסניבי מתקרב אל סנובר יותר מדי,סנובר שולח קרן קרח חזקה במיוחד שפוגעת בסניבי.
Uchihe Sasuke
סוולו נשאר דומם על הרצפה מביט בך במבט נוקב,הוא מושיט את כנפו ליומן ונותן לך אותו,אתה מבין שהוא סומך עליך שתשמור על היומן של בעליו שמת מזמן,אתה רואה שסוולו לאט לאט נעלם באוויר הקר של סנופויט.
"כנראה שסוולו לא יעזור לי במסע שלי.." אומר בתחושת אכזבה.לאחר מכן אחפש פוקימונים לתפיסה באזור ההר.Uchihe Sasuke
סוולו נשאר דומם על הרצפה מביט בך במבט נוקב,הוא מושיט את כנפו ליומן ונותן לך אותו,אתה מבין שהוא סומך עליך שתשמור על היומן של בעליו שמת מזמן,אתה רואה שסוולו לאט לאט נעלם באוויר הקר של סנופויט.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
The New World
המדען אומר לך:"לפני עשר שנים,עבדתי במפעל הקרב הישן,בימים הישנים של פלקנר האגדי,הייתי המאמן האחרון לפני מוח המפעל,ג'ון לאחר שפרשתי מעידן הקרבות והגעתי למסקנה שאני צריך להתעסק במדע הפוקימונים,ג'ון נתן לי את זה,מכשיר ששולט בפוקימון".
וניליטה משתמש במתקפת רוח קרה חזקה במיוחד שפוגעת אומנם בהונטר אך לא מקפיאה אותו.
KoDakThe
המהלך לא יוצא כמתוכנן,סניבי שולח כדור אנרגיה חזק מאוד שחוסם את מתקפת קרן הקרח,לאט לאט כדור האנרגיה הופך לכדור אנרגיה קפוא ועוצמתי,סניבי מתקרב להרימו אך הוא מתפוצץ בפנים של סניבי וסנובר.
Uchihe Sasuke
אתה מסייר לעצמך באזור ההר,עד מהרה מצאת באזור:
פיקאצ'ו שראית שהוא יודע להשתמש במכת וולט,סופת חשמל סטטי וסינתזה,לידו ראית קבוצת פוקימוני מים די חזקים כמו גרידוס,סיקינג וגם סוואנה.
אתה רואה שלושה ילדים קטנים מסיירים להם באזור,אתה שומע את הבוגר בהם אומר:"אוקיי,המורה אמרה לנו למצוא שריד נדיר או מאובן של פוקימון מקנטו או מהואן".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
The New World
המדען מחייך ואומר:"בגלל זה ג'ון לא הובס חמישים קרבות ברציפות" הוא ממשיך לשחק במכשיר שלו והונטר שולח גל דופק אפל שמפספס את וניליטה שמצליח להשתמש במתקפת כדור שלג חזק מאוד שפוגע בהונטר.
וניליטה למד כדור שלג!
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
The New World
הונטר נעלם לכמה שניות ושהוא מופיע הוא תופס חזק מאוד את וניליטה ולא נותן לו לזוז,אתה רואה הילה לבנה מסביב לוניליטה והילה שחורה-סגולה מסביב להונטר,אתה רואה שההילה הלבנה זורחת באור חזק מאוד וגורמת להונטר להרפות מוניליטה.
Naruto Uzuzamaki
אתה רואה שמרצ'ומפ הוא אפשרות טובה בגלל שדילן הוציא רוטום חזק מראה,דילן מחייך ואומר לך:"למרות סוג האדמה שמרצ'ומפ מקבל המתקפות של רוטום מגוונות מאוד וחזקות מאוד".
אקדח המים של מרצ'ומפ מפספס את רוטום.
PikaRevolution
הילד בעל הסטרלי אומר לך:"שמי ליאו וזה ג'ואי,נעים מאוד עומר" אתה רואה שליאו מאוד ממוקד בתוכנית של ג'ואי,אתה רואה שליאו סוטה מעט מהשביל,ג'ואי אומר לך:"קדימה בוא נמשיך,ליאו יעשה את הדחיפה לילד" אתם מגיעים לפתח העיר ואתם רואים ילד בעל כובע כחול וחולצה אדומה,הוא אומר לכם:"תשלום או קרב" בדיוק אז ליאו קופץ ומפיל את הילד לשיחים,אתה רואה שליאו,וג'ואי מתחילים לרוץ,גם אתה מתחיל לרוץ,בסופו של דבר שלושתכם מגיעים למנהרת אורבורג במהירות.
"היי, זה סוואנה!" אומר ואלך אל הסוואנה.לאחר שאגיע אליה אשאל אותה:"שלום לך סוואנה,רוצה להלחם נגדי?" ואחכה לתגובה ממנה.Uchihe Sasuke
אתה מסייר לעצמך באזור ההר,עד מהרה מצאת באזור:
פיקאצ'ו שראית שהוא יודע להשתמש במכת וולט,סופת חשמל סטטי וסינתזה,לידו ראית קבוצת פוקימוני מים די חזקים כמו גרידוס,סיקינג וגם סוואנה.
אתה רואה שלושה ילדים קטנים מסיירים להם באזור,אתה שומע את הבוגר בהם אומר:"אוקיי,המורה אמרה לנו למצוא שריד נדיר או מאובן של פוקימון מקנטו או מהואן".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)