Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 49 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The KoDak
    אתה שומע קול מוכר,את קולו של איווי,אתה רואה שאיווי רץ אליך ומתחבא מאחוריך,אחר כך אתה רואה פוקימון קטן,בצורת עכבר,צבעו הוא צבע צהוב בוהק,אתה מצאת את הרטטה הזוהר.

איתי
    אתה,בידוף והנערה המסתורית שאת שמה אתה לא יודע מתקדמים לכיוון המעבדה של הפרופסור,אתה רואה בניין מתכת ישן מאוד,ליד הבניין מתכת אתה רואה שלט עץ ישן שבו כתוב:"מעבדת X".

Kayoger
    הילדה אומרת לשני הילדים:"תתפסו אותו" שני הילדים בני העשר תופסים אותך ומפילים אותך,אתה רואה שהילדה מתקרבת,שמה את רגלה השמאלית על החזה שלך,היא אומרת לך:"מה השם שלך?".

Gallade
    המאמנת אומרת לך:"שיט,חבל רציתי לבחון את הכוח של הפוקימון שלי ואתה אפילו לא מאמן,אז שלום" היא ממשיכה לדרכה שלה,אתה רואה שהיא נעלמת בין העצים,אתה מביט סביבך ואתה רואה בניין בגודל בינוני שבו כתוב:"מרכז פוקימונים".

Druddigon man
    אתה רואה מחקר ישן שבו כתוב:"מחקר,סודי בהחלט,תיק מספר X4S3,תכשיט החיים" אתה רואה שהמדען מתקרב אליך,הוא חוטף לך את המחקר מבין הידיים,הוא אומר לך:"תודה לך" הוא בורח מהמעבדה במהירות רבה.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Gallade
    המאמנת אומרת לך:"שיט,חבל רציתי לבחון את הכוח של הפוקימון שלי ואתה אפילו לא מאמן,אז שלום" היא ממשיכה לדרכה שלה,אתה רואה שהיא נעלמת בין העצים,אתה מביט סביבך ואתה רואה בניין בגודל בינוני שבו כתוב:"מרכז פוקימונים".
    "סוף סוף!" אגיד בשמחה ואז אכנס למרכז ואצעק: "פרופסור! פרופסור! באתי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי! אני רוצה את פיפלאפ!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש סופר ספאמר
    The KoDak
    אתה שומע קול מוכר,את קולו של איווי,אתה רואה שאיווי רץ אליך ומתחבא מאחוריך,אחר כך אתה רואה פוקימון קטן,בצורת עכבר,צבעו הוא צבע צהוב בוהק,אתה מצאת את הרטטה הזוהר.

איתי
    אתה,בידוף והנערה המסתורית שאת שמה אתה לא יודע מתקדמים לכיוון המעבדה של הפרופסור,אתה רואה בניין מתכת ישן מאוד,ליד הבניין מתכת אתה רואה שלט עץ ישן שבו כתוב:"מעבדת X".

Kayoger
    הילדה אומרת לשני הילדים:"תתפסו אותו" שני הילדים בני העשר תופסים אותך ומפילים אותך,אתה רואה שהילדה מתקרבת,שמה את רגלה השמאלית על החזה שלך,היא אומרת לך:"מה השם שלך?".

Gallade

Druddigon man
    אתה רואה מחקר ישן שבו כתוב:"מחקר,סודי בהחלט,תיק מספר X4S3,תכשיט החיים" אתה רואה שהמדען מתקרב אליך,הוא חוטף לך את המחקר מבין הידיים,הוא אומר לך:"תודה לך" הוא בורח מהמעבדה במהירות רבה.
    אני אומר לה ''וואוו איזה מקום אני יחזור לכאן אחרי שאני ילחם נגד ויתפוס את בידוף'' ואני ממשיך ללכת

4. משתמש מנוסה
    איתי
    המאמנת אומרת לך:"חכה,זו המעבדה של הפרופסור,פה אני קיבלתי את סקווירטל,אני לא יודעת מה קרה,בוא וניכנס" אתה רואה שהדלת נפתחת לבד,אתה רואה שבידוף נכנס לתוך המעבדה המסתורית.

Tobi
    תגיב להתחלה

Gallade
    אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"הפרופסור לא נמצא פה כעת,הוא הלך למדבר בשביל למצוא מאובן ענבר,אך הוא השאיר את הפוכדורים של הפוקימונים ההתחלתיים אצלי,את מי אמרת שאתה רוצה?".

SportMan
    תגיב להתחלה

5. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    המאמנת אומרת לך:"חכה,זו המעבדה של הפרופסור,פה אני קיבלתי את סקווירטל,אני לא יודעת מה קרה,בוא וניכנס" אתה רואה שהדלת נפתחת לבד,אתה רואה שבידוף נכנס לתוך המעבדה המסתורית.

Tobi
    תגיב להתחלה

Gallade
    אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"הפרופסור לא נמצא פה כעת,הוא הלך למדבר בשביל למצוא מאובן ענבר,אך הוא השאיר את הפוכדורים של הפוקימונים ההתחלתיים אצלי,את מי אמרת שאתה רוצה?".

SportMan
    תגיב להתחלה
    אני אומר לה ''כאן המעבדה את בטוחה?'' ואני נכנס לבפנים בלי לשמוע את התשובה

6. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה,המאמנת המסתורית ובידוף נכנסים למעבדה,אתה רואה פנס מהבהב בחולשה,אתה רואה מדפים הרוסים,ספרים קרועים,אתה רואה שהאור החזק ביותר מגיע ממחשב שלידו יש כיסא שנראה שיש עליו מישהו.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    רשום,אני רק עורך ויש התחלה!

התחלה:
    התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".
    'תודה אמא!' אחשוב לעצמי ואניח את המכתב שלה בתוך תיקי.לאחר מכן אקח איתי את המכתב של הפרוספור ואלך למעבדה בהתרגשות כיוון שאני מקבל סופסוף את הפוקימון ההתחלתי שלי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Tobi
    אתה יוצא מין הבית שלך,אתה רואה שהגלים של העיירה ניו-ברק קוצפים כמו תמיד,אתה רואה שלושה פיג'י עפים בשמיים,אתה רואה איש מפוזר מאוד,עם חלוק מעבדה,משקפיים עגולים קטנים,הוא מתקרב אליך הוא אומר לך:"הנה אתה,רציתי לתת לך את הפיקאצ'ו שלך,קח" פרופסור אלם מושיט לך את הפוכדור של פיקאצ'ו.

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    "אני רוצה כמובן את הפוקימון המים של הדור הרביעי, פיפלאפ!" אגיד להאחות ג'וי ואז אחכה לכול החפצים למסע שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    רשמת שלאיווי יש מתקפת רוח..וזה ווינג (באנגלית),אבל ווינג באנגלית זה כנף..לא?

"איוווי..אתה רואה את הפוקימון הזה?" אשאל אותו ואצביע על רטטה.
    "תשתמש עליו במתקפת רוח מהר! לאחר מכן מתקפת ראש! אם תעשה את זה..אני אביא לך פרס!" אומר לו ואחייך.

Spoiler ספוילר

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    "רגע מה עם ההתחלתי שלי...?" אצעק לו ואז אבין,הוא מתחזה...
    "או לא אתה לא!" אצעק לו וארוץ אליו בכל כוחותי... 'הוא רימה אותי!' אחשוב לעצמי 'אני הולך ללמד אותו לקח קטן!'
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה,המאמנת המסתורית ובידוף נכנסים למעבדה,אתה רואה פנס מהבהב בחולשה,אתה רואה מדפים הרוסים,ספרים קרועים,אתה רואה שהאור החזק ביותר מגיע ממחשב שלידו יש כיסא שנראה שיש עליו מישהו.
    אני הולך לראות מה יש על הכסא ואומר לנערה ''כדי שתוצאי את סווירטל''

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    אתה יוצא מין הבית שלך,אתה רואה שהגלים של העיירה ניו-ברק קוצפים כמו תמיד,אתה רואה שלושה פיג'י עפים בשמיים,אתה רואה איש מפוזר מאוד,עם חלוק מעבדה,משקפיים עגולים קטנים,הוא מתקרב אליך הוא אומר לך:"הנה אתה,רציתי לתת לך את הפיקאצ'ו שלך,קח" פרופסור אלם מושיט לך את הפוכדור של פיקאצ'ו.
    ההתחלתי שלי הוא לא טוטודייל?
    ------------------------------------------
    "תודה רבה!" אומר לפרופסור ואוציא את הפיקאצ'ו מהפוכדור.לאחר שהפיקאצ'ו יצא מהפוכדור אגיד לו:"שלום לך פיקאצ'ו!אני המאמן שלך טובי."
    NYO HO HO BITCH

14. היכל התהילה
    כינוי בפורום: DarkTiger
    שם במשחק: ניק ארמונדו-Nick Armondo

גיל במשחק: 16
    תיאור: ניק בעל גובה ממוצע, לא גמד אך לא גבוה מדי.
    שיערו מבולגן בצורה טבעית, תמיד זוקר אל על במין העדה על כך שבעלו בדחן וציני.
    בעיניו האפורות תמיד יש ניצוץ של אושר, למרות שנראה כי עיניו ראו הרבה רוע והרס בעבר.
    גוון עורו בהיר, אך תמיד שזוף. הוא רזה, לא יותר מדי, אך גם לא בעל כרס.
    הוא נוהג ללבוש מעיל חום ארוך המשתרך על הרצפה, ומתחתיו גופייה ומכנסי ג'ינס.
    ידיו ניחנו בגמישות, ניתן לראות צלקת על כתפו הימנית המשתרעת עד לפרק היד שלו.

הוא בעל שרירי רגליים מפותחים המעידים על כך שהוא ספורטאי. גופו תמיד מכוסה שריטות ופצעים, כתוצאה מספורט.

פוקימון התחלתי: סינדקוויל
    מחוז: ג'וטו
    פוקימונים:
    תגים:
    צוות:
    שותף: בת
    הערות: לתפוס איווי

15. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    אתה רץ לכיוון המעבדה של פרופסור אוק, אתה רואה רטטה זוהר נלחם מול שלושים רטטה רגילים,אתה רואה קרן צהובה חזקה מאוד,פלאש מהיר של שלוש שניות בערך,שבשלוש שניות האלה אתה לא רואה כלום,אחרי שלוש השניות,אתה רואה שהשלושים רטטה הרגילים מעולפים ורק הרטטה הזוהר נשאר עומד.
    'זה נורא!' אחשוב לעצמי ואבהה ברטטה הזוהר, 'מדוע הוא עשה מעשה שכזה? היית לו סיבה מוצדקת?' אחשוב ואקרין ראשי כלפי מטה. "זה לא יעבור לך בשקט" אזמזם לעצמי ואשנה מבטי למבט זועם ומלא כעס, "אני אקבל את הפוקימון הראשון שלי ואנצח אותך!" אצעק בקול והרטטה יראה מעוניין.
    ארוץ למעבדה במהירות לקבל את הפוקימון הראשון שלי.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

עמוד 5 מתוך 49 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •