למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"וואו!" אתלהב. "עכשיו, זריזות ויריית זרעים!" אפקוד עליו ואצביע על איווי.. 'בחיי, טריקו ממש טוב!' אומר מבולבל, לא יודע איך להגיב.עומר
"אחר כך לנוח" אמר טום "אני עייף" אמר ופיהק, "אוקי איווי , לקרב! " קרא טום והוציא את איווי, שיצא בנחישות לקרב , "איווי מתקפת חול!" קרא טום, איווי העיף בזנבו ורגליו חול, מה שלא איפשר לטריקו לראות, "נשיכה!" קרא טום, לא ראית כלום אבל שמעת צעקה, ראית שהחול מתפזר ושאיווי נפגע מזנב ברזל של טריקו, לא האמנת כמה יכולות יש לטריקו שלך, לא הכרת אותו
דניס
כל האנשים שהיו בחדר,
אתה הולך לעבר סורה ושומע קולות
"אני חושבת שזה הוא, אבל המאמן לא יודע, אתה בטוח שהמידע נכון?" אמר קל שהתברר כסורה, הצצת לדלת וראית נער רגיל, לבוש בבגדים הצבע תכלת וכובע אדום עם שער חום וקצר, אבל ידעת שהוא נראה רגיל, מידי, ידעת שהוא משהו שדומה לסורה, "מישהו מציץ לנו" אמרה סורה ופתחה את הדלת, ונפלת ממנה , שני עייניים חומות ננעצו בך, עייניים דומות מידי
מייקל
נידורין בא לשלוח אבל פתאום נשמע ציפצוף קל, הציפצוף נשמע משעונו של ניאו שהיה מתחת לשרוולו, "טוב אין לי זמן ללוזרים אבל אולי למדתם משהו שיועיל לכם בחיכם העלובים" אמר ניאו והחזיר את הפוקימונים שלו, והלך, יחד אם קבוצתו "איזה פחדן!" קראה בריאנה והביטה אליך בעוד שניאו יצא מהאולם הענק
עומר
טריקו התחיל לרוץ לעבר איווי ושלח קליע זרעים "תחמוק!" קרא טום, אך לשווא, איווי היה פגוע ונפגע מחלק מהקליעי זרעים, טריקו שלח עוד כמה אבל טום מיהר וקרא" מהר איווי! כדור צל!" איוי שלח כדור צל שהתפוצץ בקליעי זרעים, איווי התאמץ לא מעט וטריקו נראה לחלוטין שליו, ומיסתורי כתמיד "וואו הטריקו שלך חזק! אפילו שהוא זוהר! מאיפה הוא?" קרא טום, והבטת אליו, פתאום טריקו נראה, חזק מידי, מיסתורי מידי, זר מידי
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אסתכל עליו בפה פעור "וואו!" אצעק. "טריקו, אתה פשוט.. מדהים!" אקרא בשימחה. אז אתאושש קצת ואחזור לשגרה. "זנב ברזל!" אפקוד עליו.עומר
טריקו התחיל לרוץ לעבר איווי ושלח קליע זרעים "תחמוק!" קרא טום, אך לשווא, איווי היה פגוע ונפגע מחלק מהקליעי זרעים, טריקו שלח עוד כמה אבל טום מיהר וקרא" מהר איווי! כדור צל!" איוי שלח כדור צל שהתפוצץ בקליעי זרעים, איווי התאמץ לא מעט וטריקו נראה לחלוטין שליו, ומיסתורי כתמיד "וואו הטריקו שלך חזק! אפילו שהוא זוהר! מאיפה הוא?" קרא טום, והבטת אליו, פתאום טריקו נראה, חזק מידי, מיסתורי מידי, זר מידי
עומר
טריקו מביט אליך בחיוך, הוא יוצא בזנב ברזל וטוום מביט אליו שנייה ואז אל איווי "אני חושב שנעצור, לדעתי יש משהו לא קגיל בטריקו שלך, או שהוא איזה טריקו שקיבל אבן נצח או שהוא פשוט מאומן יותר מידי, כי הוא חזק מאוד יחסית לטריקו, אפילו לזוהר" אמר טום וטריקו עצר את זנב הברזל ואז לאיווי לקום
וספארמרית מתקדמת
''מה לעזאזל?'' אפלוט ואנסה להבין במה מדובר ''את מדארקנס?''דניס
כל האנשים שהיו בחדר,
אתה הולך לעבר סורה ושומע קולות
"אני חושבת שזה הוא, אבל המאמן לא יודע, אתה בטוח שהמידע נכון?" אמר קל שהתברר כסורה, הצצת לדלת וראית נער רגיל, לבוש בבגדים הצבע תכלת וכובע אדום עם שער חום וקצר, אבל ידעת שהוא נראה רגיל, מידי, ידעת שהוא משהו שדומה לסורה, "מישהו מציץ לנו" אמרה סורה ופתחה את הדלת, ונפלת ממנה , שני עייניים חומות ננעצו בך, עייניים דומות מידי
דניס
"מה אמרתי לך, לא מפסיקים, תקשיב לי , אני לא מדארקנס! עכשיו למה צוטת?" אמרה סורה שהנער השני עזר לך לקום, פתאום הבטת אל שניהם, שנראו דומים למידי בפרצוף,הבטת אליה, ואליו, ולא ידעת מה להגיד, פוציאנה היה בצד הדלת וראלטס ולארביטר כבר חזרו לפוקדור, פתאום תנודה מסוימת של הסירה העיפה אותך שוב לריצפה, ופוציאנה אליך, כששני הנערים נאחזו בדלת, והבטת, ולא הבנת מה קורה!![]()
וספארמרית מתקדמת
אני יבקש ממכם להישאר עד מאוחר ככל יכולתכם בבקשה
עומר
"לא צריך לבדוק את זה! אבל כרגע עדיף שנלך לחדרים, יש לי תחושה רעה" אמר טום, החזרת את טריקו וכל פוקימוניך היו בפוקדורים שלהם, פתאום תנודה הזיזה תסירה, ואתה וטום נפלתם, טום מהר מאוד החזיר את איווי "צריך להגיע לחדרים!" הוא קרא והביט אליך בפחד
דניס
"דניס רוץ מהר לחדר שלך ותמהר ותארוז הכל , אני ורצה שתהיה בסיפון עוד 5 דקות! הפוקימונים בפוקדור והתיק אליך ארוז הכל! רוץ!" קראה סורה, פתאום הקל שלה נשמע מבוהל, וזה הפתיע אותך, ידעת שמשהו לא טוב קורא, התחלת לרוץ ועלית במהירות לחדרך שוולף אחריך בריצה, עוד תנודה העיפה אותך אל המיטה, חטפת מכה בראש וגם וולף, ידעת שמסוכן לו כאן, וגם לך
וספארמרית מתקדמת
''איפה לארי וליידי?'' אשאל בלחץ, אחזיר אותו לפוקדור וארוץ לסיפון"דניס רוץ מהר לחדר שלך ותמהר ותארוז הכל , אני ורצה שתהיה בסיפון עוד 5 דקות! הפוקימונים בפוקדור והתיק אליך ארוז הכל! רוץ!" קראה סורה, פתאום הקל שלה נשמע מבוהל, וזה הפתיע אותך, ידעת שמשהו לא טוב קורא, התחלת לרוץ ועלית במהירות לחדרך שוולף אחריך בריצה, עוד תנודה העיפה אותך אל המיטה, חטפת מכה בראש וגם וולף, ידעת שמסוכן לו כאן, וגם לך
"אוקיי.. תרגע.." אומר ואכנס לחדר שלי עם טום. אז אוציא את טריקו "מה אתה רוצה לבדוק עליו..?" אשאל מביט על טריקו.עומר
"לא צריך לבדוק את זה! אבל כרגע עדיף שנלך לחדרים, יש לי תחושה רעה" אמר טום, החזרת את טריקו וכל פוקימוניך היו בפוקדורים שלהם, פתאום תנודה הזיזה תסירה, ואתה וטום נפלתם, טום מהר מאוד החזיר את איווי "צריך להגיע לחדרים!" הוא קרא והביט אליך בפחד
דניס
אתה רואה שהם בפוקדורים ואתה מחזיר את וולף, אתה אורז הכל בבערך דקה ויורד במהירות ללמטה,
מבוהל אתה רואה אנשים רצים, אנשי סיפון מפנים אותם וכל מיני סירות נמצאות שם, ואנשים עולים לאיהם במהרה, אתה רואה את סורה ותנער שאיתה, לידה עומד סיזור"אוקי שמע, האי במרחק של שעה תעופה ושחייה, קח את סיזור שלי ועוד 2 אנשים ותעוף ותעקוב אחרי האנשם שבמים " אמרה סורה והלכה משם במהירות לתוך הסירה, יחד אם הנער הדומה לה עד מאוד, עוד תנודה הייתה שמת לב למשהו במים, סיזור הביט אליך והבטת אל ריקי ובריאנה שהיו משותקות מאימה והחזיקו בראשן בפחד, ליד כמה סירות מלאות
פתאום ראית את עומר וטום! פוקימון זנראה כטריקו שהיה שלהם הביט אל סורה ורץ אליה, סורה הנהנה והוא הנהן, פתאום הבנתם אל מה הם דיבור, הם דיברו אל הפוקימון של עומר!
עומר
עוד קל נשמע ועפתם, הפעם פחדת באמת, עליתם למעלה במהירות , טום חזר אם תיק אל הגב שלו אליך, קול הזהרה ופנוי נשמע, "נא ללכת לסיפון אם תיקים ארוזים ופוקימונים בכיסים לא להיבהל וללכת במהירות אבל בזהירות לסירות" נשמע קול טיפה מבוהל ברמקול, טום עזר לך לארוז והוצאת את טריקו בטיפשות, טריקו הביט אליך ומיד ברח למטה, "נרד גם!" אמר טום ושניכם ירדתם במהירות אחרי טריקו, טריקו ירד למטה וראית אותו מצתרף אל סורה! הוא הנהן אליה והיא אליו ושניהם ירדו אל תחתית הספינה, ראית פתאום סיזור ולידו אייס! מלא אנשים מבוהלים היו שם הוציאו פוקימוני מים והתחילו לשחות, והבטת בו ובטריקו ובטום ולא ידעת מה לעשות
וספארמרית מתקדמת
"מה קורה כאן?!" אשאל בתדהמה. אסתכל מסביב "הספינה טובעת! טום, אייס תמלטו!" אצעק להם ואגש לטריקו ולסורה "אני לא יודע מה קורה כאן, אני לא משנה מה, אני בא איתכם!" אצעק בביטחון.עומר
עוד קל נשמע ועפתם, הפעם פחדת באמת, עליתם למעלה במהירות , טום חזר אם תיק אל הגב שלו אליך, קול הזהרה ופנוי נשמע, "נא ללכת לסיפון אם תיקים ארוזים ופוקימונים בכיסים לא להיבהל וללכת במהירות אבל בזהירות לסירות" נשמע קול טיפה מבוהל ברמקול, טום עזר לך לארוז והוצאת את טריקו בטיפשות, טריקו הביט אליך ומיד ברח למטה, "נרד גם!" אמר טום ושניכם ירדתם במהירות אחרי טריקו, טריקו ירד למטה וראית אותו מצתרף אל סורה! הוא הנהן אליה והיא אליו ושניהם ירדו אל תחתית הספינה, ראית פתאום סיזור ולידו אייס! מלא אנשים מבוהלים היו שם הוציאו פוקימוני מים והתחילו לשחות, והבטת בו ובטריקו ובטום ולא ידעת מה לעשות
לא הייתי איתן בכלל, שיחקתי פינגפונג עם איזה מישהו..דניס
אתה רואה שהם בפוקדורים ואתה מחזיר את וולף, אתה אורז הכל בבערך דקה ויורד במהירות ללמטה,
מבוהל אתה רואה אנשים רצים, אנשי סיפון מפנים אותם וכל מיני סירות נמצאות שם, ואנשים עולים לאיהם במהרה, אתה רואה את סורה ותנער שאיתה, לידה עומד סיזור"אוקי שמע, האי במרחק של שעה תעופה ושחייה, קח את סיזור שלי ועוד 2 אנשים ותעוף ותעקוב אחרי האנשם שבמים " אמרה סורה והלכה משם במהירות לתוך הסירה, יחד אם הנער הדומה לה עד מאוד, עוד תנודה הייתה שמת לב למשהו במים, סיזור הביט אליך והבטת אל ריקי ובריאנה שהיו משותקות מאימה והחזיקו בראשן בפחד, ליד כמה סירות מלאות
פתאום ראית את עומר וטום! פוקימון זנראה כטריקו שהיה שלהם הביט אל סורה ורץ אליה, סורה הנהנה והוא הנהן, פתאום הבנתם אל מה הם דיבור, הם דיברו אל הפוקימון של עומר!
---
אגיד לסיזור לעוף אל המשהו שבמים, אראה מה גודלו ואנסה לזהות מה זה.
'האם הספינה שקעה בגלל זה?' אשאל את עצמי
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)