Pokemon GO
עמוד 141 מתוך 285 ראשוןראשון ... 4191131139140141142143151191241 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,101 עד 2,115 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מאי
    "אוקי חולצה וצעיף לאיזה פוקימון?" שאלה המוכרת "ובאיזה צבע?" היא המשיכה לשאול,
    "ואם את רוצה משהו מיוחד לפוקימון אז זה טוב כי יש לנו משהו מתאים לכול פוקימון" אמרה המוכרת בחיוך

מייקל
    אתה יושבים ברכבת ופתאום מגיע הכרטיסן "יש לי רעיון בוא" אמרה בריאנה והלכה איתך לאיפה שעליתם לרכבת

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    אתה יושבים ברכבת ופתאום מגיע הכרטיסן "יש לי רעיון בוא" אמרה בריאנה והלכה איתך לאיפה שעליתם לרכבת
    [/QUOTE]

"אוקיי, אני בא." אני אומר ובא אחרי בריאנה ומקווה שהכרטיסן לא יראה אותנו. אחרי זה אני אומר לה:" זה הזמן." ואומר לה שקופצים עכשיו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מאי
    "אוקי חולצה וצעיף לאיזה פוקימון?" שאלה המוכרת "ובאיזה צבע?" היא המשיכה לשאול,
    "ואם את רוצה משהו מיוחד לפוקימון אז זה טוב כי יש לנו משהו מתאים לכול פוקימון" אמרה המוכרת בחיוך

מייקל
    " אממ D: יש לי גראדוור , סינדיקוויל , וצ'רובי . יש לך משהו מיוחד לאחד מהם ? D: " אשאל בהיתלהבות .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    "לקפוץ השתגעת?! יש לנו עוד לפחות שעתיים ומשהו נסיעה, טוב שעה ומשהו אבל אתה מבין!" קראה בריאנה , היא הצביעה על סולם שמתחיל להתפרק וחסר בו שני שלבים "נעלה לגג עד שהכרטיסן ילך" אמר הבריאנה "ביוטפלי יצא לסיור" היא הוסיפה "צא ביוטפלי! תסתכל בלי שיראו ואתך ותקרא לנו שהכרטיסן הולך!" קראה בריאנה ועלתה אל השלב הראשון של הסולם

מאי
    "אממ.. יש לנו אם תרצי צעיפים לסינדיקוויל לגראוודור זה פוקימון שאני לא ממליצה לשים אליו דברים סתם ליומיום כי כבר יש לו ולצרובי.. יש חצאית קטנה תרצי? ואם כן איזה צבע כול אחד?" אמרה המוכרת בחיוך הקטן שלה

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    "לקפוץ השתגעת?! יש לנו עוד לפחות שעתיים ומשהו נסיעה, טוב שעה ומשהו אבל אתה מבין!" קראה בריאנה , היא הצביעה על סולם שמתחיל להתפרק וחסר בו שני שלבים "נעלה לגג עד שהכרטיסן ילך" אמר הבריאנה "ביוטפלי יצא לסיור" היא הוסיפה "צא ביוטפלי! תסתכל בלי שיראו ואתך ותקרא לנו שהכרטיסן הולך!" קראה בריאנה ועלתה אל השלב הראשון של הסולם
    "אוי, בסדר." אני אומר ועולה יחד איתה לגג

6. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    רקס
    "חכה רגע, בגלל שהוא פצוע מישוה צריך להשגיח אליו, יש לי פוקדור שלו של מרכז הפוקימונים נעביר אותו לפוקדור שלך וזהו" אמרה האחות ג'וי, היא שמה את שני הפוקדורים בהחלפת פוקימונים והחליפה בינהם "זהו זה" אמרה האחות ג'וי ונתנה לך את הפוקדור שלך
    אמרתי לה"תודה לך"
    לקחתי את הפוקדור והכנסתי לתיק
    אז יצאתי החוצה לבדוק את הכוחו של ריולו

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    התחלתם לעלות אל הגג ולא ממש אהבתם את השלבים החסרים ואפילו נשרטת קצת ובריאנה קיבלה שתי שריטות קטנות, לאחר כמה דקות ולא מעט זמן ביוטפלי עלה ללמעלה "ביוט ביוטפלי!" הוא קרא כסימן שהכרטיסן הלך

רקס
    אתה יוצא החוצה כשריאולו אל כתפיך, אתה מוריד אותו והוא מסתכל אליך במבט שואל "ריאולו רואל?" |מה קרה?|

וספארמרית מתקדמת

8. אוהבת בנות*
    מייקל

מאי
    "אממ.. יש לנו אם תרצי צעיפים לסינדיקוויל לגראוודור זה פוקימון שאני לא ממליצה לשים אליו דברים סתם ליומיום כי כבר יש לו ולצרובי.. יש חצאית קטנה תרצי? ואם כן איזה צבע כול אחד?" אמרה המוכרת בחיוך הקטן שלה
    " אממ . אוקי ^ ^ אני יקח צעיף .. אדום , וחצאית וורודה . או ירוקה . מה שאת חושבת שיותר יתאים ^ ^ " אומרת למוכרת .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    תקציר:
    סורה מסבירה לך שהיא יורדת בנחל בשם סלובניה, אתה מסתכל ורואה שהעיר השלישית היער עיר שפחות קרובה מעירת אחרת וסורה מסבירה לך שהעיר האחרת היא העיר השלישית בשבילה אבל בשביל המאמנים שמתחילים היא עיר שבסוף, כי המסע שלכם די סיבובי ואתם עוצרים בעיר שלכם כמה וכמה פעמים ומה שהמאמנים עושים, זה בעצם חוצים תיער (כדי להבין את הכול סתכל במפה בעמוד הראשון)
    ~~~~~
    "עוד כמה שעות" אמרה סורה, ולאחר מכן אמרה משהו לאיש והוא הלך "הוא מגיע כול שעה בהתחלה הוא מגיע אחרי הכרטיסן , באמצע ובסוף ובעוד כמה פעמים" אמרה סורה בחיוך
    "חח כמה זמן את כבר כאן" אני אומר בצחוק.
    'אוף עוד כמה שעות,מה אני אעשה עד אז' אני חושב לעצמי.
    "נראה לי שאני הולך לי.. לי שון" אני אומר לסורה בפיהוק ועיניי לפתע נעצמות.

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    תומר גם שחקן בדיוק כמוך, אלא אם הוא פורש אי אפשר להשתמש בשחקנו בלי שהגיב
    ~~
    אתה מחכה מלא זמן ורואה שהתור מתקדם אבל באיטיות, אתה מתחיל ממש להתעצבן ובא לך לעקוף את כול התור וללכת במהירות לרכבת אפילו בלי כרטיס!

כריס
    "הוא לא בפוקדור הוא נמצא עדיין במיטה הוא ישן" אמרה האחות ג'וי והצביעה על דלת לחדר בו היה ראלטס

עומר
    מורקרו משתמש בסופת חול וניקור אך לשווא ונפצע במקורו, פתאום מתוך הראש של באטרפרי הענר עולה משהו, שנראה כמו שני אנשים ופוקימון
    " אני יוצא לקיים קרב קטן , כשהוא יבריא תוכלי להוציא לי אותו לבחוץ בבקשה ? " אשאל ואקווה לתשובה חיובית .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    התחלתם לעלות אל הגג ולא ממש אהבתם את השלבים החסרים ואפילו נשרטת קצת ובריאנה קיבלה שתי שריטות קטנות, לאחר כמה דקות ולא מעט זמן ביוטפלי עלה ללמעלה "ביוט ביוטפלי!" הוא קרא כסימן שהכרטיסן הלך

/COLOR]
    "אוקיי, אפשר לשבת." אני אומר בחיוך וקופץ למטה מהסולם. אחרי זה אני הולך למקומנו ומתיישב בתקווה שהכרטיסן לא שם לב

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    באטרפרי משתמש אליו באבקת שיתוק ומעיף אותו בכנף ברזל, מיאו מתעופף לעבר האנשים ונוצר פיצוץ והם מתעופפים לשמיים
    "יש!" אקרא לבאטרפרי בשמחה "הצלחנו!"
    "צ'ימצ'אר! השתמש בחפירה על הגומי ותוציא משם את כולם! אם החפירה לא מצליחה,השתמש בשריטה!" אורה לו בדאגה 'עכשיו יש לי זמן לבדוק עליו בפוקדע...' אחשוב לעצמי ואוציא את הפוקדע...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    מאי
    "אני חושבת שירוקה תתאים" אמרה המוכרת ,היא הביאה לך חצאית קצרה בצבע ירוק כמו העלה של צ'רובי וצעיף בצבע אדמדם אש כזה

בן
    "לא הרבה" אמרה סורה "אני רגילה לרכבות יש פה הרבה אנשים וקל להתמזג" אמרה סורה, ניסית להירדם אבל סורה העירה אותך "תתכופף!" אמרה סורה והתכופפה "אני צריכה לצאת מפה, אתה תישאר אם תאה צריך הנה כרטיס" אמרה סורה והביאה לך כרטיס לבנבן ויצאה מהמקום שלכם והתחילו ללכת שהגלימו והכובע מכסים ואתה

כריס
    "כן הוא ינוח ובעוד שעה תבוא לקחת אותו" אמרה האחות ג'וי והלכה לטפל בעוד פוקימונים

מייקל
    אתה ובריאנה יורדים למטה שביוטפלי על כתפה ונכנסים למקום שלכם, מולכם עובר איש אם בייגלים גדולים וממרחים "רוצים? 15 לאחד אם ממרח" אמר המוכר במבטא משונה

עומר

סוג:אש
    צימצאר פוקימון הקוף, הוא אוהב להיות על עצים ולטפס וקוטף מהם תפירות, זנבו היא להבה וכשהוא רגוע גם הלהבה רגועה, יש לו מתקפה שנקראת להט זה המצב ההגנתי שלו, אם הוא במצב של חיים ומוות להבתו גדלה והוא מאבד שליטה, הוא פוקימון מאוד סקרן וחברותי ואוהב לעשות שטויות ולכייף וחייכני

כול הבאטרפרים משתמשים בנשיכת חרק וצימצאר בחיפרות וסריטות, מורקרו מנקר ובאטרפרי עוזר אם נשיכת חרק חזקה ונוצר חור, כול הבאטרפרים עפים וזה יוצר מחזה מלבב למדי, מורקרו מגיע אליך בתעופה שאליו צימצאר שקופץ אליך

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה

מייקל
    אתה ובריאנה יורדים למטה שביוטפלי על כתפה ונכנסים למקום שלכם, מולכם עובר איש אם בייגלים גדולים וממרחים "רוצים? 15 לאחד אם ממרח" אמר המוכר במבטא משונה

"אני אוותר, תודה." אני אומר לאיש המוזר והולך אל מקומי כדי לחכות לסוף הנסיעה

15. אוהבת בנות*
    מאי
    "אני חושבת שירוקה תתאים" אמרה המוכרת ,היא הביאה לך חצאית קצרה בצבע ירוק כמו העלה של צ'רובי וצעיף בצבע אדמדם אש כזה

בן
    "לא הרבה" אמרה סורה "אני רגילה לרכבות יש פה הרבה אנשים וקל להתמזג" אמרה סורה, ניסית להירדם אבל סורה העירה אותך "תתכופף!" אמרה סורה והתכופפה "אני צריכה לצאת מפה, אתה תישאר אם תאה צריך הנה כרטיס" אמרה סורה והביאה לך כרטיס לבנבן ויצאה מהמקום שלכם והתחילו ללכת שהגלימו והכובע מכסים ואתה

כריס
    "כן הוא ינוח ובעוד שעה תבוא לקחת אותו" אמרה האחות ג'וי והלכה לטפל בעוד פוקימונים

מייקל

עומר

סוג:אש
    צימצאר פוקימון הקוף, הוא אוהב להיות על עצים ולטפס וקוטף מהם תפירות, זנבו היא להבה וכשהוא רגוע גם הלהבה רגועה, יש לו מתקפה שנקראת להט זה המצב ההגנתי שלו, אם הוא במצב של חיים ומוות להבתו גדלה והוא מאבד שליטה, הוא פוקימון מאוד סקרן וחברותי ואוהב לעשות שטויות ולכייף וחייכני

כול הבאטרפרים משתמשים בנשיכת חרק וצימצאר בחיפרות וסריטות, מורקרו מנקר ובאטרפרי עוזר אם נשיכת חרק חזקה ונוצר חור, כול הבאטרפרים עפים וזה יוצר מחזה מלבב למדי, מורקרו מגיע אליך בתעופה שאליו צימצאר שקופץ אליך
    " תודה רבה ! " אומרת למוכרת , וקושרת את הצעיף סביב צאוורו של סינדיקוויל, ואת החצאית שומרת בתיק .
    " כמה זה יעלה ? D: "

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 141 מתוך 285 ראשוןראשון ... 4191131139140141142143151191241 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •