ג'ון-לאחר כמה דקות של ריקוד הוציא בעל הדוכן שלוש הורסיות שהסתכלו בגיחוך עלייך ואז על הורסי כאילו אומרות ''אתה נתקעתה עם הדפוק'' והבנתה את זה כי אתה חביר,הורסי הוריד את ראשו מבושה
נ.ב בן כמה אתה?
ג'ון-לאחר כמה דקות של ריקוד הוציא בעל הדוכן שלוש הורסיות שהסתכלו בגיחוך עלייך ואז על הורסי כאילו אומרות ''אתה נתקעתה עם הדפוק'' והבנתה את זה כי אתה חביר,הורסי הוריד את ראשו מבושה
נ.ב בן כמה אתה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אתה יוצא יחד עם הפוקדור של הורסי מהביתן בזמן שכל המג'קארפים יוצאים מערבולת סביב פיבאס,אתה רואה שהשמש מתחילה לשקוע כבר
נ.ב אמרתי מחר אני יעדכן הכל בסביבות 7 שהאתר ייפתח ואחריי שאחסל את כל המקרר מרעב
נ.ב 2-למה אני צריכ עוד נ.ב זה חובה?! חחח
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
ג'ון-אתה לוקח את חדר מס' 355 והולך לישון, אתה קם ורואה שלושה חיילים לפחות,אחד מהם שם עלייך ממש מהר שני מידים מוזרים כחלוים,ואומר ''עכשיו אתה חסר כוחות'' ואז הוא ייקח את כל הפוקימונים שלך וישים אותם בכלוב,ריק וטינה יקחו אותך איתם
נ.ב עוד מעט אני יעדכן אני עדיין מחסלת ת'מקקר
נ.ב 2 עשיתי נ.ב!!!
אופק-אתה ומיי מתקדמים במהירות ורואים פוקמון גדול ושחוק בעל טבעות שחורות מסביב לגופו,אתה נזכר שארכאוס הוא לבן עם טבעות צהובות. ארכאוס מוקף באלפיי חיילים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ריק וטינה ישיבו ''ממ.... עד עכשיו שלקחנו אותך מה עשינו? כלאנו אותך וברחתה כל הזמן.... אז תחשוב טוב טוב מה נעשה בך...''
נ.ב עוד 10 דקות ני יעדכן
נ.ב 2 אבל אחרי הנב שלך והנ.ב שלי עשיתי נ.ב וגם עכשיו אני עושה נ.ב ונ.ב
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
ג'ון- טינה וריק ימשיכו ללכת אבל אחריי כמה זמן ריק ייפנה אלייך ויגיד ''רעיון יפה אב זהו שלא,אנחנו נשתוף ללך את המוח,ונגיד לך להרוג את עצמך'' פשוט לא?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- החיילים מסתובבים אלייכם, ואומרים ''אוויייש שוב אתם?! ויוציאו 3 נידוקינג ויגידו להם ''קוצי רעל!!'' אהת רואה אלפי קוצי רעל מתקרבים אלייכם במהירות,מיי מתחמקת והופחת לסקיטי,לפני זה היא קושרת במהירות חוט לקופסא עם תכשיט החיים ושמה על הצוואר,היא מתקרבת בלי שרואים אותה לארכאוס ושמה עליו את תכשיט החיים,בין רגע ארכאוס חוזר לצבעים הרגילים שלו ומתאושש אבל קוצי הרעל עדיין בדרך אלייך\
ג'ון- אתה לא מצליח וריק מגחך ואומר ''הצמידים האלה עשויים ארד שמיימי כלומר הוא חוסם את ההתקפות שלך אפשר לומר שזה ''רעל'' לחיבירים'' ואז החיילים ימשיכו לדחוף אותך קדימה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)