פורסם במקור על ידי
Aichi Sendou
Sakurai Tomoki
תומס אומר לך:"התפקיד של המפקד הוא לא לתת דין וחשבון לאף אחד חוץ מלמנהל הראשי של הארגון,אם אתה רוצה מידע על המקום הלוחמות-עוזרות שלנו,מיקי ומגומי ישמחו לעזור לך,אם אתה מעוניין במשימה,לך לאזור הנמל,יש שמה פעילות חשודה,אני חושב שמדובר בטררימון,לפי המידע שלנו,טררימון לא מזיק אבל אסור שבני האדם שלא חלק מארגון DATS ידעו על הדיג'ימונים,אם תראה אדם רואה את טררימון תשתמש בעט מוחק הזיכרון שלך" הדיג'ימון שדומה לכלי שח שחור מגיש לך תיק עם ציוד לסוכן DATS.
Monster
אמפמון אומר לך:"אוקיי לי",קיין אומר לך:"אני לא המפקד אבל הסורק שלי קולט אנרגיה דיגיטלית לא מזוהה,זה ליד הבית ספר שלך,אין שמה אף אחד עכשיו לך עם אמפמון,בשביל להוציא אותו מהדיג'יכלי אתה צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי,למקרה שמשהו ישתבש,וזה לא יקרה אני חושב,אבל למקרה שמשהו ישתבש הכפתור העליון יצא ותלחץ עליו ו...תראה מה יקרה".
מאסטר ליאון
קיין אומר לך:"יש עוד זמן עד שתדע הקול,עכשיו נראה לי יש קרינה דיגיטלית מוזרה במרכז העיר,מאוד מסוכן לנו,יש שתי סכנות,הראשונה שהדיג'ימון עלול לפגוע באנשים,האופצייה השנייה היא שאין אפשרות למחוק לכולם את הזיכרון,מזל שמאוחר בלילה,צא עכשיו".