כינוי בפורום + קישור לפרופיל: NivX10 + תלחץ "צפה בפרופיל" יעצלן.
שם: ניב.
שם במשחק: דרייק.
אופי: דרייק הוא ילד חביב וחברותי בסה"כ, הוא מאוד נאמן לסביבה הקרובה עליו ואוהב צומת לב. הוא שנון וינסה בכל פעם לזרוק הערה מצחיקה.
שאפתנות ו-וותרנות הן תכונות בולטות אצלו, לפעמים לרעתו ולפעמים לטובתו.
הוא אוד אוהב פוקימון ומתייחס אליהם בצורה הנאותה והחמה ביותר, יוצר אמון וצורת קרב שתתאים לכל פוקימון שיש לו. הוא בונה את שיטת הקרב על פי אסטרטגיות ולאמנטים דוממים כמו האיזור בוא הוא נלחם למשל. וזה מעיד אצלו גם אל תחכום...
רקע: דרייק נולד באיזור איי תפוז, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא למד לחיות רק עם אמו.
בעקבות בעיות סודיות של אמו שמעולם לא הרחיבה עליהם, הוא ואימו עברו בפתאומיות למחוז הואן לעיר ליליקוב...
בעקבות המעבר והניתוק מהחברים ומכל מה שהיה לו באי, כולל קבר אביו המנוח, הוא היה ילד דיי בודד ועזב את לימודיו בשלב מסויים מרצונו.
אמו היא השוטרת ג'ני האחראית בעיר ליליקוב, היא לא מזמן קודמה ע"י מנהל המשטרה הכללי בהואן על מסירות ותפקוד למופת.
דרייק הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים.. דרייק אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיעה לליגה פעם אחת, להשתתף בא ולא לראות אותה בטלוויזיה כמו כל שנה. אך תמיד דאג לאמו יותר מידי ודחה את החלום. יום אחד בבוקר הוא ניגש לאמו ודיבר איתה בנושא, היא ראתה כמה נחישות ולהט יש בעייניו שהוא מדבר על חלומו ליהיות מאמן ועל פוקימונים והחליטה שהיא מסכימה!
הוא שמח כל-כך, הרגיש על "גג העולם", הוא לקח כל טיפה מחסכונותיו וקנה בהם ציוד למסע. ובמשך שבוע התארגן. לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "אני אחזור כשאסיים את המסע, את עוד תבואי לראות אותי בקרב כשאהיה מאסטר דגול, אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!" הביט בעינייה לאישור אחרון ללכת וחיבק אותה, ואז ליטף בפרעות את הרעמה של ארקניין, סגר את הדלת בחיוך ויצא למסעו.
לאחר זמן רב הוא הפך למה שתמיד חלם, למאמן פוקימון מוצלח. הוא תפס ואימן פוקימונים רבים וחזקים הכיר המון חברים וראה את העולם המרהיב והגדול.
זכה הוא בתארים רבים: מקום שני באליפות ליגת הואן, אלוף ליגת קנטו, ואלוף ליגת ג'וטו.
הוא לוקח שלושה מפוקימוניו ויוצא אל איזור חזית הקרב!
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1. 
(הפוקימון איתו התחיל כטריקו, לא הולך לשום מקום בלעדיו)
2. 
(פוקימון עזוב ופצוע שמצא לאחר שהוויבייל האחרים נטשו אותו)
3. 
(קיבל אותו כגור גרולייט קטן מאמו שעובדת במשטרה, ויחד הפכו לזוג חזק)
הערות\בקשות מיוחדות: מצפה ממך לתגובות מושקעות ואשקיע בהתאם, ואם אפשר לראות טיירוג או טדיאורסה.