יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
גלעד
אתה מתיישב על אאחת האבנים ומביט במים, עובר לא מעט זמן והשמש מתחילה לשקוע.
לפתע אתה מרגיש נשיכה בחכה, אתה מעיף אותה קדימה ומהחכה יוצא פיונֵה! [הוא חסר מין, אני אשתמש בפעלים כזכר] ; [אני יודע שאתה לא אוהב פוקימונים מדורות 4+, אבל כאן באוונט אנ ילא יכול פי בקשות של משתמשים].
פיונה תוקף אותך בקרן בועות שפוגעות בך ומתפוצצות.
28
8
ניק
צ'ארמיליון מזיעה מעט ומהנהת.
היא תוקפת בשבועת אש, כדור אדמדם נוצר בידיה, הכדור מתחיל לעוף אל עבר לארביטר כשמעט להבות אחריו.
הכדור פוגע בלארביטר ומפיל אותו על הרצפה, "לאר לאר" הוא קורא בזעם, "קדימה!" היא קוראת.
לארביטר קופץ ויוצר טבעת ממנה מחליקות המון אבנים אל עבר צ'אמיליון (Rock Slide) צ'ארמיליון שמה את ידיה על ראשה כדי להתגומנן, כשלפתע ניצוץ מבריק בעיניה, הציפוניים שלה נשלפות מעט יותר ומכסיפות, היא קופצת אל האבנים ומשסעת אותם לחתיכות קטנטנות.
לארביטר רואה זאת ומיד קופץ בבהלה אחורה.
צ'ארמיליון למדה טופר מתכת!
30
8
תומאס
שניכם הולכים אל המרכז, אתה מספר לה על קרבות המכון שלך והיא על התחרויות.
אתם מבקשים מהאחות ג'ואי שתרפא לכם את הפוקימונים, היא לוקחת אום בשמחה ומחזירה לכם תוך דקה~שתיים.
אתה מסתכל בחלון ורואה שכבר מחשיך.
30
10
סם
אתה מחזיר את ספיל לפוכדור ומתחיל ללכת.
אתה שומע רעשים מן העיר, של ילדים משחקים, צלצולי הפסקה, וכד'.. אתה מבין שהגעת לעיר.
אתה מסתכל סביבך ורואה מרכז פוקימונים, חנות, בניין הרשמה לתחרות דיג, מוזיאון שחוקר מאובנים ומרכז החלפות, כל השאר אלו בתי מגורים.
אתה פונה אל מרכז הפוקימונים בריצה, ומבקש מהאחות ג'ואי לרפא את ספיל.
אתה נותן לה את הפוכדור שלה, כעבור דקה שתיים היא מחזירה לך אותו.
30
10
עמית
אני מאמין שלא קשה לבדוק בדף הראשי, כן.
~~~~~~~~~
"היי הנה סקיטי!" אתה קורא ומסתכל עליהם, אתה בודק עליהם בפוקדקס:
"סקיטי, פוקימון החתלתול. הם נוהגים לרדוף אחרי הזנב שלהם, מחבבים מאוד כדורי צמר".
אתה לפתע שומע צפצופים מחרישי אזניים מאחת המערות שמימינך.
27
9
רון
אתה מוציא את נאמל ואומר "צא נאמל! בוא נתפוס לנו קורסולה, השתמש ברעידה!".
נאמל יוצא החוצה ומשמיע רעש נפילה כבדה, הוא מיד קופץ שוב ונוצרת רעידה באדמה, אתה אוחז באבן, הגלים מעט סוערים וקורסולה נופל, אך לא נראה שנגרם לו נזק.
"קור...סו!" הוא קורא ויורה זרם מים רותחים אל נאמל (Scald), נאמל נכווה ונפגע חזק ביותר, נאמל מתעלף מיד.
30
9
בר
10 = מספר הניסיונות [כעת לך יד 9]
ואתה חייב ללכוד/לעלף בשביל לגמור את הקרב, אתה לא יכול כאן להחליט לשחרר אותו.
~~~~~~~~~
בויזל תוקף בסילון אקווה ומעיף את טרטוויג אחורה, טרטוויג מסתכל עליך ואתה מהנהן לו, הוא תוקף בעלי תער שפוגעים בבויזל ומטיחים אותו על הרצפה.
"בוי בוי!" הוא קורא, הוא תוקף במערבולת, אתה וטראפינצ' נשאבים למערבולת שנסחפת למים, טרטוויג נמצא מחוצה לה.
30
9
דור
אתה אומר ללאוודרוד "קדימה בוא נראה את המתקפות החדשות שלך! תשתמש בנשיכה על..משהו" הוא מסתכל עליך, "סתם צו-" אתה אומר, הוא מיד נושך לך את הראש, שניכם מתחילים לצחוק, הוא נושך לך את היד ולא עוזב אותה, וככה אתם ממשיכים לעיר ראסטובורו, כשלך צמוד לאוודרוד ליד, ואילו לאוודרוד של ארלי אצל הפרופ'.
"כבר שני זוהרים, ממש הרבה" היא ממלמלת, "כן יש לך מזל חח" אתה מוסיף ואתם ממשיכים.
אתה רואה את פלאפי קמה, הא רואה אותך ומחבקת אותך.
אתה מבחין ברוקסן מאחורי פלאפי ובידה זוג כרטיסים ותג, היא מגישה לך אותו, "זהו תג הסלע, אתה רשאי לקבל אותו על כך שהבסת אותי, רוקסן, מנהיגת מכון ראסטובורו."
"תודה רבה!" אתה אומר, "ואלו.." שואלת ארלי כשרוקסן מגישה לה שני כרטיסים.
"לכו לפתח יער פטלבורג, לאיפה שחוף הים, יש שם איש מבוגר בעל אנייה, תנו לו תא אלו ואני משוכנעת שהוא ישיט אתכם לפטלבורג".
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
גלעד
טכנית הוא לא כלכך אגדי. מנאפי לעומת זאת הוא אגדי, אם הוא היה אגדי לא הייתי מביא לך אותו כמובן. באנימה לדוגמה הראו הרבה פיונה, ועוד סתם בפרק רגיל אחד, שראו על חוף הים, הם נדירים אבל לא אגדיים.
~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את קרבי שתוקף באחיזת צבת, הוא תופס בפיונה ואוחז בו בחזקה, פיונה לא מצליח להשתחרר, אך משתמש במתקפה כלשהיא שאתה לא רואה, שעוזרת לו להחליק מהצבת.
הוא תוקף במערבולת.
28
8
ניק
צ'ארמיליון רצה אל לארביטר כשטפריה כסופים, לארביטר תוקף באבנים חדות ורץ אל צ'ארמיליון, שניהם מתנגשים ונוצר פיצוץ.
האבק מתפוגג לו ואתה רואה את לארביטר מעולף על האדמה.
אבל גם את צ'ארמיליון מעולפת.
"צ'ארמיליון ולארביטר לא יכולים להילחם, זהו תיקו" אומר השופט.
"יפה מאוד" אומרת רוקסן ומחזירה את לארביטר לפוכדור, "תנוח" היא אומרת לו.
"עכשיו...נראה אותך נגדו! צא נוספאס!!" היא קוראת ומוציאה פוקימון דמוי אבן.
"נוו נווספאס!" הפוקימון קורא.
~~~~~~~~
2 ; 1 לך לא?
ספוילר
אתה יודע שבאנימה לפני סינו, מערבולת נראתה בצורה שהאזור מתמלא במים (כמו בגלישה) ואז הפוקימון שמשתמש במתקפה שוחה סביב סביב עד שנהיית מערבולת מסביב לפוקימון המותקף. אין פלא שהמתקפה לא כל כך חזקה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תתקשח קרבי, ושחה החוצה!" אני אומר לו "תשתמש בבועות!" אני מקווה שהוא יוכל לצאת, אבל אני לא כל כך מודאג, אחרי הכל קרבי הוא מסוג מים, אז המערבולת לא כל כך חזקה עליו.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
"אחח מה זה הצפצוף הזה!" אומר לעצמי בזמן שאאטום אוזן אחת ואלך לבדוק מאין זה בא.עמית
אני מאמין שלא קשה לבדוק בדף הראשי, כן.
~~~~~~~~~
"היי הנה סקיטי!" אתה קורא ומסתכל עליהם, אתה בודק עליהם בפוקדקס:
"סקיטי, פוקימון החתלתול. הם נוהגים לרדוף אחרי הזנב שלהם, מחבבים מאוד כדורי צמר".
אתה לפתע שומע צפצופים מחרישי אזניים מאחת המערות שמימינך.
27
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)