Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    המאמן זורק רשת אל עבר באלבאזור, שיורה עלי תער שחותכים את הרשת לגזרים, ובאלבאזור שולח עלי תער נוספים שהודפים אחורנית את באלספראוט "לא!" צועק המאמן בכעס. לפתע הוא מקבל משהו בביפר שלו, ומסתכל עליה. הוא מחייך "חזור באלספראוט!" הוא קורא ומשיב את באלספראוט לפוכדור שלו "אנחנו כבר נתראה בהמשך" הוא אומר לך בחיוך, ומשליך על הרצפה מה שנראה כמו כדור עשן, שממלא את האזור ואתה נחנק מעט, אך אתה מבחין אחרי כמה שניות שהוא נעלם.
    "אוקיי באלבאזור, חזור!" אומר ואחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו.לאחר מכן אלך להמשיך להתאמן ולתפוס פוקימונים חדשים, תוך כדי שאחשוב לעצמי:"מי היה הבחור הזה?ולמה הוא רוצה את באלבאזור כ"כ, הרי כבר יש לו פוקימון עשב בצוות."
    NYO HO HO BITCH

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    דניס~
    "בדיוק על הליגה הזאת אני מדברת" היא עונה לך "תוכל להירשם כאן אצלי, וברגע שתשיג 8 תגים תוכל להיכנס לליגה ולהשתתף בה" היא עונה לך "כל מה שאתה צריך לעשות כדי להירשם הוא למסור לי את הפוקדע שלך" היא אומרת לך וממתינה שתעביר לה אותו.
    אמסור לה את הפוקדע ואחשוב 'אני אצליח, אני אגיע לליגה הזאת'

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה משיב בשמחה את סקווירטל לפוכדור שלו, ואתה יוצא החוצה מהבניין. אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את סקווירטל. לאחר מכן אתה מקבל הודעה שהקרב הבא שלך ממש עכשיו, ומחכים לך.
    אני ארוץ לזירה שבו הקרב הבא שלי יתנהל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. the bitch is back
    [b]

עומר~
    "סקוודו" אומר סקווירטל ומניד בראשו לשלילה, בעודך מרים את הפוכדור של מיאו מהקרקע. "סקוודו" אומר סקווירטל ומוריד את ראשו כלפי הקרקע, כמצטער על כך שהוא לא מצליח לעשות זאת. הוא מרים את ראשו ומביט בך, ממתין לתגובתך.
    "לא נורא" אומר לו בחיוך "אנחנו עוד נעבוד על זה" אוסיף בחיוך ואמשיך בדרכי.

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה יוצא החוצה מהמרכז ומתחיל לטייל ברחבי העיר, כשלפתע אתה מבחין בבניין די גדול ועליו השלט "קרבות וירטואלים למאמני פוקימונים".
    .
    'קרבות וירטואליים...?' אני תוהה לעצמי בסקרנות, 'מה זה יכול להיות?'
    אני מתלבט לשניה ומביט לצדדים, ואז מתקדם לעבר הבניין, נרגש וסקרן ולגלות מה קורה שם.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה צועד אל תוך הבניין ורואה שם מלא מאמנים שמתסובבים, אתה מבחין בקצה החדר באדם שיושב ומחלק משקפיים לכולם. זה מאוד מסקרן אותך.
    לפתע, מאמן מתנגש בך, ומעיף אותך אחורנית "היי תסתכל לאן שאתה הולך!" הוא צועק לעברך, וממהר פנימה. אתה מבחין שהוא לבוש בתוך חליפה כזאת, אך כעבור שנייה הוא פתאום מופיע שם בלבוש אחר

עומר~
    אתה משיב את סקווירטל לפוכדור שלו ואתה ממשיך איתו בדרככם, ולבסוף אתה מבחין סוף סוף בעיר ורידיאן מרחוק. אתה מתחיל לרוץ אליה במהירות רבה, ואתה נכנס אל תוך העיר לאחר כעשר דקות. אתה מתחיל להסתובב בעיר ומודהם מיופיה, כשלפתע אתה נתקל במישהו והוא מפיל אותך לקרקע "היי אתה! תסתכל לאן אתה הולך!" הוא צועק עליך.

תומר~
    אתה רץ אל עבר הבניין ויורד אל הקומה הלפני אחרונה, שם אתה נכנס לזירה שלך. אתה מבחין שם כבר במאמן שממתין לך, מעט בעצבים "בוא נגמור עם זה כבר" הוא אומר לך בפיהוק ושניכם תופסים את מקומכם "אני בוחר בך, פ'וציאנה!" הוא קורא ומשחרר החוצה פוקימון זאב שנראה מוכן מאוד לקרב.

דניס~
    אתה מוסר את הפוקדע לאחות גו'י והיא מכניסה אותה לתוך פתח ליד המחשב, ואז מקלידה כמה דברים במחשב וכעבור כמה דקות היא מוסרת לך את הפוקדע בחזרה "נרשמת לליגה בהצלחה, ברכותיי!" היא אומרת לך בחיוך. אתה מסתכל עליה ועל השעון, ורואה שהשעה עוד מוקדמת - 3 בצהריים.

עמית~
    אתה מחזיר את באלבאזור וחושב לעצמך למה הוא ניסה לעשות זאת, בזמן שאתה ממשיך בדרכך. אתה צועד לך ביער ושומע רעשים מהעצים והכל, כשלפתע אתה מוצא את עצמך מוקף באמצע היער כאשר מסביבך גלמים סגולים ולבנים [5] [5].

7. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה רץ אל עבר הבניין ויורד אל הקומה הלפני אחרונה, שם אתה נכנס לזירה שלך. אתה מבחין שם כבר במאמן שממתין לך, מעט בעצבים "בוא נגמור עם זה כבר" הוא אומר לך בפיהוק ושניכם תופסים את מקומכם "אני בוחר בך, פ'וציאנה!" הוא קורא ומשחרר החוצה פוקימון זאב שנראה מוכן מאוד לקרב.
    'טוב אני אצטרך לבחור בסקווירטל שוב...' אחשוב לעצמי בכעס ואז אשלוף את הפוכדור של סקווירטל החוצה, "תקוף באקדח מים את פ'וציאנה!" אפקוד על סקווירטל.

8. היכל התהילה
    דניס~
    אתה מוסר את הפוקדע לאחות גו'י והיא מכניסה אותה לתוך פתח ליד המחשב, ואז מקלידה כמה דברים במחשב וכעבור כמה דקות היא מוסרת לך את הפוקדע בחזרה "נרשמת לליגה בהצלחה, ברכותיי!" היא אומרת לך בחיוך. אתה מסתכל עליה ועל השעון, ורואה שהשעה עוד מוקדמת - 3 בצהריים.
    "מה אפשר לעשות בעיר?" אשאל את האחות ג'וי

9. משתמש מנוסה
    דניס~
    "יש כאן חנות שבה תוכל לקנות חפצים וציוד שחסר לך, תחרות פוקימונים למאמנים מתחילים שנערכת בבניין לא רחוק מכאן והפרס הוא חפץ שיעזור לך בהמשך המסע, וגם יש כאן מכון" היא אומרת לך.

תומר~
    אתה בכל מקרה לא יכול לבחור אחד אחר - כל התחרות היא עם פוקימון אחד בלבד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את סקווירטל ומצווה עליו לשלוח אקדח מים. סקווירטל פוצה את פיו ויורה אקדח מים לעבר פ'וציאנה "התחמק!" קורא המאמן שלו ופ'וציאנה מתחמק מאקדח המים "תקוף עם נשיכה!" הוא מצווה ופ'וציאנה מנסה לנשוך את סקווירטל, אך סקווירטל נכנס לתוך השיריון ומגן על עצמו. "עכשיו מהר, מתקפה מהירה!" הוא מצווה עליו ופ'וציאנה יוצא במהירות אל עבר סקווירטל.

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה בכל מקרה לא יכול לבחור אחד אחר - כל התחרות היא עם פוקימון אחד בלבד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את סקווירטל ומצווה עליו לשלוח אקדח מים. סקווירטל פוצה את פיו ויורה אקדח מים לעבר פ'וציאנה "התחמק!" קורא המאמן שלו ופ'וציאנה מתחמק מאקדח המים "תקוף עם נשיכה!" הוא מצווה ופ'וציאנה מנסה לנשוך את סקווירטל, אך סקווירטל נכנס לתוך השיריון ומגן על עצמו. "עכשיו מהר, מתקפה מהירה!" הוא מצווה עליו ופ'וציאנה יוצא במהירות אל עבר סקווירטל.
    כנס למסן...
    ~~~~~~~~
    "סקווירטל תשתמש באקדח מים לעבר פ'וציאנה ואז תדחוף אותו בעזרת מתקפת דחיפה!" אפקוד על סקווירטל במהירות.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מחזיר את באלבאזור וחושב לעצמך למה הוא ניסה לעשות זאת, בזמן שאתה ממשיך בדרכך. אתה צועד לך ביער ושומע רעשים מהעצים והכל, כשלפתע אתה מוצא את עצמך מוקף באמצע היער כאשר מסביבך גלמים סגולים ולבנים [5] [5].
    "וואוו!מה אלא הפוקימונים האלה?" אשאל את עצמי ואבדוק בפוקידע מידע עליהם.לאחר מכן אלך אל אחד הקאסקונים ואשאל אותו:"רוצה להילחם נגדי?"
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עידו~
    אתה צועד אל תוך הבניין ורואה שם מלא מאמנים שמתסובבים, אתה מבחין בקצה החדר באדם שיושב ומחלק משקפיים לכולם. זה מאוד מסקרן אותך.
    לפתע, מאמן מתנגש בך, ומעיף אותך אחורנית "היי תסתכל לאן שאתה הולך!" הוא צועק לעברך, וממהר פנימה. אתה מבחין שהוא לבוש בתוך חליפה כזאת, אך כעבור שנייה הוא פתאום מופיע שם בלבוש אחר

.
    'היי זה לא היה... כן אני די בטוח שזה היה חייל מצוות פלוואר...' אני חושב לעצמי בתדהמה ואז ממהר להכנס פנימה לתוך הבניין, מחפש אחרי החייל הזה, 'מה הוא מחפש כאן...' אני תוהה לעצמי תוך כדי חיפוש אחרי החייל.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    כן זה עם הזנב, אין לו עם משהו אחר בדיוק לפגוע ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    אתה מוציא את הפוקדע החוצה ומכוון אותו אל עבר פוליוואג ומיד הפוקדע מתחיל לפרט לך עליו: "פוליוואג, פוקימון הראשן. פוליוואג חי בתוך אגמים ונהרות, ולפעמים ניתן למצוא אותו גם בתוך יערות גשם. למרות גודלו הוא מסוגל להפתיע עם מתקפות טובות".
    פוליוואג קופץ לעבר אודיש עם הסטירה הכפולה ואודיש מפתיע אותו עם חומצה, פוליוואג מתחמק מהחומצה ומנסה להמשיך עם הסטירה הכפולה, אולם אודיש משחרר אבקת רעל שפוגעת בפוליוואג ומרעילה אותו, והוא נהדף אחורנית "קדימה, החזק מעמד! שלח בועות!" קורא המאמן שלו. פוליוואג נחלש מהרעל, ושולח בועות לעבר אודיש בעו אודיש משתמש בספיגה, ששואבת את הבועות ופוליוואג סופג פגיעה מהספיגה, והוא בקושי עומד "קדימה שלח היפנוזה!" נלחץ המאמן שלו, אך פוליוואג נופל על הקרקע, מעולף. המאמן מחזיר אותו ויוצא מהזירה בעצב.
    "יופי אודיש!"אקרא בשמחה ואחבק אותו.
    "קדימה! תביאו עוד מאמן" אומר בשמחה.

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    דניס~
    "יש כאן חנות שבה תוכל לקנות חפצים וציוד שחסר לך, תחרות פוקימונים למאמנים מתחילים שנערכת בבניין לא רחוק מכאן והפרס הוא חפץ שיעזור לך בהמשך המסע, וגם יש כאן מכון" היא אומרת לך.
    "אני אלך לתחרות" אשלוף את המפה ואבקש שהיא תראה לי על המפה ואז אלך לאותו בניין.

15. the bitch is back
    [B]

עומר~
    אתה משיב את סקווירטל לפוכדור שלו ואתה ממשיך איתו בדרככם, ולבסוף אתה מבחין סוף סוף בעיר ורידיאן מרחוק. אתה מתחיל לרוץ אליה במהירות רבה, ואתה נכנס אל תוך העיר לאחר כעשר דקות. אתה מתחיל להסתובב בעיר ומודהם מיופיה, כשלפתע אתה נתקל במישהו והוא מפיל אותך לקרקע "היי אתה! תסתכל לאן אתה הולך!" הוא צועק עליך.

"מצטער אחי" אומר לו "אבל אני עיוור אנני יכול לראות דבר" אומר לו ואשחק אותה מפגר "תוכל לעזור לי להגיע למרכז?" אשאל בחביבות ואנסה ללכת עקום ולהתקע בעצים כדי לגרום לו להאמיןלי.

עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •