Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 164
  1. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    תחילה טפיג עומד ללא תנועה, אבל זקוף ומוכן להתחמק בעוד שפורלוין ממשיך להאיץ אליו. שנייה לפני שפורלוין בא להנחית את טפריו על גופו של טפיג, טפיג מתמרן התחמקות ובאותה התנועה מתנגש בפורלוין בתנועת רגליים קלילה ומושלמת הנראית כריקוד.
    פורלוין מתגלגל על הרצפה ונהדף לאחור, אבל עוצר ואבק מתפזר באוויר ונכנס לעיניו של טפיג. ארטי מבחין בעיוורון הזמני של טפיג וממהר לפעול "פורלוין! שרוט אותו שוב!" פורלוין, שקרוב יחסית אל טפיג, שורט את בטנו וטפיג נפגע, אך מתאושש במהרה מהעיוורון הזמני.

דרייק הנרי
    אין בעיה, אני ארשם ברגע שיהיה לי רעיון לרקע. אני פשוט מפגר בבוקר. Xd
    ---------------------------------
    טום מזנק אל מחוץ הפוקדור ובעודו באוויר נתקל בפוקימון הסנאי, מה שגורם לנזק רציני בזכות התנופה, טום נפגע קלות גם הוא.
    "פטרט, פוקימון הגשש, באמצעות אכסון אוכל בלחייו השמנות, יכול לשרוד ימים רבים." נשמע הקול המתכתי של האישה מהפוקידע, שניות אחרי שכיוונת את עינית המצלמה אל עבר פטרט.
    פטרט מתאושש במהרה, ונתקל חזרה בטום, אך טום נפגע קלות. פטרט מותש ומתנשף בכבדות.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    שם פרטי: אדם
    שם הדמות: אדם פרץ
    מראה: גבוה,שיער חום ועיניים בהירות
    רקע: הכל התחיל לפני שנים רבות,אביו של אדם היה מאמן חזק ובעל גאווה שלא היה מוכן לקבל הפסד, והוא תמיד היה נחוש להשיג את מטרתו ולא משנה מה.
    אביו של אדם עבד עם N באותה תקופה שבאונובה לא שרר שקט. אביו של אדם גילה את המיקום של ראשירם וזקרום וע"י N הצליח לעזור לn להשיג את אחד מהפוקימונים האגדיים האלה.
    כאשר N הובס וברח אביו של אדם שמה שעשה לא היה מעשה טוב ולכן ניסה לפצות על מעשיו בכך שוויתר על להיות מאמן והתרכז בגידול ילדו היחיד אדם.
    כשאדם גדל והגיע לגיל 16 אביו סיפר לו את סיפורו, אדם בהתחלה היה מבוהל ולא ידע מה להגיד אך בליבו הוא הצטער שאביו לא יכל להגשים את חלומו ולהיות מאמן גדול.
    אדם הבטיח לאביו שהוא יהיה מאמן גדול מאוד ויגרום לו לגאווה ובכך בליבו אדם מקווה שבעקבות זה שהוא ייצא למסעו אולי אביו יסכים לסלוח לעצמו ואולי לחזור שוב להיות מאמן כמו פעם.
    פוקימונים: לא לגעת.
    חפצים: לא לגעת.
    תגים: לא לגעת.
    שותפים: לא לגעת.
    הערות: הייתי רוצה לתפוס דינו (הפוקימון דרקון/חושך מדור 5)
    נערך לאחרונה על ידי AdamPeretz, 05-21-2011 בשעה 02:32 PM

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ExtremeStyle צפה בהודעה
    שם פרטי: אדם
    שם הדמות: אדם פרץ
    מראה: גבוה,שיער חום ועיניים בהירות
    רקע: הכל התחיל לפני שנים רבות,אביו של אדם היה מאמן חזק ובעל גאווה שלא היה מוכן לקבל הפסד, הוא תמיד היה נחוש להשיג את מטרתו ולא משנה מה.
    אביו של אדם עבד עם N באותה תקפוה שבאונובה לא שרר שקט. אביו של אדם גילה את המיקום של ראשירם וזקרום וע"י N הצליח להשיג את אחד מהפוקימונים האגדיים האלה.
    כאשר N הובס וברח אביו של אדם בין שמה שעשה לא היה מעשה טוב ולכן ניסה לפצות על מעשי בכך שהתגייס למחתרת פוקימונים שנילחם בצוות רוקט שהיה עוד בתחילת דרכו.
    אביו של אדם הובס בקרב נגד מנהיגם ובגלל גאוותו הוא החליט שהוא לא נלחם יותר בגלל שאיכזב את עצמו.
    במשך השינם כאשר אדם גדל הוא תמיד שאל את אבא שלו את אותה שאלה:" אבא? איזה מאמן הייתה? חזק?" אך אביו לא ענה לו על השאלה, עד שהגיע לגיל 16 וביום הולדתו הוא סיפר לו שהוא היה מאמן גדול שבהתחלה עשה מעשים רעים אך אח"כ ניסה לכפר עליהם, והוא גם אמר לו שבעקבות הקרב שהיה לו עם מנהיג צוות רוקט שבו הוא הפסיד הוא הפסיק להלחם.
    אדם שלא הבין מדוע אביו ויתר ככה נשבע שלא משנה מה הוא הוא ייצא למסעו בעקבות חלומו להיות מאמן דגול כמו אביו ולנצח את מנהיג צוות רוקט.
    פוקימונים: לא לגעת.
    חפצים: לא לגעת.
    תגים: לא לגעת.
    שותפים: לא לגעת.
    הערות: הייתי רוצה לתפוס דינו (הפוקימון דרקון/חושך מדור 5)
    בעיות די רבות בעלילה למען האמת, אתה שיחקת במשחקים? אם לא תקרא קצת כאן http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi...White_Versions. את כל העיקרון של צוות רוקט אני הכנסתי ולא הוזכר כלל במשחקים. ניסיתי להבין מהרקע מה הולך אבל לא הצלחתי, תוסיף סימני פיסוק ומילות קישור.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי IdanOrany צפה בהודעה
    דרייק הנרי
    אין בעיה, אני ארשם ברגע שיהיה לי רעיון לרקע. אני פשוט מפגר בבוקר. Xd
    ---------------------------------
    טום מזנק אל מחוץ הפוקדור ובעודו באוויר נתקל בפוקימון הסנאי, מה שגורם לנזק רציני בזכות התנופה, טום נפגע קלות גם הוא.
    "פטרט, פוקימון הגשש, באמצעות אכסון אוכל בלחייו השמנות, יכול לשרוד ימים רבים." נשמע הקול המתכתי של האישה מהפוקידע, שניות אחרי שכיוונת את עינית המצלמה אל עבר פטרט.
    פטרט מתאושש במהרה, ונתקל חזרה בטום, אך טום נפגע קלות. פטרט מותש ומתנשף בכבדות.
    "טום תעשה את המהלך שעשית לסנייבי! תשתמש בהצלפת גפן כדי לקפוץ ואז בדחיפה כדי לפגוע קשות בפטרט!" אפקוד על טום בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    הצלפת זנב*
    -----------------------
    "אושא" אומר טום ומהנן בביטחון. הוא מנופף את זנבו ותופס תנופה, מזנק לאוויר לגובה ונתקל בפטרט, פטרט נהדף לאחור בחוזקה ומתעלף מיד, אך טום גם כן נפגע מעט מהמנחיתה. טום מאושר שהצליח להביס עוד פוקימון, וצועק את שמו בקול רם, דבר שגורם לשלושה פטרטים זועמים נוספים להגיע.

6. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    הצלפת זנב*
    -----------------------
    "אושא" אומר טום ומהנן בביטחון. הוא מנופף את זנבו ותופס תנופה, מזנק לאוויר לגובה ונתקל בפטרט, פטרט נהדף לאחור בחוזקה ומתעלף מיד, אך טום גם כן נפגע מעט מהמנחיתה. טום מאושר שהצליח להביס עוד פוקימון, וצועק את שמו בקול רם, דבר שגורם לשלושה פטרטים זועמים נוספים להגיע.
    סליחה...
    ~~~~~~~~~~~
    "אוי לא! טום אתה חייב להשתמש באקדח מים! אני מאמין בך! א
    בל אם לא תצליח תשתמש בדחיפה כדי להעיף את כולם מימך! אתה מסוגל!" אגיד לטום בעידוד תוך כדי שאני חושב אם כדאי לתפוס את פטרט.

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט
    תחילה טפיג עומד ללא תנועה, אבל זקוף ומוכן להתחמק בעוד שפורלוין ממשיך להאיץ אליו. שנייה לפני שפורלוין בא להנחית את טפריו על גופו של טפיג, טפיג מתמרן התחמקות ובאותה התנועה מתנגש בפורלוין בתנועת רגליים קלילה ומושלמת הנראית כריקוד.
    פורלוין מתגלגל על הרצפה ונהדף לאחור, אבל עוצר ואבק מתפזר באוויר ונכנס לעיניו של טפיג. ארטי מבחין בעיוורון הזמני של טפיג וממהר לפעול "פורלוין! שרוט אותו שוב!" פורלוין, שקרוב יחסית אל טפיג, שורט את בטנו וטפיג נפגע, אך מתאושש במהרה מהעיוורון הזמני.
    .
    "אוקיי טפיג, בוא לא נוותר," אני אומר בנחישות ומעודד את טפיג, ומצביע לעבר פורליאון, "קדימה! תשתמש בדחיפה, ואז תוסיף מיד הצלפת זנב חזקה!" אני צועק בחוזקה ומקווה שטפיג יצליח במתקפותיו ויפגע בפורליאון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    תחשוב על דרך אחרת לגרום לו להשתמש באקדח מים, רוק זו לא הדרך הנכונה.
    דרך אגב, אני ממליץ לך לצפות בכמה פרקים מהאנימה כדי שתראה איך אש מדריך את אושווט, תראה שם כמה מתקפות מגניבות שאתה יכול לשאוב מהם השראה (יש כמה בפרק האחרון שיצא, Bw35

-------------
    טום שוב מנסה להשתמש באקדח מים, אך דבר לא קרה חוץ מרוק על סנטרו. שלושת הפטרט דוחקים את טום אל העץ. טום הלחוץ נאבק ומעיף את שלושתם ממנו, אך הם חוזרים לדחוק בו. טום אינו מוותר ומנסה להשתמש שוב ושוב באקדח המים, אך לבסוף פלט מפיו מספר בועות שהתנפצו על פניהם של הפוקימונים. אחד מהם התעלף, השניים האחרים עוד מחזיקים מעמד ודוחקים בו.

דארן ווסט
    טפיג דוחף את פורלוין לאחר שהתאושש, אך הנפת הזנב אינה משפיע על פורלוין ולא מזיקה לו. פורלוין נפגע מההתנגשות וטפיג תוקף שוב בהתנגשות, לבסוף פורלוין מתעלף.
    "לעזאזל..." מסנן ארטי, ומחזיר את פורלוין לפוקדור.
    "תשלום? כן בטח, אתה יכול להמשיך ללכת!" הוא צועק עלייך בזעם.

9. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    תחשוב על דרך אחרת לגרום לו להשתמש באקדח מים, רוק זו לא הדרך הנכונה.
    דרך אגב, אני ממליץ לך לצפות בכמה פרקים מהאנימה כדי שתראה איך אש מדריך את אושווט, תראה שם כמה מתקפות מגניבות שאתה יכול לשאוב מהם השראה (יש כמה בפרק האחרון שיצא, Bw35

-------------
    טום שוב מנסה להשתמש באקדח מים, אך דבר לא קרה חוץ מרוק על סנטרו. שלושת הפטרט דוחקים את טום אל העץ. טום הלחוץ נאבק ומעיף את שלושתם ממנו, אך הם חוזרים לדחוק בו. טום אינו מוותר ומנסה להשתמש שוב ושוב באקדח המים, אך לבסוף פלט מפיו מספר בועות שהתנפצו על פניהם של הפוקימונים. אחד מהם התעלף, השניים האחרים עוד מחזיקים מעמד ודוחקים בו.
    "בועות? איך הוא יכול ללמוד את זה?" אמלמל לעצמי, "טום תנסה להשתמש במתקפה אחרת! תוציאי את הצדף מהבטן שלך ותשלח אותו לעבר הפטרטים כדי שהם יפגעו קשות!" אפקוד על טום.

10. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    אושווט הוא פוקימון מים, ובועות היא מתקפת מים, ואין משהו פיזי אצל אושווט שמונע ממנו ללמוד בועות, אז אני מרשה לעצמי לחרוג ממה שהוא לומד מהמשחק.
    נגיד פוקימון מים בלי זנב לא יכול ללמוד Aqua Tail.

----------------------
    טום שולף את הצדף מבטנו, וזורק אותה בחוסר ניסיון אל עבר הפטרט, הוא נפגע ומתעלף.
    טום הרים חזרה את צדפו מהרצפה, אבל פטרט דוחף אותו לפני שהוא מספיק לזרוק אותה שוב. טום נופל על הרצפה ומתגלגל.
    טום קם על שני רגליו וזורק שוב את הצדפה אבל הוא מפספס. ופטרט דוחף אותו שוב, וטום מתנגש בעץ.

11. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    אושווט הוא פוקימון מים, ובועות היא מתקפת מים, ואין משהו פיזי אצל אושווט שמונע ממנו ללמוד בועות, אז אני מרשה לעצמי לחרוג ממה שהוא לומד מהמשחק.
    נגיד פוקימון מים בלי זנב לא יכול ללמוד Aqua Tail.

----------------------
    טום שולף את הצדף מבטנו, וזורק אותה בחוסר ניסיון אל עבר הפטרט, הוא נפגע ומתעלף.
    טום הרים חזרה את צדפו מהרצפה, אבל פטרט דוחף אותו לפני שהוא מספיק לזרוק אותה שוב. טום נופל על הרצפה ומתגלגל.
    טום קם על שני רגליו וזורק שוב את הצדפה אבל הוא מפספס. ופטרט דוחף אותו שוב, וטום מתנגש בעץ.
    "תתאושש טום!" אגיד במהירות לטום ואז ארוץ עליו כדי לבדוק אם הוא בסדר, "אתה חייב לכסח אותו! תקום ותשתמש בדחיפה תוך כדי שאתה חותך אותו עם הצדפה!" אפקוד על טום תוך כדי שאני מוריד אותו על האדמה.

12. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    כשאתה רץ אל טום ומרים אותו מהקרקע, פטרט מתעצבן וזועם "פט!" אומר בכעס ובורח מהמקום.
    "אושא..." ממלמל אושאווט, על סף התעלפות.
    "אתה צריך עזרה?" אתה שומע קול של נערה מאחורייך, אתה מסתובב ורואה לפנייך נערה יפהפייה הלובשת מכנס ג'ינס קצרצר, גופייה שחורה קצרה, ושיערה חום כהה ארוך ופזור.
    "אני יכולה לרפא את הפוקימון שלך אם אתה רוצה..." אומרת ומחייכת.

13. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    כשאתה רץ אל טום ומרים אותו מהקרקע, פטרט מתעצבן וזועם "פט!" אומר בכעס ובורח מהמקום.
    "אושא..." ממלמל אושאווט, על סף התעלפות.
    "אתה צריך עזרה?" אתה שומע קול של נערה מאחורייך, אתה מסתובב ורואה לפנייך נערה יפהפייה הלובשת מכנס ג'ינס קצרצר, גופייה שחורה קצרה, ושיערה חום כהה ארוך ופזור.
    "אני יכולה לרפא את הפוקימון שלך אם אתה רוצה..." אומרת ומחייכת.
    אני משקיע בתגובות לדעתך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן תודה." אגיד לנערה במהירות ואז אגיש לה את טום, "איך את תרפאי אותו?" אשאל את הנערה בדאגה.

14. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    כן, אתה מנסה לערב רגשות כמה שיותר וזה מעולה.
    ומה איתי? ^_^

---------------------
    "ארפא אותו? מי אמר שאני הולכת לרפא אותו?" היא אומרת ומצחקקת. "תגיד ביי ביי" ממשיכה ברשעות, וברגע שהיא מתקוממת לברוח היא מתחילה להתפוצץ מרוב צחוק.
    "היית צריך לראות את הפנים שלך!" היא אומרת וצוחקת, כשטום בידיה, היא מורידה מגבה מכשיר הנראה כתרסיס, הבקבוק סגול, והנוזל בפנים שקוף, היא מרססת מעט על ידה ומורחת על פניו של טום, והוא מיד מתאושש.
    "וטיפ קטן, אל תערב את עצמך בקרב של פוקימונים, זה לא הוגן..." היא מסבירה.
    "קוראים לי ליה."

15. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    כן, אתה מנסה לערב רגשות כמה שיותר וזה מעולה.
    ומה איתי? ^_^

---------------------
    "ארפא אותו? מי אמר שאני הולכת לרפא אותו?" היא אומרת ומצחקקת. "תגיד ביי ביי" ממשיכה ברשעות, וברגע שהיא מתקוממת לברוח היא מתחילה להתפוצץ מרוב צחוק.
    "היית צריך לראות את הפנים שלך!" היא אומרת וצוחקת, כשטום בידיה, היא מורידה מגבה מכשיר הנראה כתרסיס, הבקבוק סגול, והנוזל בפנים שקוף, היא מרססת מעט על ידה ומורחת על פניו של טום, והוא מיד מתאושש.
    "וטיפ קטן, אל תערב את עצמך בקרב של פוקימונים, זה לא הוגן..." היא מסבירה.
    "קוראים לי ליה."
    אתה מצוין, הלוואי עלי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "דרייק, דרייק הנרי" אגיד לליה "רוצה להיות שותפה שלי? וכן אני יודע שזה לא היה הוגן..." אוסיף בבישנות.

עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •