שיקאמארו
"אוקיי, הגיע הזמן לתגבורת!" אתה אומר ומוציא את שאר הפוקימונים שלך מהשרביטים שלהם.
לאחר מכן אתה אומר למונפרנו:"מונפרנו-השתמש באגרוף ממוקד על הפוקימון הקטן יותר ולאחר מכן עלה על קרובאט!"
לקרובאט:"השתמש עכשיו באס אווירי על הפוקימון הגדול!השתדל להיות מעל האדמה!"
וללפרס אתה:"השתמשי בגלישה על שני הפוקימונים היריבים!"
צוות פוקימונים מעוותים
הצוות שלך![]()
שלושת הפוקימונים שלך עובדים בעבודת צוות מספקת דיו כדי להבריח את הפוקימונים המעוותים משם.
אתה מגלה שהאיזור הזה טעון ומאוד מסוכן ולכן אתה מחליט להשאיר את הפוקימונים שלך בחוץ.
לפתע אתה מגלה מזלג דרכים. מקדימה יש לך את הארמון המרכזי, מימין את המרתפים ומשמאל יציאה.
מה תעשה?
דרייק בוש
הייד פארק
"הינה רוזליה!" אתה אומר ואז אתה מוציא את סניזל החוצה,
"תקפיא אותו בעזרת אגרוף קרח ואז תשתמש בשיסוע לילה!"
אתה פוקד על סניזל אחרי שאתה מוציא אותו מהשרביט.
רוזליה
סניזל![]()
אבל רוזליה ממהר להסתובב במקום שלה והיא שולפת אבקת שיתוק.
סניזל משגר אגרוף קרח ורוזליה מוקפאת במקום שלה.
וכך אתה עומד בשדה קרב שבו הפוקימון שלך משותק והיריב קפוא.
נשארו לך 10 דקות בפארק.
מה תעשה?
ליאור
נגד
אתה אומר למגמרוטאר " אז אני רואה שאתה בן .תקשיב לא אכפת לי שויקטרביל היא אהובת ליבך אבל אתה צריך להביס אותה.
צא מזה מיד.אסור לך להתאבה בה.יש לי רעיון תשתמש על עצמך בלהביור .לאחר מכן אם תצא תשלח לעבר ויקטרביל בלהביור "
ויקטריבל
מגמורטר
מגמורטר משתמש בלהביור על עצמו והוא נחלץ מהמצב של התאהבות הזו.
"עכשיו תורינו לתקוף, אני רוצה שתשתמש במתקפת פצצת רעל על מגמורטר".
ויקטריבל הופך לאדום ואז לסגול ואז הוא זורק משהו מגעיל לעבר מגמורטר.
בשנייה שהפצצה נוגעת בפוקימון שלך, מגמורטר נופל לאדמה, משתעל, נאבק לנשום וסובל מכאבים.
אתה שואל אותו אם הוא בסדר והוא מסמן לך ביד לו שלא...
המאמנת מכון אומרת לך - "את המתקפה הזו למדנו פה בעולם הקדום ויש לה השפעה חזקה על היריב
אני חושבת שיש לפוקימון שלך בדיוק 30 שניות עד שהוא יפרכס למוות. אתה רוצה להכנע ושאתן לו את הנוגדן?"
מה תעשה?
דארן
![]()
"כן, למה לא." אתה משיב בחיוך קטן ומהנהן קלות עם ראשך,
'יער ירושלים נשמע נחמד...' אתה חושב לעצמך תוך כדי.
אתה הולך אחרי טימי אל יער ירושלים, סקרן לגלות מה יש שם.
לפתע אתה שומע משהו שלא חשבת שתשמע אף פעם בחיים שלך:
היכונו לצרות!
כפולות ומכופלות!
כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה!
כדי לאחד את כל תושבי המדינה!
כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים!
כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים!
ג'סי!
ג'יימס!
צוות רוקט במהירות האור ללא רחם!
היכנע עכשיו או היכון להילחם!
מיאו, בדיוק!
טימי שואל אותך מי אלה?
מה תעשה?
"כדאי שנצא מהמקום הזה, נכון חבר'ה?" אומר לפוקימונים שלי, ואחזיר אותם לשרביטים שלהם, ואת השרביטים אשים בתיק שלי בתא הגדול שלי.לאחר מכן אלך אל עבר היציאה, תוך כדי שאחשוב לעצמי:"וואוו, אני מקווה שאני לא אפגוש שוב בחבורת פוקימונים מעוותים כמו זאת שוב, אחרת אני ממש אתעצבן.." ואלך אל עבר היעד המקורי שלי-העיר למוריה!
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
דרייק בוש
(סוף סוף אתה לומד)
הייד פארק
אתה מחזיר את סניזל לשרביט שלו ואז מוציא את טאטגרות',
אתה פוקד עליו להשתמש בכאפה הכי חזקה שלו על רוזליה ואז תשתמש בשרביט ריק על רוזליה.
רוזליה
טאנגרות'
ברגע שרוזליה רואה את היד של טאנגרות', היא רצה בסיבובים והיד שלו רודפת אחריה.
אתה צוחק כשאתה רואה את זה כי זה מזכיר לך את הסרטים המצוירים שהיית רואה כשהיית קטן.
לבסוף הכאפה של טאנגרות' פוגעת ורוזליה עפה לאוויר, בדיוק כדי ליפול ישירות לתוך השרביט.
נשארו לך 5 שניות בפארק.
תפסת את רוזליה.
אתה יוצא מהפארק.
מה תעשה?
שיקאמארו
"כדאי שנצא מהמקום הזה, נכון חבר'ה?" אתה אומר לפוקימונים שלך, ומחזיר אותם לשרביטים שלהם, ואת השרביטים אתה שם בתיק שלך בתא הגדול.לאחר מכן אתה הולך אל עבר היציאה, תוך כדי שאתה חושב לעצמך:"וואוו, אני מקווה שאני לא אפגוש שוב בחבורת פוקימונים מעוותים כמו זאת שוב, אחרת אני ממש אתעצבן.." ואתה לך אל עבר היעד המקורי שלך-העיר למוריה!
עיר ב': למוריה
- מרכז ריפוי.
- שוק רוכלים.
- ביתו של אפלטון
- מכון העשב
אתה נעצר ליד שערי העיר ואתה רואה עד כמה העיר הזו באמת עתיקה. הכיעור הזה הוא יפה בעינייך ואתה נעצר להסתכל על על הבניינים, על האנשים ועל שוק הרוכלים שממלא את האיזור. ריחות של תבשילים ביתיים עולים עד אלייך ואתה ממהר לרדת אל תוך העיר כדי להתחיל לחוות חויות יותר כיפיות מאלה של פגישת פוקימונים זומביים.
מה תעשה?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הודעה רישמית
בימים הקרובים (19-23.6) יהיו פחות תגובות מצידי במשחק בשל מבחן שאני צריך ללמוד אליו.
אז במידה ואתם מוכנים לבוא לקראתי ולתת לי את הימים האלה ולהבין את המצב, זה יהיה נפלא.
ואני אוכל לצ'פר אתכם בספיישל נוסף בסופ"ש עם עוד איזה פעילות כיפית, בתקווה כמובן שכולם יקחו בה חלק.
היטמן.
ונ.ב
ועכשיו המשכונים !
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)