Pokemon GO
עמוד 194 מתוך 285 ראשוןראשון ... 94144184192193194195196204244 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,896 עד 2,910 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    דניס
    אתה הולך לחדר מספר 32 ופותח את הדלת,
    בחדר יש שתי מיטות אחת בכול צד בפינה מאחורה יש שתי כורסאות קטנות ובצד השני שולחן קטן וארון מאוד מאוד גדול שמחולק לשלושה חלקים ובאחד מהם יש למטה מקרר קטן, ודלת לעבר חדר השירותים אם המקלחת והכול ושידה לכול מיטה
    אחכה לשותף שלי בפנים ואתיישב על כורסא

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    "החדרים אמורים להיות בספינה הגדולה אנחנו בספינה הגדולה שחכת?" אמרה בריאנה ועצרה אותך

רקס
    אתה מתחיל לחפש אותו וראה שהספינה תתחיל להפליג "היי ילד אם אתה רוצה תעלה אם לא אתה נישאר!" אמר זה שנתן חותמת אל הכרטיסים

דניס
    אתה מחכה ומתיישב אל הכורסא ופתאום מקבל שיחת טלפון לחדר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    "החדרים אמורים להיות בספינה הגדולה אנחנו בספינה הגדולה שחכת?" אמרה בריאנה ועצרה אותך

[/COLOR]
    "נו, אז בואי ניכנס לחדר הזה פה." אני אומר ונכנס לחדר.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה נכנס לשם ורואה שיש שם מלא מיטות קומותיים וגם ארון גדול ואתה מבין שזה חדר העובדים, אתם יוצאים החוצה ורואים שכבר עזבתם את המזח!

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה נכנס לשם ורואה שיש שם מלא מיטות קומותיים וגם ארון גדול ואתה מבין שזה חדר העובדים, אתם יוצאים החוצה ורואים שכבר עזבתם את המזח!
    אז איפה אנחנו אמורים לישון לא הבנתי?

"אוקיי, מה עושים עכשיו?" אני שואל את בריאנה ומחכה לתשובתה

6. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    מייקל

רקס
    אתה מתחיל לחפש אותו וראה שהספינה תתחיל להפליג "היי ילד אם אתה רוצה תעלה אם לא אתה נישאר!" אמר זה שנתן חותמת אל הכרטיסים

דניס

אמרתי לאיש "אין לי כרטיס איך אני יכול לעלות בלי כרטיס"

7. היכל התהילה
    דניס
    "הלו?" אענה לטלפון "אייס דיאמונד מדבר"
    ---
    תעדכני לי את לארביטר ופוצ'יינה, ורלטס יודעת רק על חושי?

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    בן
    למרבה הפלא קרובאט ממש עלוב, טורציק השתמש בלהביור וינקר אותו כמה פעמים במקור אש והוא כבר הסתחרר מעולף, לבינתיים טורציק קפץ אל הגליגאר ויחד אם צ'יקוריטה עליפו גם אותו ובסוף כול הפוקימונים היו מעולפים (שלהם ) טורצ'יק היה גם מאוד פגוע יחסית וגם צ'יקוריטה והונצ'קרו, צ'יקוריטה עלתה אל הונצ'קרו יחד אם טורצ'יק ונצמדה אליו וזהרה, וגם הונצ'קרו וטורציק זהרו ובסוף הפסיקו,
    פתאום ראית שהנער שלידך כבר קשר את שלושת האנשים וציווה אליהם להחזיר את הסלאמנס שלהם, הם החזירו אותו בלית ברירה והוא אמר לטרופיוס לנחות והוא נחת בין העצים לפני ששמת לב מה קורה הוא שלף מכשיר קשר מוכר "כאן GA5 כאן GA5 GA2 שומעת? " הוא אמר למכשיר הקשר וממנו בקע קול מוכר מאוד "שומעת"

עומר
    כול הפוקימונים הביטו החוצה בשמחה ונראה שהם הרגישו מעולה! אבל איש סיפון אחד אמר לך להחזיר אותם ושמותר רק אחד בחוץ ושלא יתפרע כי אנחנו ממש עוד מעט מפליגים

מייקל
    אתם נמצאים בג'קוזי ולאחר זמן מה מתקלחים מתארגנים והולכים לישון, פתאום הקול של בריאנה מעיר אותך "מייקל תתעורר! יש לנו רק שעה עד שהספינה נוסעת!"

דניס
    האחות ג'וי מגישה לך את הכרטיס ואתה רואה שיש לך עוד כמה דקות!
    אתה מגיעה למזח ורואה ספינה עצומה בגדולה ותור ארוך של מאמנים היה שם ושלף כרטיסים צהובים בידו
    "אוקיי.." ארטן לעצמי
    "איזה ביאוס,אה?" אפנה אל טום ואראה שהוא מהנהן להסכמה..
    "טוב.. מה אתה רוצה לעשות עכשיו..?" אשאל אותו בשעמום.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתם אמורים לחכות ואז הסירה מגיעה לספינה הגדולה
    ~~~
    "לא יודעת" אמרה בריאנה והביטה אליך, פתאום קול נשמע מהדלפק ומאחורה ואיפה שרואים תים והלכתם לשם "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד

רקס
    "אין לך כרטיס לא לקחת מהאחות ג'וי?" אמר האיש ונזכרת שלקחת כרטיס מהאחות ג'וי!

דניס
    לא היא יודעת עוד דברים והיא עוד תלמד ואני בדיוק עכשיו מעדכנת!
    ~~~~
    "אייס דימונד? בנוגע לשותף שלך זאת המזכירה הוא בעיר השלישית ולכן הוא בסירה לפה הוא יגיע בצהרים לבינתיים אתה יכול להנות מהדברים בספינה אם אתה רוצה לשמוע אותם אז אני מנתקת ואתה לוחץ אל 10 וזה גם יסביר לך" אמרה המזכירה וניתקה

עומר
    "לא יודע תראה אנחנו מפליגים!" אמר טום, ראית שהתחלתם להתרחק עוד ועוד מהמזח "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש בדלפק שלידכם ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    מייקל
    ~~~
    "לא יודעת" אמרה בריאנה והביטה אליך, פתאום קול נשמע מהדלפק ומאחורה ואיפה שרואים תים והלכתם לשם "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד

רקס

דניס
    ~~~~
    "אייס דימונד? בנוגע לשותף שלך זאת המזכירה הוא בעיר השלישית ולכן הוא בסירה לפה הוא יגיע בצהרים לבינתיים אתה יכול להנות מהדברים בספינה אם אתה רוצה לשמוע אותם אז אני מנתקת ואתה לוחץ אל 10 וזה גם יסביר לך" אמרה המזכירה וניתקה

עומר
    "לא יודע תראה אנחנו מפליגים!" אמר טום, ראית שהתחלתם להתרחק עוד ועוד מהמזח "דלפק מיצים ברק פוקולה פוקנטה תפוזים ענבים מי שרוצה שיבוא!" אמר איש בדלפק שלידכם ומיד התחילו ללכת לשם אנשים ויצאו אם כוסות משקה ביד
    "אהה נכון איך שחכתי מזה קח הנה הכרטיס"
    הוצאתי מהכיס והבאתי ועליתי על הספינה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שחכתי שיש לי כרטיס XD

11. היכל התהילה
    דניס
    ~~~~
    "אוקיי" אלחץ על המספר עשר "מעניין מה שאר המספרים עושים"

12. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    למרבה הפלא קרובאט ממש עלוב, טורציק השתמש בלהביור וינקר אותו כמה פעמים במקור אש והוא כבר הסתחרר מעולף, לבינתיים טורציק קפץ אל הגליגאר ויחד אם צ'יקוריטה עליפו גם אותו ובסוף כול הפוקימונים היו מעולפים (שלהם ) טורצ'יק היה גם מאוד פגוע יחסית וגם צ'יקוריטה והונצ'קרו, צ'יקוריטה עלתה אל הונצ'קרו יחד אם טורצ'יק ונצמדה אליו וזהרה, וגם הונצ'קרו וטורציק זהרו ובסוף הפסיקו,
    פתאום ראית שהנער שלידך כבר קשר את שלושת האנשים וציווה אליהם להחזיר את הסלאמנס שלהם, הם החזירו אותו בלית ברירה והוא אמר לטרופיוס לנחות והוא נחת בין העצים לפני ששמת לב מה קורה הוא שלף מכשיר קשר מוכר "כאן GA5 כאן GA5 GA2 שומעת? " הוא אמר למכשיר הקשר וממנו בקע קול מוכר מאוד "שומעת"

עומר
    כול הפוקימונים הביטו החוצה בשמחה ונראה שהם הרגישו מעולה! אבל איש סיפון אחד אמר לך להחזיר אותם ושמותר רק אחד בחוץ ושלא יתפרע כי אנחנו ממש עוד מעט מפליגים

מייקל
    אתם נמצאים בג'קוזי ולאחר זמן מה מתקלחים מתארגנים והולכים לישון, פתאום הקול של בריאנה מעיר אותך "מייקל תתעורר! יש לנו רק שעה עד שהספינה נוסעת!"

דניס
    האחות ג'וי מגישה לך את הכרטיס ואתה רואה שיש לך עוד כמה דקות!
    אתה מגיעה למזח ורואה ספינה עצומה בגדולה ותור ארוך של מאמנים היה שם ושלף כרטיסים צהובים בידו
    "עם מי אתה מדבר?" אני שואל אותו בחשד ומנסה להזכר מאיפה הקול מוכר לי.
    "טורצ'יק חזור" אני אומר לו לאחר שעבר קרב קשה.

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    מייקל
    ~~~

רקס

דניס
    ~~~~

עומר
    "אממ... דלפק מיצים אה... אני באמת די צמא.." אמלמל ואגש לשם.
    "שלום אני ארצה..." אתלבט בזמן שאבדוק את התפריט "פוקולה,בבקשה..." אחליט לבסוף.
    "היי טום! להביא לך משהו?" אשאל אותו מהדלפק
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מייקל
    ~~~

\[/COLOR]
    "היי, בואי נשתה משהו." אני אומר בחיוך והולך אל הדלפק ומבקש פוקלה לי ולבריאנה.

15. משתמש מנוסה
    רקס
    אתה עולה אל הספינה ומקבל חותמת גרידוס אל הכרטיס, אתה רואה שהמנוע מתחיל לעבוד כולם נכנסים והספינה עצומה בגודלה

דניס
    "שלום אורח, אנחנו שירותי הספינה מציעים לך המון דברים-
    יש לנו ג'קוזי למעלה יחד אם גן פרחים קטן, אם תרצו תשאלו את המזכירה לגבי הקרבות שיתרחשו בים ונעצור תספינה ותוכלו לשחות,
    הספינה מציגה גם אפשרות לראות את העולם התת מימי ואת כול הדגים מידי שעות ואת זה תוכלו לקבל לוח זמנים מהמזכירה גם לגבי האוכל צפיית בדגים והסיפון הראשי
    הנה כמה חיוגים שכדי שהיו לכם-
    כדי להתקשר לחדר אתם לוחצים אל 3 ואז את מספר החדר
    לדווגמא 311
    למזכירה 2
    למנהל1
    לאחות ג'וי של הספינה 3
    ולמקרי חירום 4
    גם תוכלו לקנות דברים מסוימים בלי הארוחות לקניית דברים לחצו אל 5" בקע קול מהטלפון וסיים
    בן
    "בן? " נשמע קול מהמכשיר, והוא נשמע לך הרבה יותר מוכר ממש מוכר, ויותר קול של בת אבל קשוח קצת

עומר
    "פוקולה אחד" אמר טום בחיוך, ביקשת שני פוקולה והם הביאו לך שני כוסות אם פוקולה שתי קוביות קרח בכול אחת וקשית לבנה לכול אחד טום לקח אחד ועשה "לחיים " איתך "לחיים" הוא אמר בחיוך ושתה

מייקל
    שניכם לוקחים פוקולה והם מביאים לכול אחד כוסות פלסטיק אם קשיות לבנות וקוביות קרח "לחיים" אמרה בריאנה והנגישה (מילה חדשה) את הכוס שלה אם שלך

וספארמרית מתקדמת

עמוד 194 מתוך 285 ראשוןראשון ... 94144184192193194195196204244 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •