Cladino
האיש בעל השיער השחור אומר לך:"כן,אני שלחתי אותך,פרופסור רואן המליץ לי עליך בתור סוכן חדש למחתרת הפוקימונים,הוא אמר שאתה נער בעל תושייה,קור רוח ואומץ לב והכי חשוב אוהב פוקימונים,אגב,אני רד המפקד הראשי של המחתרת" והאיש בעל השיער החום מוסיף:"אני גרין,הסגן הראשון ויד ימינו של רד".
DarKodak
אתה ממשיך לבד,אתה שומע רעש קל בין השיחים,אתה רואה שיוצא מהשיחים וויקטור,הנער שבו נלחמת קודם,הוא אומר לך:"אהה,זה אתה,מה קורה?".
Druddigon man
סניבי לא יכולה לזוז מהשיתוק,אך אלקיד מתחיל לאט מאוד לחזור למצב רגיל,אך סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים שמוציאה אותה מהשיתוק ופוגעת באלקיד,אלקיד נופל מובס.
אתה רואה שהילדה מחזירה את האלקיד שלה ובורחת,ואיתה גם ה"צבא" הקטן שלה.
"יש!!" ארגיש הקלה שהצלחתי להבריח אותםDruddigon man
סניבי לא יכולה לזוז מהשיתוק,אך אלקיד מתחיל לאט מאוד לחזור למצב רגיל,אך סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים שמוציאה אותה מהשיתוק ופוגעת באלקיד,אלקיד נופל מובס.
אתה רואה שהילדה מחזירה את האלקיד שלה ובורחת,ואיתה גם ה"צבא" הקטן שלה.
אז אגש לסניבי "הצלחנו!" אומר לה בשמחה "היית מעולה,עכשיו תחזרי לפוכדור!" אוסיף
אחזיר אותה לפוכדור וארוץ במהירות לעבר מרכז הפוקימונים..
Druddigon man
אתה וסניבי מגיעים לתוך מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"ניצחת אותה נכון,הפרס שלך מחכה לך אצל פרופסור רואן והוא רוצה לבקש ממך עוד משהו,אני לא בדיוק המישהו הנכון לדבר איתו על זה,אבל זה לא משנה,לך לפרופסור רואן".
Druddigon man
אתה דופק בדלתה של מעבדת הפוקימונים של פרופסור רואן,אתה רואה שהוא פותח את הדלת,הוא אומר לך:"אהה,חיכינו לך" אתה נכנס לחדר המעבדה,אתה רואה עוד נער מבוגר ממך בערך בשלוש שנים,הוא אומר לפרופסור:"זה הנער?"רואן אומר לו:"כן,זה הוא".
DarKodak
ויקטור אומר לך:"אצלי בסדר,אני במילא רוצה להגיע לעיר הבאה,להתאמן קצת לקראת המכון הראשון שלי,אגב,הקרב שלנו הפסיק,רוצה מחר על הבוקר נמשיך את הקרב,איווי שלך נגד הפיג'י שלי,מה דעתך?".
Druddigon man
פרופסור רואן אומר לך:"קודם כול הפרס שלך,מגבי,הוא יודע מתקפת ניב אש,הוא תינוק אז אם הוא לא משתמש כמו שצריך בניב אש אל תתעצבן טוב,וזהו פלטינה,אחד מהסוכנים של מחתרת הפוקימונים".
הסוכן פלטינה ממשיך:"קיבלנו מידע עליך מהרבה מאוד אנשים,פרופסור רואן,האחות ג'וי,אדון קיסר ועוד כמה שראו אותך נלחם,אנחנו רוצים אותך איתנו,מה דעתך?".
קיבלת מגבי שיודע ניב אש!
DarKodak
אתה ו-ויקטור מגיעים לעיר הבאה,העיר פטלבורג,אחרי כמה דקות אתם רואים נוף אחר,אתה רואה שזו עיר די שלווה,פוקימונים משחקים להם זה עם זה,ילדים חוזרים לבתיהם,בצד העיר אתה רואה את מכון העיר פטלבורג.
Druddigon man
הסוכן פלטינה אומר לך:"מצוין,אני בטוח שהמפקד רד יהיה שמח,קדימה,אנחנו צריכים ללכת למפקדה שלנו,באי איירון,יש לנו דרך לא קצרה,עדיף ללכת עכשיו בשביל להספיק להגיע לאי לפני שיחשיך".
"אוקיי דארק, זוראה תשלח כדור צל לעבר פדווין!" אצעק לעבר זוראה כדי שהוא יפגע בפדווין ויחסל אותו.Born This Way
פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.
ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".
דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".
Born This Way
פדווין משתמש במתקפת הגנת אופל שמצליחה להדוף את מתקפת כדור הצל,אך זורא משתמש במתקפת אשליה שמחזירה את מתקפת כדור הצל בחזרה לפדווין שנפגע.
Druddigon man
הסוכן פלטינה אומר לך:"מה הקשר עכשיו רד,נכון שרד נמצא עכשיו באי איירון אבל פה הוא לא נמצא כעת,אם אתה רוצה לראות אותו בוא נלך לאי,אל תדאג,נגיע לעיר קנלייב ומשמה ספינה תסיע אותנו,אגב שמה אנחנו רשומים בתור סטיבן רוי וטומי רוי בסדר,אז שאנחנו מדברים בינינו תפנה אליי בתור סטיבן אוקיי?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)