Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 15 ראשוןראשון ... 412131415 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 213
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי פרופסור פטריק צפה בהודעה
    ליאור:
    אתם הולכים ביחד ולפתע מסתכלים עליך אנשים בפליאה, או שבעצם זה לא עליך אלא על המלצרית. אחד מהם לוקח אותך לצד ואומר לך "מה אתה לא יודע מי זאת?! היא החשפנית הכי מפורסמת שהייתה בעיר הזאת!" הוא אומר וממש בשניה האחרונה עוצר את עצמו מלבקש ממנה חתימה, מה תעשה?
    אני אומר לו " חשפנית ?, לא ידעתי שהיא היתה חשפנית. ידעתי שהיא היתה רק מלצרית ועכשיו מחפשת עבודה לאחר שהתפטרה מעבודת המלצרות. תודה שאמרת לי את המידע הזה ". אני ניגש אליה ואומר לה " זה נכון שאת החשפנית הכי מפורסמת בעיר ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ליאור:
    היא מתפוצצת מבושה, נותנת אגרוף מסוכן לאיש הזה והוא נופל מעולף "אני לא רוצה לדבר על זה" היא אומרת ובורחת
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר:
    "בטיחות שמטיחות.. כשיש מצב כזה צריך לעשות הכל כדי לא למות וכדי לא להפקיר חייל בשטח.
    ומה שהכי מצחיק חייל,זה שהמקום הכי בטוח לך פה זה ההר הזה שניסית לעבור,עכשיו מכיוון שאני רוצה לחיות,ניטרלתי את כל המלכודות על ההר ואני צריך שתעלה את שנינו למעלה." הוא אומר,הטרוריסטים אגב,על הרצפה, הם נפגעו מהכדורים אך הסכנה עוד לא חלפה,בעוד דקה או שתיים הם יקומו מהעלפון ויחזרו לתקוף.
    "תחזיק חזק"אומר לאליוט בזמן שאני מרים אותו על גבי, אחר כך אשים גם את הרובה על הגב ככה שהרצועה שלו תחזיק את אליוט וההדק את הרצועה.
    "טוב מתחילים"אומר ואתחיל לטפס על ההר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    היא מתפוצצת מבושה, נותנת אגרוף מסוכן לאיש הזה והוא נופל מעולף "אני לא רוצה לדבר על זה" היא אומרת ובורחת
    אני אומר " טוב מי צריך בחורה שמתבישת שהיא היתה חשפנית ". אני ממשיך ללכת ומחפש בר שאוכל לשתותת ממנו משהו קל ואז ללכת לחדר שלי לישון בו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    דניס:
    הוא מצייר לך את הדרך על המפה "אני יכול לארגן לך חצי צבא,המצב קשה ואסור לאפשר חטיפות,אה וקח את זה" הוא אומר לך ומביא לך שלט ומשגר Rpg, "אז אתה בטח חושב,איך אתה תסתיר את המשגר? בשביל זה השלט, לחיצה פה" הוא מדגים ולוחץ "תקטין את הרובה לגודל של מחזיק מפתחות,מה שמתאים לכל כיס ולחיצה פה" הוא מדגים ולוחץ על כפתור אחר "תגדיל את הרובה חזרה,בלי רעש כמובן. והכי חשוב,אפשר לירות עם הרובה הזה פצצת Rpg מוסווית ולהפעיל אותה באמצעות כפתור אחר פה,שאני לא אדגים אבל אצביע עליו" הוא אומר ומצביע עליו "ואז כשאתה כבר ברחת אתה יכול להפעיל את הפצצה והם ימותו. הבעיה היא, אם אתה שואל,היא שאף אחד לא הצליח לעשות את זה ולצאת בחיים."
    "הגיע הזמן שמישהו יצליח" אחייך אליו ואסנן "תארגן כמה שתוכל" וארוץ אזנק מהחלון עם המפה והאביזרים שנתן לי "מעניין אם הרביעייה הזאת ניתקלה כבר בפארקוריסט עם RPG"

6. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    אתה רץ באמצעות המפה והעזרים ורואה שאתה קרוב לפתע אתה רואה אותם באמצע הדרך, הם מחזיקים את היילי ואחד מהם שם לב שאתה שם, הוא משקיט את שאר החברים והולך לתקוף אותך. הסתכלות קלה בגופו שמזכיר לך סייבורג מלמדת אותך שדאריוס מק'קולן הולך לתקוף אותך.

ליאור:
    אתה מוצא רק בר מלא בחשפניות ונכנס לפתע אתה רואה שם פרצוף מוכר, אתה רואה אותה! אתה יודע שאתה לא צריך אותה אבל כשאתה רואה אותה שם היא נראית לך יפה מאוד,היא לא שמה לב שהגעת. מה תעשה?

תומר:
    אתה מנסה לטפס על ההר, זה די קל כשאין מכשולים,אליוט כבר התעלף והטרוריסטים נעלמו, לפתע אתה מסתכל ורואה אותם על ההר! לפניך!
    אתה שומע את הטרוריסטים מדברים "אליוט הזה... אם רק הוא היה אומר לך שאם תצא מהחדר ותבוא מהצד השני יש דלת שמובילה לצד השני של ההר ושם יש סולם. אבל הוא לא אמר לך. אנחנו צריכים להרוג אותך. אבל אם תרד עכשיו,תניח את אליוט למטה ותבוא תעלה ניתן לך הזדמנות להלחם בנו
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. אמאש'ך פלאפי ):

תומר:
    אתה מנסה לטפס על ההר, זה די קל כשאין מכשולים,אליוט כבר התעלף והטרוריסטים נעלמו, לפתע אתה מסתכל ורואה אותם על ההר! לפניך!
    אתה שומע את הטרוריסטים מדברים "אליוט הזה... אם רק הוא היה אומר לך שאם תצא מהחדר ותבוא מהצד השני יש דלת שמובילה לצד השני של ההר ושם יש סולם. אבל הוא לא אמר לך. אנחנו צריכים להרוג אותך. אבל אם תרד עכשיו,תניח את אליוט למטה ותבוא תעלה ניתן לך הזדמנות להלחם בנו
    אסתכל אליהם אסתכל למטה אמדוד את המרחק בינינו אחשוב עם אני אצליח לקפוץ למטה בלי להיפגע ובינתיים אשאל בפשטות"מי אתם ?"

8. היכל התהילה
    אתה רץ באמצעות המפה והעזרים ורואה שאתה קרוב לפתע אתה רואה אותם באמצע הדרך, הם מחזיקים את היילי ואחד מהם שם לב שאתה שם, הוא משקיט את שאר החברים והולך לתקוף אותך. הסתכלות קלה בגופו שמזכיר לך סייבורג מלמדת אותך שדאריוס מק'קולן הולך לתקוף אותך.
    ״בוא נראה מה דאריוס שווה״ אסנן בשקט וארוץ לכיוונו, עושה סלטה מעליו ומקפיד לבעוט בראשו בדרך ״תחזירו לי את היילי!״ אצעק וארה עליו פצצת ארפיג'י

9. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    אתה יורה את הrpg ומגלה להפתעתך עד כמה עוצמתו חזקה בטירוף, לא רק שהוא מכופף את הקליע הענקי של הrpg הוא גם מעיף אותו למקום אחר, ושתבין מה הייתה עוצמת הrpg אתה רואה ביניין שלם נהרס.
    "לא סתם נתנו לי את היכולת לעמוד נגד 100 חיילים ולנצח. אי אפשר לירות עליי, ולא לא נחזיר את האהובה שלך אנחנו רוצים כופר".

תומר:
    המרחק הוא כ5-6 מ', למרות שיש מזרן למטה אתה עלול להפגע. "מי אנחנו? אנחנו טרוריסטים של המדינה קוברה ונשלחנו מטעם דאסופ להרוס לכם את הצבא!" אומר אחד מהם בגאווה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    המרחק הוא כ5-6 מ', למרות שיש מזרן למטה אתה עלול להפגע. "מי אנחנו? אנחנו טרוריסטים של המדינה קוברה ונשלחנו מטעם דאסופ להרוס לכם את הצבא!" אומר אחד מהם בגאווה.
    אסתכל עליו במבט מוזר אספור כמה אויבים יש מולי ואשאל בזלזול "אתם אמורים להספיק בשביל להרוס צבא שלהם?"

11. היכל התהילה
    דניס:
    אתה יורה את הrpg ומגלה להפתעתך עד כמה עוצמתו חזקה בטירוף, לא רק שהוא מכופף את הקליע הענקי של הrpg הוא גם מעיף אותו למקום אחר, ושתבין מה הייתה עוצמת הrpg אתה רואה ביניין שלם נהרס.
    "לא סתם נתנו לי את היכולת לעמוד נגד 100 חיילים ולנצח. אי אפשר לירות עליי, ולא לא נחזיר את האהובה שלך אנחנו רוצים כופר".

תומר:
    ״לא תמיד מקבלים את מה שרוצים״ אגיד לו וארוץ אליו, הפעם אחליט מתחתיו כדי להפיל אותו ואנסה לירות ארפיג׳י לתוך החולצה שלו, שלא ינטרל אותה

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]
    ליאור:
    אתה מוצא רק בר מלא בחשפניות ונכנס לפתע אתה רואה שם פרצוף מוכר, אתה רואה אותה! אתה יודע שאתה לא צריך אותה אבל כשאתה רואה אותה שם היא נראית לך יפה מאוד,היא לא שמה לב שהגעת. מה תעשה?
    אני ניגש אליה כמו ג'לטמן ואומר לה " היה , את סולחת לי על מה שאמרתי לך מקודם?. אני מצטער על מה שאמר תי לך מקודם.אני מקווה שתסלחי לי "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש וותיק מאוד
    ליאור:
    "כן אני סולחת לך, טוב שמע אני צריכה לעבוד עכשיו אז לך חזרה לבסיס" היא אומרת לך ומסובבת את מבטה.

דניס:
    אתה רואה שהוא מועף אחורה אבל אז להפתעתך הוא קם וצוחק בטירוף "חהחהחהחה! אני סייבורג מה אתה חושב שזה אמור לפגוע בי?! הוא אומר ומוריד את החולצה, אתה רואה שהגוף שלו נראה רגיל אבל כנראה שמתחת לעור שלו יש עור של סייבורג, "אכן,מתחת לגוף שלי יש לי שיריון של סייבורג,אתה אפילו לא דגדגת את השיריון רק חשפת אותו! "ואכן,לא תמיד מקבלים את מה שרוצים,ולא תקבל את אהובתך!"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. היכל התהילה
    דניס:
    אתה רואה שהוא מועף אחורה אבל אז להפתעתך הוא קם וצוחק בטירוף "חהחהחהחה! אני סייבורג מה אתה חושב שזה אמור לפגוע בי?! הוא אומר ומוריד את החולצה, אתה רואה שהגוף שלו נראה רגיל אבל כנראה שמתחת לעור שלו יש עור של סייבורג, "אכן,מתחת לגוף שלי יש לי שיריון של סייבורג,אתה אפילו לא דגדגת את השיריון רק חשפת אותו! "ואכן,לא תמיד מקבלים את מה שרוצים,ולא תקבל את אהובתך!"
    'איפה התגבורת הזאת?' אחשוב לעצמי בלחץ ואגיד "סייבורג, יש דברים שכן מקבלים, למרות שלא רוצים".
    ארוץ אליו ואתגלגל מתחתיו כדי לתעתע בו, אבעט בו להפילו ברגליו ואז אכוון את הפצצה לראשו, ואשגר אותה.

15. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    "אל תזלזל,סתכל על זה!" שואל אחד מהם ולפתע מוציא Rpg, הוא מכוון אותו על אליוט, ואז מתחרט ומכוון על בובת אימונים ויורה, הבובה מתפוצצת ונעלמת "אם אתה לא רוצה שזה ייקרה לך או למפקד האהוב שלך תתנהג בכבוד!" הוא אומר.

דניס:
    החייל הגמד רץ אליך מהר "החיילים מתארגנים ויוצאים,יש לנו כמות יפה, ותפסיק כבר לירות בו Rpg זה לא עוזר, נסה את זה" הוא אומר ומצמיד לך עם סוג של סרט חזק בקבוקון עם סמל של X אדום עליו "בעיטה גבוהה לפנים שלו וזהו!" הוא לוחש לך וחוזר.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 14 מתוך 15 ראשוןראשון ... 412131415 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •