Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 33 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 489
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    Sakurai Tokomi
    קיין אומר לך:"קודם אתה צריך את זה" הוא מעביר לך מכשיר בצבע לבן עם כפתורים צהובים,אתה רואה סוג של חיה בתוך המסך הוא אומר לך:"אדריאן ג'ונסון,תכיר את השותף החדש שלך,קודמון,דיג'ימון בדרגת טירון,סוגו הוא סוג חיה ויכולותיו בעיקר קשורות לחשמל" קודמון אומר לך:"מה קורה אדריאן?",קיין אומר לך:"זה דיג'יכלי,הוא יאחסן את הדיג'ימונים שלך,עכשיו לבניין DATS,אני רוצה שתכיר את הבוסים הגדולים".
    אתם מגיעים לבניין גדול וכחול שהאותיות "DATS" רשומות עליו.
    "וואו! איזה מכשיר אדיר! ואני גם יכול לדבר עם הדיג'ימון דרכו?!" אני אומר בהתרגשות יתרה כאשר הוא מביא לי את המכשיר.
    "שלום קודמון, אני שמח להיות השותף החדש שלך, אנחנו נהיה צוות מעולה" אני עונה לו ומחייך.
    אני עוקב אחרי קיין לבניין וכשאנחנו מגיעים אני מתחיל להתלהב ממנו ונכנס פנימה מהר לפניו אפילו.
    "מדהים, פשוט מקום מדהים, מה עכשיו?" אני שואל בזריזות את קיין כשהוא נכנס בזמן שאני ממשיך להביט סביב בסקרנות על הכל.
    חמוף

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ?".

Monster
    הנער מחייך ואומר:"אוקיי,בוא איתי" הוא הולך לכיוון דרום העיר,שמת תמיד שמת לב יש בניין גדול ומסתורי,שאף פעם לא הצלחת להיכנס פנימה,הפעם שאתה יחד עם הנער המסתורי הזה השומרים נותנים לך להיכנס,אתה רואה כול מיני יצורים מוזרים,הנער מסביר לך:"אלו הדיג'ימונים,זה מורכב מהמילים Digi דיגיטלי ו-Mons מפלצות,זה ארגון DATS,ראשי תיבות של 'Digimon Data Squad' הארגון אחראי להגן על העולם האנושי מפני חדירה לא חוקית של דיג'ימונים מהעולם הדיגטלי,וגם להגן על הסוד שדיג'ימונים קיימים,אתה רוצה להיות חלק מהארגון הזה או לא?".
    אני אומר לבחור" ואו נשמע מגניב מה שאמרת לי עכשיו.מתחשק לי כרגע להגן על כדור הארץ מן המפלצות הרשעיות שיפלשו לכדור הבארץ שלנו. טוב אז איפה אני מקבל את הדיג'ימון שלי ?. כן אני רוצה להתקבל לארגון אם זה אומר שאקבל דיג'ימון משלי "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון,תגיב להתחלה.

Sakurai Tomoki
    השומר בכניסה מזהה את קיין ונותן לכם להיכנס,אתה רואה מסדרון ארוך שמוביל לעיקול מוזר,הוא מוביל אותך למסדרון צדדי שהוא טיפה יותר רחב מהקודם בעל דלת אחת בלבד,הדלת נפתחת ואתה רואה שתי בנות,אחת בעלת שיער שחור-סגול שלידה עומד דיג'ימון שנראה כמו כלי שחמט שחור,השנייה בעלת שיער בלונדיני ולידה עומד אותו דיג'ימון רק בלבן,בסוף החדר יש שני כיסאות,אחת מהם ריק,השני מסובב אל הקיר.
    Spoiler ספוילר

Monster
    הנער שמציג את עצמו בתור קיין מוציא כלי שחור עם כפתורים סגולים והוא אומר לך:"זה הדיג'יכלי,הוא יכיל את הדיג'ימון השותף שלך,תכיר לי,אמפמון,אמפמון תכיר את לי" דמות שנראת כמו ארנב שחור מחייך ואומר לך:"נעים מאוד לי,אני הוא אמפמון,דיג'ימון מסוג וירוס-טירון ואני אהיה לשרותך אדון".

4. אבל הופיר יותר
    מאסטר ליאון,תגיב להתחלה.

Sakurai Tomoki
    השומר בכניסה מזהה את קיין ונותן לכם להיכנס,אתה רואה מסדרון ארוך שמוביל לעיקול מוזר,הוא מוביל אותך למסדרון צדדי שהוא טיפה יותר רחב מהקודם בעל דלת אחת בלבד,הדלת נפתחת ואתה רואה שתי בנות,אחת בעלת שיער שחור-סגול שלידה עומד דיג'ימון שנראה כמו כלי שחמט שחור,השנייה בעלת שיער בלונדיני ולידה עומד אותו דיג'ימון רק בלבן,בסוף החדר יש שני כיסאות,אחת מהם ריק,השני מסובב אל הקיר.
    Spoiler ספוילר
    "זה לא שהתצוגה פה לא מרשימה אבל.. מה העניין בדיוק? אני פה בשביל כיסא?" אני עומד די נבוך ומגרד מאחורי הראש (במבוכה).
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    הכיסא מסתובב ואתה רואה איש בן עשרים ושלוש בערך בעל שיער בלונדיני ועיניים חומות יושב שם,הוא קם ואומר לך בקול מהיר מאוד:"ברוך הבא לארגון DATS,אני הוא מפקד הארגון תומס H נוסטיין,המפקדת של הארגון יושי פיג'ודה נמצאת במשימה,היא האחראית לקבלת הפנים,אתה מעדיף להכיר קצת את המקום או שאתה רוצה שאני אתן לך משימה?".

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    שקד,עמית וליאור רשומים.

התחלה:
    אתם יוצאים מבית הספר לכיוון הנמל,אתם רואים נער צעיר בסביבות תשעה עשרה או עשרים, הוא לובש גלימה שחורה עם פסים סגולים בשוליים,צבעי מלחמה סגולים בצורת משולש על פניו, הוא מחייך ואומר לך:"אני מבין שאתה רוצה לקבל תשובות,ברור לך שכול מה שאני אומר לך נשאר בסוד מפני כול מי שאתה מכיר, ההורים שלך, החברים שלך, רק למי שתפגוש שם תוכל לספר, וגם זה רק אם אף אחד לא שומע אתכם, עכשיו, אתה רוצה תשובות או לא?".

" טוב אם יש משהו שלמדתי בחיי הוא לחשוב טוב לפני כל דבר משו שלכל דבר יש השלכות אם יש סכנה תמיד אפשר לסמוך על השותף שלך גם למדתי עוד דברים לא קשורים אתה נראה לי מאוד מוכר אבל החלטתי כן אני מסכים" אומר בשקילה.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-21-2012 בשעה 05:59 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *תודה.
    הנער מחייך ואומר:"קח את זה" הוא זורק לך מכשיר כחול עם כפתורים אדומים,אתה תופס את המכשיר,אתה שומע קול מהמכשיר שאומר:"אדוני אני מתייצב לפקודתך אדוני" אתה רואה שבתוך המכשיר יש סוג של כלב כחול עם בטן לבנה,כפפות אגרוף אדומות וסרט נינג'ות אדום על ראשו.

8. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *תודה.
    הנער מחייך ואומר:"קח את זה" הוא זורק לך מכשיר כחול עם כפתורים אדומים,אתה תופס את המכשיר,אתה שומע קול מהמכשיר שאומר:"אדוני אני מתייצב לפקודתך אדוני" אתה רואה שבתוך המכשיר יש סוג של כלב כחול עם בטן לבנה,כפפות אגרוף אדומות וסרט נינג'ות אדום על ראשו.
    "אוקיי טאי קרו לך המון דברים מוזרים היום אז מי אתה מה אתה ומה המקום הזה? רגע אני זוכר יצור כמוך כשהייתי בבית הספר אתמול ואתה באמת תהיה נאמן לי?" אומר בתמיהה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

9. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    הכיסא מסתובב ואתה רואה איש בן עשרים ושלוש בערך בעל שיער בלונדיני ועיניים חומות יושב שם,הוא קם ואומר לך בקול מהיר מאוד:"ברוך הבא לארגון DATS,אני הוא מפקד הארגון תומס H נוסטיין,המפקדת של הארגון יושי פיג'ודה נמצאת במשימה,היא האחראית לקבלת הפנים,אתה מעדיף להכיר קצת את המקום או שאתה רוצה שאני אתן לך משימה?".
    "אממ, לאור מה שאני רואה כאן, אני מעדיף הסבר קצרצר על המקום ואז משימה, שאם זה אפשרי תניתן לי ממישהו פחות נלהב" אני אומר במבוכה קלה ומגרד את הראש שוב, מחכה שיסבירו לי.
    חמוף

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מאסטר ליאון,תגיב להתחלה.

Sakurai Tomoki
    Monster
    הנער שמציג את עצמו בתור קיין מוציא כלי שחור עם כפתורים סגולים והוא אומר לך:"זה הדיג'יכלי,הוא יכיל את הדיג'ימון השותף שלך,תכיר לי,אמפמון,אמפמון תכיר את לי" דמות שנראת כמו ארנב שחור מחייך ואומר לך:"נעים מאוד לי,אני הוא אמפמון,דיג'ימון מסוג וירוס-טירון ואני אהיה לשרותך אדון".
    אני אומר לאמפמון" נעים להכיר אותך.אתה נראה דיג'ימון מאוד מגניב.אני שמח שאתה השותף שלי.אתה לא חייב לקרוא לי מאסטר, תוכל לקרוא לי לי"

אני אומר לקיין" עכשיו כשקיבלתי דיג'ימון שותף מה אני עושה עכשיו ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    הכלב הכחול אומר לך:"כן אדוני,אני אהיה נאמן לך,שמי הוא גאומון ומוכן לקרב",הנער בעל הגלימה השחורה והסגולה אומר לך:"זוהי מפקדת Dats,מערכת ההגנה הראשונה והאחרונה של כדור הארץ נגד פלישות של דיג'ימונים שלא זוהו והחזרתם,המפקדים לא פה אז אני אשלח אותך למשימה הראשונה שלך,אלא אם כן אתה מעדיף להישאר באזור ולהכיר את כולם".

" אני רוצה להכיר את כולם אבל למה בחרתם בי ובדרך גאומון תסביר לי גם אתה מה זה דיג'ימון? מתי דאטס הוקם מי אתה ויש לי עוד המון שאלות במיוחד מה אני צריך לדעת?" אשאל בתמיהה.

12. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    תומס אומר לך:"התפקיד של המפקד הוא לא לתת דין וחשבון לאף אחד חוץ מלמנהל הראשי של הארגון,אם אתה רוצה מידע על המקום הלוחמות-עוזרות שלנו,מיקי ומגומי ישמחו לעזור לך,אם אתה מעוניין במשימה,לך לאזור הנמל,יש שמה פעילות חשודה,אני חושב שמדובר בטררימון,לפי המידע שלנו,טררימון לא מזיק אבל אסור שבני האדם שלא חלק מארגון DATS ידעו על הדיג'ימונים,אם תראה אדם רואה את טררימון תשתמש בעט מוחק הזיכרון שלך" הדיג'ימון שדומה לכלי שח שחור מגיש לך תיק עם ציוד לסוכן DATS.

Monster
    אמפמון אומר לך:"אוקיי לי",קיין אומר לך:"אני לא המפקד אבל הסורק שלי קולט אנרגיה דיגיטלית לא מזוהה,זה ליד הבית ספר שלך,אין שמה אף אחד עכשיו לך עם אמפמון,בשביל להוציא אותו מהדיג'יכלי אתה צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי,למקרה שמשהו ישתבש,וזה לא יקרה אני חושב,אבל למקרה שמשהו ישתבש הכפתור העליון יצא ותלחץ עליו ו...תראה מה יקרה".

מאסטר ליאון
    קיין אומר לך:"יש עוד זמן עד שתדע הקול,עכשיו נראה לי יש קרינה דיגיטלית מוזרה במרכז העיר,מאוד מסוכן לנו,יש שתי סכנות,הראשונה שהדיג'ימון עלול לפגוע באנשים,האופצייה השנייה היא שאין אפשרות למחוק לכולם את הזיכרון,מזל שמאוחר בלילה,צא עכשיו".

13. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    תומס אומר לך:"התפקיד של המפקד הוא לא לתת דין וחשבון לאף אחד חוץ מלמנהל הראשי של הארגון,אם אתה רוצה מידע על המקום הלוחמות-עוזרות שלנו,מיקי ומגומי ישמחו לעזור לך,אם אתה מעוניין במשימה,לך לאזור הנמל,יש שמה פעילות חשודה,אני חושב שמדובר בטררימון,לפי המידע שלנו,טררימון לא מזיק אבל אסור שבני האדם שלא חלק מארגון DATS ידעו על הדיג'ימונים,אם תראה אדם רואה את טררימון תשתמש בעט מוחק הזיכרון שלך" הדיג'ימון שדומה לכלי שח שחור מגיש לך תיק עם ציוד לסוכן DATS.
    "אוקיי, תודה המפקד" אני אומר בנימוס ויוצא עם התיק החוצה.
    'מעניין מה יש בפנים' אני שואל את עצמי ופותח את התיק בסקרנות.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki

Monster
    אמפמון אומר לך:"אוקיי לי",קיין אומר לך:"אני לא המפקד אבל הסורק שלי קולט אנרגיה דיגיטלית לא מזוהה,זה ליד הבית ספר שלך,אין שמה אף אחד עכשיו לך עם אמפמון,בשביל להוציא אותו מהדיג'יכלי אתה צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי,למקרה שמשהו ישתבש,וזה לא יקרה אני חושב,אבל למקרה שמשהו ישתבש הכפתור העליון יצא ותלחץ עליו ו...תראה מה יקרה".

מאסטר ליאון
    קיין אומר לך:"יש עוד זמן עד שתדע הקול,עכשיו נראה לי יש קרינה דיגיטלית מוזרה במרכז העיר,מאוד מסוכן לנו,יש שתי סכנות,הראשונה שהדיג'ימון עלול לפגוע באנשים,האופצייה השנייה היא שאין אפשרות למחוק לכולם את הזיכרון,מזל שמאוחר בלילה,צא עכשיו".
    "טוב מה לעשות רגע אני זוכר שבמשחק אחד בשם דיג'ימון אפשר לפתח אם זה כמו המשחק אני רק צריך לדעת להוציא ולהכניס את גאומון לדעת איך מפתחים את גאומון ואיך מאתרים את הדיג'ימונים האלה ואני מסודר" אומר בשחצנות.

15. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    אתה פותח את התיק ואתה רואה כול מה שיש בסעיף הציוד,אתה מוציא עט כסוף,אתה שומר אותו בכיס שלך,אתה יוצא לכיוון הנמל,קודמון אומר לך:"תלחץ על הכפתור האמצעי!" אתה לוחץ על הכפתור האמצעי קודמון נעלם מהדיג'יכלי ויוצא אל העולם,קודמון עולה עליך וזה נראה כמו צעיף עליך,אתה שומע את קודמון אומר:"זו הסוואה מעולה,אם בן אדם יראה אותי הוא יחשוב שאני צעיף,ואם תרשה לי להשוויץ,אני נראה די טוב עליך",אתה רואה ארנב לבן עם פסים ירוקים על האוזניים שלו ועל מקומות באזורים בגוף שלו,האוזניים שלו גדולות מאוד וארוכות מאוד.
    הדיג'יכלי שלך אומר לך:"טרירמון,דיג'ימון טירון,אוזניו הארוכות משומשות כמו מדחפים בשבילו ההתקפה המיוחדת שלו היא סופת רוחות".
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    *שמע,אף אחד חוץ מ-DATS לא יודע מה זה דיג'ימון,אין משחק של דיג'ימון!
    קיין לא מבין על מה אתה מדבר אבל הוא אומר לך:"תלחץ על הכפתור השמאלי של הדיג'יכלי",אתה לוחץ על הכפתור השמאלי,גאומון נעלם ובמקומו מופיעה מפה,אתה רואה נקודה אחת מהבהבת באזור של מרכז העיר,אתה רואה קו נמתח מהנקודה עד למשבצת קטנה שבה כתוב "דמיוימון X10" קיין אומר לך:"אוקיי יש עשרה דמיוימון במרכז העיר,דמיוימון הוא ברמת באימונים יהיה לך קל להביס אותו,אבל בכמות הזאתי,ייקח לך זמן,בהצלחה קידו".

עמוד 2 מתוך 33 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •