Pokemon GO
עמוד 87 מתוך 96 ראשוןראשון ... 37778586878889 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,291 עד 1,305 מתוך 1427
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
    ~~~
    המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
    המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
    המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
    חג עצמאות שמח! 3>
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1

אלון;
    אלון משתמש בכוויה וגורם לחומצה להתמוסס במים, אך הערבוב שנוצר לא נעלם אלא נופל על הקרקע.
    הקרקע נעשית בוצית ורעילה, ואל מי הביוב העומדים מגיע צבע סגול חזק. אתה מרגיש כאב ברגליים, ומיד עולה על מדרגת אבן יבשה.
    טרטל עולה על המדרגה לצידך, ונראה שגארבודור סובל מאוד. הוא שואב את המים הרעילים לגופו.
    הוא זוהר באור בצבע אדום כהה, ומתפוצץ לפתע; גושי זבל עפים לכל עבר, וגארבודור נותר קטן ומעולף היכן שהיה.
    לצערך, גם וורטרטל מעולף כרגע, ואתה מחזיר אותו לפוכדור בלית ברירה.
    "תחזור טרטל" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ומיד אחרי זה אזרוק על גאבודור פוכדור.

מה עם איוונט פסח? מה שהדבקתי בו 40 אנשים ופוקימונים..מתי אני מקבל על זה משהו?

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
    ~~~
    המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
    המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
    המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
    חג עצמאות שמח! 3>
    ~~~
    OH MY GOOOOD
    איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
    איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
    (נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )

תמיר;
    טראפינץ' משתמש בקבר חול אותו הוא יורה סביב דיונדריל, שמפסרת אותו במתקפת קרן.
    הוא יורה את כדור החול האחרון וקולע אל תוך פיו של דיונדריל שנחנק ומתחיל להשתעל.
    בינתיים, טראפינץ' מתקרב בתמימות, ותוקף אותו במפתיע ברגע שלא היה מוכן, גורם לו להתעלף.
    אתה מרסס אותו ואת המאמן, והם מצטרפים לצד שלוחם עימך. לפתע, אתה שומע רחש של זחילה, ומסתובב בבהלה.
    רעש של קפאון נשמע וקרן קרח חולפת ממש קרוב לראשך, אך מחמיצה. אתה מבחין בבחורה ג'ינג'ית נטולת פנים.
    "מהר טראפינץ', תחזור לפוכדור!" אני קורא בבהלה ומשיב אותו לפוכדור שלו 'קרן קרח? יכול להיות שהוא פוקימון מסוג מים וקרח יחדיו? הוא מאוד חזק... מי יעזור לי כאן?' אני חושב לעצמי מעט בפחד "בסדר ווימפיבל, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "מטר של עלי תער!" אני פוקד עליו.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר;
    גאלאד חוזר, וקורפיש משתמש באחיזת צבת, בעזרתה הוא תופס את קרנו.
    הוא יורה קרן בועות על ראשו של ריידו, וגורם לו לנזק רב מאוד.
    פוקימון הסלע מטיח את קורפיש בקיר, ותוקף אותו במתקפת קרן שמפילה אותו לקרקע.
    קורפיש מתעורר מהר, ולפתע זורח באור זהבהב, שהופך לאור סגול.
    מן הקרקע עולה זרם של חול וחצץ ומצליף בחוזקה בריידון. הזוהר פג והחול נעלם. קורפיש למד כוח סודי! (Secret Power)
    ריידון משיב בדריכה (Stomp) וקורפיש מתחמק ברגע האחרון.
    "כול הכבוד קורפיש! תשתמש עכשיו בכוח סודי שוב ואז שהוא יפגע תגמור אותו בבועות!" אפקוד על קורפיש "אתה מסוגל!" אעודד אותו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    בלספראוט משתק את מיילוטיק באבקה זהובה, ומצליף בו בחוזקה עם שוט גפן.
    הוא צועק בכאב, ומצליח להשתמש בהתרעננות (Refresh) שמעלים את השיתוק.
    מילוטיק זורח באור לבן, וכעת משתמש בהחלמה (Recover) שמשיבה לו אנרגיה וחיים.
    הוא יורה קרן קרח נוספת ומקבע את רגליו של בלספראוט לקרקע.
    "בלספראוט-תשתמש באבקת רעל ולאחר מכן באבקת שינה ואז בהצלפת גפן!" אומר לבלספראוט בתקווה שזה יעבוד.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?

[B]ברנדון;[/B]
    צ'ארמיליון משתמש בניב אש, ופוגע ברטיקייט בחוזקה ואף מבעיר אותו.
    רטיקייט עולה באש, ולכן העשן שמתפזר עולה מהר עם האוויר החם שסביב רטיקייט, ומתפוגג.
    הוא משתמש בניב על נוסף, אך צ'ארמיליון מתחמק ורטיקייט כושל ונופל ארצה.
    הוא קם על רגליו, ומשתמש במתקפה מהירה שמפילה את צ'ארמיליון על הקרקע ודורסת אותו.
    הוא מיד מוסיף שיסוע (Slash) וחותך עמוק בבשרו של פוקימון האש שזועק בכאב.
    (Poison Fang)
    "זה לא טוב!" אגיד בלחץ, "צ'ארמיליון היית מעולה תחזור!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
    "פיקאצ'ו הכל תלוי בך,תחליפי אותו" אומר לה, "קדימה תשתמשי במתקפה מהירה,תנצלי את הקירבה ותשתמשי בנשיקה מתוקה! לאחר מכן מכת ברק עוצמתית!" אומר לו בנחישות

6. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אלקיד משתמש במכת ברק שמשתקת ופוגעת בסוויפר הגדול והאימתני.
    הוא מוסיף אגרוף רעם, אך סוויפר מצליח להתחמק איכשהו על אף השיתוק.
    הוא משתמש בזנב רעל (Poison Tail) שפוגע באלקיד בחוזקה.
    פוקימון החשמל נותר עומד, עם בערך שלושת רבעי אנרגייה בגופו, והוא משתמש באגרוף רעם נוסף.
    הוא פוגע בסוויפר ומדביק אותו לקרקע. פוקימון הנחש קם ומשתמש בניב רעל.
    "אוי לא,אלקיד!"אני אומר בעצבנות."טוב,תחזור!נראה שמי שנשאר לי זה רק רטיקייט...טוב,רטיקייט צא!תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בנשיכה!"

7. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~

~~~
    חג עצמאות שמח! 3>
    ~~~
    OH MY GOOOOD

סיגל;
    סמוצ'אם תופסת את המים בבלבול, אך הם מתאדים לפני שהיא מספיקה.
    היא מיד משתמשת בשיר רשע, אך קורסולה משתמשת בהתרעננות ולא נרדמת. (Refresh)
    סמוצ'אם בכל זאת מנסה להקפיא את קורסולה, ומצליחה חלקית - היא מכוסה שכבת שלג עבה ורועדת מקור.
    קורסולה מרחפת השמיימה בבלבול, ומוטחת בחוזקה בקרקע.
    הקרח סביבה אמנם מתנפץ, אך היא סופגת נזק רב. קורסולה זורחת באור לבן וצוברת כך אנרגיה. (Recover)
    פוקימון האלמוג פוערת את פיה ושולחת כוויה (Scald), הפעם לעבר סמוצ'אם, ופוגעת.

אלון;
    אמרתי כבר. הפרס היה המתקפה ט'אנדרבולט, במקום שהבא אחריך יקבל אותה. ואתה תקבל פאנפי במקום ללכוד.
    ~~~
    אתה זורק פוכדור ריק מכיסך על גארבודור, אך אור כחול מחליף את האור האדום, וגארבודור לא נלכד.
    פוקימון זה שייך למאמן פוקימונים אחר, אומר לפתע הפוקדקס מתוך כיסך, ונכבה.
    אתה מחזיר את הפוכדור לכיסך, ורואה שגארבודור נעלם ונשאב אל פוכדור של דמות מסתורית בהמשך המערה.
    אתה מיד רודף אחריו יחד עם טרטל, ולפתע מחליק ונופל אל מי הביוב המסריחים. ריח טוב חודר לאפך.
    לונה, סיארה ו-וואלאס מגיחים מאחת הפניות, ונעצרים לידך. וואלאס, לעומתן, רץ לעבר הדמות ותופס אותו.
    אתה קם, ויחד עם הבנות והפוקימונים רץ לעברו. אתה רואה בחור לבוש מדי צוות רוקט אפורים, שיערו כחול מחשמל ועורו בהיר.

תמיר;
    מיילוטיק רק מים ם:
    ~~~
    אתה מזהה את הפוקימון כמיילוטיק, פוקימון מים, ובוחר בוויפינבל.
    הוא נעמד מול מיילוטיק, באנרגיות מחודשים אחר מנוחה ארוכה בפוכדור, והוא יורה עלי תער מפיו.
    עלי התער פוגעים במיילוטיק, ומיד הוא זוהר באור לבן וצובר אנרגיה מחדש על ידי החלמה. (Recover)
    וויפינבל שולח עלי תער נוספים בדיוק כשמיילוטיק תוקף בקרן קרח, והמתקפות מתנגשות ומתנטרלות.
    מיילוטיק "שוחה" באוויר לעבר וויפינבל ומתכונן להשתמש בזנב פלדה. (Iron Tail)

תומר;
    קורפיש משתמש בכוח סודי נוסף שמצליף בריידון בצורת נחשי חול ארוכים.
    ריידון רק מעוצבן ולא סופג נזק קל, ומשתמש במתקפת קרן לפני שקורפיש שולח קרן בועות.
    קורפיש עף באוויר, ומנצל את גובהו הרב ליצור מסך בועות גדול שמקיף את ריידון ופוגע בו בחוזקה.
    ריידון מתעלף, ולפתע נעלם במסך אור אדום ומוחזר לתוך פוכדור.
    אתה רואה דמות עומדת בצללים, ובורחת בריצה. יחד עם קורפיש, אתה רץ אחרי הדמות.
    אתה פוגש במהרה בפייטון שמצטרפת לריצתכם, ואתה רואה את הבחור בבירור לפתע, שיערו תכול וגופו חסון.
    אתם מדביקים אותה, ופייטון בועטת בגבו, מה שגורם לו ליפול.

עמית;
    בלספראוט משתמש באבקת רעל, ומרעיל את מיילוטיק, אך זה חוזר לעצמו בהתרעננות נוספת.
    אבקת השינה כן פוגעת, ומצליחה להרדים את נחש המים הגדול.
    בלספראוט מאריך את ידיו ופוצע את מיילוטיק בחוזקה מה שגורם לו להתעלף. הוא מוחזר לפוכדור.
    פוקימון קטן וורוד מחליף אותו, ויורה פיצוץ אבנים לעבר בלספראוט.
    מתוך אינסטינקט מדהים, בלספראוט יורה מטר של עלי תער ומפרק תא האבנים לחצץ וחול שמתפזרים על הקרקע.

ברנדון;
    צ'ארמיליון חוזר לפוכדור שלו, ופיקאצ'ו הקטנה מחליפה אותו בזינק מכתפך אל הזירה.
    היא משתמשת במתקפה מהירה, פוגעת ברטיקייט ומנשקת אותו נשיקה מתוקה שגורמת לציפורים לחוג סביב ראשו של העכברוש.
    הוא קם על רגליו, ובצעדים שיכורים וקלילים הוא רודף אחרי פיקאצ'ו אך נופל תוך מספר שניות.
    פיקאצ'ו טוענת חשמל בגופה, ומשחררת אותו לעבר רטיקייט שמשתתק ונפצע קשה.
    לפתע, פיקאצ'ו משתמשת במתקפה חדשה, וחובטת בזנבה בחוזק ברטיקייט. (Slam)

נועם;
    אתה סתם מחזיר פוקימונים לפני שהם מתעלפים... אבל זו החלטה שלך.
    ~~~
    אלקיד חוזר לפוכדור שלו, ואתה מוציא את רטיקייט שנעמד איתן מול סוויפר.
    הוא משתמש במיקוד אנרגיה בזמן שפוקימון הנחש זוחל לעברו, ומשתמש בנשיכה מטווח אפס.
    סוויפר נפצע בצורה בינונית עד קשה, ומשיב בזנב ברזל חזק, אך רטיקייט מתחמק בקפיצה מעל הזנב.
    רטיקייט מתרחק במתקפה מהירה כאשר סוויפר משתמש בנשיכה, וניצל גם ממתקפה זו.
    המתקפה הבאה, עוקץ רעל, מצליחה לפגוע.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    ~~~
    חג עצמאות שמח! 3>
    ~~~
    OH MY GOOOOD

אלון;
    אמרתי כבר. הפרס היה המתקפה ט'אנדרבולט, במקום שהבא אחריך יקבל אותה. ואתה תקבל פאנפי במקום ללכוד.
    ~~~
    אתה זורק פוכדור ריק מכיסך על גארבודור, אך אור כחול מחליף את האור האדום, וגארבודור לא נלכד.
    פוקימון זה שייך למאמן פוקימונים אחר, אומר לפתע הפוקדקס מתוך כיסך, ונכבה.
    אתה מחזיר את הפוכדור לכיסך, ורואה שגארבודור נעלם ונשאב אל פוכדור של דמות מסתורית בהמשך המערה.
    אתה מיד רודף אחריו יחד עם טרטל, ולפתע מחליק ונופל אל מי הביוב המסריחים. ריח טוב חודר לאפך.
    לונה, סיארה ו-וואלאס מגיחים מאחת הפניות, ונעצרים לידך. וואלאס, לעומתן, רץ לעבר הדמות ותופס אותו.
    אתה קם, ויחד עם הבנות והפוקימונים רץ לעברו. אתה רואה בחור לבוש מדי צוות רוקט אפורים, שיערו כחול מחשמל ועורו בהיר.
    "מצאתם את קלאפרי? סיארה לכי תחפשי אותה,רק חכי רגע" אומר ואוציא את פידג' וליטוויק.
    "פידג' וליט,תלוו את סיארה שתחפש את קלפייבל,ליטוויק אתה תאיר לה את הדרך עם הלהבה שלך" אומר להם.
    "וואלאס ולונה,תחכו פה" אומר ואלך לקראתם.
    "אז הגארבודור הזה שלך..הא?" אשאל את האיש המסתורי ואז אוסיף "צאו פרסיאן וטינו!".
    "טינו ופרסיאן,שמרו עליו שלא יברח" אומר להם ואתקרב אל האיש.
    "מה אתה עושה פה?" אשאל אותו ואנסה להוציא ממנו כמה שיותר מידע.
    "טינו,תשתמש עליו בגל הלם כדי שהוא לא יוכל לברוח" אומר לו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    ~~~
    חג עצמאות שמח! 3>
    ~~~
    OH MY GOOOOD

תמיר;
    מיילוטיק רק מים ם:
    ~~~
    אתה מזהה את הפוקימון כמיילוטיק, פוקימון מים, ובוחר בוויפינבל.
    הוא נעמד מול מיילוטיק, באנרגיות מחודשים אחר מנוחה ארוכה בפוכדור, והוא יורה עלי תער מפיו.
    עלי התער פוגעים במיילוטיק, ומיד הוא זוהר באור לבן וצובר אנרגיה מחדש על ידי החלמה. (Recover)
    וויפינבל שולח עלי תער נוספים בדיוק כשמיילוטיק תוקף בקרן קרח, והמתקפות מתנגשות ומתנטרלות.
    מיילוטיק "שוחה" באוויר לעבר וויפינבל ומתכונן להשתמש בזנב פלדה. (Iron Tail)
    "קדימה וויפינבל, השתמש באבקת רעל לעברו! לאחר מכן, טען כדור מזג אוויר ושלח אותו לעברה!" אני קורא ומצביע לעבר מיילוטיק 'בואנה, המאמנת שמולי חמודה... רק חבל שהיא רשעית כעת... אני חייב לנצח אותה כדי לשחרר אותה!' אני חושב לעצמי.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    אח"כ הורדתי את זה.
    ~~~
    'שאלתי כי-' הוא מתחיל להגיד, כשלפתע גג המרכז נעקר ממקומו, ופוקימון דרקון כתום מרחף מעליכם.
    'כל מאמני הרשע מתבקשים להגיע למרכז העיר,' הוא אומר, ולפתע אתה מרגיש שאתה מרחף באוויר!
    אתה עף יחד עם דיפ והאחות ג'וי ועוד מאמנים מהעיר סרוליאן לעבר מרכז העיר, והקול בראשך ממשיך לדבר.
    'אתם מתבקשים לתקוף את העיר סרוליאן, ולהפיץ בה את הרשע!' והדרקון מתחיל לתקוף. אתה רואה שסיקינג ופלאפי מחכים למטה להוראות.
    חזרתי להגיב.. להיום בלבד! אני פשוט רוצה להתקדם ולהתקרב כמה שיותר קרוב למכון השני ואולי לסיים אותו. אוכל לחזור ליהיות רגיל? דיי מציתי את כל הרשע...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אוציא במהירות את אייביזור שלי ואומר "עמוד במקום!" לאחר מכן אוציא גם את כל האחרים, "תפוס אותם עם גפן מצליפה אייביזור בזה אחר זה!"
    ואז אקשיב לקול הזה שמהדהד בראשי וארגיש את הרשעות ויצר ההרס שממלא אותי, אשדר לפוקימונים שלי "הקשיבו חברים, פלאפי אתר עמודי חשמל ותטעין אותם יתר על המידה עם גל רעם עד שיקרסו!"
    "אייבייזור נפץ חלונות ומבנים עם עליי תער וגפן מצליפה, סווינב השתמש בספת שלג, מים ג'וניור שלח כדורי צל לכל עבר!"
    "פוליוואג אתה תכפה על כולם, כל מי שיבוא להתקיף תרדים אותו עם היפזונה או תתקיף אותו!"
    ואביט לראות עם הם מצבעים זאת..
    בנתיים אביט שוב בפוקימון הדרקון הענקי אפתח את הפוקדע ואנסה לברר לאן הוא לוקח את כולנו!

.

11. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אלקיד חוזר לפוכדור שלו, ואתה מוציא את רטיקייט שנעמד איתן מול סוויפר.
    הוא משתמש במיקוד אנרגיה בזמן שפוקימון הנחש זוחל לעברו, ומשתמש בנשיכה מטווח אפס.
    סוויפר נפצע בצורה בינונית עד קשה, ומשיב בזנב ברזל חזק, אך רטיקייט מתחמק בקפיצה מעל הזנב.
    רטיקייט מתרחק במתקפה מהירה כאשר סוויפר משתמש בנשיכה, וניצל גם ממתקפה זו.
    המתקפה הבאה, עוקץ רעל, מצליחה לפגוע.
    "טוב,רטיקייט!הגיע הזמן לעלות שלב!תשתמש במיקוד אנרגיה אבל תרכז את האנרגיה לשיניים ואז תשתמש בנשיכה!{אני מנסה ללמד אותו ניב על.}

12. NYO HO HO
    עמית;
    בלספראוט משתמש באבקת רעל, ומרעיל את מיילוטיק, אך זה חוזר לעצמו בהתרעננות נוספת.
    אבקת השינה כן פוגעת, ומצליחה להרדים את נחש המים הגדול.
    בלספראוט מאריך את ידיו ופוצע את מיילוטיק בחוזקה מה שגורם לו להתעלף. הוא מוחזר לפוכדור.
    פוקימון קטן וורוד מחליף אותו, ויורה פיצוץ אבנים לעבר בלספראוט.
    מתוך אינסטינקט מדהים, בלספראוט יורה מטר של עלי תער ומפרק תא האבנים לחצץ וחול שמתפזרים על הקרקע.
    ממתי הוא למד עלי תער?!
    ---------------------------------
    "בלספראוט-תשתמש באבקת שינה, אבקת רעל ולאחר מכן בעלי תער על הפוקימון!" אומר לבלספראוט ולאחר מכן אבדוק מידע על הפוקימון הקטן והוורוד בפוקידע שלי, תוך כדי הסתכלות על הקרב.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 8
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 13
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

אלון;
    "עוד לא," אומרת סיארה, ויחד עם ליט ופידג' היא הולכת למנהרה ממנה קולו של קלאפייבל בקע קודם.
    לפני שאתה מספיק אפילו לעשות משהו, פוקימון על חושי קטן מאוד מתיישב על גבו של הבחור, ומנופף לשלום.
    שניהם נעלמים במסך אור לבן, ואתה נותר לבדרך, יחד עם וואלאס ולונה. צרחה נשמעת מרחוק.
    "זה הקול של סיארה!" צועק וואלאס, ואתם רצים בעקבות סיארה אל המשך המנהרה.
    הביוב מתחיל להפוך לאדמה קשה, ולאט לאט הצחנה נעלמת וריחו המתקתק של ביוטיפליי עולה באפכם.
    פוקימון הפרפר שוכב על הקרקע, מעולף, ומעליו גוהר ריידון גדול וחזק, מאחוריו אתה רואה את סיארה, קלאפייבל והבחור מצוות רוקט.

תמיר;
    אבקת רעל בוקעת מפיו של וופינבל, ומרעילה את מיילוטיק. לפתע, הוא זוהר באור לבן ונרפא מהרעל. (Refresh)
    כדור מזג אוויר בצבע לבן נורה לעבר מיילוטיק, שמשתמש בריקוד גשם וגורם לכדור האנרגיה להיות מסוג מים.
    וופינבל נרטב, ולפתע משתמש בגדילה וגדל פי 4 מגודלו המקורי! הוא גדול כעת ממיילוטיק שמתחיל לפחד.
    הוא יורה קרן קרח, אך וופינבל משתמש בעלי תער ומנטרל אותה.

ניב;
    לוק אט מיי ה"פ. והרשע עומד להיגמר. היית אמור להיות כבר בהר הירח שוב, באוונט יום העצמאות.
    ~~~
    אתה מוציא את כולם, והם מתחילים לזרוע הרס בעיר, למבניה, תושביה והפוקימונים בה.
    אתה שול את הפוקדקס, אך הוא לא מגיב ומציג הודעה שאומרת שתקלה טכנית במעבדת הפרופסור מונעת מהמידע לצאת.
    לפתע, מגיחה מולך מאמנת מכון המים, מיסטי, ולצידה מיילוטיק. היא עומדת על גג קרוב, ומביטה בך בזעם.
    קרן קרח נורית מפיה של מיילוטיק לעברך, וסווינאב מגן עליך ובולע אותה, סופג נזק מזערי בלבד.
    מיילוטיק משתמש בזנב פלדה ומעיף אותך ואת כל הפוקימונים שלך אל תוך כיכר העיר, אליה מיסטי ומיילוטיק מגיעים בריחוף.
    "קרב," אומרת מיסטי. "מיילוטיק, תהיה מוכן!" היא אומרת בזעם.

נועם;
    רטיקייט מרכז אנרגיה רבה בשיניו, ולפתע משתמש בניב על (Hyper Fang) ופוגע.
    סוויפר נפצע קשה, ומתעלף מיד. אתה מרסס אותו ואת המאמן, והם מתרחקים.
    לפתע, רעש נשמע ממקום קרוב ואתה רואה מאמנת ג'ינג'ית שהביסה בזה הרגע ילד קטן עם מיאו, והדביקה אותו.
    היא מביטה בך, ורצה לכיוונך, לצידה מיילוטיק גדול ומסתורי, שיורה קרן בועות לעבר רטיקייט.

עמית;
    למד ברגע זה. לא טוב? XD
    ~~~
    בלספראוט משתמש באבקת שינה, ומרדים את קורסולה בקלות.
    הוא יורה מטח עלי תער, בהם למד להשתמש רק כרגע, ופוצע את קורסולה אנושות - המתקפה משפיעה עליה בצורה חזקה מאוד.
    אתה פותח את הפוקדקס, ומתעצבן לגלות שעדיין קיימת תקלה במעבדת הפרופסור אוק, והפוקדקס לא פועל.
    אבקת הרעל לא משפיעה על קורסולה הרדומה, ובלספראוט מחכה למהלך הבא שעליו יהיה לבצע.

14. NYO HO HO
    עמית;
    למד ברגע זה. לא טוב? Xd
    ~~~
    בלספראוט משתמש באבקת שינה, ומרדים את קורסולה בקלות.
    הוא יורה מטח עלי תער, בהם למד להשתמש רק כרגע, ופוצע את קורסולה אנושות - המתקפה משפיעה עליה בצורה חזקה מאוד.
    אתה פותח את הפוקדקס, ומתעצבן לגלות שעדיין קיימת תקלה במעבדת הפרופסור אוק, והפוקדקס לא פועל.
    אבקת הרעל לא משפיעה על קורסולה הרדומה, ובלספראוט מחכה למהלך הבא שעליו יהיה לבצע.
    אני אמרתי משהו רע?
    -------------------------
    "בלספראוט-השתמש בעלי תער ולאחר מכן בהצלפת גפן על קורסולה!" אומר לבלספראוט בבטחון ובאכזבה שהפוקידע עדיין לא עובד.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה

~~~
    ~לרעה~
    תומר- 38
    ניב- 12
    קודאק- 40
    סיגל- 13
    ~לטובה~
    תמיר- 10
    עמית- 10
    ברנדון- 15
    נועם- 15
    דוד- 10
    ~~~
    OH MY GOOOOD

עמית;
    בלספראוט מצליף בקורסולה תוך שליחת מטר עלי תער, והיא מחוסלת בקלות יתר.
    לפתע, בלספראוט זוהר באור לבן ומתפתח... ראשו גדל, ונקודות מופיעות עליו. גופו קטן במקביל.
    וופינבל חמדמד מופיע מולך, מחויך, ונראה שמח בדיוק כמוך על הניצחון וההתפתחות.
    קורסולה מוחזרת, ופוקימון דמוי כוכב ים סגול עם אבן חן במרכז גופו מופיע במקומה.
    הוא יורה קרן על חושית מאבן החן האדומה, ופוגע ישירות בוופינבל, פוגע בו בחוזקה. (על חושי > רעל)

עמוד 87 מתוך 96 ראשוןראשון ... 37778586878889 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •