יאיר- "להצטרף לצוות?" קורא ספוינק מרחוק ומקפץ אליכם, "בחיים לא הייתי בצוות... אני חי בשטח הזה של ההרים... מה זה ה'צוות' הזה שאתם מדברים עליו, בכל אופן?"
דור- אתה מצליח להפתיע אותם, הם נופלים על פניהם ואתה מצליף בהם.
"מספיק!!" קורא בקול מגאבי, "הם כבר מעולפים!".
אתה שם לב ששניהם חבולים בגבם, והם לא זזים. רק נושמים.
דילן-
"אני יודע איך חוזרים..." אומר צ'ימצ'אר, ורץ בחזרה לכיוון ממנו הגעתם, כשהוא קורא "בוא אחרי! ואל תשכח את הפירות!!"
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
יאיר- "לא" אומר ספוינק, "ואני עדיין לא הבנתי מה זה צוות, ומה עושים בו... אבל אני די טוב בקרבות!"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
"אתה די מצוין בקרבות!" אני יגיד לו די בהתחנפות "תקשיב! אני והטאפיג שלידי פגשנו כבשה גדולה ומגושמת שהתחילה להתפרע ולהתקיף אותנו...כנראה זו הייתה מאריפ אבל היא הייתה גדולה מידי...בכל מקרה! תפסנו אותה ולימדנו אותה שלא כדאי להתעסק איתנו...אנחנו רוצים לגלות מאיפה המוטצייה המוזרה הזאת הגיעה ונחסל את כל המוטציות המוזרות האלה ואת מי שיוצר אותם!" אני יגיד בקשיחות...
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
איזה מן יצור אתה?״ אשאל אותו בתמימות ואתחיל לטפסבולט- אתה מחפש במקום עצי ליצ'י, ואתה רואה שפאניק מנענע את ראשו מצד לצד כמתעשט, והוא עוזר לך לחפש.
נראה שהמאמצים עלו בתוהו, מכיוון שלא מצאתם שום דבר.
"אתה יודע שיש ליצ'י רק למעלה, לא?" נשמע קול.
מאחוריכם, עומד יצור זוחל ונוזלי, שדומה לחשופית.
"הליצ'י נמצא למעלה, בפסגת ההר, אבל תיזהרו, שלא יאכלו אתכם."
עמית- אתה מנסה לשלוט במעופך, אך המאמצים עולים בתוהו.
אתה מטה את גופך לצד, אך במקום לפנות, גופך מסתחרר ללא הרף, ואתה נתקע במשהו פרוותי. אתה מסתכל, ורואה שאתה קבור בתוך הפרווה של הכבשה המעוצבנת.
"אני בא לחלץ אותך!" קורא ארון, נותן כאפה עסיסית לכבשה המעוצבנת, ועולה על פרוותה. הוא שולף אותך מהפרווה, וקורא "תעשה משהו, לפני שהיא תמחץ אותנו!!"
"אוקיי!" אומר לארון בביטחון, ובתקווה שמעשיי יצליחו,אלך אל עיני הכבשה האימתנית ואתקוף במקורי את עיניה.עמית- אתה מנסה לשלוט במעופך, אך המאמצים עולים בתוהו.
אתה מטה את גופך לצד, אך במקום לפנות, גופך מסתחרר ללא הרף, ואתה נתקע במשהו פרוותי. אתה מסתכל, ורואה שאתה קבור בתוך הפרווה של הכבשה המעוצבנת.
"אני בא לחלץ אותך!" קורא ארון, נותן כאפה עסיסית לכבשה המעוצבנת, ועולה על פרוותה. הוא שולף אותך מהפרווה, וקורא "תעשה משהו, לפני שהיא תמחץ אותנו!!"
NYO HO HO BITCH
אז תסביר טוב יותר. טריקו הוא יצור מהיר וזריז יותר מצ'ארמנדר באופן טבעי, אל תאשים אותי שלא הבנתי את זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אני מתרגז, הוא שוב יותר טוב ממני?! עד עכשיו קיבלתי את העובדה שהוא יותר חזק, אבל התנחמתי בעובדה שאני יותר מהיר וזריז. טוב, מסתבר שאני יותר זריז בלבד, ואולי בעצם... לך תדע.
אני מתרכז, ומנסה לגרום לשרירים שלי להתכווץ לתוך עצמם תוך כדי ריצה כדי להיות כל כך מהיר שאני אעלם במקום אחד ואופיע באחר.
בדרך אני מנסה לתת כאפה לצ'ארמנדר אם אני מצליח.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אל תשכחו לדרג 5 כוכבים!
~~~~~~~~~~
גלעד- אני יודע, לא נורא.
~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות, והפער בינך לבין צ'ארמנדר מצטמצם. הוא מסתכל אחורה, וצוחק בקול. "הפרצוף שלך נראה מצחיק" הוא אומר. הוא מסתובב, וממשיך לרוץ. אתה כבר באותו קו איתו. שניכם מתחרים מי יעקוף את מי, אך לפתע, אתם נעצרים.
מולכם נמצא הר הגעש. הוא גדול מאוד, ואי אפשר לפספס אותו.
"וואו" אומר צ'ארמנדר, "זה ממש-- אוו!" הוא אומר כשהוא חוטף ממך כאפה.
עמית- אתה מתחיל לטפס על גבה של הכבשה, ומגיע לראשה. אתה מסתכל בעיניה, אך הם לא מרוכזות בך. אתה מתקרב אליהם יותר ויותר, ובתנופה גדולה אחורה, אתה מנקר אותם בחזקה. הכבשה שואגת בכעס, ונופלת ארצה. "זה הזמן להעיף אותה מפה!!" קורא ארון ומתחיל לחבוט בה.
דילן- תודה, אני מאוד מעריך את זה.
~~~~~~~~~
שניכם רצים, ומגיעים חזרה אל העץ החלול, שממנו נכנסתם קודם לבסיס העץ. "קדימה, בוא ניכנס!" אומר צ'ימצ'אר ומתקרב לעץ, אך לפתע שני דמויות נופלות ארצה מהאדמה, וחוסמות את המעבר בינו לבין העץ. אלו מאנקי, ושניהם נראים ממש כועסים.
"את הפרי, עכשיו!! או שתמותו!!!" הם אומרים בזעם.
בולט- "אני סלאגמה..." אומר היצור, "די נדפקתי בחיים."
אתה מתחיל לטפס, ורואה קהל של יצורים שנראים בדיוק כמו היצור שראית קודם.
הם מתחילים לטפס אחד על השני באיטיות, וחוסמים את המעבר שלך להר. "אתה לא עומד לקחת את הליצ'י שלנו!" הם קוראים, אך הבעתם לא כל כך ברורה. נראה שהם מדברים כמו רובוטים(רק בלי קול מתכתי, כלומר הם מדברים בלי הבעה).
יאיר- "ואם אני מצטרף אליכם" אומר ספוינק, "יש הטבות שאוכל לקבל? כמו למשל... אוכל?? אני ממש רעב!". אתה רואה את הבטן שלו רועדת.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
'יעיל, הקטע הזה עם הלהבה הלא שורפת' אני חושב ומלטף שוב את אייס. "מה אתה אומר, נעיר גם את ליירה? נוכל לנ וח עוד קצת לפני המשימה." אני אומר לו. אם הוא אומר לי "ארר!" אני אבוא לליירה ואנענע את הכתף שלה ברכות, עד שהיא תתעורר. אחרי שהיא תתעורר, אני אציע לה לצאת לטיול. אם הוא לא אומר "ארר!" אני בכל זאת עושה את זה. אם ליירה תסכים לצאת לטיול, אני אגיד "את מכירה מכון נחמד שנוכל להרגע בו ואייס יוכל לשחק קצת? לדעתי כדאי שהוא יתחיל ללמוד לעוף, אף על פי שאני לא מבין בתינוקות של ארודקטילים, אז אני לא ממש יודע מתי הוא אמור להתחיל לעוף... כדאי שנשאל מישהו שמבין לא?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זה במקום פרס על השקעה נכון? לדעתי זה מעולה!
ודירגתי כבר חמש כוכבים... כמו המלון שהייתי בו ביוון!![]()
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)