[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור:
היא מתפוצצת מבושה, נותנת אגרוף מסוכן לאיש הזה והוא נופל מעולף "אני לא רוצה לדבר על זה" היא אומרת ובורחת
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
"תחזיק חזק"אומר לאליוט בזמן שאני מרים אותו על גבי, אחר כך אשים גם את הרובה על הגב ככה שהרצועה שלו תחזיק את אליוט וההדק את הרצועה.תומר:
"בטיחות שמטיחות.. כשיש מצב כזה צריך לעשות הכל כדי לא למות וכדי לא להפקיר חייל בשטח.
ומה שהכי מצחיק חייל,זה שהמקום הכי בטוח לך פה זה ההר הזה שניסית לעבור,עכשיו מכיוון שאני רוצה לחיות,ניטרלתי את כל המלכודות על ההר ואני צריך שתעלה את שנינו למעלה." הוא אומר,הטרוריסטים אגב,על הרצפה, הם נפגעו מהכדורים אך הסכנה עוד לא חלפה,בעוד דקה או שתיים הם יקומו מהעלפון ויחזרו לתקוף.
"טוב מתחילים"אומר ואתחיל לטפס על ההר.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
דניס:
אתה רץ באמצעות המפה והעזרים ורואה שאתה קרוב לפתע אתה רואה אותם באמצע הדרך, הם מחזיקים את היילי ואחד מהם שם לב שאתה שם, הוא משקיט את שאר החברים והולך לתקוף אותך. הסתכלות קלה בגופו שמזכיר לך סייבורג מלמדת אותך שדאריוס מק'קולן הולך לתקוף אותך.
ליאור:
אתה מוצא רק בר מלא בחשפניות ונכנס לפתע אתה רואה שם פרצוף מוכר, אתה רואה אותה! אתה יודע שאתה לא צריך אותה אבל כשאתה רואה אותה שם היא נראית לך יפה מאוד,היא לא שמה לב שהגעת. מה תעשה?
תומר:
אתה מנסה לטפס על ההר, זה די קל כשאין מכשולים,אליוט כבר התעלף והטרוריסטים נעלמו, לפתע אתה מסתכל ורואה אותם על ההר! לפניך!
אתה שומע את הטרוריסטים מדברים "אליוט הזה... אם רק הוא היה אומר לך שאם תצא מהחדר ותבוא מהצד השני יש דלת שמובילה לצד השני של ההר ושם יש סולם. אבל הוא לא אמר לך. אנחנו צריכים להרוג אותך. אבל אם תרד עכשיו,תניח את אליוט למטה ותבוא תעלה ניתן לך הזדמנות להלחם בנו
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
״בוא נראה מה דאריוס שווה״ אסנן בשקט וארוץ לכיוונו, עושה סלטה מעליו ומקפיד לבעוט בראשו בדרך ״תחזירו לי את היילי!״ אצעק וארה עליו פצצת ארפיג'יאתה רץ באמצעות המפה והעזרים ורואה שאתה קרוב לפתע אתה רואה אותם באמצע הדרך, הם מחזיקים את היילי ואחד מהם שם לב שאתה שם, הוא משקיט את שאר החברים והולך לתקוף אותך. הסתכלות קלה בגופו שמזכיר לך סייבורג מלמדת אותך שדאריוס מק'קולן הולך לתקוף אותך.
דניס:
אתה יורה את הrpg ומגלה להפתעתך עד כמה עוצמתו חזקה בטירוף, לא רק שהוא מכופף את הקליע הענקי של הrpg הוא גם מעיף אותו למקום אחר, ושתבין מה הייתה עוצמת הrpg אתה רואה ביניין שלם נהרס.
"לא סתם נתנו לי את היכולת לעמוד נגד 100 חיילים ולנצח. אי אפשר לירות עליי, ולא לא נחזיר את האהובה שלך אנחנו רוצים כופר".
תומר:
המרחק הוא כ5-6 מ', למרות שיש מזרן למטה אתה עלול להפגע. "מי אנחנו? אנחנו טרוריסטים של המדינה קוברה ונשלחנו מטעם דאסופ להרוס לכם את הצבא!" אומר אחד מהם בגאווה.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ליאור:
"כן אני סולחת לך, טוב שמע אני צריכה לעבוד עכשיו אז לך חזרה לבסיס" היא אומרת לך ומסובבת את מבטה.
דניס:
אתה רואה שהוא מועף אחורה אבל אז להפתעתך הוא קם וצוחק בטירוף "חהחהחהחה! אני סייבורג מה אתה חושב שזה אמור לפגוע בי?! הוא אומר ומוריד את החולצה, אתה רואה שהגוף שלו נראה רגיל אבל כנראה שמתחת לעור שלו יש עור של סייבורג, "אכן,מתחת לגוף שלי יש לי שיריון של סייבורג,אתה אפילו לא דגדגת את השיריון רק חשפת אותו! "ואכן,לא תמיד מקבלים את מה שרוצים,ולא תקבל את אהובתך!"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
תומר:
"אל תזלזל,סתכל על זה!" שואל אחד מהם ולפתע מוציא Rpg, הוא מכוון אותו על אליוט, ואז מתחרט ומכוון על בובת אימונים ויורה, הבובה מתפוצצת ונעלמת "אם אתה לא רוצה שזה ייקרה לך או למפקד האהוב שלך תתנהג בכבוד!" הוא אומר.
דניס:
החייל הגמד רץ אליך מהר "החיילים מתארגנים ויוצאים,יש לנו כמות יפה, ותפסיק כבר לירות בו Rpg זה לא עוזר, נסה את זה" הוא אומר ומצמיד לך עם סוג של סרט חזק בקבוקון עם סמל של X אדום עליו "בעיטה גבוהה לפנים שלו וזהו!" הוא לוחש לך וחוזר.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)