Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 18 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 260
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    אלון
    "יאי!" אתה קורא במהרה ניצחנו! ו...בארי עף מפה!!" אתה אומר בשמחה, אתה בודק את מצב הפוקימונים שלך, הם מרופאים ומרגישים טוב. אתה מתחיל לצעוד בשביל לעבר מוח החזית הראשון הסואסבקים מקפצים ביער, האלטריות עפות מעליך ולידך נהר שגולדינים וסקינגים שוחים בו, שום דבר לא יכול להשתבש, יום מושלם!
    לפתע אתה שומע צעקה "היי ילד! אל תזוז ותעביר את הפוכדורים שלך!" אתה מסתובב ורואה שני אנשים- גבר ואישה ולידם ליופארד וואצ'וג.
    "טוב, אין שום בעיה" אומר, אסתכל על הפוכדורים בכיסים שלי ואוציא שניים ריקים.
    אתן אותם לחיילים ואז אומר להם "ואו! זה שוב גיראטינה! אולי תתפסו אותו?", כשהם ייסתכלו אחורה אוציא את כל ארבעת הפוקימונים שלי.
    "טוב אז...מה אמרתם קודם? אם שמעתי טוב, אמרתם..את זה- טוגקיס כדור הילה על ליאפרד! קאנגסקן תשתמשי בסאקר פאנצ' על וואצ'וג! דרילבאר ומילוטיק, טוויסטר וטופר מתכת על ארבעתם!" אומר לחיילים בגיחוך.
    "תבואו לבקר!" אוסיף בחיוך.

Spoiler ספוילר

2. Just a prank bro
    שם: דור
    ג'יימס
    "אלאקזאם השתמש בשיגור מאחורי היטמונליי!" אתה צועק לו ואלאקזאם נעלם לכמה שניות, היטמונליי נע במהירות במגרש בצורה זאת שאלאקזאם לא יכול להיות מאחוריו אבל בשנייה אלאקזאם עובר מאורי היטמונליי "קרן על חושית בכל הכוח!" אתה צועק לו הוא מצליב את הכפיות שלו ויורה קרן צבעונית על הגב של היטמונליי מטווח קצר. היטמונליי עף כמה מטרים קדימה ומתעלף, "מה קורה כאן?!" אומר בארי בתדהמה "אמפוליאון בוא נסיים את זה" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו.

ג'וקס
    שלח לי בה"פ לאיזה התפחות אתה רוצה שאיווי יתפתח, אם בכלל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    היטמונליי קופץ על בעיטה כפולה לעבר איווי 'אני יכול לנצל את זה לטובתי' אתה חושב ומיד אומר בהתלהבות "איווי, השתמש במהירות כדי לחמוק ואז רוץ אל מאחורי היטמונלי, לאחר מכן השתמש בהורדה!" איווי מתחמק במהירות מהבעטיה הכפולה וקופץ מעל היטמונליי לאחר מכן הוא קופץ עליו בהורדה, היטמונליי נופל על הרצפה מעולף ואיווי עומד מעליו.
    "אררר" רוטן בארי "אוקי הארקרוס קדימה! השתמש בשבירת לבנים!" אומר בארי וזורק את הפוכדור שלו, הארקרוס טס לעבר איווי עם שבירת לבנים.

רון
    "קרדילי יותר חזקה ממה שאתה חושב. אתה עוד תראה" אתה עונה לבארי "בינתיים נראה לי שמהיא מפסידה" אומר בארי בזלזול. "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לחסום את בעיטת האש ואחר כך השתמשי בסחיטה!" קרדילי יוצרת אבנים סביבה ומטיסה אותם לעבר היטמונליי, "היטמונליי נפץ את האבנים בעזרת בעיטת האש ואחר כך תעבר לבעיטת קפיצה גבוהה" היטמונליי מנפת את האבנים ברגלו ומשתמש באחת האבנים כדי לקפוץ גבוה.
    קרלידי משתמשת בסחיטה והיטמונליי בבעיטת קפיצה גבוהה, הם פוגעים אחד בשני ועפים אחורה. קרדילי נראה עייף בעוד שהיטמונליי נראה קצת פחות "היטמונליי סיים את זב בשבירת לבנים!" צועק בארי להיטמונליי.

אלוני פוס
    "טוב, אין שום בעיה" אתה מוציא לפושעים שתי פוכדורים ריקים ומוצא את כל הפוקימונים שלך ומעיף אותם לעזאזל.
    "הכל בסדר איתך ילד?!" אתה שומע מרחוק ורואה את השוטרת ג'ני ואיש שמן רצים אליך, "עקבנו אחרי הפושעים האלה במשך כמה זמן והם שייכים לאירגון הנקרא צוות טראפ" אומרת השוטרת ג'ני "אנחנו לא יודעים עדיין הרבה על האירגון הזה, אנחנו רק יודעים שהם כאן כדי לגנוב פוקימונים" היא מוסיפה.
    "אז באת להתחרות בחזית הקרב?" שואל דאקסטר ואתה מהנהן לו "אז..פגשת את מוח החזית הראשון ברגע זה! אני דאקסטר!" הוא אומר בגאווה, "בוא איתנו, ואנחנו נילחם שם" הוא אומר ומצביע על הגבעה הרחוקה ביותר מכם.

3. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    [COLOR="Sienna"]

רון
    "קרדילי יותר חזקה ממה שאתה חושב. אתה עוד תראה" אתה עונה לבארי "בינתיים נראה לי שמהיא מפסידה" אומר בארי בזלזול. "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לחסום את בעיטת האש ואחר כך השתמשי בסחיטה!" קרדילי יוצרת אבנים סביבה ומטיסה אותם לעבר היטמונליי, "היטמונליי נפץ את האבנים בעזרת בעיטת האש ואחר כך תעבר לבעיטת קפיצה גבוהה" היטמונליי מנפת את האבנים ברגלו ומשתמש באחת האבנים כדי לקפוץ גבוה.
    קרלידי משתמשת בסחיטה והיטמונליי בבעיטת קפיצה גבוהה, הם פוגעים אחד בשני ועפים אחורה. קרדילי נראה עייף בעוד שהיטמונליי נראה קצת פחות "היטמונליי סיים את זב בשבירת לבנים!" צועק בארי להיטמונליי.
    הבארי הזה הוא כמו הגנבת? XD הוא מאוד גנבי כזה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'זה חייב להסתיים עכשיו' אחשוב. "קרדילי, נצלי את האנרגיה שנשארה לך כדי לסיים את זה ולירות קרן על על היטמונלי שלו" אצעק בעודי יודע שזה מה שיכריע את הקרב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טם טם טם...

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    אלוני פוס
    "טוב, אין שום בעיה" אתה מוציא לפושעים שתי פוכדורים ריקים ומוצא את כל הפוקימונים שלך ומעיף אותם לעזאזל.
    "הכל בסדר איתך ילד?!" אתה שומע מרחוק ורואה את השוטרת ג'ני ואיש שמן רצים אליך, "עקבנו אחרי הפושעים האלה במשך כמה זמן והם שייכים לאירגון הנקרא צוות טראפ" אומרת השוטרת ג'ני "אנחנו לא יודעים עדיין הרבה על האירגון הזה, אנחנו רק יודעים שהם כאן כדי לגנוב פוקימונים" היא מוסיפה.
    "אז באת להתחרות בחזית הקרב?" שואל דאקסטר ואתה מהנהן לו "אז..פגשת את מוח החזית הראשון ברגע זה! אני דאקסטר!" הוא אומר בגאווה, "בוא איתנו, ואנחנו נילחם שם" הוא אומר ומצביע על הגבעה הרחוקה ביותר מכם.
    'אלוניפוס? לא היה לך משהו מקורי יותר?' אני חושב ומסתכל על השומן הזז של דקסטר.
    'איכס' אני אחשוב, "לך לעשות דיאטה!" אוסיף.
    -^סתם היה^-
    תגובה אמיתית---->
    "אוקיי!" אומר במהירות וחזיר את כל פוקימוניי חוץ מטוגקיס, "נתראה שם" אומר ואשב על טוגקיס ואומר לו לעוף איתי על לסוף היער.

Spoiler ספוילר

5. Just a prank bro
    רון
    הוא גס כזה.. אבל רק לך
    ~~~~~
    'זה חייב להסתיים עכשיו' אתה חושב ועועק לקרדילי נצלי את האנרגיה שנשארה לך כדי לסיים את זה ולירות קרן על על היטמונלי שלו" קרדילי אוגרת אנרגיה ב"עלי הכותרת" שלה ויורת קרן לבנה-אדומה לעבר היטמונליי. היטמונליי נפגע ונופל על האדמה, הוא קם ונראה עייף "היטמונליי זאת ההזדמנות שלנו!" קורא בארי "בגלל קרן העל קרדילי לא יכולה לזוז!" אומר בארי בצהלה. "עכשיו גמור אותה עם בעיטת אש! והפעם תהיה במספרת!" הטימונליי קופץ לעבר קרדילי, עושה סלטה אחורית ופוגע לקדילי בראש, קרדילי נופל אחורה ולא יכולה להילחם. "קרדילי לא יכולה להילחם! המנצח הוא בארי" קוראת ליירה.
    "הא! אתה פשוט עלוב..." אומר בארי, "אתה כל כך חלש... שאפילו לטייל איתך זה מביש" הוא אומר בעוקצנות ומחזיר את היטמונליי. "להתראות" הוא אומר ומתחיל ללכת בשביל, "עזוב אותו, הוא תמיד היה כזה" ליירה אומרת לך, "אבל.. הוא לא יסתדר לבד מצטערת, אבל אני חייבת ללכת איתו" אומרת ליירה וקורצת לך ורצה לעברו. "להתראות" אומרת ליירה ומנופפת לך לשלום והם נעלמים באופק, אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך ואתה צריך מקום לישון.

אלון
    "אוקיי!" אתה אומר לו בהתלהבות ומחזיר את כל הפוקימונים שלך חוץ מטוגקיס, "נתראה שם" אתה אומר ועולה על גבו של טוגקיס וממריא לעבר הגבעה.
    "כמה זמן לוקח לך להגיע?!" אתה שומע מרחוק את קולו של דאקסטר שעומד על הגבעה עם השוטרת ג'ני "יש פה קיצור דרך נסענו בניידת" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול בזמן שאתה נוחת על הגבעה עם טוגקיס. "קידמה בוא נלך" אתם הולכים כמה מטרים לפניכם ניצבת זירה גדולה. "ג'ני תוכלי לשפוט?" אומר דאקסטר "ברור" היא עונה ועולה למקום השופטים.
    שניכם עומדים במקומות שלכם ולפתע פלזה ענקית נדלקת עליה מוצגות התמונות שלכם ו4 מקומות ריקים לפוקימונים שתבחרו, 2 לכל אחד. "הקרב יהיה 2 על 2, רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע!" אומר השוטרת ג'ני, "ועכשיו תתחילו!". "האריאמה אני בוחר בך!" דקסטר צועק וזורק את הפוכדור של אריאמה שממנו יוצא פוקימון "בריא" דמוי סומו, "אז במי תבחר?" הוא שואל אותך.

6. לא ברור בכלל
    אלון
    "אוקיי!" אתה אומר לו בהתלהבות ומחזיר את כל הפוקימונים שלך חוץ מטוגקיס, "נתראה שם" אתה אומר ועולה על גבו של טוגקיס וממריא לעבר הגבעה.
    "כמה זמן לוקח לך להגיע?!" אתה שומע מרחוק את קולו של דאקסטר שעומד על הגבעה עם השוטרת ג'ני "יש פה קיצור דרך נסענו בניידת" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול בזמן שאתה נוחת על הגבעה עם טוגקיס. "קידמה בוא נלך" אתם הולכים כמה מטרים לפניכם ניצבת זירה גדולה. "ג'ני תוכלי לשפוט?" אומר דאקסטר "ברור" היא עונה ועולה למקום השופטים.
    שניכם עומדים במקומות שלכם ולפתע פלזה ענקית נדלקת עליה מוצגות התמונות שלכם ו4 מקומות ריקים לפוקימונים שתבחרו, 2 לכל אחד. "הקרב יהיה 2 על 2, רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע!" אומר השוטרת ג'ני, "ועכשיו תתחילו!". "האריאמה אני בוחר בך!" דקסטר צועק וזורק את הפוכדור של אריאמה שממנו יוצא פוקימון "בריא" דמוי סומו, "אז במי תבחר?" הוא שואל אותך.
    "אוקיי! דרילבאר אני זקוק לך!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור אל עבר הזירה.
    "צאו גם אתם! תעודדו את דרילבאר!" אומר ואוציא את שאר הפוקימונים שלי שיהיו מאחוריי.
    "דרילבאר, תשתמש בטופר מתכת!" אורה לו.
    "נסה להתחמק בעזרת חפירה ממתקפותיו" אומר.

Spoiler ספוילר

7. Just a prank bro
    אלון
    "אוקיי! דרילבאר אני זקוק לך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו "השתמש בטופר מתכת!" ציפורניו של דרילבאר מכסיפות והוא קופץ לעבר האריאמה. "האריאמה חסום את זה עם היידים שלך!" אומר דקסטר האריאמה פותח את ידיו וסופג את ציפורני המתכת ולא נפגע, "עכשיו אגרוף דינאמי!" הוא אומר והאריאמה ומכווץ את ידו לאגרוף ורץ לעבר דרילבאר "התחמק בחפירה!" אתה צועק לו והוא נכנס מתחת לאדמה ויוצא מאחורי האריאמה ופוגע בו. "האריאמה רעדית אדמה!" האריאמה קופץ גבוה וחובט באדמה.

8. משתמש מנוסה
    שם: רן
    [QUOTE=Phoenix Arizonix;1222179]ג'יימס
    "אלאקזאם השתמש בשיגור מאחורי היטמונליי!" אתה צועק לו ואלאקזאם נעלם לכמה שניות, היטמונליי נע במהירות במגרש בצורה זאת שאלאקזאם לא יכול להיות מאחוריו אבל בשנייה אלאקזאם עובר מאורי היטמונליי "קרן על חושית בכל הכוח!" אתה צועק לו הוא מצליב את הכפיות שלו ויורה קרן צבעונית על הגב של היטמונליי מטווח קצר. היטמונליי עף כמה מטרים קדימה ומתעלף, "מה קורה כאן?!" אומר בארי בתדהמה "אמפוליאון בוא נסיים את זה" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו.

כל הכבוד אלאקזאם, נלחמת יפה" אלאקזאם הפך לקרן אור אדומה וחזר לפכדור.( אני מחזיר אותו לפוכדור). "האריאמה עכשיו תורך! תראה לאמפליאון מה זה! השתמש בדחיפת זרוע!"
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

9. משתמש מנוסה
    רון
    הוא גס כזה.. אבל רק לך
    ~~~~~
    'זה חייב להסתיים עכשיו' אתה חושב ועועק לקרדילי נצלי את האנרגיה שנשארה לך כדי לסיים את זה ולירות קרן על על היטמונלי שלו" קרדילי אוגרת אנרגיה ב"עלי הכותרת" שלה ויורת קרן לבנה-אדומה לעבר היטמונליי. היטמונליי נפגע ונופל על האדמה, הוא קם ונראה עייף "היטמונליי זאת ההזדמנות שלנו!" קורא בארי "בגלל קרן העל קרדילי לא יכולה לזוז!" אומר בארי בצהלה. "עכשיו גמור אותה עם בעיטת אש! והפעם תהיה במספרת!" הטימונליי קופץ לעבר קרדילי, עושה סלטה אחורית ופוגע לקדילי בראש, קרדילי נופל אחורה ולא יכולה להילחם. "קרדילי לא יכולה להילחם! המנצח הוא בארי" קוראת ליירה.
    "הא! אתה פשוט עלוב..." אומר בארי, "אתה כל כך חלש... שאפילו לטייל איתך זה מביש" הוא אומר בעוקצנות ומחזיר את היטמונליי. "להתראות" הוא אומר ומתחיל ללכת בשביל, "עזוב אותו, הוא תמיד היה כזה" ליירה אומרת לך, "אבל.. הוא לא יסתדר לבד מצטערת, אבל אני חייבת ללכת איתו" אומרת ליירה וקורצת לך ורצה לעברו. "להתראות" אומרת ליירה ומנופפת לך לשלום והם נעלמים באופק, אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך ואתה צריך מקום לישון.
    רק לי? למההה?!?!?! הספדתי ):
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אני לא מאמין שהפסדתי' אחשוב בדכדוך
    "כולכם עשיתם עבודה מצוינת, היה לו מזל, בפעם הבאה אנחנו בטוח ננצח אותו" אומר לצ'ריזארד, קינגדרה וקרדילי, בניסיון לעודד את רוחם. "אתם בטח רעבים, וגם אני רעב אז בואו נאכל!" אסדר לפוקימונים ולי אוכל ואחרי שנאכל אתחיל להקים אוהל. ' איך אני אמור להירדם בליליה אחרי הפסד כזה. אולי זה מוקדם בשבילי כדי להילחם במוח החזית...'. אחשוב לי. אחליט לשאול את הפוקימונים שלי מה הם חושבים. "אני לא יודע אם אנחנו מוכנים למוח החזית. מה דעתכם?" אשאל אותם

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    [U]
    ג'וקס
    שלח לי בה"פ לאיזה התפחות אתה רוצה שאיווי יתפתח, אם בכלל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    היטמונליי קופץ על בעיטה כפולה לעבר איווי 'אני יכול לנצל את זה לטובתי' אתה חושב ומיד אומר בהתלהבות "איווי, השתמש במהירות כדי לחמוק ואז רוץ אל מאחורי היטמונלי, לאחר מכן השתמש בהורדה!" איווי מתחמק במהירות מהבעטיה הכפולה וקופץ מעל היטמונליי לאחר מכן הוא קופץ עליו בהורדה, היטמונליי נופל על הרצפה מעולף ואיווי עומד מעליו.
    "אררר" רוטן בארי "אוקי הארקרוס קדימה! השתמש בשבירת לבנים!" אומר בארי וזורק את הפוכדור שלו, הארקרוס טס לעבר איווי עם שבירת לבנים.

[
    לא אמרתה שזה קרב 2 על 2?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני חושב לעצמי 'זה לא אמור להיות קרב 2 על 2?'.
    אני אומר לאיווי:"השתמש במהירות כדי להתחמק, תסיג כמה שיותר זמן" בזמן שאני ניגש אל בארי ואומר לו "לא אמרתה שזה קרב 2 על 2?"

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    אלון
    "אוקיי! דרילבאר אני זקוק לך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו "השתמש בטופר מתכת!" ציפורניו של דרילבאר מכסיפות והוא קופץ לעבר האריאמה. "האריאמה חסום את זה עם היידים שלך!" אומר דקסטר האריאמה פותח את ידיו וסופג את ציפורני המתכת ולא נפגע, "עכשיו אגרוף דינאמי!" הוא אומר והאריאמה ומכווץ את ידו לאגרוף ורץ לעבר דרילבאר "התחמק בחפירה!" אתה צועק לו והוא נכנס מתחת לאדמה ויוצא מאחורי האריאמה ופוגע בו. "האריאמה רעדית אדמה!" האריאמה קופץ גבוה וחובט באדמה.
    לאגרוף דינאמי 30% אחוזי פגיעה אם אני לא טועה..
    אז אל תעשה שכל פעם כשהוא ינסה הוא ייפגע בי.

"אוי לא דרילבאר!" אקרא ואחשוב מהר על תוכנית.
    "תחפור מהר סביב האריאמה עד שהקרקע מתחתיו תהיה חלשה והוא יישקע! ואז תתקוף אותו בגב בשיסוע! במקום חולשתו!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

12. Just a prank bro
    ג'יימס
    "כל הכבוד אלאקזאם, נלחמת יפה" אתה אומר ומחזיר את אלאקזם "האריאמה עכשיו תורך!" אתה צועק וזורק את הפוכדור שלו "תראה לאמפליאון מה זה! השתמש בדחיפת זרוע!" אתה אומר לו והוא רץ לעבר אמפוליאון. "אמפוליאון חסם את זה בפעימת מים!" קורא בארי, אמפוליאון יורה כדור מים ופוגע לאריאמה בפרצוץ והוא הופך להיות מבולבל, "עכשיו תקוף בבסופת שלג!" צועק בארי, אמפוליאון מסתובב במהירות ושולח אל עבר אריאמה סופת שלג עוצמתית.

רון
    מה לעשות...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אני לא מאמין שהפסדתי' אתה חושב בדכדוך "כולכם עשיתם עבודה מצוינת, היה לו מזל, בפעם הבאה אנחנו בטוח ננצח אותו" אתה אומר לפוקימונים שלך בעידוד. "אתם בטח רעבים, וגם אני רעב אז בואו נאכל!" אתה אומר ומסדר לך ארוחת ערב 'איך אני אמור להירדם בליליה אחרי הפסד כזה. אולי זה מוקדם בשבילי כדי להילחם במוח החזית...' אתה חושב בדכדוך "אני לא יודע אם אנחנו מוכנים למוח החזית. מה דעתכם?" אתה אומר לפוקימונים שלך, אך לפני שהם עונים לך אתה שומע פיצוץ אדיר. אתה רואה הרבה אנשים לבושים באדום רצים לאזור הפיצוץ, איתם פוקימונים כמו סקראפטי, ליאופרד, וואצ'וג, טרביש ומנדיבוז.

ג'וקס
    מה זה משנה... תזרום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "השתמש במהירות כדי להתחמק, תשיג כמה שיותר זמן" אתה אומר לאיווי והוא קופץ מעל הארקרוס,
    הארקרוס השתמש באס אווירי!" צועק בארי והארקרוס טס במהירות רבה לעבר איווי.

אלון
    הרגליים זה לא נקודת החולשה שלו? O:
    "אוי לא דרילבאר!" אתה קורא וחושב על תוכנית, אתה מיד אומר לו "תחפור מהר סביב האריאמה עד שהקרקע מתחתיו תהיה חלשה והוא יישקע! ואז תתקוף אותו בגב בשיסוע! במקום חולשתו!" דליבאר חופר מעגל סביב אריאמה, הוא נפגע, האדמה שאריאמה עומד עליה קורסת ודרילבאר תוקף אותו בשיסוע בגבו, שניהם נעמדים אחד מול השני ומתנשפים.
    "אריאמה שאיבת אדמה!" הוא צועק לאריאמה, אריאמה חובט באגמה באגרופו החזק וגורם לאדמה שמתחת לדרילבאר להתקדם לכיוונו, דרילבאר נפגע קשה והוא כלוא מתחת לערימות של אדמה, לפתע אתה רואה שמתחת לערימות האדמה משהו זוהר וגדל "הדרילבאר שלך מתפתח!" קוראת השוטרת ג'ני ולפתע מהר החול יוצא אקסאדריל! הוא מתקפל ויורה את עצמו לעבר אריאמה, אתה מבין שזאת מתקפת יריית קדיחה (Drill Run, לא מצאתי תרגום מספיק טוב... ריצה קודחת לא מתאים כל כך..) "קדימה אריאמה קרב צמוד!" הוא אומר ושניהם מתקדמים אחד לעבר השני.

~~~~
    אני מקווה שזה לא מאוחר מידי להתפתחות...

13. לא ברור בכלל
    אלון
    הרגליים זה לא נקודת החולשה שלו? O:
    "אוי לא דרילבאר!" אתה קורא וחושב על תוכנית, אתה מיד אומר לו "תחפור מהר סביב האריאמה עד שהקרקע מתחתיו תהיה חלשה והוא יישקע! ואז תתקוף אותו בגב בשיסוע! במקום חולשתו!" דליבאר חופר מעגל סביב אריאמה, הוא נפגע, האדמה שאריאמה עומד עליה קורסת ודרילבאר תוקף אותו בשיסוע בגבו, שניהם נעמדים אחד מול השני ומתנשפים.
    "אריאמה שאיבת אדמה!" הוא צועק לאריאמה, אריאמה חובט באגמה באגרופו החזק וגורם לאדמה שמתחת לדרילבאר להתקדם לכיוונו, דרילבאר נפגע קשה והוא כלוא מתחת לערימות של אדמה, לפתע אתה רואה שמתחת לערימות האדמה משהו זוהר וגדל "הדרילבאר שלך מתפתח!" קוראת השוטרת ג'ני ולפתע מהר החול יוצא אקסאדריל! הוא מתקפל ויורה את עצמו לעבר אריאמה, אתה מבין שזאת מתקפת יריית קדיחה (Drill Run, לא מצאתי תרגום מספיק טוב... ריצה קודחת לא מתאים כל כך..) "קדימה אריאמה קרב צמוד!" הוא אומר ושניהם מתקדמים אחד לעבר השני.

~~~~
    אני מקווה שזה לא מאוחר מידי להתפתחות...
    'שולט!!' אחשוב ואומר לאקסדריל "קדימה אקסדאריל, אתה יכול לעשות זאת!".

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: רן
    [QUOTE=Phoenix Arizonix;1223699]ג'יימס
    "כל הכבוד אלאקזאם, נלחמת יפה" אתה אומר ומחזיר את אלאקזם "האריאמה עכשיו תורך!" אתה צועק וזורק את הפוכדור שלו "תראה לאמפליאון מה זה! השתמש בדחיפת זרוע!" אתה אומר לו והוא רץ לעבר אמפוליאון. "אמפוליאון חסם את זה בפעימת מים!" קורא בארי, אמפוליאון יורה כדור מים ופוגע לאריאמה בפרצוץ והוא הופך להיות מבולבל, "עכשיו תקוף בבסופת שלג!" צועק בארי, אמפוליאון מסתובב במהירות ושולח אל עבר אריאמה סופת שלג עוצמתית.

"קדימה האריאמה, תשתמש בכפת כוח דרך סופת השלג ותנסה להתנגד לה!" 'אני מקוה שהוא יצליח ואם כן שהוא יצליח להפתיע את אמפולאון' חשבתי לעצמי. 'בנוסף מתקפות קרח משפיעות 50% על האריאמה, זה מטה את הסיכויים קצת לטובתי' חשבתי.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

15. משתמש מנוסה

רון
    מה לעשות...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אני לא מאמין שהפסדתי' אתה חושב בדכדוך "כולכם עשיתם עבודה מצוינת, היה לו מזל, בפעם הבאה אנחנו בטוח ננצח אותו" אתה אומר לפוקימונים שלך בעידוד. "אתם בטח רעבים, וגם אני רעב אז בואו נאכל!" אתה אומר ומסדר לך ארוחת ערב 'איך אני אמור להירדם בליליה אחרי הפסד כזה. אולי זה מוקדם בשבילי כדי להילחם במוח החזית...' אתה חושב בדכדוך "אני לא יודע אם אנחנו מוכנים למוח החזית. מה דעתכם?" אתה אומר לפוקימונים שלך, אך לפני שהם עונים לך אתה שומע פיצוץ אדיר. אתה רואה הרבה אנשים לבושים באדום רצים לאזור הפיצוץ, איתם פוקימונים כמו סקראפטי, ליאופרד, וואצ'וג, טרביש ומנדיבוז.

מת על מנדיבוז. אם היה לי שחור הייתי לוקח אחד.
    'וואו. מה זה היה?!?!' אחשוב בעודי מנסה לראות מה קרה פה. "כולם בסדר?" אשאל את כולם.
    אאחד את כל הפוקימונים שלי איתי ואומר לבם להתכונן להתקפה "תהיו מוכנים לכל דבר" אומר במוכנות.
    "מי אתם? מה אתם עושים פה? ומה היה הפיצוץ האדיר הזה?" אשאל את האנשים בתקיפות.

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 9 מתוך 18 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •