תומר
אני מזכיר לך שוולקרונה היא נקבה.
אתה פוקד על וולקרונה להיכנס לתוך הבית הבוער ולחפש את הילדה, ווולקרונה מעט פוחדת אך אוזרת אומץ ונכנסת לתוך הבית. לפני שהיא נכנסת נוצרת סביבה הילה כתומה והפוקדקס שלך מצפצף:
וולקרונה השתמשה ביכולת המיוחדת שלה, מגן אש. זוהי יכולת שמאפשרת לפוקימון לעבור באש ללא פגע.
הפוקדקס אומר ונודם לגמרי. אחרי שוולקרונה נכנסת לבית הבוער אתה מתקרב אל הטוטודייל ושואל אותו אם הוא יוכל לעזור לך. טוטודייל מעט מפחד ממך אך מהנהן בראשו, ורץ אל הבית הבוער. הוא רץ אל הבית הבוער ומשתמש באקדח מים שמכבה מעט את האש, אבל האש חוזרת לאותו מקום בדיוק. טוטודייל נראה מעט מבואס אך מנסה אקדח מים פעם נוספת.
מה תעשה? איך תגיב?
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תומר
אתה מציע לטוטודייל להסתובב כשהוא משתמש באקדח מים, וטוטודייל מהנהן בראשו כאות להסכמה. טוטודייל מסתובב ומשתמש באקדח מים, וזה יוצר מעין מעגל מים שמכבה חלקית את האש. לפתע, משום מקום סילון של מים מגיע משום מקום ומכבה לגמרי את השריפה. אחרי שהעשן מתפזר אתה רואה שהמחסן נשרף לגמרי, אבל הבית נשאר די שלם. ליד הבית אתה רואה את וולקרונה בריאה ושלמה ועל גבה יש ילדה בערך בת 12, שנראית כאילו היא נחנקה מהעשן. ליד וולקרונה והילדה ניצב לו פוקימון כחול בהיר גדול מאוד בעל לסת ענקית שדומה לתנין, ועל גבו יש קוצים אדומים.הטוטודייל הקטן רץ אל הפוקימון הגדול בשמחה וקופץ עליו.
מה תעשה? איך תגיב?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
מצטער על התגובה המאוחרת, לא הייתי בבית.
תומר
אתה בודק את טוטודייל והפוקימון השני בפוקדקס והוא אומר:
טוטודייל, פוקימון גור התנין. הם בדרך כלל ימצאו ליד נחלים או מקורות מים. טוטודייל מגיע מג'וטו והוא ההחלתי של המחוז.
פרגילייטור, פוקימון אליגטור המים וההתפתחות האחרונה של טוטודייל. פרגילייטור הוא פוקימון עוצמתי מאוד והוא יכול להחריב בית שלם עם משאבת ההידרו שלו. פרגילייטור מגיע מג'וטו אומר הפוקדקס ונודם לגמרי.
אחרי זה אתה שואל את הילדה אם היא בסדר והיא תולה בך עיניים שמחות וקוראת בקול:"אתה הצלת את חיי!" ונותנת לך חיבוק אדיר. אחרי זה היא אומרת במבוכה:" סליחה.... אני מייקה ואני בת 10. מי אתה? רוצה להיכנס לבית?" היא שואלת אותך בשמחה.
מה תעשה? איך תגיב?
גלעד
אתה אומר לפרופסור תודה רבה והוא עונה לך:" אין בעד מה. רגע, עוד דבר אחד!" הוא אומר ומושיט לך פוקדקס וחמישה פוקדורים ריקים. אתה לוקח את הפוקדקס והפוקדורים הריקים בשמחה ושם אותם בכיס. אחרי זה אתה אומר לפרופסור שלום ויוצא מהמעבדה. אתה זורק את הפוקדור שקיבלת מהפרופסור באוויר כדי לומר לפוקימון שבתוכו שלום. אתה מחכה מעט ומתוך הפוקדור יוצא ווינזאור עוצמתי. אתה מברך את ווינזאור לשלום והוא עונה לך בספק שאגה, ספק גיחוך. לפתע, משום מקום נורה על ווינזאור גחלת לא חזקה במיוחד, ואתה מסתובב ורואה מאמן די קטן אבל נראה כאילו הוא חזק, ולידו עומד גרווליט. המאמן צועק לך:" היי! רוצה קרב?"
מה תעשה? איך תגיב?
איתי
אתה אומר לאימא שלך שאתה תתגעגע אלייה, והיא מנופפת לך לשלום בחיוך ענק ואומרת לך:" כשאתה מגיע לעיר הראשונה תתקשר הביתה!" היא אומרת ונכנסת לבית. אתה ממשיך בשביל ומגיע אל בניין המעבדה של הפרופסור שבוהק באור השמש. אתה דופק על דלת הזכוכית של המבנה ואומר שאתה איתי בלאק, ואתה שומע קול מבפנים שאומר:" תיכנס איתי!" אתה נכנס ורואה בפיהנ פוקימון גדול כתום עם כנפיים. הפרופסור אומר לך:" תכיר, זה דרגונייט שלי." הפרופסור אומר ודרגונייט מחייך אלייך. הפרופסור אומר לך:" טוב, באת לפה לקחת את הפוקימון הראשון שלך, נכון? מעולה. אז הנה הוא!" הפרופסור אומר לך בחיוך ומגיש לך פוקדור אדום לבן.
מה תעשה? איך תגיב?
"הטוטדייל הזה שלך?" אשאל את הילדה ואם היא תענה שכן אז אכנס לבית ואם היא תענה שלא אשאל את טוטדייל אם הוא רוצה להצטרף למסעי להציל את העולם מפני ארכאוס.תומר
אתה בודק את טוטודייל והפוקימון השני בפוקדקס והוא אומר:
טוטודייל, פוקימון גור התנין. הם בדרך כלל ימצאו ליד נחלים או מקורות מים. טוטודייל מגיע מג'וטו והוא ההחלתי של המחוז.
פרגילייטור, פוקימון אליגטור המים וההתפתחות האחרונה של טוטודייל. פרגילייטור הוא פוקימון עוצמתי מאוד והוא יכול להחריב בית שלם עם משאבת ההידרו שלו. פרגילייטור מגיע מג'וטו אומר הפוקדקס ונודם לגמרי.
אחרי זה אתה שואל את הילדה אם היא בסדר והיא תולה בך עיניים שמחות וקוראת בקול:"אתה הצלת את חיי!" ונותנת לך חיבוק אדיר. אחרי זה היא אומרת במבוכה:" סליחה.... אני מייקה ואני בת 10. מי אתה? רוצה להיכנס לבית?" היא שואלת אותך בשמחה.
מה תעשה? איך תגיב?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תומר
אתה שואל אתה ילדה (שאני מזכיר לך ששמה הוא מייקה) אם טוטודייל הוא שלה, והיא עונה לך בשמחה:" נכון מאוד. בעיקרון הוא הבן של פרגילייטור, שהוא של אבא שליף אבל כשהביצה בקעה וטוטודייל יצא ממנה אבא שלי נתן אותו לי. הוא עדיין די צעיר ולכן הוא לא כל כך מנוסה בקרבות." היא אומרת לך בחיוך והיא ממשיכה:" היי, רוצה להיכנס אליי הביתה, יש לנו אוכל בבית, זאת אומרת מה שלא נשרף. אז בא לך?" היא שואלת בנחמדות ומחכה לתשובה שלך בציפייה.
מה תעשה? איך תגיב?
גלעד
אתה עונה למאמן שאתה בטח רוצה קרב, והוא עונה:" מעולה, בוא נלך אבל למקום אחר, אנחנו צריכים שטח פתוח." הוא אומר ומוביל אותך בערך מאתיים מטר מהמעבדה לשפת האגם, שם יש שטח פתוח. הוא אומר:" אני מייקל. איך קוראים לך?" הוא שואל ואתה אומר לו את שמך. הוא אומר לך:" נעי להכיר. אני אלחם עם גרווליט שלי, עם אתה תלחם?" הוא שואל אותך לתשובתך.
מה תעשה? איך תגיב?
[QUOTE=cladino;1134118]תומר
אתה שואל אתה ילדה (שאני מזכיר לך ששמה הוא מייקה) אם טוטודייל הוא שלה, והיא עונה לך בשמחה:" נכון מאוד. בעיקרון הוא הבן של פרגילייטור, שהוא של אבא שליף אבל כשהביצה בקעה וטוטודייל יצא ממנה אבא שלי נתן אותו לי. הוא עדיין די צעיר ולכן הוא לא כל כך מנוסה בקרבות." היא אומרת לך בחיוך והיא ממשיכה:" היי, רוצה להיכנס אליי הביתה, יש לנו אוכל בבית, זאת אומרת מה שלא נשרף. אז בא לך?" היא שואלת בנחמדות ומחכה לתשובה שלך בציפייה.
מה תעשה? איך תגיב?
אני מהאייפון...
----------
׳איזה באסה׳ אחשוב לעצמי ואז אכנס לבית של הילדה הקטנה כדי לאכול אוכל
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תומר
'איזה באסה,' אתה חושב לעצמך והילדה כאילו קוראת את מחשבותייך: "היי, אל תדאג! אני בטוח שתמצא עוד פוקימון מים שיצטרף אלייך. אתה לא צריך את טוטודייל." היא אומרת בחיוך ונכנסת לבית. אתה נכנס אחריה והולך לאגף המערבי של הבית, זה שלא ניזוק בשריפה כי הוא רחוק מהמחסן. "אוקיי, מה אתה וצר לאכול?" שואלת הילדה וממשיכה:" יש לי עוגיות, עוגה, ויכול להיות שגם פוקבלוקים בשביל הפוקימונים שלנו." היא אומרת ושמה על השולחן צלחת עם עוגיות, מגש עוגה, וצלחת עם מעין עוגיות כפולות בצבעי ורוד כחול וצהוב." למה אתה מחכה?" היא שואלת בחיוך, מתיישבת, ולוקחת לעצמה פרוסת עוגה.
גלעד
"אני אלחם עם ווינזאור." אתה אומר וווינזאור שואג בעצמה רבה שמעט מבהילה את גרווליט, אבל הוא מתעשת. אתה בודק את גרווליט בפוקדור, והוא אומר:
גרווליט, פוקימון כלב הלהבה. גרווליט נאמן תמיד לבעליו, ולכן הוא מעולה לשימשו אצל המשטרה, אבל הוא גם פוקימון מאוד טוב לקרבות.
אתה אומר:" אוקיי, תתכונן להפסיד!" והוא עונה לך:" הא! אנחנו עוד נראה. צא גרווליט, ניב אש!" הוא אומר, וגרווליט אוגר בפיו להבה כתמתמה ורץ אל עברו של ווינזאור, שנראה חושש במקצת.
איתי
אתה מחמיא לפרופסור על דרגונייט שלו, והוא עונה לך בחיוך:" תודה רבה. בוא תוציא את הפוקימון שלך." הפרופסור אומר ואתה זורק את הפוקדור באוויר בסקרנות ובשמחה רבה. לפתע נוצרת הילה אדומה שמתבהרת לצבע לבן, ובסוף יוצא מהפוקדור לוקאריו שנראה עוצמתי."שלום לוקאריו, אני המאמן החדש שלך, איתי." אתה אומר ולוקאריו מחייך אלייך בשמחה."מצוין, מצוין." אומר הפרופסור ומושיט לך עוד חמישה פוקדורים ריקים ופוקדקס."זה שלך, מקווה שתצליח במסע שלך!" הפרופסור אומר, ואתה שם את הפוקדורים והפוקדקס בחגורתך. אחרי זה אתה יוצא מהמעבדה אחרי שאתה אומר להתראות לפרופסור, ולפתע אתה רואה בעשבים שליד המעבדה סקורפי קטן ופצוע.
מה תעשו? איך תגיבו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)