Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 68 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    "כן, צודק." הוא אומר לך בחיוך קטן ואז ניגש לבחוץ וובודק אם השטח פנוי, "נראה שיש לנו עוד כמה אורחים." הוא אומר ואתה נלחץ, אך לפתע נכנסים כמה מדענים שמודים לכם, ולך יורדת אבן מהלב.
    לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות ואתה רואה שזו שיחה מאליסון, "תגיע למפקדת האוויר ומהר ביחד עם מת'יו." היא אומר בטון רציני ואז מנתקת. אתה מספר למת'יו על השיחה עם אליסון, ושניכם משתגרים אל הלובי של מפקדת האוויר. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד. מת'יו לוחץ לך גם את היד, "כל הכבוד" הוא אומר לך בחיוך והולך לדרכו.

תומר:
    מארקרוו יוצא במתקפת כנף נוספת לעבר קופינג, "תתחמק ואז דחיפה!" צועק החייל, וקופינג זז במהירות הצידה ואז דוחף בחוזקה את מארקרוו שנופל לקרקע. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לרכז את מכת הברק בכדור, אך הוא לא מצליח ושולח מכת ברק רגילה, "תתחמק!" צועק החייל השני גם, וגם גולפין מצליח להתחמק.

ליאור:
    נאמל מנסה לשלוח פצצת בוץ לעבר אודינו, אך לפני שהוא מספיק היא פוגעת בו עם סטירה כפולה. אך מיד, נאמל שולח גחלת חזקה ומהירה שפוגעת בעיניים של אודינו והיא נפצעת די קשה ובקושי רואה, אתה מסתכל ואתה רואה שהמבט בעיניים של הליצן בהלם והוא לא צוחק.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    קודק:
    "כן, צודק." הוא אומר לך בחיוך קטן ואז ניגש לבחוץ וובודק אם השטח פנוי, "נראה שיש לנו עוד כמה אורחים." הוא אומר ואתה נלחץ, אך לפתע נכנסים כמה מדענים שמודים לכם, ולך יורדת אבן מהלב.
    לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות ואתה רואה שזו שיחה מאליסון, "תגיע למפקדת האוויר ומהר ביחד עם מת'יו." היא אומר בטון רציני ואז מנתקת. אתה מספר למת'יו על השיחה עם אליסון, ושניכם משתגרים אל הלובי של מפקדת האוויר. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד. מת'יו לוחץ לך גם את היד, "כל הכבוד" הוא אומר לך בחיוך והולך לדרכו.
    "תודה.." אומר לאליסון ואז אשתגר לעיר רוסטבורו,שבמחוז הואן,(העיר עם מחוז האבן) ולאחר שאגיע אליה אתחיל לצעוד לכיוון דרך 116.

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]
    ליאור:
    נאמל מנסה לשלוח פצצת בוץ לעבר אודינו, אך לפני שהוא מספיק היא פוגעת בו עם סטירה כפולה. אך מיד, נאמל שולח גחלת חזקה ומהירה שפוגעת בעיניים של אודינו והיא נפצעת די קשה ובקושי רואה, אתה מסתכל ואתה רואה שהמבט בעיניים של הליצן בהלם והוא לא צוחק.
    אני אומנר לנאמל " הניצחון בידיניו עכשיו אנחנו יכולים להביס את אודינו הזאת. אז גמור אותה במתקפת גחלת שוב ישר לעיניה . ואז תשלח לעברה פצצות בוץ חזקות מאוד שיגמרו אותה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    מארקרוו יוצא במתקפת כנף נוספת לעבר קופינג, "תתחמק ואז דחיפה!" צועק החייל, וקופינג זז במהירות הצידה ואז דוחף בחוזקה את מארקרוו שנופל לקרקע. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לרכז את מכת הברק בכדור, אך הוא לא מצליח ושולח מכת ברק רגילה, "תתחמק!" צועק החייל השני גם, וגם גולפין מצליח להתחמק.
    "מגנמייט תשתמש בצליל מתכת ואז מכת ברק!" אגיד למגנמייט בחשש "מארקרוו תנסה לעשות צוות כפול ואז מכת כנף!" אוסיף במהירות לעבר מארקרוו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    קודק:
    אתה מודה לאליסון, ומיד משתגר אל העיר ראסטבורו המסוכנת, ומשם אתה צועד הישר אל דרך מספר 116, על מנת להתאמן בזמנך הפנוי. אתה מתחיל ללכת בדרך 116 הנינוחה והרגועה, כאשר לפתע אתה רואה וויסמאר קטן וחמוד שהולך בין העשבים
    ---
    ד"א, בזכות הניסיון שצברת בקרב הקודם, שני הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.

ליאור:
    לאחר הוראותיך, נאמל הנחוש מיד שולח גחלת חזקה שפוגעת בבטנה של אודינו ומפילה אותה לקרקע, ואז הוא מוסיף פצצות בוץ חזקות מאוד בכל כוחו שעפות ומכסות את אודינו שעל הקרקע. הליצן הלחוץ רץ לעבר אודינו ומוריד ממנה את הבוץ, ושניכם שמים לב שהיא מעולפת. נאמל קופץ משמחה, אך אתה שם לב שהוא תשוש למדי. "אוקיי," אומר הליצן בקול רציני יותר, "עכשיו הגעת לפוקימון החזק ביותר שלי..." הוא אומר במעט כעס ושולף פוקדור, "צא מר.מיים!" צועק הליצן ומוציא מתוך הפוקדור מר.מיים חמוד שמאופר כמו ליצן.

תומר:
    מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים ואז תוקף במכת ברק נוספת שפוגעת בקופינג בחוזקה והוא מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, מארקרוו משתמש בצוות כפול ומבלבל את גולפין, ואז הוא יוצא משומקום ותוקף בחוזקה במתקפת כנף. שני הפוקימונים של היריבים שוכבים על הארץ, מעולפים.
    "ארר... זה לא נגמר!" צועקים שני החיילים תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם. לאחר מכן, הם עולים על האופנועים שלהם, ובורחים מהמקום. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.
    Ido

| | Boshoku | |

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנמייט משתמש בצליל מתכתי מחריש אוזניים ואז תוקף במכת ברק נוספת שפוגעת בקופינג בחוזקה והוא מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, מארקרוו משתמש בצוות כפול ומבלבל את גולפין, ואז הוא יוצא משומקום ותוקף בחוזקה במתקפת כנף. שני הפוקימונים של היריבים שוכבים על הארץ, מעולפים.
    "ארר... זה לא נגמר!" צועקים שני החיילים תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם. לאחר מכן, הם עולים על האופנועים שלהם, ובורחים מהמקום. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.
    "זה היה קרב ארוך, נכון חברים?" אשאל את מארקרוו ואת מגנמייט בשאלה רטורית ואז אוציא את הלוח משימות ואבדוק מה קורה שם.

7. משתמש מנוסה
    תומר:
    מארקרוו ומגנמייט, שאתה רואה שהם מאוד תשושים מהקרב, מהנהנים בחיוך קטן. לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות, ואתה רואה שזו שיחה מאליסון. אתה עונה ואתה שומע את הקול הרציני שלה: "תגיע למפקדה האווירית ומיד." היא אומר לך ומנתקת. אתה מקשיב להוראותיה, ומשתגר מיד אל לובי הספינה המעופפת, אשר כרגיל מוצף בפוקימונים וסוכנים. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    מארקרוו ומגנמייט, שאתה רואה שהם מאוד תשושים מהקרב, מהנהנים בחיוך קטן. לאחר מכן, אתה מוציא את לוח המשימות, ואתה רואה שזו שיחה מאליסון. אתה עונה ואתה שומע את הקול הרציני שלה: "תגיע למפקדה האווירית ומיד." היא אומר לך ומנתקת. אתה מקשיב להוראותיה, ומשתגר מיד אל לובי הספינה המעופפת, אשר כרגיל מוצף בפוקימונים וסוכנים. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד.
    "תודה רבה אליסון" אגיד לאליסון ואז אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים שלהם ואז אשתגר לקניון הגדול בסלדון כדי לקנות אבן אופל למארקרוו כדי שהוא יתפתח.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    ליאור:
    לאחר הוראותיך, נאמל הנחוש מיד שולח גחלת חזקה שפוגעת בבטנה של אודינו ומפילה אותה לקרקע, ואז הוא מוסיף פצצות בוץ חזקות מאוד בכל כוחו שעפות ומכסות את אודינו שעל הקרקע. הליצן הלחוץ רץ לעבר אודינו ומוריד ממנה את הבוץ, ושניכם שמים לב שהיא מעולפת. נאמל קופץ משמחה, אך אתה שם לב שהוא תשוש למדי. "אוקיי," אומר הליצן בקול רציני יותר, "עכשיו הגעת לפוקימון החזק ביותר שלי..." הוא אומר במעט כעס ושולף פוקדור, "צא מר.מיים!" צועק הליצן ומוציא מתוך הפוקדור מר.מיים חמוד שמאופר כמו ליצן.
    .
    אני אומר לנאמל " טוב בוא נביס גם את מר מיים הזה כמו שאבסת את אודינו.אז תשתמש בפצצות בוץ ונסה שהם יפגעו בעניים של מר מיים. לאחר מכן תשלח גחלת חזקה מאוד לכיון העניים של מר מיים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שימו לב ~ שחכתי להוסיף, כי כל מי שמגיע לדרגת טירון מתקדם מקבל מהצוות 3000$. לאחר כל ניצחון על פוקימון פראי אתם מקבלים 150$, ולאחר כל ניצחון על מאמן אתם מקבלים 300$. על ניצחון בקרב מכון אתם מקבלים 350$.

~~~~~~~~~~~~

תומר:
    ד"א בזכות הניסיון שצברת בקרב האחרון, הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.
    ---
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, ואתה משתגר אל העיר סלדון שבקנטו. בעיר סלדון, אתה הולך אל החנות הענקית, שהיא בולטת מאוד בין כל הבניינים, ואתה נכנס אל לובי החנות, ואתה רואה שלט ענקי שכתוב עליו את פירוט החנות:
    קומה ראשונה ~ פוקדורים ואמצעי ריפוי.
    קומה שניה ~ חפצים ואמצעי פיתוח.
    קומה שלישית ~ אמצעי חיזוק ואימון.
    קומה רביעית ~ אלקטרוניקה ומשחקים.
    קומה חמישית ~ מכירת פוקימונים.
    קומה שישית ~ לבית ולסביבה.
    קומה שביעית ~ הגג.

ליאור:
    נאמל שולח פצצות בוץ חזקות לעבר מר.מיים, "תשתמש במגן נרחב!" צועק הליצן ולפתע מר.מיים משתמש במגן רחב בצבע חום, שמגן עליו מפני פצצות הבוץ. "עכשיו בוא נסיים אותו בבלבול!" צועק הליצן ולפתע העיניים של מר.מיים נעשות כחולות, וסביב נאמל שמתחיל לרחף באוויר יש הילה כחולה, ולפתע, נאמל עף ומוטח בקיר בחוזקה. אתה רואה שהוא שוכב על הרצפה, מעולף.
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    שימו לב ~ שחכתי להוסיף, כי כל מי שמגיע לדרגת טירון מתקדם מקבל מהצוות 3000$. לאחר כל ניצחון על פוקימון פראי אתם מקבלים 150$, ולאחר כל ניצחון על מאמן אתם מקבלים 300$. על ניצחון בקרב מכון אתם מקבלים 350$.

~~~~~~~~~~~~

תומר:
    ד"א בזכות הניסיון שצברת בקרב האחרון, הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.
    ---
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, ואתה משתגר אל העיר סלדון שבקנטו. בעיר סלדון, אתה הולך אל החנות הענקית, שהיא בולטת מאוד בין כל הבניינים, ואתה נכנס אל לובי החנות, ואתה רואה שלט ענקי שכתוב עליו את פירוט החנות:
    קומה ראשונה ~ פוקדורים ואמצעי ריפוי.
    קומה שניה ~ חפצים ואמצעי פיתוח.
    קומה שלישית ~ אמצעי חיזוק ואימון.
    קומה רביעית ~ אלקטרוניקה ומשחקים.
    קומה חמישית ~ מכירת פוקימונים.
    קומה שישית ~ לבית ולסביבה.
    קומה שביעית ~ הגג.
    תודה.
    ~~~~~~~
    'אני באתי לפתח את מארקרוו אז אני צריך ללכת...' אחשוב לעצמי
    ואז אכנס לבניין ואחשוב שוב: 'לקומה השנייה' ואז אעלה בעזרת המעלית לקומה השנייה כדי לקנות אבן אופל.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="Sienna"][SIZE="3"][B]ש
    ליאור:
    נאמל שולח פצצות בוץ חזקות לעבר מר.מיים, "תשתמש במגן נרחב!" צועק הליצן ולפתע מר.מיים משתמש במגן רחב בצבע חום, שמגן עליו מפני פצצות הבוץ. "עכשיו בוא נסיים אותו בבלבול!" צועק הליצן ולפתע העיניים של מר.מיים נעשות כחולות, וסביב נאמל שמתחיל לרחף באוויר יש הילה כחולה, ולפתע, נאמל עף ומוטח בקיר בחוזקה. אתה רואה שהוא שוכב על הרצפה, מעולף.
    אני מחזיר את נאמל לפוכדור שלו ואז מוציא את זובאט שלי החוצה ואומר לו " טוב הגיע הזמן שלך לנצח את מר מיים ולעזור לי לזכות בתג המכון.אני מקוה שתצליח בזה.עוף לעבר מר מיים ותקוף אותו בעל קולי חזק מאוד.לאחר מכן עוף לעברו ותקוף בנשיכה אותו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מודה לאליסון, ומיד משתגר אל העיר ראסטבורו המסוכנת, ומשם אתה צועד הישר אל דרך מספר 116, על מנת להתאמן בזמנך הפנוי. אתה מתחיל ללכת בדרך 116 הנינוחה והרגועה, כאשר לפתע אתה רואה וויסמאר קטן וחמוד שהולך בין העשבים
    ---
    ד"א, בזכות הניסיון שצברת בקרב הקודם, שני הפוקימונים שלך למדו מתקפות חדשות.
    תגיד,אפשר לנסות ללכת למכון שם? אם אפשר..
    ואם סוואבלו התחזק,אז הוא יוכל להרים יותר משקל..לא?
    ---------
    "בויזל צא!" אומר ואחכה שיצא,לאחר מכן אורה עליו "תשתמש בסילון אקווה על הוויסמאר שם!"
    לאחר שהוא יעשה זאת אומר שוב "תשתמש אחרי זה במתקפת זריזות!"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

יואב:
    סטארביה החזק והנחוש יוצא במהירות לעבר קרוגאנק, הוא נעלם לשניה וחוזר לפתע ופוגע בחוזקה בקרוגאנק שלא היה מוכן ומתרסק כמה מטרים לאחור. "הפוקימון המפותח שלך לא יעזור לך!" צועק החייל בכעס, "צא שוב בעקיצת רעל!" ושוב קרוגאנק שועט לעבר סטארביה.

[
    מצטער שלא היייתי כל כך הרבה זמן פשוט המחשב היה בתיקון...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"אוקיי, סטארביה. היית טוב! עכשיו מערבולת רוחות ואז מתקפה מהירה!" אני אצעק בהתלהבות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה מרים את איווי המרוצה, ואתם שניכם משתגרים אל העיר ויולט שבג'וטו. אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ושם אתה מבקש מהאח ג'ון שירפא אותם בשבילך וכרגיל צ'נסי לוקחת את הפוקדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה דקות וכל זה היא עושה עם חיוך. לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז והולך אל המפקדה שבויולט, אתה נכנס דרך הדלתות האוטומטיות ובלובי אתה רואה פקידה עסוקה מעט, "כן? איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת בחיוך קטן.
    "באתי לנוח מעט," אני אומר. "יש כאן חדר מנוחה או משהו?" אני שואל, תוך כדי מציג בפניה את התג/טלפורטר שלי כדי שתבין שאני שייך לצוות ווינדי.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 24 מתוך 68 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •