בן גו'נסון
"לא אחי אני מתכנן לגור פה" אתה זורק לו הערה עוקצנית ומבקש את עזרתו לאחר מכן.
'כדאי שאברר על המערה הזאת מבחוץ ולא אחקור אותה בפנים כל עוד גופי עדיין שלם ובריא' אתה חושב לעצמך.
"קדימה ניק למה אתה מחכה מה הפתרון שלך כדי שאצא מפה?" אתה שואל בעצבים ומחנק בעקבות השהות במערה.
שני שניות לאחר מכן, אתה חש משהו על טבעי מושך אותו, מקיף אותך ומרים אותך באוויר.
אתה מרחף באוויר וכך גם כל הפוקימונים שלך. אתה עובר את הפתח של המערה ונוחת בשלום על קרקע בטוחה.
אתה רואה שלניק יש מיסמגיוס והיא נראה חזקה ומאומנת היטב.
ניק אומר לך לחכות, הוא מורה לפוקימון שלו לרפא אותך ואת הפוקימונים שלך.
מיסמגיוס זוהרת בתכלת יפה ואתה מרגיש את העצם של הרגל שלך חוזרת למקום והפוקימונים שלך נראים רעננים.
ניק שואל אותך איך הגעת לשם ואתה מספר לו את כל הסיפור.
הוא אומר לך שהוא מצא את המיסמגיוס הזו בטעות והוא שואל אותך אם אתה רוצה לשמוע את הסיפור.
מה תעשה?
אני בודק את הרגל ונהנה מהתחושה הנורמלית של רגל שלמה.
'יש לי משהו יותר לעשות חוץ מלשמוע את הסיפור שלך' אני חושב בעצבים לאחר המקרים שקרו אך בגלל שהוא חברי הטוב אני מחליט לא להרוס את זה.
"קדימה חבר תספר מה קרה" אני אומר לו ומסתכל על הפוקימון החדש והמרשים שלו.
'הלוואי עליי להתחיל ככה את המסע שלי.להיתקל בפוקימון ולקבל אותו.טוב נו עכשיו זה מעניין אותי לשמוע איך היא הגיעה אליו'.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אממ... בסדר..." אגיד במעט עצב, "אז אני מעדיף באמת לקבל ביצה של צ'ארמנדר, כדי שצ'אריזרד תוכל לנוח מאחור..." אענה בקול מעט מדוכא, "אבל אולי אני אוכל לאסוף אותה יותר מאוחר, נכון?" אני שואל את הפרופסור, מעלה חיוך קטן על פניי, בעודי ניגש לצ'אריזרד ומלטף את ביטנה.
'גם ביצה של צ'ארמנדר יכולה להיות מצויינת...' אחשוב בניסיון לעודד את עצמי.
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
אני אומר לעצמי בדאגה: "אני ממש לא רוצה ללכת לשם בידיעה שאני לא אוכל לחזור לעולם הזה, אני לא רוצה לחזור בינתיים אל העולם האמיתי, אני רוצה להיות המאסטר של הפוקימונים ולחקור את העולם הזה" ואז אני מתעלם מהחורשה והולך לצד השני כדי להמשיך במסע שלי בדרך להיות מאסטר הפוקימונים הכי טוב בעולם הזה.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
בן ג'ונסון
אתה בודק את הרגל ונהנה מהתחושה הנורמלית של רגל שלמה.
'יש לי משהו יותר לעשות חוץ מלשמוע את הסיפור שלך' אני חושב בעצבים לאחר המקרים שקרו אך בגלל שהוא חברי הטוב אתה מחליט לא להרוס את זה.
"קדימה חבר תספר מה קרה" אתה אומר לו ומסתכל על הפוקימון החדש והמרשים שלו.
'הלוואי עליי להתחיל ככה את המסע שלי.להיתקל בפוקימון ולקבל אותו.טוב נו עכשיו זה מעניין אותי לשמוע איך היא הגיעה אליו'.
הוא מספר לך שהוא הלך ביערות יער ירושלים והוא מצא את הפוקימון הזה מדבר עם סלבי.
אתה מגחך ואז הוא אומר לך להקשיב לו: "מסתבר שיש למיסמגיוס ולסלבי קשר עוד בתקופות אחרות.
כל אחד מהם התחיל להאיר באור אחד ונראה לי שהם החליפו כוחות. אתה מבין את מה שאני אומר?
עכשיו לזאתי יש גם כוחות ריפוי כמו שיש לסלבי ובטח הוא גם קיבל משהו ממנה."
מה תעשה?
ליאור ו-וופר
אתה אומר לאיש הזקן " מצטער אך לא הבנתי אף מילה ממה שאמרתי לי. תגיד לי את זה שוב אבל הפעם בשפה יותר נמוכה כדי ששאני אוככל להבין גם את מה שאתה אומר לי .תגיד את זה במילים פשטוטות"
הוא אומר לך: "אתם טיפשים. אוקי? זה מה שזה אומר. אם הייתם קצת יותר חכמים, הייתם מנסים למצוא פתרון לבעיה הזו שאנחנו נמצאים בה ולזמן הפרה היסטורי הזה שאנחנו תקועים בו. אבל לא, למה שתטרחו קצת מעל ומעבר. כיף לכם להיות טיפשים בעולם קדמון. אתה בכלל יודע איזה סכנות יש בעולם הזה? אתה בכלל מכיר אותו? יום אחד יבוא איזה משהו שנעלם מן העולם ויתקוף אותך ותדע בכלל להתגונן בפניו? אתה והחברים שלך חייבים למצוא את הפתרון ולנסות להחזיר את העולם לשנת 2012." אתה שואל אותו איך הוא יודע שיש לך חברים ואיך הוא יודע על שנת 2012 אבל אז הוא חוזר לשטויות הרגילות שלו ושואל אותך אם אתה יודע מה יש במערה?
דרייק בוש
"יופי, סניזל תשתמש בציפורן צל ואז ברוח קרה שוב!" אפקוד על סניזל בחיוך.
תתפזרו ותגרמו לו להחמיץ, ואם צריך, תשתמשו באבקת שיתוק כדי למנוע ממנו לזוז.
אזקיוט
סניזל
סניזל קופץ באוויר ומשגר את ציפורן הצל והביצים מתחילות להתפזר כמו משוגעות.
חלק נפגעות וחלק שומרות מרחק, לפתע יוצא מהן אבקה מוזרה וסניזל נופל בדיוק לתוכה.
סניזל מנסה להוציא לאור את המתקפה הבאה שלו אבל הוא לא יכול לזוז מהמקום שלו.
מה תעשה?
דארן ווסט
![]()
"אממ... בסדר..." אתה אומר במעט עצב, "אז אני מעדיף באמת לקבל ביצה של צ'ארמנדר, כדי שצ'אריזרד תוכל לנוח מאחור..." אתה עונה בקול מעט מדוכא, "אבל אולי אני אוכל לאסוף אותה יותר מאוחר, נכון?" אתה שואל את הפרופסור, מעלה חיוך קטן על פניי, בעודי ניגש לצ'אריזרד ומלטף את ביטנה. 'גם ביצה של צ'ארמנדר יכולה להיות מצויינת...' אתה חושב בניסיון לעודד את עצמך.
הוא אומר לך שהוא לא מייעץ לפוקימון אחרי הריון וגם אחרי התאוששות להכנס לקרבות פוקימונים ולכן אם תרצה ביום מן הימים לחזור ולקבל אותה, אבל לא לצרכי קרבות, אז אתה יותר ממוזמן. אבל הוא מעוניין לגדל אותה ובתמורה תוכל לגדל לך צ'אריזארד (בהנחה שזה יתפתח) גדול וחזק יותר ממה שיש לצ'ארדיזארדית הזו להציע לך.
אתם נפרדים, אתה מקבל את הביצה שהוא מגיש לך והוא מסביר לך ש3000 צעדים יספיקו.
מה תעשה כעת?
אלון
"כל הכבוד איוויזור!" אתה קורא לעברו ואתקרב אליו.
"אתה אלוף!" אתה מוסיף ומלטף את ראשו.
"גם אתה היית מצוין" אומר לפיפלאפ ואז אתה מחזיר את שניהם לשרביטים שלהם.
אחרי זה אתה ממשיך בדרכך.
אתה מסתכל במפה:
ויש כל כך הרבה דברים באיזור הזה שאפילו לא הגעת אליהם.
אתה בקרבת הערים למוריה ואטלנטיס ואתה על פתח דרך מספר 1.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)