Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 164
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי IdanOrany צפה בהודעה
    דרייק הנרי
    וואו אתה מגיב מהר
    ---------------
    "מרלין, הפוקימון שקיבלתי אתמול בג'וניפר..." הוא מסביר בקול מצפצף, ומושיט את ידו הקטנה כדי ללחוץ את ידך.
    "ראיתי אותו נכנס לשיחים האלה..." אומר ומצביע אל עבר השיחים, באותו הרגע שהצביע, רץ פוקימון אל מחוץ לשיח, קפץ לגובה ודרך על ראשו של הילד, והמשיך בבריחה, מרוב מהירותו לא הספקת לראות את מראהו.
    "דרך אגב..." ממלמל לאחר שהרים את כובעו שנפל כתוצאה מקפיצתו של הפוקימון "שמי ג'ושוע..." אומר במבוכה.
    חח...
    יש לך מסן?

~~~~~~~~~~
    "שלום ג'ושוע..." אגיד לג'ושוע ברצינות ולא בצחוק בגלל השם המוזר שלו, "איזה סוג מרלין? ואיך קוראים לו באמת?" אוסיף תוך כדי החיפושים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    התחלה:

דארן ווסט
    לאחר עגינת הספינה, והחיפושים הבלתי פוסקים אחר העיר נובמה ומעבדתה של פרופסור ג'וניפר, הצלחת בדרך פלא להגיע אל העיר נובמה.
    אתה עומד בפתח העיר, ניתן להריח את ניחוחות הסתיו בעיירה, עלי השלכת הוורודים מרחפים באוויר בעזרת רוחות הים. הכל מסביב וורוד וצבעוני. המראה המלבב פשוט תאווה לעיניים.
    אתה מתקדם בשביל המוביל אל כניסת העיר, מימינך נמצאת מעבדת הפרופסור ג'וניפר, אך נראה שהמעבדה נעולה והאורות בפנים כבויים.
    האם תלך לחפש אחר פרופ. ג'וניפר? אם כן איפה? אם לא, מה תעשה?
    ."
    'אממ... מעניין איפה היא...' אני תוהה לעצמי בהתלבטות, 'אולי אני אחפש אותה? אבל איך?' אני חושב ומחפש מישהו באיזור, אני אגש אליו ואפנה בנימוס, "סליחה, אתה יודע אולי איפה נמצאת פרופסור ג'וניפר?" אגיד במעט חוסר ביטחון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. Surgeon of Death
    ערכתי,ניסיתי לפרט על החטיפה כמה שיותר.
    בקשר לשם משפחה-אין לי רעיון.

4. משתמש מנוסה
    איוונט פתיחה!
    Say no evil
    Hear no evil
    See no evil

Spoiler ספוילר

יונתן
    טוב תשמע, עד שלא תמלא מה שהטופס מבקש ממך אני לא אהיה יכול לקבל אותך.
    תמצא שם משפחה, ואני מציע לך לשקול את עניין הגיל, זה די קשה לשחק ילד קטן.

דרייק הנרי
    כן יש לי, אבל זה לא עובד אז אני לא משתמש בו.
    וג'ושוע זה שם מוזר?!

-------------
    "זה.. סני.. סניבי." הוא מגמגם. "הנה, תראה" אומר, שולף מכיסאו מכשיר אדמדם בעל מסך במרכזו וכמה כפתורים.
    הוא מדפדף במכשיר, ומראה לך את הפוקימון שאחריו אתם רודפים.
    הפוקימון ברובו ירוק, לעומת זאת בחלקו התחתון רובו בצבע קרם. לאורך גופו פס צהוב מגבו עד לזנבו.
    מסביב לעיניו הגדולות עיגולים צהבהבים. מצווארו מזדקרים שני עלים צהובים, הנותנים לו מראה כאילו לובש קולר. הוא דמוי נחש ובעל גפיים, על קצה זנבו לולאת עלה בעלת שלושה קצוות בצבע ירוק כהה.

"סניבי, פוקימון נחש העשב. משתמש בפוטוסינתזה כדי לאסוף אנרגיה באמצעות העלים שעל זנבו." בוקע קול מתכתי של אישה מהמכשיר הנקרא פוקידע.
    "טוב! לעבודה!" אומר ג'ושוע בחיוך, הוא מסתובב אל הכיוון אליו סניבי ברח, הכיוון למעבדתה של פרופסור ג'וניפר, ואתם יחדיו מתקדמים לשם.
    "איך קוראים לך?" הוא שואל לבסוף.

דארן ווסט
    אתה מחפש אחר אדם שער בשעת בוקר שכזאת, ולמזלך אתה מבחין באדם הלבוש בבגדי מעבדה המתקדם אל עבר מעבדתה של ג'וניפר, הוא בעל שיער כחול כהה מטאלי נטוי לאחר, קרחת במרכז ראשו, משקפיים קטנות שההשתקפות שלהן מונעת ממך לראות את עיניו, אף גדול וסנטר כפול, ועל לחייו זיפים כחלחלים, בטנו מבצבצת מהחולצה המכופתרת הכחולה שהוא לובש מתחת לחלוקו.
    "פרופסור ג'וניפר, אתה שואל?" הוא ממלמל באדישות לשאלתך "היא אמורה להגיע כל רגע, אני העוזר שלה ואני פותח את המעבדה..." הוא אומר, ומתאמץ לדבר.
    "מהו רצונך?" הוא שואל, שולף מכיסו מפתחות לדלת המעבדה.
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-21-2011 בשעה 01:15 AM

5. משתמש מנוסה
    איוונט פתיחה!
    Say no evil
    Hear no evil
    See no evil

Spoiler ספוילר

דרייק הנרי
    כן יש לי, אבל זה לא עובד אז אני לא משתמש בו.
    וג'ושוע זה שם מוזר?!

-------------
    "זה.. סני.. סניבי." הוא מגמגם. "הנה, תראה" אומר, שולף מכיסאו מכשיר אדמדם בעל מסך במרכזו וכמה כפתורים.
    הוא מדפדף במכשיר, ומראה לך את הפוקימון שאחריו אתם רודפים.
    הפוקימון ברובו ירוק, לעומת זאת בחלקו התחתון רובו בצבע קרם. לאורך גופו פס צהוב מגבו עד לזנבו.
    מסביב לעיניו הגדולות עיגולים צהבהבים. מצווארו מזדקרים שני עלים צהובים, הנותנים לו מראה כאילו לובש קולר. הוא דמוי נחש ובעל גפיים, על קצה זנבו לולאת עלה בעלת שלושה קצוות בצבע ירוק כהה.

"סניבי, פוקימון נחש העשב. משתמש בפוטוסינתזה כדי לאסוף אנרגיה באמצעות העלים שעל זנבו." בוקע קול מתכתי של אישה מהמכשיר הנקרא פוקידע.
    "טוב! לעבודה!" אומר ג'ושוע בחיוך, הוא מסתובב אל הכיוון אליו סניבי ברח, הכיוון למעבדתה של פרופסור ג'וניפר, ואתם יחדיו מתקדמים לשם.
    "איך קוראים לך?" הוא שואל לבסוף.
    השם בעיני כן מוזר... אבל לא משנה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שמי דרייק הנרי, ואני העברתי ממחוז סינו לכאן" אומר לג'ושוע תוך הליכה לכיוון למעבדתה של פרופסור ג'וניפר, "איזה עוד פוקימונים יש לבחירה?!" אוסיף בהליכה.

6. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    "דרייק... איזה שם מצחיק!" הוא אומר בחיוך "דרעק!" הוא מגהק את השם שלך.
    "פוקימונים לבחירה...? אמממ..." הוא אומר, ומניח את אצבעו על שפתיו בתהייה.
    אתה מפנה מבטך קדימה, ורואה את סניבי מתנגש באישה גבוהה, הלובשת חלוק מעבדה עם צווארון ארוך, חולצה לבנה, וחצאית ירוקה קצרה וצמודה. שיערה החום אסוף על ראשה, והיא עונדת שני עגילים אדומים.
    "שלום!" היא אומרת לג'ושוע, ומתכופפת אליו "מה קורה עם הסניבי שלך?" היא שואלת אותו.
    "הוא כל הזמן בורח לי!" הוא עונה לה
    "זה בסדר, לא תמיד מסתדרים עם הפוקימון בהתחלה, תנסה להתאמן איתו, אולי זה יקשר בינכם?" היא אומרת, וסניבי גיחך.
    "מה איתך? אתה מעוניין לקבל את הפוקימון הראשון שלך, נכון?" היא מפנה את מבטה אלייך ושואלת.

7. משתמש מנוסה
    [דארן ווסט
    אתה מחפש אחר אדם שער בשעת בוקר שכזאת, ולמזלך אתה מבחין באדם הלבוש בבגדי מעבדה המתקדם אל עבר מעבדתה של ג'וניפר, הוא בעל שיער כחול כהה מטאלי נטוי לאחר, קרחת במרכז ראשו, משקפיים קטנות שההשתקפות שלהן מונעת ממך לראות את עיניו, אף גדול וסנטר כפול, ועל לחייו זיפים כחלחלים, בטנו מבצבצת מהחולצה המכופתרת הכחולה שהוא לובש מתחת לחלוקו.
    "פרופסור ג'וניפר, אתה שואל?" הוא ממלמל באדישות לשאלתך "היא אמורה להגיע כל רגע, אני העוזר שלה ואני פותח את המעבדה..." הוא אומר, ומתאמץ לדבר.
    "מהו רצונך?" הוא שואל, שולף מכיסו מפתחות לדלת המעבדה.
    "אממ... אני אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלי, דוד שלי השאיר אותו כאן, הוא אמר לי שאני אמור לקבל אותו מפרופסור ג'וניפר..." אני אומר לו בביישנות ולא מביט לו הרבה בעיניים, 'הפוקדור שאמא השאירה לי...' אני חושב לעצמי במעט כאב.
    Ido

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    "דארן ווסט." נשמע קול נשי מאחורי גבך, ושנייה אחר כך יד מונחת על כתפך, אתה מסתובב אל עבר מקור הקול.
    לפנייך עומדת אישה גבוהה הלובשת חלוק מעבדה ארוך, מכופתר לאורך גופה, אבל ניתן להבחין בחצאיתה הירוקה דרכו, שיערה החום אסוף על ראשה, עיניה בצבע התכלת מנחמות כל אדם שמסתכל אליהם, היא עונדת עגילים אדומים.
    "הנער שנסע מסינו עד לאונובה, אחר הפוקימון המסתורי." היא אומרת "זאת חייבת להיות אהבה גדולה לפוקימונים אם כך, לא חושב?" ממשיכה, היא פותחת את דלת המעבדה באמצעות המפתחות של העוזר שלה, ושלושתכם נכנסים פנימה.
    "אני מניחה שאתה רוצה אותו." היא אומרת לאחר דקה של המתנה, והעוזר חוזר עם עגלה שעלייה מגש, בו פוקדור אחד, חמישה פוקדורים נוספים, מכשיר אדמדם בעל מסך מגע ומעט כפתורים, ולידו מפה ודבר הנראה כשעון יד.
    "הפוקימון המסתורי, חמישה פוקדורים ריקים, פוקידע, מפה ומכשיר קשר." היא אומרת "לא השאירו לך פוקדור אחד בלבד, השאירו לך ציוד למסע שלם!"

9. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    "דרייק... איזה שם מצחיק!" הוא אומר בחיוך "דרעק!" הוא מגהק את השם שלך.
    "פוקימונים לבחירה...? אמממ..." הוא אומר, ומניח את אצבעו על שפתיו בתהייה.
    אתה מפנה מבטך קדימה, ורואה את סניבי מתנגש באישה גבוהה, הלובשת חלוק מעבדה עם צווארון ארוך, חולצה לבנה, וחצאית ירוקה קצרה וצמודה. שיערה החום אסוף על ראשה, והיא עונדת שני עגילים אדומים.
    "שלום!" היא אומרת לג'ושוע, ומתכופפת אליו "מה קורה עם הסניבי שלך?" היא שואלת אותו.
    "הוא כל הזמן בורח לי!" הוא עונה לה
    "זה בסדר, לא תמיד מסתדרים עם הפוקימון בהתחלה, תנסה להתאמן איתו, אולי זה יקשר בינכם?" היא אומרת, וסניבי גיחך.
    "מה איתך? אתה מעוניין לקבל את הפוקימון הראשון שלך, נכון?" היא מפנה את מבטה אלייך ושואלת.
    "נכון, אני מעניין לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אגיד לאישה הנחמדה בבישנות, "רגע את פרופסור ג'ניפר?! נעים להכיר אותך!" אוסיף בהתרגשות ואז אגיש את ידי כדי ללחוץ את ידה.

10. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    "דארן ווסט." נשמע קול נשי מאחורי גבך, ושנייה אחר כך יד מונחת על כתפך, אתה מסתובב אל עבר מקור הקול.
    לפנייך עומדת אישה גבוהה הלובשת חלוק מעבדה ארוך, מכופתר לאורך גופה, אבל ניתן להבחין בחצאיתה הירוקה דרכו, שיערה החום אסוף על ראשה, עיניה בצבע התכלת מנחמות כל אדם שמסתכל אליהם, היא עונדת עגילים אדומים.
    "הנער שנסע מסינו עד לאונובה, אחר הפוקימון המסתורי." היא אומרת "זאת חייבת להיות אהבה גדולה לפוקימונים אם כך, לא חושב?" ממשיכה, היא פותחת את דלת המעבדה באמצעות המפתחות של העוזר שלה, ושלושתכם נכנסים פנימה.
    "אני מניחה שאתה רוצה אותו." היא אומרת לאחר דקה של המתנה, והעוזר חוזר עם עגלה שעלייה מגש, בו פוקדור אחד, חמישה פוקדורים נוספים, מכשיר אדמדם בעל מסך מגע ומעט כפתורים, ולידו מפה ודבר הנראה כשעון יד.
    "הפוקימון המסתורי, חמישה פוקדורים ריקים, פוקידע, מפה ומכשיר קשר." היא אומרת "לא השאירו לך פוקדור אחד בלבד, השאירו לך ציוד למסע שלם!"
    "וואו!" אני אומר בהתרגשות ובחיוך, ומכניס מיד את כל החפצים לתיק, חוץ מאת הפוקדור וממכשיר הקשר. את הפוקדור אשים על החגורה שלי לבינתיים, ומיד אפנה אל הפרופסור בחיוך ביישני, "מה זה המכשיר הזה?" אשאל בעודי מראה לה את המכשיר.
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    "כוונתך למכשיר הקשר?" היא שואלת "הו כן, זה דרך שתוכל לשמור על קשר עם אנשים שאתה פוגש במסע, לכל מאמן חייב להיות אחד שכזה! המספר של דודך והמספר שלי שמור בפנים, תוכל להתקשר בכל עת." היא מסבירה.
    "בנוסף, למקרה שאתה לא יודע, הפוקידע הוא מכשיר שבו תוכל לקבל מידע כולל על פוקימון שפגשת, או שבבעלותך, רק כוון את מצלמת המכשיר אל עבר הפוקימון, ותקבל את המידע הנחוץ." ממשיכה.
    "נו קדימה, אני רוצה לראות איזה פוקימון קיבלת!" מפצירה בך.

דרייק הנרי
    "כן, זה נחמד שמזהים אותך!" היא אומרת ומצחקקת ולוחצת את ידך.
    "קדימה, בוא תבחר אחד!" היא אומרת, ג'ושוע וסניבי נכנסים אחריכם אחרי שג'וניפר פתחה את דלת המעבדה.
    המעבדה חשוכה, והיא מדליקה את האורות, מולך יש עגלה ועלייה מגש ועליו שלושה פוקדורים. על יד המגש יש מגש נוסף בו יש חמישה פוקדורים, פוקידע זהה לשל ג'ושוע, ומפה.
    "אוקיי, אתה רוצה שנעשה בינך לבין ההתחלתיים היכרות?" היא שואלת, לאחר מכן היא ניגשת למגש עליו שלושה פוקדורים, היא לוקחת אחד, את השמאלי מביניהם, וזורקת אותו לאוויר באלגנטיות, הפוקדור מסתובב במהירות ונפרץ ממנו אור בוהק, שלבסוף תופס צורה של פוקימון דמוי חזיר, גופו כתום, ובאיזור האגן צבעו חום, ואוזניו הארוכות שחורות-חומות גם הן. זנבו מסולסל ובקצהו דבר דמוי כדור קטן, וורדרד.
    מעל אפיו דמוי החזיר הוורד, פס עבה צהבהב.

"טפיג! פוקימון חזיר האש!" היא אומרת.
    היא לוקחת פוקדור נוסף, וזורקת אותו לאוויר.
    "סניבי! פוקימון נחש העשב!" היא צועקת בשמחה, מהפוקדור יוצא פוקימון זהה לסניבי של ג'ושוע, מלבד שהעלים הצהובים שעל צווארו קצרים יותר, ריסי עיניו בולטים יותר, והעלים שעל זנבו קצרים יותר.
    "ולבסוף..." היא אומרת כאילו היא עצמה מתוחה, למרות שכנראה עשתה זאת אלפי פעמים, היא לוקחת את הפוקדור האחרון במגש, את הפוקדור הימני, וזורקת אותו לאוויר.
    "אושווט! פוקימון כלב הנהר!" היא זועקת שוב, הפוקדור מסתובב באוויר וממנו בוקע אור בוהק, שלבסוף תופס צורה של פוקימון הדומה ללוטרה, אוזניו קטנות בצורת משולש ללא קודקודים, צבעם כחול כהה, והם נמצאות בשני צדדי ראשו. עיניו גדולות וכהות, אפיו בצבע כתום-חום ודומה לצורתה של ביצה מאונכת. פרוותו בצבע תכלת, ידיו וראשו חסרי פרווה, זנבו כחול כהה ורגליו סנפירים כהים, על בטנו צדפה בצבע קרם כהה.

הפוקימון האחרון נראה לך מוכר, ולבסוף אתה מבין מאיפה, הוא זהה לאותו הפוקימון שניחם אותך בהיותך ילד! אותו פוקימון שבגללו רצית להתחיל מסע בתור מאמן!

12. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    "כוונתך למכשיר הקשר?" היא שואלת "הו כן, זה דרך שתוכל לשמור על קשר עם אנשים שאתה פוגש במסע, לכל מאמן חייב להיות אחד שכזה! המספר של דודך והמספר שלי שמור בפנים, תוכל להתקשר בכל עת." היא מסבירה.
    "בנוסף, למקרה שאתה לא יודע, הפוקידע הוא מכשיר שבו תוכל לקבל מידע כולל על פוקימון שפגשת, או שבבעלותך, רק כוון את מצלמת המכשיר אל עבר הפוקימון, ותקבל את המידע הנחוץ." ממשיכה.
    "נו קדימה, אני רוצה לראות איזה פוקימון קיבלת!" מפצירה בך.
    !
    "אוקיי..." אני אומר בביישנות ובהבנה, ומכניס את מכשיר הקשר לכיס שלי.
    "טוב אז עכשיו..." אני אומר ומוציא את הפוקדור מהחגורה, "צא!" אני אומר בהתרגשות וזורק את הפוקדור לאוויר, מחכה בציפייה לראות איזה פוקימון יצא.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    "כן, זה נחמד שמזהים אותך!" היא אומרת ומצחקקת ולוחצת את ידך.
    "קדימה, בוא תבחר אחד!" היא אומרת, ג'ושוע וסניבי נכנסים אחריכם אחרי שג'וניפר פתחה את דלת המעבדה.
    המעבדה חשוכה, והיא מדליקה את האורות, מולך יש עגלה ועלייה מגש ועליו שלושה פוקדורים. על יד המגש יש מגש נוסף בו יש חמישה פוקדורים, פוקידע זהה לשל ג'ושוע, ומפה.
    "אוקיי, אתה רוצה שנעשה בינך לבין ההתחלתיים היכרות?" היא שואלת, לאחר מכן היא ניגשת למגש עליו שלושה פוקדורים, היא לוקחת אחד, את השמאלי מביניהם, וזורקת אותו לאוויר באלגנטיות, הפוקדור מסתובב במהירות ונפרץ ממנו אור בוהק, שלבסוף תופס צורה של פוקימון דמוי חזיר, גופו כתום, ובאיזור האגן צבעו חום, ואוזניו הארוכות שחורות-חומות גם הן. זנבו מסולסל ובקצהו דבר דמוי כדור קטן, וורדרד.

"טפיג! פוקימון חזיר האש!" היא אומרת.
    היא לוקחת פוקדור נוסף, וזורקת אותו לאוויר.
    "סניבי! פוקימון נחש העשב!" היא צועקת בשמחה, מהפוקדור יוצא פוקימון זהה לסניבי של ג'ושוע, מלבד שהעלים הצהובים שעל צווארו קצרים יותר, ריסי עיניו בולטים יותר, והעלים שעל זנבו קצרים יותר.
    "ולבסוף..." היא אומרת כאילו היא עצמה מתוחה, למרות שכנראה עשתה זאת אלפי פעמים, היא לוקחת את הפוקדור האחרון במגש, את הפוקדור הימני, וזורקת אותו לאוויר.
    "אושווט! פוקימון כלב הנהר!" היא זועקת שוב, הפוקדור מסתובב באוויר וממנו בוקע אור בוהק, שלבסוף תופס צורה של פוקימון הדומה ללוטרה, אוזניו קטנות בצורת משולש ללא קודקודים, צבעם כחול כהה, והם נמצאות בשני צדדי ראשו. עיניו גדולות וכהות, אפיו בצבע כתום-חום ודומה לצורתה של ביצה מאונכת. פרוותו בצבע תכלת, ידיו וראשו חסרי פרווה, זנבו כחול כהה ורגליו סנפירים כהים, על בטנו צדפה בצבע קרם כהה.

הפוקימון האחרון נראה לך מוכר, ולבסוף אתה מבין מאיפה, הוא זהה לאותו הפוקימון שניחם אותך בהיותך ילד! אותו פוקימון שבגללו רצית להתחיל מסע בתור מאמן!
    "זה הוא! כן זה הוא!" אגיד בשמחה ואחבק את הפוקימון דמוי הכלב הנהר, "שהייתי כאן, אני ברחתי מהבית וכזה פוקימון ניחם אותי! אני רוצה אותו כהתחלתי שלי!" אגיד לפרופסור ג'ניפר ברציניות ובאושר בגלל שאני יתחיל את המסע כבר עם הפוקימון האהוב עלי ביותר.

14. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    אושווט, פוקימון הלוטרה, מחייך עם לחיים מנופחות כשאתה מחבק אותו, ומתנשף לאחר החיבוק המוחץ. סניבי מופתע מאוד, ונראה שלטפיג כלל לא אכפת.
    "וואו! זאת התרגשות! אני צופה לך מסע מלא רגש!" היא אומרת, ומגישה לך את שאר הציוד.
    "רק רגע, עליי לרשום את מספר הטלפון שלי במכשיר הקשר" היא אומרת, חוטפת את ידך השמאלית ומזינה מספרים.
    "זהו." אומרת אחרי שסיימה.
    "אני שמחה שאתה מרוצה." היא אומרת ומחזירה את סניבי וטפיג לפוקדורים.
    "אושווט נראה מרוצה גם כן" היא אומרת ומחייכת בחינניות.
    "היי דרייק! מה דעתך על קרב? זה יהיה למעשה הקרב הראשון של שנינו!" אומר ג'ושוע בהתלהבות ומושך בחולצתך, מרלין מחייך חיוך זדוני.
    -------------------------
    Spoiler ספוילר

------------------------
    תוכל לתת לו כינוי אם אתה רוצה. אני כבר עכשיו עורך את הדף שלך ברשומים.

דארן ווסט
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר, מלא התרגשות וציפייה, אבל חשש כבד, אולי הפוקימון לא יהיה מוצא חן בעינייך? אולי אתה לא תמצא חן בעיניו?
    הפוקדור מסתובב באוויר, ואור בוהק נפרץ ממנו, לפנייך נגלה פוקימון דמוי חזיר, גופו כתום, ובאיזור האגן צבעו חום, ואוזניו הארוכות שחורות-חומות גם הן. זנבו מסולסל ובקצהו דבר דמוי כדור קטן, וורדרד.

"או! זה טפיג! פוקימון חזיר האש! בחירה מעולה של מי שהשאיר לך אותו! אומרת ג'וניפר, מוחאת כפיים מרוב התלהבות.
    טפיג מתחיל להתגלגל גלגול קדמי על הרצפה, ולבסוף מקפץ ונוחת, וקורץ לך בחיוך.
    -------------------------------
    Spoiler ספוילר

----------------------------
    יש באפשרותך לתת לו כינוי, רק אם אתה רוצה. אני כבר אעדכן את הדף שלך ברשומים.

15. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    אושווט, פוקימון הלוטרה, מחייך עם לחיים מנופחות כשאתה מחבק אותו, ומתנשף לאחר החיבוק המוחץ. סניבי מופתע מאוד, ונראה שלטפיג כלל לא אכפת.
    "וואו! זאת התרגשות! אני צופה לך מסע מלא רגש!" היא אומרת, ומגישה לך את שאר הציוד.
    "רק רגע, עליי לרשום את מספר הטלפון שלי במכשיר הקשר" היא אומרת, חוטפת את ידך השמאלית ומזינה מספרים.
    "זהו." אומרת אחרי שסיימה.
    "אני שמחה שאתה מרוצה." היא אומרת ומחזירה את סניבי וטפיג לפוקדורים.
    "אושווט נראה מרוצה גם כן" היא אומרת ומחייכת בחינניות.
    "היי דרייק! מה דעתך על קרב? זה יהיה למעשה הקרב הראשון של שנינו!" אומר ג'ושוע בהתלהבות ומושך בחולצתך, מרלין מחייך חיוך זדוני.
    "אוקיי," אגיד לג'ושוע "אושווט מהיום אני אקרא לך טום! אנחנו נהיה החברים הכי טובים בעולם!" אגיד לטום.
    "אתה ראשון בגלל שקטנים הם מתחילים ראשונים." אגיד בחיוך לג'ושוע בשמחה.

עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •