Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 145
  1. משתמש מנוסה
    אז ככה.. אני סוגר את המשחק עד שהיו לו 5 רשומים.
    אף אחד בנתיים לא רשום.. כולם עפים.
    מי שרוצה יכול לעשות טופס הרשמה, אבל כל האנשים פרשו ולכן ההרשמה חופשית..
    עד אז המשחק מוקפא.

2. משתמש מנוסה
    גלעד- רשום
    יונתן- תבחר איזה כוח אתה הכי רוצה
    אלונסירו- נגמרו לך הבלוטים
    לוקאס- תבחר כוח נורמאלי

התחלה לגלעד&יונתן:
    אתם הולכים שניכם ברחבי מסדרונות ביה"ס, שומעים כמה פיצוצים. המורה אומר: "לא לדאוג! הכל יהיה בסדר!"

מה תעשו?
    --
    סורי על ההתחלה הקצרה, אך אין לי זמן ועכשיו אני מאוד ממהר.

כולם להכין לי מראה של הדמות, לא משנה לי מאיזה תוכנה.

3. משתמש מנוסה
    שם: טל
    אחרי הרבה הרבה זמן שלא עשיתי את זה:

שם במשחק: בון
    שם משתמש: ♣DarkStyle♣
    גיל במשחק: 25
    מדינת מוצא: ברזיל

הכוח של המוטאנט: לבון יש כוח מוזר שקרה עקב התאונה שלו,יש לו יכולת מדהימה לשלוט בכל החרקים,הם מקשיבים לו והוא שולט עלייהם,בנוסף הוא יכול לראות דרך קירות ,יש לו שליטה מדהימה על חרקים.
    מראה: נער נמוך,גופייה לבנה, ג'ינס,כפפות,כובע חורף לבן,עיינים שחורות ריקות,די שרירי,עם תיק גב קבוע בגלל שהוא תמיד בתנועה.

רקע: בון נולד בברזיל לאבא כימאי ואמא פסיכולוגית,הוא חי חיים שלווים בלי כוחות מיוחדים או כל משהו אחר שיטריד אותו,בגיל 17 הלך עם אביו למעבדה שלו הוא תמיד היה בא ויושב במעבדה ליד אבא ונהנה לראות אותו עובד,וים אחד הוא היה צמא,הוא ניגש למקרר ולקח בקבוק שנראה לו כמו מיץ תפוזים,רק לאחר מכן הבין שמה ששתה היה נוסחא בלתי מוגדרת שייצר אביו מחומרים שונים שמצא בהרי ברזיל,בון קיבל יכולת לשלוט בחרקים איך שיירצה,אבל פתאום כשנשמכו אליו עקרבים ועכבישים שהתחילו להתאסף סביבו הוא לא בדיוק הבין מה קורה איתו,הוא נכנס לפאניקה וברח מהמעבדה,מאוחר בלילה הוא חזר למעבדה פרץ אותה וניסה לרקוח תרופה ל"מחלה" שלו, הוא היה בטוח שהוא הצליח אבל כשהוא לגם את התרופה הוא הרגיש משהו מוזר,הוא ניסה לראות משהו אבל לא הצליח, הכל היה מטושטש,הוא במשך כמה שניות לא הבין מה קורה איתו,פתאום הכל התבהר הוא שמע קולות מחוץ למעבדה הוא לא ידע מה לעשות וידע שאביו בבית ולא הבין מי יכול להיכנס למעבדה בשעה כזו מאוחרת,הוא פתאום הרגיש משהו צורב בעיינים והוא הצליח לראות דרך הקיר את מי שנכנס למעבדה,אלו היו כמה אנשים מוזרים עם מסכות לראשיהם,הם התחילו להרוס את המעבדה אבל לא ראו את בון שם,הוא הבין שמשהו לא בסדר וניסה לברוח,אבל הוא נתקע בשולחן והאנשים ראו אותו, אחד רץ לכיוונו על סכין,בון בלי שידע מה הוא עושה פתאום עפו על האיש עשרות של דבורים ונמלי אש שהרגו אותו, כל המעבדה התמלאה בעקרבים ועכבישים והוא הבין שהוא יכול לשלוט עלייהם.
    כל הפורצים ברחו משם בריצה מטורפת.
    הוא ברח מהמעבדה והתחיל לטייל בעולם.

כסף:100$
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל:תן חיוך הכל לטובה.
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 12-10-2011 בשעה 06:28 PM

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

4. משתמש מנוסה
    בסדר, אתה רשום אבל 2 בעיות-

עצמות? כאילו פשוט תשנה לאנרגיה, זה נותן לך יותר תחושה ופחות להיות מגעיל (לזרוק עצמות? איכס.)
    - המוטאנט אמור להיות בכוונה חזק, אין לו חולשות. תתקן.

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    תתתווווקקקקןןן

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. משתמש מנוסה
    מצטער שאני מגיב פעם בהרבה זמן, אבל כאילו לא הבנתי איך פתאום הוא יכול לשלוט על חרקים ופתאום לראות מקירות... תערוך את הרקע, אם ערכת תודיע בה"פ.

7. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה צפה בהודעה

דילן

וולברין רץ, אתה חושב לך על החופשה הבאה של המשפחה באיי פיג'י, על ספינה, בסבבה, עד שהוא מגיע. אתה הופך למצב השתלטות (מעשה מגוחך, הוא הרבה יותר חזק ממך בכוח ולכן אתה לא יכול להשתלט עליו) הוא עובר אותך ולא קורה כלום. אתה לא שם לב לכך שבלוט אחד עף לך, והאיש עם האקדח מתכונן לירות. אתה רואה את המתנקש ממקודם מגיע ומשפד את הקוסם ששם לרצפה, מרסס לו את הגב אבל נעלם. המגן נעלם,היריה נורת וגם האיש שהיה נעלם. דרקוני האש מפסיקים, אתה רואה שיש כמה רכבים ו-3 הליקופטרים עם הסמל- "axm".
    יופי שהמשכנו לשחק...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני יורד על הברכיים, מרים את הידיים, ואומר : "אני נכנע ! אין לי סיכוי נגדכם, אין לי מושג באיזה צד אני, אין לי מושג מה קורה פה !!!" (יכול ליהיות שזה פעולה מפגרת, יכול ליהיות שזה חכם... נראה...)

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    דילן
    "תיכנעו, הבית ספר הזה רוצה לשרוד". אתה שומע ממגפון שנמצא בהליקופטר, אתה רואה משם יוצא איש שנראה כמו איירונמן?, שחור-סגול. דוקרנים סגולים נשלפים לו מהיידים, נראה כאילו החליפה שלו מחושמלת. הוא קופץ בקפיצה אלגנטית למטה, נוחת על 2 רגליים ללא נזק (למרות שהוא קפץ מגובה 20 מטר...) הוא מתחיל לעבר בית הספר, אתה שומע קולות אנרגיה של ההליקופטרים כאילו מתכוננים לירי. מהרכבים נפתח חלון ושם נמצאים אנשים בעלי ידיים סגולות מאנרגיה ורובים. "אנחנו יותר מ-10000, לא יהיה לכם סיכוי" אומר מגפון שני מהבית ספר. אתה רואה שמתןך הבית ספר יוצאים המונים של תלמידים, חלקם נראים כאילו משוגרים להליקופטרים- 2 אנשים שעפים, 2 אנשים שיוצרים אש ו2 שעושים טלקנזיס. הם עפים בצורת טיל ככה ב120 קבוצות לעבר כמה הליקופטרים. "אש?" שואל איירון מן הסגול.

בקיצור- לא שמים עליך.

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מה לא נורמאלי בכוח שלי... טוב זה כוח חדש: מוטאנט בעל יכולות על-טבעיות לשלוט בשדה המגנטי של סביבתו. יכולת זו מאפשרת לו לשלוט במתכות, לרחף, להפעיל שדה כוח בלתי חדיר, לעצב חומרים כרצונו ואף להפעיל טלקינזיס.

10. משתמש מנוסה
    לא.

11. Because lizards can swim
    למה לעזאזל? הכוחות האלה קיימים

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    למה לעזאזל? הכוחות האלה קיימים
    אתה מתבקש להפסיק לעשות ספאם באשכול.

כאשר אני אומר לא, זה לא.

13. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אני אנסה להירשם שוב, עם שינויים קלים בטופס (לא ברקע לצערך) אלא בכוחות וגם בהארות/הערות.

שם במשחק: סת' קינגלר.
    שם משתמש: HeavySnorlax.
    גיל במשחק: 18.
    מדינת מוצא: אמריקה.
    הכוח של המוטאנט: הופך למים, שולט במים (כולל קרח ואדי מים, טמפ' המים וכאלה), מייצר מים מהגוף וחש במקורות מים קרובים בשביל לנצל יותר מים משהוא יוכל לייצר בזמן קצר.
    מראה: גבוה, רזה, גמיש, מעדיף נוחות ויעילות, דבר שמתבטא בבגדים שלו, מכנסי דגמ"ח, חולצת טריקו וסנדלי שורש. רקע: סת' היה בן למשפחה רגילה לגמרי. היה לו אח גדול ושתי אחיות קטנות שכולם היו קרובים לגיל אחד של השני בשנה אחת.
    סת' מעולם לא ידע שהוא מוטאציה עד שיום אחד... עזבו, אני אספר לכם עליו קודם.
    האדם היחיד שידע על היותו של סת' מוטאציה הייתה אימו. כשסת' היה תינוק כשכל עניין המוטאציות עוד היה הרבה פחות מובן ויותר מסובך אמא שלו שכחה אותו באמבטיה, היא גם שכחה את הברז פתוח כך שהמים התחילו לעלות מעל לסת' ואמא שלו לא שמה לב לכלום. לפתע המים התחילו לגלוש החוצה מהאמבטיה ואמא פתאום הבינה.
    היא הסתובבה לאמבטיה בחיפוש אחר בנה והיא ראתה אותו בתוך המים. היא מיד הוציאה אותו והיא ראתה שלו קרא לו כלום (הוא יכול לנשום מתחת למים). אחרי רגע סת' שינה את עצמו למים ונפל תוך הבריכה וחזר שוב למצב שלו. אמא שלו נרגעה ונשבעה שלעולם לא תחשוף את בנה לסכנות שיש למוטאנטים ולא תגלה לאף אדם וגם לא לסת' על כוחו.
    סת' גדל להיות ילד טוב וחכם בלי בעיות מיוחדות.
    קרה מקרה בערך בכיתה י"ב, סת' היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. אבל הוא היה שם מבחירה.
    הוא עקב אחרי הסוחר שהגיע לבית הספר ומכר לתלמידים דברים גנובים ודברים לא חוקיים וגם דברים לא חוקיים גנובים. סת' רצה להפיל (לא פשוטו כמשמעו) את הבן אדם ולכן ניסה לעקוב אחריו ולגלות עליו עוד מידע. הוא התגלה די במהירות, אבל אז ברגע של מצוקה הוא הרגיש משיכה אינסטנקטיבית ולא מוסברת לנחל שהיה במרחק קפיצה משם. הוא קפץ לנחל ונתן לגוף שלו לעשות את שלו. הוא הפך למים וזרם משם ואז הוא הבין שהוא מוטאציה ושהחיים שלו הולכים להיות הרבה יותר קשים משהו חשב, אבל אולי גם יותר מהנים.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: למה לא נתת מקום לאופי? חבל.
    לא כל כך התלהבתי מהצורה של התגובות שלך, זה מזכיר מדי את האופן שבו עשית אתגר של לנצח את סנורלקס בנו"ד, אתה לא צריך לשלוט לגמרי בכל מה שנעשה. אבל אמרתי שכדאי לי לנסות בכל זאת את זה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    כבר מזמן אמרתי שאתה רשום, את הסנורלקס עשיתי בכוונה שהוא ינצח...

התחלה חדשה (כי הפעם יש לי זמן):

ישיבה בסוויטה הפרטית שהשכיר לך הבית ספר, והבריכה האולימיפית זה באמת חלום של אחד. איתך נמצאים 2 חבריך ג'וש ודרק, שניהם כידוע לך מוטאנטים גם. דרק יודע לשלוט בחשמל, וג'וש יודע לשלוט בעשב. כשדרק לידך, אתה לא רוצה לריב איתו. כבר קרו מקרים שהוא שלח עליך חשמל סטטי בכמות גבוהה, לא נעים. ג'וש יותר ידידותי, וכמובן שמאוד אקולוגי. יש לו אוטו חשמלי, מנורות משפיריות שאוכולת עשבים שהוא נותן. ביתו הוא בית עץ עצום בגודלו, וכל פעם שהוא נמצא בבית שלך ורואה את כמות החשמל הוא מעיר לך על זה שאולי תעבור להיות אקולוגי. דרק נכנס למים, מתחיל לשחות בקלילות עד שנעצרת הבריכה והמים שלה מפסיקים להתחלף, זה לא ג'וש. "אנחנו מותקפים, תבואו מהר." אתה שומע, הבריכה מתחילה כמו משהו להפתח. אתה רואה שם מפקדה קטנה בעלת 3 אופנועים על דלק לא חוקי. ג'וש דומע.

15. Because lizards can swim
    שם במשחק: ניקולאי
    שם משתמש: Conscript עוד מעט משתנה לSoviet
    גיל במשחק: 25
    מדינת מוצא: רוסיה
    הכוח של המוטאנט: מהירות בלתי רגילה אך לא מהירה מדי משהו כמו50-30 קמ"ש קפיצה גם דיי גבוהה אך לא מדיי, 2.5-3.5 מטרים, יכולת טיפוס (לא נדבק לקירות), עמידות, ריפוי וכוח סבל חזקים ומהירים יותר (לא באופן עוצמתי) מבני אדם רגילים אני מתחנן לeagle vision אבל אתה לא חייב אבל אני מתחנן... הגברתי את יכולות המהירות והקפיצה כי בלי הדברים האחרים שאמרתי אני דיי חייב פיצוי
    מראה: רזה לא מאוד אבל כן, לא שרירי, מה שמסביר את זה שהוא לא חזק במיוחד. לבן אבל לא לגמריי, צלקת קטנה בצבע שחור על האצבע מה שמראה שהיה בארגון הקגב הסודי החדש ביחידת המתנקשים... משקפי שמש שחורים כל הזמן לובש אותם גם בתוך בניינים,הוא נוהג ללכת בשחור..
    רקע: לניקולאי היו חיים רגילים ברוסיה, הוא חיי דווקא דיי טוב, הייתה לו משפחה עמידה הם חיו בבית פרטי גדול, היה לו כלבת האסקי יפה החיים היו דבש... עד שקרה האסון!!!! (וואו איזה קיטצ'י) ניקולאי יצא עם מישקה (דובה ברוסית) כלבתו לטיול, לייד מבנה מוזר כזה שהיה נטוש ואף אחד לא ידע מה יש שם, הם לא ידעו שארגון סובייטי ישן עורך שם ניסויים, על אנשים... הוא שמע קול מוזר בוקע מהבית ואז היה הפיצוץ, מישקה ברחה לבור והצליחה להינצל אבל ניקו (אין לי כוח לניקולאי) נפגע, הוא ראה שכמעט כל הרחוב שלו הושמד בפיצוץ, הלך לביתו, מדמם והרהר למה לא מת בפיצוץ, ראה שכולם מתים וחוץ ממנו וממישקה אף אחד לא שרד... הסוכנים של הקגב לקחו אותו וצירפו אותו לשירותם אחרי שגילו שקיבל מוטציה מיוחדת... לאחר 5 שנים של שירות ואימונים בקגב ברח משם עם מישקה לארה"ב
    הערות\הארות\ביסלי גריל:לא נראלי

עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •