Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2060686970717280120170 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    דרגו קצת נפגע אבל פוגע בדרטיני בטופרי דרקון בקושי כי הוא זוחל מהמתקפה כול הזמן , גראס מתחמק מהאס אוירי בקושי וכשדרגו בא להשתמש בשאגת דרקון בריאנה צועקת "ביוטפלי תפוס בדרטיני ועוף הכי גבוה שאפשר עכשיו בשיא המהירות!" וביוטפלי עושה כדבריה והם מצליחים להתחמק מכול המתקפות " דרטיני עכשיו שאגת דרקון מאוויר וביוטפלי אבקת שיתוק!" קראה בריאנה וגגבייט השתתק ונפגע קשה מהשאגת דרקון של דרטיני "ביוטפלי עכשיו סופה!" קראה בריאנה ביוטפלי נפנפף בכנפיו ויצר סופה שגבייט ובאלבאזור נלכדו בה, באלבאזור השתמש בשוט גפן ותפס את גבייט ובשוט השני תפס בעץ , והוא הוציא אותם מזה אבל הם עדיין נפגעו
    'בריאנה היא מאמנת חזקה הרבה יותר מחשבתי' אני חושב לעצמי אני עוצם עיניים וחושב:'אם 'גראס' ישתמש בעליי תער והצלפת גפן ויזרוק אותם אל 'דרגו' שישתמש בטופר דרקון לשמיים יש סיכוי שהוא יפגע!' אני קורא אל הפוקימונים שלי:"'גראס' תשתמש בטריק החדש וזרוק את עלי התער אל 'דרגו'!'דרגו' תשתמש בטופר דרקון וכוון את העלים לכיוון היריבים!".

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    גראס ודרגו עושים כדבריך אבל בטעות חלק מהעלי טער נחתכים מהטופר דרקון של דרגו, הוא בכול זאת שולח אותם וביוטפלי מתחמק מרובם אבל נפגע מאחד ונופל למטה, "דרטיני תתפוס את העץ ואת ביוטפלי!" קראה בריאנה דרטיני מיהר להתלטף על עץ קרוב ותפס את ביוטפלי בפיו , שלבינתיים התאושש טיפה ועף קצת ואז התיישב על העץ " דרטיני קפוץ בקשירה!" קראה בריאנה, דרטיני דפץ על גראס ועטף אותו ולא איפשר לו לזוז, גראס התחיל להיפגע מזה ומהלחץ של העטיפה ונפגע קשה "עכשיו דרטיני שאגת דרקון!" קראה בריאנה ודרטיני השתמש בשאגת דרקון שפגעה בדרגו שהיה עסוק בלחשוב איך לחלץ את גראס

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    עומר
    גראס ודרגו עושים כדבריך אבל בטעות חלק מהעלי טער נחתכים מהטופר דרקון של דרגו, הוא בכול זאת שולח אותם וביוטפלי מתחמק מרובם אבל נפגע מאחד ונופל למטה, "דרטיני תתפוס את העץ ואת ביוטפלי!" קראה בריאנה דרטיני מיהר להתלטף על עץ קרוב ותפס את ביוטפלי בפיו , שלבינתיים התאושש טיפה ועף קצת ואז התיישב על העץ " דרטיני קפוץ בקשירה!" קראה בריאנה, דרטיני דפץ על גראס ועטף אותו ולא איפשר לו לזוז, גראס התחיל להיפגע מזה ומהלחץ של העטיפה ונפגע קשה "עכשיו דרטיני שאגת דרקון!" קראה בריאנה ודרטיני השתמש בשאגת דרקון שפגעה בדרגו שהיה עסוק בלחשוב איך לחלץ את גראס
    *פתחתי את ע''מ 70 אני לא מקבל פרס?
    *אילו מתקפות עוד יודע באלבזור.
    אני מתחיל להילחץ וחושב לעצמי:'דרטיני הוא פוקימון חזק מאוד ומתקפות הכנף של ביוטפליי בכלל לא רעות אז אני בכלל בסכנה בגלל שדרקון חזק על דרקון,רגע!' אסתכל על 'דרגו' ואומר לו:"'דרגו' תשתמש בטופר דרקון רק על דרטיני כמה שיותר חזק כמה שיותר מדויק,'גראס' נסה להשתמש בסינתזה!".

4. משתמש מנוסה
    עומר
    לא חכה ל80
    כתוב לך באלבאזור יודע עלי טער דחיפה חבטה ושוט גפן בעמוד 55
    ~~;
    גראס לא מצליח פוזוסינטזה, דרטיני נפגע מאוד וזוחל משם , "דרטיני זעם דרקון!" קראה בריאנה ובגלל שדרטיני היה עצבני זה פגע אפילו יותר בדרגו "ביוטפלי על חושי !" קראה בריאנה , גבייט ניסה להתגונן אבל העל חושי הרים את דרטיני לאוויר! "עכשיו דרטיני שאגת דרקון " אמרה בריאנה ודרטיני "פלט " כמו שאומרים שאגת דרקון לעבר גראס ודרגו

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    עומר
    לא חכה ל80
    כתוב לך באלבאזור יודע עלי טער דחיפה חבטה ושוט גפן בעמוד 55
    ~~;
    גראס לא מצליח פוזוסינטזה, דרטיני נפגע מאוד וזוחל משם , "דרטיני זעם דרקון!" קראה בריאנה ובגלל שדרטיני היה עצבני זה פגע אפילו יותר בדרגו "ביוטפלי על חושי !" קראה בריאנה , גבייט ניסה להתגונן אבל העל חושי הרים את דרטיני לאוויר! "עכשיו דרטיני שאגת דרקון " אמרה בריאנה ודרטיני "פלט " כמו שאומרים שאגת דרקון לעבר גראס ודרגו
    עיני מסתכלות על 'דרגו' ו'גראס',אני מרכין את ראשי ואומר:"בריאנה,אולי המצב שלי נראה רע אבל אני עוד אביס אותך,אם לא היום אז ביום מין הימים,'גראס' 'דרגו' תשתמשו בכול הכוח שלכם בשביל להביס את דרטיני ואז תביסו את ביוטיפליי!".

6. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו וגראס לא מבינים מה לעשות כדי להביס אותם , פתאום דרגו עוצר את שאגת הדרקון כמו שעצר את העלי טער, הוא נפגע קצת ועף אחורה וקם אבל לא נפגע כמו שהיה אמור להיות " מה לעזא?" אמרה בריאנה בהפתעה ואז התעשתה "טוב נו שהיה ביוטפלי תשתמש בכנף ברזל על העץ!" אמרה בריאנה וביוטפלי בעזרת הכנף ברזל חתך תעץ " דרטיני עכשיו זעם דרקון וביוטפלי כנף ברזל!" אמרה בריאנה והם יצרו ערמה של חתיכות עגולות בינוניות מעץ "עכשיו על חושי ותזרקו אותם!" אמרה בריאנה וביוטפלי זרק כ3 חתיכות מזה לעבר גראס ושלוש לעבר דרגו

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו וגראס לא מבינים מה לעשות כדי להביס אותם , פתאום דרגו עוצר את שאגת הדרקון כמו שעצר את העלי טער, הוא נפגע קצת ועף אחורה וקם אבל לא נפגע כמו שהיה אמור להיות " מה לעזא?" אמרה בריאנה בהפתעה ואז התעשתה "טוב נו שהיה ביוטפלי תשתמש בכנף ברזל על העץ!" אמרה בריאנה וביוטפלי בעזרת הכנף ברזל חתך תעץ " דרטיני עכשיו זעם דרקון וביוטפלי כנף ברזל!" אמרה בריאנה והם יצרו ערמה של חתיכות עגולות בינוניות מעץ "עכשיו על חושי ותזרקו אותם!" אמרה בריאנה וביוטפלי זרק כ3 חתיכות מזה לעבר גראס ושלוש לעבר דרגו
    "תתחמקו עכשיו!" אני אקרא לפוקימונים שלי,עיני מסתכלות על הפוקימונים שלי,של בריאנה,ועל בריאנה,'היא מאמנת קשוחה,עם אבא שלה הוא מאמן חזק כמו שהיא סיפרה לי אני מבין איך היא כול כך טובה' ארכין את ראשי ואומר להם:"'דרגו' 'גראס' רק שתדעו,אם תפסידו לא אכעס".

8. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו מסתכל אליך ומנסה לא לאכזב אותך ,במקום להתחמק מהחתיכה האחרונה הוא מעיף אותה לעבר דרטיני שמצליח איכשהו להתחמק אבל להיפגע קצת "יפה" אמרה בריאנה וחייכה " דרטיני עלה על החתיכה ביוטפלי תעיף אותה על גראס" אמרה בריאנה ושהחתיכה הייתה מאוד קרובה עכשיו זעם דרקון" אמרה בריאנה, גראס אולי התחמק מהחתיכה אבל מהזעם דרקון בקושי וניפגע, לא קשה מידי אבל עדין

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו מסתכל אליך ומנסה לא לאכזב אותך ,במקום להתחמק מהחתיכה האחרונה הוא מעיף אותה לעבר דרטיני שמצליח איכשהו להתחמק אבל להיפגע קצת "יפה" אמרה בריאנה וחייכה " דרטיני עלה על החתיכה ביוטפלי תעיף אותה על גראס" אמרה בריאנה ושהחתיכה הייתה מאוד קרובה עכשיו זעם דרקון" אמרה בריאנה, גראס אולי התחמק מהחתיכה אבל מהזעם דרקון בקושי וניפגע, לא קשה מידי אבל עדין
    אחשוב מעט:''דרגו' לא מנסה לאכזב אותי,הוא פוקימון שננטש,בגלל שהוא הפסיד להתפתחות של דרטיני',אסתכל על 'דרגו' ואומר לו:"'דרגו',זוכר שהיית פוקימון של מאמן קודם,הוא נטש אותך בגלל שהפסדת לדרגונייט נכון?הדרטיני הזה יתפתח מתישהו לדרגונייט,תשתמש בכעס שלך על המאמן הישן שלך ועל הדרגונייט בשביל להביס את דרטיני!".

10. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    עומר
    גראס מתאמן ועולה במספר ומגיע לשמונה! הוא מנסה 10 אך נכשל "אני מיד באה" אמרה בריאנה והלכה לרגע לאינשהו

יואב
    אתה בודק את פינאון בפוקדע
    "פינאון יודע שמירה אקדח מים בועות ודחיפה" קרא הפוקדע
    "אולי נלך אל עומר?" אמרה בריאה "נעשה קרב זוגות אני מול אתה ועומר" אמרה בריאנה (סורי שאני לא מתה שהיו שתי בריאנות)

נל
    "אני מציעה לך להשאיר אותה כאן, מחר בבוקר תיקחי אותה" אמרה ג'קלין והרגשת שאת עייפה מאוד, הלכת אחרי ג'קלין לעבר הבית והיא הראתה לך חדר שינה יפה בעל מיטה גדולה ארון שידה ושולחן
    "טוב. תודה על הכל, ג'קלין." אומר לג'קלין ואכנס לחדר. אשים את תיקי בארון ואוציא פיג'מה. אכנס למיטה ואכוון שעון לשעה 7.00 בבוקר. כשאתעורר אכבה את השעון ואחליף את בגדי. אכניס את הפיג'מה לתיק ואתארגן ליציאה. "קודם אלך לקחת את הביצה שלי." אומר לעצמי בקול ואסדר את החדר ואת המיטה כך שלא יהיה קשה לג'קלין ואז אצא לכיוון בית הביצים. אקח משם את הביצה שלי ואם ג'קלין ערה אומר לה שאני הולכת ואודה לה. אם היא לא ערה, אני אכתוב לה על פתק שהלכתי וארשום לה את מספר הטלפון שלי.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו כעס קצת אבל לא רצה לפגוע כול כך , במקום זה הוא השתמש בפיעמת דרקון שפגעה קשה מאוד בדרטיני "דרטיני תשתמש בזעם דרקון!" קראה בריאנה ודרטיני פגע גם קשה בדרגו , שניהם נראו מאוד מותשים וגם גראס וביוטפלי קצת פחות "ביוטפלי שתמש בעל חושי ותביא אליך את דרטיני לאחר מכן סופה חזקה!" אמרה בריאנה, ביוטפלי הביא את דרטיני לידו על העץ ויצר סופה חזקה במיוחד , גבייט ניסה להאחיז באדמה ונפגע די קשה, גראס גם נפגע, בסוף גבייט לא הצליח לעמוד והסתחרר אם הסופה יחד אם גראס
    נל
    את הולכת ורואה את ג'קלין ערה ושותה קפה, את אומרת לה שהיא הולכת והיא מביאה לך משהו עטוף בנייר סופג "זה לארוחה עד שתגיעי לעיר" אמרה נל, נפרדתם והתחלת ללכת ביער, בעודך הולכת פתאום פוסטר עף לך לפרצוף

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו כעס קצת אבל לא רצה לפגוע כול כך , במקום זה הוא השתמש בפיעמת דרקון שפגעה קשה מאוד בדרטיני "דרטיני תשתמש בזעם דרקון!" קראה בריאנה ודרטיני פגע גם קשה בדרגו , שניהם נראו מאוד מותשים וגם גראס וביוטפלי קצת פחות "ביוטפלי שתמש בעל חושי ותביא אליך את דרטיני לאחר מכן סופה חזקה!" אמרה בריאנה, ביוטפלי הביא את דרטיני לידו על העץ ויצר סופה חזקה במיוחד , גבייט ניסה להאחיז באדמה ונפגע די קשה, גראס גם נפגע, בסוף גבייט לא הצליח לעמוד והסתחרר אם הסופה יחד אם גראס
    אני קורא אל 'דרגו' ו'גראס' שלי בקול נואש:"בבקשה,אל תפסידו,אני מאמין שאתם יכולים להביס את היריבים שלכם,רק אם תשתמשו במתקפות הכי חזקות שיש לכם בצורה הטובה ביותר,'דרקו' תשתמש במתקפת פעימת דרקון על דרטיני וביוטיפליי ו'גראס' תחזיק את דרטיני בעזרת שוט גפן וזרוק אותו על ביוטיפליי!".

13. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו משתמש בפעימת דרקון שרבע ממנה נשאב למערבולת וחלק פוגע בדרטיני שמתעלף, גראס מנסה להחזיק בדרגו אבל מתעלף, הסופה נפסקת ושני פוקימוניך מתעלפים , ביוטפלי מעופף מאליהם "חזור דרטיני הייתי מעולה" אמרה בריאנה והחזירה את דרטיני "וואו הפוקימונים שלך טובים, במיוחד דרגו שלך" אמרה בריאנה והסתכלה אליו שהיה מעולף

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    עומר
    דרגו משתמש בפעימת דרקון שרבע ממנה נשאב למערבולת וחלק פוגע בדרטיני שמתעלף, גראס מנסה להחזיק בדרגו אבל מתעלף, הסופה נפסקת ושני פוקימוניך מתעלפים , ביוטפלי מעופף מאליהם "חזור דרטיני הייתי מעולה" אמרה בריאנה והחזירה את דרטיני "וואו הפוקימונים שלך טובים, במיוחד דרגו שלך" אמרה בריאנה והסתכלה אליו שהיה מעולף
    נאי נופל על הברכיים שלי ידיי מכסות את פניי:"אני הפסדתי" אני מלמל,אומר לפוקימונים שלי:"זה לא באשמתכם,נתתי לדם החם שלי לשלוט בי אני מצטער,בפעם הבאה אני אאמן אתכם,הייתם נפלאים רק שתדעו,גם הפוקימונים שלך טובים בריאנה".

15. משתמש מנוסה
    עומר
    "מה אתה עצוב?" שאלה אותך בריאנה "יש לך מושג כמה זמן ביוטפלי אצלי?" אמרה בריאנה והסתכלה אליך "אני יאמר לך, פחות או יותר 3 שנים, מי שהייתי בת 8 אז זה בערך 3 שנים" אמרה בריאנה והסתכלה אליך

וספארמרית מתקדמת

עמוד 70 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2060686970717280120170 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 4 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-4 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •