Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 112
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=DarkRed][U][B]

סם:
    שמע בשביל להתחיל לרוץ עם אתה רוצה ללמד את סקורפי ולאמן את טריקו, שילחמו יחד!
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אח קטן?" אתה ממלמל בשקט, לא מבין ממש מה קורה, אתה מביט בפוקימון שלו ובודק בפוקדע:
    האנדוור, פוקימון כלב הציד, הוא מומחה בציד, מהיר מאוד ומאוד ממוקד כשהו רואה טרף הוא לא יניח לו עד שיתפוס אותו! יש לו קסדה חזקה וקשה כמו תוסף של גולגולת!
    אתה מחליט לא להתערב ולעזוב את זה לספייק... אתה מציע להטריקו להתאמן מביט על סקרופי וחושב לעצמך 'עם שניהם התאמנו יחד זה יחסוך זמן ויהיה מצויין!'
    לפתע אתה שומע צעקות רבות של וויכוח, נראה שספייק ואח שלו רבים, ספייק נראה כעוס מאוד ואומר "בוא נראה אותך כאן ועכשיו בקרב, הראשון שמביס את כל פוקימוני היריב מנצח!"
    טורקול בנתיים ממשיך להתאמן ואילו טריקו וסקורפי נראים מוכנים.
    מה תעשה?
    אז מתי אני אלמד את סקורופי?

אלך לשם ואבדוק שהכל בסדר ושהם רק עורכים קרב.
    אחר כך אחזור לסקורופי וטריקו, "אוקיי טריקו השתמש בקליע זרעים על סקורופי! סקורופי תתחמק ועוקצי רעל! טריקו זריזות ותתחמק מהמתקפה ואז חבטה! סקורופי נשיכת חרק!" אדריך את שניהם,אפנה לטורקול, "טורקול כמעט הצלחת! אני מאמין בך אתה תצליח! להמשיך לנסות!" אעודד את טורוקל

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סם:
    עכשיו, עם אתה בטוח שנתתי לך את זה לעכשיו ולא לאחריי שהוא התפתח אני מאמין לך!
    דרך אגב, כמה זמן לוקח לך לכתוב עדכון ל-4.. אני רוצה לדעת מה בערך היחס ביני לבינך, נראה לי שאני איטי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לשם ובודק מה בדיוק הולך עם השניים, אתה פונה אל ספייק ואומר "סליחה שאני מתערב, אבל הכל בסדר!" ספייק נראה מאוד כעוס ואומר "לא הכל בסדר, אני הולך להסביר לאחי למה הוא כפוי טובה וחסר רגישות בדרך הקשה!"
    ספייק מוציא את בדריל ואילו אחיו מוציא פוקימון גדול וחום דמוי נשר גדול, עם צלקת בעינוי הימנית!
    בנתיים אתה פוקד על טריקו וסקורפי להתחיל את הקרב:
    טריקו משתמש בקליע זרעים, סקורפי מנסה להתחמק אך נפגע, הוא משיב בעוקצי רעל וטריקו משתמש במהירות ומתחמק הוא משתמש עם זנבו בחבטה וסקורפי נושך אותו עם זנב חזק!
    שניהם עפים מעט אחורה וכל ומחייכים זה לזה...
    טורוקול מתחיל התייאש אך אתה אומר לו "נו קדימה, עוד פעם אחת הוא מנסה שוב והפעם מצליח ובענק הוא יורה קרן זוהרת וירקרקה היישאר אל אחד העצים.
    וכמעט הקרן עפה ישירה וחדה ומרעידה את העץ מהשורש ואד קצהו!
    מה תעשה?

אביב:
    אתה נבהל מעט וקורא על קיובון בקול רם וחזק "מה קרה קיובון?"
    "בוא חבר, נראה לי שהוא ונוזפאס מצאו משהו!" אתה אומר לאייפום, אתה מנגב את הזיעה מן המצח ואתם רצים במהירות. גם טוד וקרוקנה רצים אחריכם.
    אתה מצואים אותם ונראה שהם מסתכלי למטה, לפתע אתה רואה בור קדול ועמוק שמוביל למעיין קומה תחתונה במערה!
    נוצצת ומלאה בקריסטלים על הקירות ושם נמצא לוח גדול ועליו כתוביות מוזרות עם סמל שמזכיר את שלושת הציפורים האגדיות.
    אתה בולם את עצמך וכמעט נופל. ואז קורקנה וטוד באים בולמים ודוחפים אותך, ואתה בטעות דוחף את קיובון והוא נופל למטה!
    מה תעשה?

.

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס:
    צודק זה באמת לא בסדר, האמת שמאדקיפ הוא גם אדמה אז היא חזקה עליו פי 4.. אבל אני ישתדל להשאיר אותו בחיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לחשוש שאתה רואה שזה פוקימון עשב, אתה פותח את הפוקדע והוא אומר:
    בלוסום, פוקימון נערת ההולה, בלוסום תוקפת תוך כדי ריקוד שמבלבל לעיתים קרובות את היריבים שלה. היא חברותית ומתוקה.
    "האא... שיט" אתה מלמל מעט לחוץ, ליסה שואלת "מה אמרת?" ואתה מיד עונה "סתם כלום!" וחושב לעצמך 'פוקימון עשב, מאדקיפ הוא פוקימון מים. צריך למצוא פתרון טוב לקרב הזה...'
    אתה מגמגם ואומר בלא ברירה "אוקיי מאדקיפ אקדח מים!"
    הוא מתיז בחזקה על בלוסום שנעדפת לאחור אך לא נראה שהושפעה הרבה!
    המנדנדת את ראשה במהירות מצד לצד ומעיפה עלים חדים ומהירים שפוגעים היטב במאדקיפ, אך הוא קם במהירות!
    מה תעשה?
    מאדקיפ עוד לא אדמה, רק כשהוא מתפתח... ותודה.
    ~~~
    'אנחנו יכולים...' אני תוהה בלבי, מחזק את עצמי, ופונה לחזק גם את מאדקיפ. "מאדקיפ, אנחנו ננצח! אל תדאג! תשתמש בדחיפה חזקה!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    וואלאס:
    'אנחנו יכולים...' אני תוהה בלבך, מנסה לחזק את עצמך ולהאמין שתנצחו.
    אתה מעודד גם את מאדקיפ, שלמרות המהלומה שחטף עדיין רגוע ומחוייך "מאדקיפ, אנחנו ננצח! אל תדאג! תשתמש בדחיפה חזקה!"
    הוא מהנהן בראשו באיטיו וברוגע, לוקח כמה צעדים אייטים אחורה, אינך ממש מבין אך לפתע הוא רץ במהירות והשתוללות רבה ודוחף בכוח את בלוסום שנחבטת לאחור..
    "המאדקיפ שלך מוזר... אבל חזק, ו..גם חמוד!" אומרת ליסה ומביטה בוא.
    בלוסום כמה בחינניות ומנקה את עצמה מלכלוך, לאחר מכן היא מזנק ומסתובבת תוך כדי ומפיצה מהפרחים שעל ראשה אבק סגול וקהה (poisonpower) לפתע מאדקיפ מתחיל מעט לרעוד ולהשתעל הרבה.
    ואז היא שוב משתמש בעלי תער, אך מאדקיפ זורק את עצמו הצידה ונפגע רק מכמה מהם..
    מה תעשה?

.

5. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה נבהל מעט וקורא על קיובון בקול רם וחזק "מה קרה קיובון?"
    "בוא חבר, נראה לי שהוא ונוזפאס מצאו משהו!" אתה אומר לאייפום, אתה מנגב את הזיעה מן המצח ואתם רצים במהירות. גם טוד וקרוקנה רצים אחריכם.
    אתה מצואים אותם ונראה שהם מסתכלי למטה, לפתע אתה רואה בור קדול ועמוק שמוביל למעיין קומה תחתונה במערה!
    נוצצת ומלאה בקריסטלים על הקירות ושם נמצא לוח גדול ועליו כתוביות מוזרות עם סמל שמזכיר את שלושת הציפורים האגדיות.
    אתה בולם את עצמך וכמעט נופל. ואז קורקנה וטוד באים בולמים ודוחפים אותך, ואתה בטעות דוחף את קיובון והוא נופל למטה!
    מה תעשה?
    "אוויי לאא!"אומר ומיד אחר כך אקפוץ אחריי קיובון בתקווה שהציל אותו
    --------
    מצתער שהתגובה לא מי יודע מה מושקעת..פשוט אין לי כל כך במה להרחיב..

קרדיט ענק לרועי!

6. משתמש מנוסה
    וואלאס:
    'אנחנו יכולים...' אני תוהה בלבך, מנסה לחזק את עצמך ולהאמין שתנצחו.
    אתה מעודד גם את מאדקיפ, שלמרות המהלומה שחטף עדיין רגוע ומחוייך "מאדקיפ, אנחנו ננצח! אל תדאג! תשתמש בדחיפה חזקה!"
    הוא מהנהן בראשו באיטיו וברוגע, לוקח כמה צעדים אייטים אחורה, אינך ממש מבין אך לפתע הוא רץ במהירות והשתוללות רבה ודוחף בכוח את בלוסום שנחבטת לאחור..
    "המאדקיפ שלך מוזר... אבל חזק, ו..גם חמוד!" אומרת ליסה ומביטה בוא.
    בלוסום כמה בחינניות ומנקה את עצמה מלכלוך, לאחר מכן היא מזנק ומסתובבת תוך כדי ומפיצה מהפרחים שעל ראשה אבק סגול וקהה (poisonpower) לפתע מאדקיפ מתחיל מעט לרעוד ולהשתעל הרבה.
    ואז היא שוב משתמש בעלי תער, אך מאדקיפ זורק את עצמו הצידה ונפגע רק מכמה מהם..
    מה תעשה?
    'הולי קראפ...' אני אומר בלבי, מבוהל. "מאדקיפ, תשתמש בדחיפה נוספת! אתה יכול!" אני אומר. 'אני מקווה שלא יקרה לו משהו רע... אני אקח אותו למקום הריפוי הקרוב לאחר הקרב...'
    ~~~
    מה יותר קרוב - העיר הבאה או העיר הקודמת? שאני אדע לאן לרוץ אחרי הקרב.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק:
    'מי זה?!' את מהרהר ומדפדף בפוקדקס.
    לפתע הוא מופיע:
    וונונט, פוקימון הכדור הצמרירי, הפרווה של וונונט שומרת על חום גופו בגלל שיש לו דם קר, יש לו עיניים גדולות המאפשרות לו לראות ביום שמש חזקה, בחושך ואפילו בערפל.
    הפוקדקס שלך מסיים את דבריו ונכבה, לאחר מכן אתה מציע לפיפלאפ "לך תתידד איתו.." ואתה מצביע על וונונט. פיפלאפ נראה נבוך אך לאחר כמה דקות הוא מתחרת ומתקרב בזהירות...
    פיפלאפ אומר לו שלום במעט גמגום, וונונט נבהל ממנו ומשתמש בלבול ומעיף את פיפלאפ בעצמה לאחור!
    פיפלאפ נתקף בהלה, ויורה עליו בועות. ומבלי להתכוון מתחיל קרב.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

---------------------------
    "אוקיי! אםזה מה שהוא ביקש הוא יקבל קרב!" אצעק ואומר לפיפלאפ "תשתמש בבועות כדי לעוות לו את הראייה!".
    "עכשיו תשתמש בניקור מיד לכיוון בטנו הצמרירית! תנצל את זה שהוא לא רואה!" אומר בציפייה שוונונט באמת לא רואה..

Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    קודאק:
    "אוקיי.. אם זה מה שהוא ביקש הוא יקבל קרב!" אתה מלמל בנחישות רבה.
    אתה מורה לפיפלאפ "קדימה חבר, תשתמש בבועות כדי לעוות לו את הראייתו!" פיפלאפ שכבר מוכיר את המהלך נראה מעט יותר בטוח בעצמו, הוא מכסה את וונונט בבועות שפוגעות בו ומקיפות אותו.
    אחר-כך פיפלאפ לפקודך רץ עם רגליו הקטנות אל וונונט עם ניקור, מקורו זוהר בהילה לבנה ונעשה לחד וארוך יותר.
    הוא מכוון אל בטנו של וונונט אך לפתע הוא מבחין בפיפלאפ, קופץ ומתחמק ממנו, עיניו המיוחדות ראשו דרך הבועות!
    הוא חוזר בחזרה אל פיפלאפ בצעדים מגושמים ונושך את גבו "בנשיכת חרק", פיפלאפ צועק מכאב ונאבק בו.
    מה תעשה?

אביב:
    בסדר.. אני לא לוחץ אותך להגיב מושקע, אני פשוט יודע שעם תנסה לחשוב על כמה שיותר ריעיות מוזרים ומגוונים התגובה המלאה תבוא איתם.
    אתה שחקן טוב ואני סומך עליך!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוויי לאא!" אתה צועק בבהלה, "קיובון אתה בסדר?" שואל מפוחד ומביט בטוד, הוא אומר שהוא מצטער מאוד ושהוא לא שם לב שנעצרת. הוא אומר לחכות ונותן לדונפן שלו לזונפאס ולקרוקנה להחזיק חבל.
    הוא משלשל את הקצה השני למטה, אך אתה לא מחכה ומיד קופץ למטה בקריאה "אל תדאג קויובון אני בא לעזור לך!"
    ואתה נופל למטה ושאתה נוחט הכאבים מהניפלה מהמדרון בהתחלה חוזרים להכאיב מעט. "מה אתה נורמאלי?" צועק טוד ומיד יורד בחבל אחריך, גם אייפום וגולבאט של טוד יורדים איתו...
    הוא נותן לך משהוא למרוח על קיובון ועל הרגל שלך ומיד פונה ללוח האבן העתיק, נדהם ממנו. הוא מתחיל לקרוא ואז מסתובב וצועק לך עם דמעות בעיניו!
    "מצאנו מצאנו, אביב אתה ענק מצאנו!" והוא מחבק אותך חזק ואז מחבק גם את קיובון ואומר "תודה לך פוקימון קטן!"
    והוא קושר את החבל ללוח ונוזפס והחבורה מושכים זאת למעלה, ואז משלשלים שוב ואתם עולים בזה אחר זה!
    הוא לוחץ את ידך ומודה לך מאוד. . .(לאחר 10 דקות) אתם עומדים בפתח המערה, בחוץ, והוא מסביר לך איך לצאת ולחזור לדרך.
    הוא נותן לך מאובן ואומר "זה בשבילך, שתגיע לאי לייטנינג אתה תודה לי!"
    מה תעשה? איך תגיב?

וואלאס:
    העיר הקדומת כי יש עוד דרך פניך עד שתגיע לעיר הבאה.. אבל אל תדאג, לליסה יהיה "במקרה" תרסיס נגד!
    התמדה זאת מתקפה לא ראה בכלל, הידעת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    'הולי קראפ...' אתה מלמל לעצמף, מופתע ומבוהל.
    "מאדקיפ, תשתמש בדחיפה נוספת! אתה יכול!" אני אתה מבקש ממנו.. והוא מחייך אליך וקם על רגליו ושוב בדחיפה נכנס בכוח בבלוסום ומעיף אותה.
    היא מתחילה להראות סימני טשישות, הפעם היא מתחילה לרקוד ולרצד מצד לצד "בלווו-סום.. בלווו-סום.. בלו בלו בלו בלוסוווםם!!!" היא קוראת ומשחררת עלים, אך הפעם הם זוהרים וקורנים נראים חזקים יותר!
    הם פוגעים במאדקיפ בכוח הוא נשרט ונחבל..
    אך עדיין מתעקש לקום, ליסה נדהמת ממאדקיפ ושואלת "אתה רציני שרק התחלתם את המסע?"
    מה תעשה?

.

9. משתמש מנוסה
    סם:
    עכשיו, עם אתה בטוח שנתתי לך את זה לעכשיו ולא לאחריי שהוא התפתח אני מאמין לך!
    דרך אגב, כמה זמן לוקח לך לכתוב עדכון ל-4.. אני רוצה לדעת מה בערך היחס ביני לבינך, נראה לי שאני איטי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך לשם ובודק מה בדיוק הולך עם השניים, אתה פונה אל ספייק ואומר "סליחה שאני מתערב, אבל הכל בסדר!" ספייק נראה מאוד כעוס ואומר "לא הכל בסדר, אני הולך להסביר לאחי למה הוא כפוי טובה וחסר רגישות בדרך הקשה!"
    ספייק מוציא את בדריל ואילו אחיו מוציא פוקימון גדול וחום דמוי נשר גדול, עם צלקת בעינוי הימנית!
    בנתיים אתה פוקד על טריקו וסקורפי להתחיל את הקרב:
    טריקו משתמש בקליע זרעים, סקורפי מנסה להתחמק אך נפגע, הוא משיב בעוקצי רעל וטריקו משתמש במהירות ומתחמק הוא משתמש עם זנבו בחבטה וסקורפי נושך אותו עם זנב חזק!
    שניהם עפים מעט אחורה וכל ומחייכים זה לזה...
    טורוקול מתחיל התייאש אך אתה אומר לו "נו קדימה, עוד פעם אחת הוא מנסה שוב והפעם מצליח ובענק הוא יורה קרן זוהרת וירקרקה היישאר אל אחד העצים.
    וכמעט הקרן עפה ישירה וחדה ומרעידה את העץ מהשורש ואד קצהו!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    את הסופת עלים הבאת לטריקו שהוא התפתח,לא לעכשיו,לסקורפי יש את שיסוף לילה.

"למה הם רבים?" אמלמל ואוציא את הפוקידע שלי ואחפש מידע אחר הפוקימון של אחיו.
    אחרי זה אפנה לטורקול, "זה היה נהדר! תנסה עוד עד שתצליח!" אעודד אותו להמשיך.
    "אוקיי טריקו תשתמש בזריזות ואז קליע זרעים! סקורופי תתחמק ואז ישר זנב רעל! טריקו תרוץ לסקורופי ותשתמש בחבטה! סקורופי תתחמק בעזרת חפירה!" אדריך אותם.

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק:
    "אוקיי.. אם זה מה שהוא ביקש הוא יקבל קרב!" אתה מלמל בנחישות רבה.
    אתה מורה לפיפלאפ "קדימה חבר, תשתמש בבועות כדי לעוות לו את הראייתו!" פיפלאפ שכבר מוכיר את המהלך נראה מעט יותר בטוח בעצמו, הוא מכסה את וונונט בבועות שפוגעות בו ומקיפות אותו.
    אחר-כך פיפלאפ לפקודך רץ עם רגליו הקטנות אל וונונט עם ניקור, מקורו זוהר בהילה לבנה ונעשה לחד וארוך יותר.
    הוא מכוון אל בטנו של וונונט אך לפתע הוא מבחין בפיפלאפ, קופץ ומתחמק ממנו, עיניו המיוחדות ראשו דרך הבועות!
    הוא חוזר בחזרה אל פיפלאפ בצעדים מגושמים ונושך את גבו "בנשיכת חרק", פיפלאפ צועק מכאב ונאבק בו.
    מה תעשה?
    "פיפלאפ! תרחיק אותו ממך בחבטה! לאחר החבטה תרוץ אליו בשיא המהירות ותשתמש בניקור!" אומר לו ואסתכל בהסתקרנות על הפוקימון שמולי.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    וואלאס:
    העיר הקדומת כי יש עוד דרך פניך עד שתגיע לעיר הבאה.. אבל אל תדאג, לליסה יהיה "במקרה" תרסיס נגד!
    התמדה זאת מתקפה לא ראה בכלל, הידעת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    'הולי קראפ...' אתה מלמל לעצמף, מופתע ומבוהל.
    "מאדקיפ, תשתמש בדחיפה נוספת! אתה יכול!" אני אתה מבקש ממנו.. והוא מחייך אליך וקם על רגליו ושוב בדחיפה נכנס בכוח בבלוסום ומעיף אותה.
    היא מתחילה להראות סימני טשישות, הפעם היא מתחילה לרקוד ולרצד מצד לצד "בלווו-סום.. בלווו-סום.. בלו בלו בלו בלוסוווםם!!!" היא קוראת ומשחררת עלים, אך הפעם הם זוהרים וקורנים נראים חזקים יותר!
    הם פוגעים במאדקיפ בכוח הוא נשרט ונחבל..
    אך עדיין מתעקש לקום, ליסה נדהמת ממאדקיפ ושואלת "אתה רציני שרק התחלתם את המסע?"
    מה תעשה?
    "בחיי," אני אומר, ומופתע גם כן מהסיבולת של מאדקיפ. "התמדה!" אני אומר בחיוך.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    וואלאס:
    התמדה - זאת מתקפה שדורשת טעינה, ואז המשתמש יורה על היריב כוח אור חזקה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בחיי שכן.." אתה אומר לה באיטיות, מרוכז והמום מהסיבולת והנחישות של מאדקיפ..
    אתה מגמגם ומעט מתקפה להוציא את המילים "או.. או-אוקיי מאדקיפ התמדה קדימה!"
    מאדקיפ מקווץ את פניו נראה מרוכז ומאוד, עומד מתוח, לפתע ניצומות רבות מן האוויר "נשאבות" אל תוך גופו...
    בלוסום וליסה ממהרות לפעול ושוב תקופות, הפעם בחבטה, היא פוגעת ישירות אך מאדקיפ מתאמץ ולא זז.
    הוא ממשיך לטעון ובלוסום משגרת עלים קסומים, העלה הראשון מספיק לפגוע בו ולפתע הוא משגר קרן אור גדולה וחזקה אל בלוסום!
    היא מעיפה את העלים כאילו היו גרגירי אבק!
    עשן ואבק רב מהכסה את האיזור שבו בלוסום עמדה. לאחר כמה דקות היא עומדת מתנשפת וחבולה.
    מאדקיפ נופל ומתעלף, הוא היה מוטש מידי ולא יכל לעמוד עוד...
    מה תעשה?

קודאק:
    "פיפלאפ מהר! תרחיק אותו ממך בחבטה!" אתה בפוקד עליו ביהירות, פיפלאפ שולח יד אחורנית ומעיף את וונונט ממנו!
    ונונט נהדף לאחור אך לא נופל, פיפלאפ מיד רודף אחר עם מתקפת ניקור, אך וונונט מביט בוא במבט מוזר ולפתע המתקפה מתבטלת ופיפלאפ נופל.
    הוא מנסה לעשות זאת שוב אך לא מצליח, אתה מבין שוונונט השתמש במחסום (disable)
    ואז לפתע וונונט פותח פיו ומוציא צרחה חזקה ומחרישת אוזניים שמשגעת את פיפלאפ (super sonic)
    מה תעשה?

סם:
    אחי טורקול למד להשתמש במתקפה ליפני שתי עדכונים, עדכון ראשון זרמתי.. עדכון שני מה נסגר? XD
    "למה הם רבים?" אתה שואל בשקט את עצמך, ספייק מצליח לשמוע ואומר:
    "למה? אני יגיד לך למה, כי הבנאדם הגועלי הזה החליט לצאת למסע שלו בתקופה גרועה בחיים של המשפחה שלנו, כשהיו הכי צריכים אותו הוא קם והסתלק.. בעוד שאני נשארתי וטיפלתי באמא ואבא, כמו גדול."
    ודמעות זולגות מעיניו, לא נראה שאחיו ממש מתרגש מזה ואומר "זאת סתם שטות והעובדה היא שהסתדרתם!" ומיד ספייק מגיב "הסתדרנו?! אה יופי, שרדנו על הקסקס ואתה יודע זאת!"
    אתה בנתיים מוציא פוקדע ובודק לגבי הפוקימון שעומד לצד אח של ספייק, הפוקדע סורק את הפוקימון ואומר:
    פירו, פוקימון עורב הענק, לפירו יש מקור ארוך ומחודד ששומר על יציבות הכנפיים הגדולות שלו, הוא מצוייד בטפרים חזקים ועל גבו שכבת נוצות נוספת שמונעת חיכוך בעט טיסה מהירה.
    אתה ממשיך להריע לטורקול אך הוא מתעייף כבר וגרונו יבש, בנתיים ספייק ואחיו נלחמים.
    בנתיים טריקו וסקורפי ממשיכים להתאמן, טריקו משתמש פותח את פיו ואז בקליע זרעים!
    סקורופי הפעם מצליח להתחמק ושוב עובר ל זנב רעל אך טריקו גם כן רץ לסקורפי ומשתמש בחבטה עם זנבו.
    שתי המתקפות יוצרות הד רעש חזק, אך רואים שטריקו היה חזק יותר.
    לאחר מכן סקורפי מתחמק אל האדמה עם חפירה, ופורץ אל מתחת לטירקו ומכה אותו בכוח!
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אוף איזה עדכונים ארוכים יש לך, לך למכון כבר עייפת אותי XDD

.

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=DeepSkyBlue][U][B]

סם:
    אחי טורקול למד להשתמש במתקפה ליפני שתי עדכונים, עדכון ראשון זרמתי.. עדכון שני מה נסגר? XD
    "למה הם רבים?" אתה שואל בשקט את עצמך, ספייק מצליח לשמוע ואומר:
    "למה? אני יגיד לך למה, כי הבנאדם הגועלי הזה החליט לצאת למסע שלו בתקופה גרועה בחיים של המשפחה שלנו, כשהיו הכי צריכים אותו הוא קם והסתלק.. בעוד שאני נשארתי וטיפלתי באמא ואבא, כמו גדול."
    ודמעות זולגות מעיניו, לא נראה שאחיו ממש מתרגש מזה ואומר "זאת סתם שטות והעובדה היא שהסתדרתם!" ומיד ספייק מגיב "הסתדרנו?! אה יופי, שרדנו על הקסקס ואתה יודע זאת!"
    אתה בנתיים מוציא פוקדע ובודק לגבי הפוקימון שעומד לצד אח של ספייק, הפוקדע סורק את הפוקימון ואומר:
    פירו, פוקימון עורב הענק, לפירו יש מקור ארוך ומחודד ששומר על יציבות הכנפיים הגדולות שלו, הוא מצוייד בטפרים חזקים ועל גבו שכבת נוצות נוספת שמונעת חיכוך בעט טיסה מהירה.
    אתה ממשיך להריע לטורקול אך הוא מתעייף כבר וגרונו יבש, בנתיים ספייק ואחיו נלחמים.
    בנתיים טריקו וסקורפי ממשיכים להתאמן, טריקו משתמש פותח את פיו ואז בקליע זרעים!
    סקורופי הפעם מצליח להתחמק ושוב עובר ל זנב רעל אך טריקו גם כן רץ לסקורפי ומשתמש בחבטה עם זנבו.
    שתי המתקפות יוצרות הד רעש חזק, אך רואים שטריקו היה חזק יותר.
    לאחר מכן סקורפי מתחמק אל האדמה עם חפירה, ופורץ אל מתחת לטירקו ומכה אותו בכוח!
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אוף איזה עדכונים ארוכים יש לך, לך למכון כבר עייפת אותי XDD
    אז תעדכן בהתקפות של טורקול קרן סולארית..
    ואני צריך שטריקו יתפתח.

"חוצפה..." אמלמל בעודי מסתכל על הבחור.
    אנסה שלא להתעסק בזה יותר מדי ואלך לטורקול ואחבק אותו, "כל הכבוד! למדת קרן סולארית! אני מאוד גאה בך! תנוח" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
    אחזור לסקורופי וטריקו, "טריקו קדימה השתמש בקליע זרעים תוך כדי שאתה רץ לסקורופי! סקורופי אתה תשיב בעוקצי רעל! לאחר מכך סקורופי ישר זנב רעל ואז טריקו תקופץ ותתחמק בזריזות,אחר כך תחבוט בסקורופי ואתה סקורופי תנסה להשתמש שוב בחפירה! טריקו תנסה להתחמק מהחפירה!" אומר להם

14. משתמש מנוסה
    בר:
    כל הכבוד לי, תותח אני.. אבל צפיתי ממך שתעשה משהוא כזה! יש לך ראש יצירתי ובגלל זה השארתי דווקה אותך
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לחשוב על משהוא ואז מביט על הזירה באיך שפיצ'ו נלחם המתקפות בכל כוחו ולא מרוכז בכלל בטרטוייג, 'יש לי רעיון..' אתה חושב לעצמך ומתחיל לפעול.
    "יאנמה תחזיק מעמד עוד קצת, תן את כל מה שיש לך קדימה!" אתה מדברן את יאנמה והוא מנסה.
    "טרטוייג חדל עם עלי התער, תשתמש במתקפה מהירה על פיצ'ו הוא מרוכז כל כולו ביאנמה קדימה!" טרטוייג מביט בך ומציית "טוייג!" הוא אומר ומיד מפסיק עם עלי התער ומתחיל בריצה קלה שהופכת בכל צעד למהירה יותר ויותר..
    מאחורי טרטוייג יוצאת הילה לבנה מרוב מהירות, "פיצ'ו היזהר!" אומר ליאן, אך פיצ'ו לא מפסיק להגיב ונחבט בעצמה!
    מעט הוא מתגלגל ונשרט על האדמה, וענן אבק קטן מסתיר אותו, לאחר כמה שניות הוא מתפזר ופיצ'ו נראה מסוחרר ומעולף!
    מה תעשה?

"כל הכבוד לכם חברים, הייתם נפלאים, חזרו מגיע לכם מנוחה " אגיד להם ואחזיר את שניהם.
    "מצטער עם הייתי קצת קשוח איתם, בכל זאת היה קרב טוב, קדימה בואי נחזור למרכז הפוקימונים כדי שיהיו טעונים באנרגיה" אגיד לליאנה אושיט לה יד ואקח אותה למרכז הפוקימונים ;)
    "את יודעת שאני חושב על זה אנחנו בסטון ויל ונימצא פה המכון הראשון למה שלא אחרי שנסיים במרכז נלך למכון?, את יותר מכוונת להיות מתאמת או גם מתאמנת למכונים?" אגיד לה ואשאל אותה תוך כדי הליכה למרכז הפוקימונים

15. משתמש מנוסה
    וואלאס:
    התמדה - זאת מתקפה שדורשת טעינה, ואז המשתמש יורה על היריב כוח אור חזקה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בחיי שכן.." אתה אומר לה באיטיות, מרוכז והמום מהסיבולת והנחישות של מאדקיפ..
    אתה מגמגם ומעט מתקפה להוציא את המילים "או.. או-אוקיי מאדקיפ התמדה קדימה!"
    מאדקיפ מקווץ את פניו נראה מרוכז ומאוד, עומד מתוח, לפתע ניצומות רבות מן האוויר "נשאבות" אל תוך גופו...
    בלוסום וליסה ממהרות לפעול ושוב תקופות, הפעם בחבטה, היא פוגעת ישירות אך מאדקיפ מתאמץ ולא זז.
    הוא ממשיך לטעון ובלוסום משגרת עלים קסומים, העלה הראשון מספיק לפגוע בו ולפתע הוא משגר קרן אור גדולה וחזקה אל בלוסום!
    היא מעיפה את העלים כאילו היו גרגירי אבק!
    עשן ואבק רב מהכסה את האיזור שבו בלוסום עמדה. לאחר כמה דקות היא עומדת מתנשפת וחבולה.
    מאדקיפ נופל ומתעלף, הוא היה מוטש מידי ולא יכל לעמוד עוד...
    מה תעשה?
    אני יודע... אבל הוא לא אמור להיפגע ממנה... בכל מקרה...
    ~~~
    "מאדקיפ!" אני קורא בבהלה ומרים אותו בידיי. אני מביט בו מקרוב. "יש לך במקרה שיקוי?" אני שואל את ליסה. אם אין לה, אני דופק ספרינט בחזרה אל העיר הקודמת ומרפא שם את מאדקיפ. לאחר מכן אני אקנה מספר שיקויים.

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •