Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 16 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Z.J.H
    הנער אומר לך:"אני לא מפחד,בגלל שאם אתה תפחד זה יזין את יצור השאול ואז הוא יהיה מספיק חזק כדי לקום ולהשמיד את העולם הזה,אסור לך לתת לפחד לשלוט בך" הבהמה ממשיכה בדרכה בלי לשים לב אליכם,אתה שומע טעינת אקדח,אתה מסתובב ורואה מפלצת דו-קרב בעלת תחבושות כמעט בכול חלקי הגוף,בעלת כובע של קאובואים ולבוש כמו של קאובואים ובעל אקדח עשוי זהב או מחומר דומה לזהב,זה "אקס-סייבר וואינה".

Soul Taker
    אתה ואמילי ממשיכים בדרככם,אתה שומע שוב שלוש יריות,אתה רואה את ג'ים 'אימת המדבר' ואת "אקס-סייבר וואינה" שלו מחסלים מפלצות פראיות שכנראה רצו לפגוע בהם,כנראה ג'ים קלט שאתם פה ואומר לך:"מה קורה חברים?מזמן לא נפגשנו" אתה שומע נימה צינית בקולו.

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Z.J.H
    הנער אומר לך:"אני לא מפחד,בגלל שאם אתה תפחד זה יזין את יצור השאול ואז הוא יהיה מספיק חזק כדי לקום ולהשמיד את העולם הזה,אסור לך לתת לפחד לשלוט בך" הבהמה ממשיכה בדרכה בלי לשים לב אליכם,אתה שומע טעינת אקדח,אתה מסתובב ורואה מפלצת דו-קרב בעלת תחבושות כמעט בכול חלקי הגוף,בעלת כובע של קאובואים ולבוש כמו של קאובואים ובעל אקדח עשוי זהב או מחומר דומה לזהב,זה "אקס-סייבר וואינה".
    "וואו!" אומר בהתלהבות יתר "איזו מפלצת! אדוני אתה בטח ממש חזק" אומר ב'חנפנות עקיפה'

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש מנוסה
    Accelerator
    אדון השאול אומר לך:"גם אם הייתי רוצה להצטרף אליך,ואני לא אומר שאני כן,אני לא יכול,נגזר עליי לחיות באפלה,להיות ניזון מהפחד והאפלה של כול היצורים החיים,אינני יכול להיות טוב,ולגבי יוגי מוטו והחברים שלו,אתה לא תמצא אותם לעולם" אדון השאול נעלם בהבזק ברק שחור,אתה רואה שהירח הכסוף נעלם,השמיים מתחילים להיות כחולים,האור פוגע בחול ועושה אשליה שהחול עשוי זהב.
    "טוב.... מקווה שתבוא לפחות לשבתות וחגים!" אקרא לו בציניות בזמן שהוא נעלם.
    "בכל מקרה..." אקרא ואחייך אל השמיים הכחולים, "הגיע הזמן להמשיך" אומר ואמשיך אל הכפר

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    אתה ואמילי ממשיכים בדרככם,אתה שומע שוב שלוש יריות,אתה רואה את ג'ים 'אימת המדבר' ואת "אקס-סייבר וואינה" שלו מחסלים מפלצות פראיות שכנראה רצו לפגוע בהם,כנראה ג'ים קלט שאתם פה ואומר לך:"מה קורה חברים?מזמן לא נפגשנו" אתה שומע נימה צינית בקולו.
    "הממ.." אומר לג'ים ואלך עם אמילי ממנו כדי לחפש מפלצות פראיות.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Z.J.H
    אקס סייבר וואינה ממשיך בדרכו בלי להתעקב יותר מדי,נער הקריבו אומר לך:"מפלצות אקס סייבר הם קרים ודי מעצבנים,אני אישית מעדיף את הקריבויים מאשר את האקס סייבר,חזקים כמה שיהיו".

Accelerator
    אתה ממשיך בדרכך,בסופו של דבר העייפות גוברת עליך ואתה מתמוטט,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בבקתה קטנה,איש זקן קורא ספר על אחת המיטות לידך הוא אומר לך:"יופי,קמת סופסוף,שתי המפלצות שלך פה איתך אל תדאג,תגיד לי,למה התמוטטת?".

Soul Taker
    *הציניות רק על 'מזמן לא נפגשנו' אם לא הבנת
    אתה ממשיך בדרכך יחד עם אמילי,אתה רואה שלושה דובי שריון לבנים נלחמים זה בזה,אתה רואה שהם יותר חזקים,יותר גדולים ויותר מסוכנים מהאחד שנלחמת בו בתחילת המסע שלך.

6. משתמש מנוסה
    Accelerator
    אתה ממשיך בדרכך,בסופו של דבר העייפות גוברת עליך ואתה מתמוטט,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בבקתה קטנה,איש זקן קורא ספר על אחת המיטות לידך הוא אומר לך:"יופי,קמת סופסוף,שתי המפלצות שלך פה איתך אל תדאג,תגיד לי,למה התמוטטת?".
    "וואו...." אלטף את ראשי בכאב ובבלבול.
    "אני מניח שזה בגלל שלא ישנתי הרבה זמן, המדבר בהחלט יכול להשפיע" אמלמל בחיוך.
    "תודה לך" אומר לאיש הזקן ואבחן את המקום, "איפה אני נמצא כרגע?" אשאל אותו.

7. משתמש מנוסה
    Accelerator
    הזקן אומר לך:"אתה בעולם הבא כמובן" אתה טיפה נלחץ,הזקן צוחק צחוק יבש ואומר לך:"סתם בדיחה ילד,אתה נמצא באזור השלישי,בכפר,ליתר דיוק אתה נמצא בבית החולים של טורוקה" השם 'טורוקה' מצלצל לך מוכר,אתה נזכר שזה אותו אחד שעליו לואיס דיבר כשנפרדתם ביער.

8. NYO HO HO
    Soul Taker
    *הציניות רק על 'מזמן לא נפגשנו' אם לא הבנת
    אתה ממשיך בדרכך יחד עם אמילי,אתה רואה שלושה דובי שריון לבנים נלחמים זה בזה,אתה רואה שהם יותר חזקים,יותר גדולים ויותר מסוכנים מהאחד שנלחמת בו בתחילת המסע שלך.
    *אני פשוט התעצבנתי על ג'ים זה הכול.
    "אמילי, וואוו!תראי אותם!אני בטוח אצליח ללכוד אותם!" אומר לאמילי ואוציא את לוחם הלטאה שלי.לאחר מכן אומר לו:"קדימה לוחם הלטאה!תתקוף את הדובים בציפורני פלדה!"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Accelerator
    הזקן אומר לך:"אתה בעולם הבא כמובן" אתה טיפה נלחץ,הזקן צוחק צחוק יבש ואומר לך:"סתם בדיחה ילד,אתה נמצא באזור השלישי,בכפר,ליתר דיוק אתה נמצא בבית החולים של טורוקה" השם 'טורוקה' מצלצל לך מוכר,אתה נזכר שזה אותו אחד שעליו לואיס דיבר כשנפרדתם ביער.
    חחח בדיוק באתי להגיד את זה לזקן =]
    ~~~
    "טורוקה..." אמלמל ואנסה להזכר ומיד לאחר מכן אחשוב על מה שלואיס אמר לי.
    "אדוני..." אמלמל, "אני חייב לדבר עם טורוקה...זה דחוף, תגיד לה שנשלחתי על ידי לואיס ווילר" אומר לו.

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    Z.J.H
    אקס סייבר וואינה ממשיך בדרכו בלי להתעקב יותר מדי,נער הקריבו אומר לך:"מפלצות אקס סייבר הם קרים ודי מעצבנים,אני אישית מעדיף את הקריבויים מאשר את האקס סייבר,חזקים כמה שיהיו".
    "שיהיה" אני אומר "קריבו או אקס סייבר, שניהם עוד יפסידו לי מתישהו" אומר בהתלהבות יתר מוגזמת מיותרת (כן, כל כך הרבה) "לאן נלך עכשיו?" אשאל את הנער

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

11. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אמילי מוציאה קפסולה משלה ואומרת:"אני גם אלכוד לי דוב משוריין אם לא אכפת לך,נעשה את זה מסודר,יש שלושה,אחד נבריח,אחד אתה תלכוד ואני אני אלכוד,הלטאה שלך תזנק על הימני בזמן שאני אשחרר את קללת הדרקון שלי ואבריח את האמצעי,ואז אשחרר את אביר האמגדון ואלכוד את השלישי,מה דעתך?".

Accelerator
    הזקן מגחך ואומר:"אני עובד אצלך,אני פה בגלל שאני שברתי את הרגל שלי אני לא בדיוק מעוניין לקום" מפלצת דו-קרב דומה לקוסם האפל רק צעיר יותר נכנס לחדר,הוא מחייך ואומר:"אדון סוליים אתה מרגיש יותר טוב?" הזקן שמתגלה בתור אדון סוליים אומר:"אני בסדר טורוקה,הילד הזה אומר שלואיס ווילר שלח אותו" טורוקה מחייך ואומר:"לואיס אהה,הוא עדיין מסתובב עם מפלצות הפסולת שלו,פעם היינו חברים טובים,בזמן שהוא גר פה,חבר טוב,אין פציעות אתה פשוט התמוטטת רק מאפיסת כוחות,אתה יכול ללכת אתה יודע".

Z.J.H
    *סתם שאלה,איך בחרת את הכינוי שלך?
    הנער המסתורי מסתכל עליך בשנאה,כנראה הוא לא אהב את הבדיחה שלך לגבי הקריבואיים הוא אומר לך:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני הולך לי לבית הקברות,חסר לי קריבו-זומבי,חשבתי לחסל אחד מהקריבו שלי ולהשתמש במכשף השחור [לא הקוסם האפל] בשביל להחיות אותו בתור מת חי,אבל אז יהיה לי חסר קריבו אחר".

12. היורתמים לא תמיד מנצחים

Z.J.H
    *סתם שאלה,איך בחרת את הכינוי שלך?
    הנער המסתורי מסתכל עליך בשנאה,כנראה הוא לא אהב את הבדיחה שלך לגבי הקריבואיים הוא אומר לך:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני הולך לי לבית הקברות,חסר לי קריבו-זומבי,חשבתי לחסל אחד מהקריבו שלי ולהשתמש במכשף השחור [לא הקוסם האפל] בשביל להחיות אותו בתור מת חי,אבל אז יהיה לי חסר קריבו אחר".
    Z=Zeus, J=Jupiter, H=Horus
    ~~~~~~~~~~~
    "גם אם לא היה חסר לך קריבו אחד אני חושה שזה שפל להרוג קריבו, עדיף להיות חי מאשר מת-חי," אומר לו, "יש מפלצות שוות בבית הקברות?"

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

13. משתמש מנוסה
    z.j.h
    *נחמד
    הילד המסתורי מזעיף את פניו ואומר לך:"האמצעים מקדשים את המטרה לא שמעת על זה,ותפסיק לרצות ללכת לאן שאני הולך,קריבולט שוק חשמלי על הילד הזה!" אתה רואה קריבו בגודל בצורה ובמראה של כדור תותח שחור עם פסים זהובים-צהובים הוא יורה גל של ברקים אליך אתה מתחמק אל אחד העצים וכשאתה מציץ שוב,הילד נעלם.
    *שמע אין טעם לרדוף אחריו כי זה לא מה שאני מתכנן לך

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    z.j.h
    *נחמד
    הילד המסתורי מזעיף את פניו ואומר לך:"האמצעים מקדשים את המטרה לא שמעת על זה,ותפסיק לרצות ללכת לאן שאני הולך,קריבולט שוק חשמלי על הילד הזה!" אתה רואה קריבו בגודל בצורה ובמראה של כדור תותח שחור עם פסים זהובים-צהובים הוא יורה גל של ברקים אליך אתה מתחמק אל אחד העצים וכשאתה מציץ שוב,הילד נעלם.
    *שמע אין טעם לרדוף אחריו כי זה לא מה שאני מתכנן לך
    תודה
    ~~~~~~~~~~~~
    "בכל מקרה לא רציתי לעקוב אחריו" אסנן בכעס גדול. "בטח יש מפלצות הרבה יותר חזקות מכל הקריבו שלו יחד פה"

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. NYO HO HO
    Soul Taker
    אמילי מוציאה קפסולה משלה ואומרת:"אני גם אלכוד לי דוב משוריין אם לא אכפת לך,נעשה את זה מסודר,יש שלושה,אחד נבריח,אחד אתה תלכוד ואני אני אלכוד,הלטאה שלך תזנק על הימני בזמן שאני אשחרר את קללת הדרקון שלי ואבריח את האמצעי,ואז אשחרר את אביר האמגדון ואלכוד את השלישי,מה דעתך?".
    "אוקיי אמילי!" אומר לאמילי ולאחר מכן אגיד ללטאה שלי:"קדימה לוחם הלטאה!תשתמש בציפורני פלדה על הדוב הימני!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 12 מתוך 16 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •