Pokemon GO
עמוד 136 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3686126134135136137138146186236 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,026 עד 2,040 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    אני יוסיף עכשיו אני עצבנית
    ~~~~
    אתה לוחץ שם ורואה בכמה מקומות, יש אחד בהרים אחד רחוק וקרוב לים אבל בקצה השני אחד שקרוב אליכם אבל יש מרחק הליכה וזה מה שיש

מייקל
    הילד לא מגיב ואתה יורד למטה, אתה רואה שלושה טורים אכורים מאוד ושלוש קבלניות

כריס
    אתה מסתכל אל חדר הטיפולים בכעס ואז אל החבורה ואל החדר והחבורה ונהיה לך כאב ראש.. אתה מסתלכ ורואה את האחות ג'וי יוצאת החוצה "כריס.. ראטלס.. היה בסדר גמור" אמר האחות ג'וי בחיוך "הוא מאוד תשוש אבל הוא היה בסדר ועוד כמה זמן כבר יוכל להילחם, אבל אל תכביד אליו יותר מידי" קראה האחות ג'וי והרגשת איך אושר גדול ממלא אותך

מאי
    את הולכת ורוה מלא מלא חנויות, חנות פוקדורים חנות אבני פיתוח וחנות סטייליסטים אפילו!

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל

"אוקיי, בואי נלך לקנות כרטיסים. רק תזכירי מה השם של העיר השלישית?" אני שואל את בריאנה וכשהיא עונה לי אני קונה כרטיסים לשנינו ואחר כך עולה איתה לרכבת
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    עומר
    ~~~~
    אתה לוחץ שם ורואה בכמה מקומות, יש אחד בהרים אחד רחוק וקרוב לים אבל בקצה השני אחד שקרוב אליכם אבל יש מרחק הליכה וזה מה שיש

מייקל

כריס
    אתה מסתכל אל חדר הטיפולים בכעס ואז אל החבורה ואל החדר והחבורה ונהיה לך כאב ראש.. אתה מסתלכ ורואה את האחות ג'וי יוצאת החוצה "כריס.. ראטלס.. היה בסדר גמור" אמר האחות ג'וי בחיוך "הוא מאוד תשוש אבל הוא היה בסדר ועוד כמה זמן כבר יוכל להילחם, אבל אל תכביד אליו יותר מידי" קראה האחות ג'וי והרגשת איך אושר גדול ממלא אותך

מאי
    את הולכת ורוה מלא מלא חנויות, חנות פוקדורים חנות אבני פיתוח וחנות סטייליסטים אפילו!
    " הי מגניב ! חנות סטייליסטים , אף פעם לא שמעתי על דבר כזה . " אומר ואכנס לחנות עם הפוקימונים שלי .
    " שלום ? יש פה מישהו ? "

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ~~~~

חח...סליחה...
    ~~~~~~
    "טוב,אז יש דרך אחרונה לגלות מה זה... אין ברירה,אצטרך לטפס על העץ...." אתלונן לעצמי בשקט
    "רק רגע! צ'ימצ'אר! אתה טוב בקפיצות! תוכל לראות מה יש שם? במידה ואתה לא מצליח,תטפס על העץ... אתה הרי מומחה בזה!" אורה לו ואז אחשוב לעצמי 'רגע,הוא באמת טוב בטיפוס על העץ...? אני יודע! שכחתי לבדוק על צ'ימצ'אר בפוקדקס! עכשיו באמת נדע אם הוא טוב בטיפוס על העצים..." אשלוף את הפוקדע ואבדוק על צ'ימצ'אר...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    "השם של העיר הוא פלייראוד" אמרה בריאנה ועיצבון ונעמדה בתור אחד ארוך ומעצבן והתחילה להתעצבן מאורך התור

מאי
    באה אליך נערה "שלום! איזה סוג אביזר לפוקימון תרצי?" שאלה המוכרת בחביבות

עומר
    אתה בא לבדוק אל צימצאר אבל הוא כבר נעלם ומטפס בין ענפי העץ, הוא קופץ ומחליק אל היצור ופתאום משני צידיו של פהוקימון הענק יוצאים שני ידי מתכת גדולות שמחזיקים בצימצאר

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    "השם של העיר הוא פלייראוד" אמרה בריאנה ועיצבון ונעמדה בתור אחד ארוך ומעצבן והתחילה להתעצבן מאורך התור

[/COLOR]
    שמעת בd&d על המושג הקפאה או שחקן שוליים? זה בעצם שחקן שלא עושה כלום, הוא רק נמצא שם בתור רקע. כדאי שתעשי את זה לתומר כי הוא לא מתחבר וזה לא נוח שהוא מופיע ככה פתאום

"אוקיי בריאנה, לא כדאי לך להתעצבן. התור תכף נגמד ונוכל לעלות על הרכבת." אני אומר וכשאני מגיע לקופה אני קונה 2 כרטיסים לעיר פלייראוד ואומר לבריאנה:" תחזירי לי אחר כך."

7. משתמש מנוסה
    עומר
    ~~~~

מייקל

כריס

מאי
    " אוקיי אז אני אוכל לקבל את הפוכדור שלו ? " אשאל בסקרנות
    ' אני יודע מה אני אעשה ! אני אתחיל להלחם עם הצוות שלי , וככה זה יקח זמן ובסוף אני אוציא את ראלטס ' אחשוב לעצמי
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

8. Hail Hydra
    ["]
    עומר
    אתה בא לבדוק אל צימצאר אבל הוא כבר נעלם ומטפס בין ענפי העץ, הוא קופץ ומחליק אל היצור ופתאום משני צידיו של פהוקימון הענק יוצאים שני ידי מתכת גדולות שמחזיקים בצימצאר
    "צ'ימצ'אר תחזיק מעמד!" אצעק לו בדאגה... 'מה זה הדבר הזה? אולי יש מישהו בתוכו? טוב,אני יודע איך לבדוק את זה...' אחשוב לעצמי
    "מארקוורו תשתמש בסופת חול,ואז שלא יראו אותך תפגע בחלונות (אם יש,אם אין אז בברזל...) בניקור! זה אמור לנפץ אותו!" אורה לו ואבדוק מה שלום צ'ימצ'אר...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    תומר גם שחקן בדיוק כמוך, אלא אם הוא פורש אי אפשר להשתמש בשחקנו בלי שהגיב
    ~~
    אתה מחכה מלא זמן ורואה שהתור מתקדם אבל באיטיות, אתה מתחיל ממש להתעצבן ובא לך לעקוף את כול התור וללכת במהירות לרכבת אפילו בלי כרטיס!

כריס
    "הוא לא בפוקדור הוא נמצא עדיין במיטה הוא ישן" אמרה האחות ג'וי והצביעה על דלת לחדר בו היה ראלטס

עומר
    מורקרו משתמש בסופת חול וניקור אך לשווא ונפצע במקורו, פתאום מתוך הראש של באטרפרי הענר עולה משהו, שנראה כמו שני אנשים ופוקימון

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    תומר גם שחקן בדיוק כמוך, אלא אם הוא פורש אי אפשר להשתמש בשחקנו בלי שהגיב
    ~~
    אתה מחכה מלא זמן ורואה שהתור מתקדם אבל באיטיות, אתה מתחיל ממש להתעצבן ובא לך לעקוף את כול התור וללכת במהירות לרכבת אפילו בלי כרטיס!

[/COLOR]
    "אוקיי, אני צריך להרגע. יש לי זמן." אני אומר לעצמי ומחכה בתור, כשאני מגיע לקופה אני קונה כרטיס ועולה לרכבת

11. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    יש שם אבל היא לא מחליפה איתך, וזה לא של העיר השנייה זה כזה שבדרך
    ~~~~
    "חדרים 21 ו22" אמרה החאות ג'וי והביאה לכם שני מפתחות , נלה לקחה את 22 במידי "22 טיפה יותר גדול "אמרה האחות ג'וי "הוא אמור להיות לקבוצה ככה שיש שם חדרים כיאלו אם תרצו תוכלו להיות באותו חדר ואז זה יחסוך חדר, זה מין מקום כזה אם סלום קטן מרפסת מטבח קטן ושלושה חדרי שינה אם שירותים " אמרה האחות ג'וי והסתכלה אליכם
    "קחי את המפתח של חדר 21" אומר לאחות ג'וי.
    "אם יש שלושה חדרי שינה אז אפשר לשהות באותו חדר".
    "טוב נלה" אני אומר.
    "אני אלך לישון עוד רבע שעה בערך כדי להתחיל ללכת מחר מוקדם!" אני אומר והולך לכיוון חדר 22.

12. משתמש מנוסה
    מייקל
    התור מתקצר ממש קצת וכול הזמן איזה מישהו נתקע ,אתה רואה שעוד חמש דקות הרכבת שלך נוסעת "מה עושים?" שאלה בריאנה בדאגה

איתי
    לקחת את המפתח לחדר ופתחת אותו וממש נדהמת,
    ראיתה שתי כורסאות גדולות וספה גדולה ומכשיר טלוויזיה קטן , שידה ליד הספה , שולחן גדול לחמישה אנשים אם כיסאות ומפה ומטבח אם תנוק קטן כיור כיריים וסיר ומחבת מלא מגירות וארונות מקר קטן מיקרוגל וטוסטר, היה מקפסת גדולה אם שתי כורסאות קטנות וג'קוזי גדול, בשני חדרי שינה היו רק מיטה גדולה ארון שידה שולחן וכיסא, אבל בחדר השלישי היה מיטה ענקית לזוג וכמובן חדר שירותים

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    מייקל
    התור מתקצר ממש קצת וכול הזמן איזה מישהו נתקע ,אתה רואה שעוד חמש דקות הרכבת שלך נוסעת "מה עושים?" שאלה בריאנה בדאגה

[/COLOR]
    "מקסימום עולים רכבת הבאה." אני אומר בחיוך ומחכה לתורי. כשאני מגיע לתורי אני קונה את שתי הכרטיסים ועולה לרכבת שלי

14. Hail Hydra
    עומר
    מורקרו משתמש בסופת חול וניקור אך לשווא ונפצע במקורו, פתאום מתוך הראש של באטרפרי הענר עולה משהו, שנראה כמו שני אנשים ופוקימון
    חח.. מעניין מי אלה Xd
    ~~~~~~~~~
    "מארקוורו,באטרפרי,תיצמדו אליי!" אומר להם בחשש..
    'קדימה,תחזיק מעמד צ'ימצ'אר...' אחשוב לעצמי בפחד..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    מייקל
    "מה עושים?!" קראה בריאנה ושמת לב שזה הרכבת האחרונה "בוא" היא אמרה והסתכלה אל הכרטיסן, "אוקי פיצ'ו תעסיק תכרטיסן" קראה בריאנה אבל פיצ'ו לא הספיק והיא החזירה אותו , הרכבת התחילה לנסוע והכרטיסן נכנס פנימה "תוציא את פוניטה!" קראה בריאנה

עומר
    צימצאר לכוד בתוך הכף יד ואתה מסתכל אל מי ששם היה שם חתול מישהו אם שער כחול ומישהי אם שער סגול ארוך ומוזר
    "כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה" אמרה האישה "כדי לאחד את כל תושבי המדינה" אמר האיש
    "כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים " אמרה האישה "כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים" אמר האיש "ג'סי" אמרה האישה "וג''ימס" אמר האיש "צוות רוקט במהירות האור ללא רחם" אמרה האישה "היכנע עכשיו או שתלחם" אמר האיש "מיאו בדיוק!" קרא החתול, שזיהתה כמיאו ולא האמנת שהוא מדבר! פתאום היד הכניסה את צימצאר לתוך חור בבטן, שמתה לב שבבטן יש כמו חלון זכוכית סגולה ששמה יש מלא באטרפרי !

וספארמרית מתקדמת

עמוד 136 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3686126134135136137138146186236 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •