פורסם במקור על ידי
Aichi Sendou
DigiSaver
*אני יודע,הוא אמר שקוראים לזה 'טיימר' ואני חושב שזה משהו מ'האי',ואני יודע ש-Tamer זה מאלף,ואני יודע שבקרוס וורס זה גנרל.
אתה שומע את השופט צועק:"מחר הסיבוב הראשון יתחיל,שמונה סוכנים ביקשו לצאת מהתחרות,ההרשמה נסגרה לחלוטין,אז השמונה שילחמו הם:
דיוויס קברה VS טים ארמילס
קינן קרייר VS ריו קאנדה.
לייר טימוס VS דרייק וורס
דאסק מונלייט VS אוליב טאנדר".
קינן מסתכל עליך ואומר לך:"מי שינצח בקרב בנינו יזכה להזדמנות להילחם בדיוויס,יש לכול אחד מאיתנו סיכויים של 25% להילחם נגדו,הסיכויים לנצח אותו זה 50%,או שכן או שלא".
Monster
*גם אני
ג'ימי אומר לך:"אייס דוימון,קלאסיקה,אני בעצמי יש לי אייס דוימון,כשאתה בסביבתו אתה תרגיש את הקור המייאש,אבל תזכור,תמיד יש אש חמה ובה בוערת תקווה" אתה שומע קול נוסף שאומר:"ג'ימי,מרקוס דיימון היה מפקד נפלא,כולנו הערצנו אותו,אתה בעצמך היית במשימה הזו,בחולייה של מרקוס בכבודו ובעצמו,אתה החייל האחרון שחזר בחיים,תשעה חיילים והמפקד של החולייה מת,פשוט תוותר!".
מאסטר ליאון
אחד מהבלאק גרורומונים מזנק אליך וחוסם לך את הדרך,הדיג'יכלי שלך נדלק,אחד הסוכנים אומר לך:"סוכן,תחזיר את גאומון לדיג'יכלי,ותחזור ל-DATS,זו המשימה שלנו עכשיו,עם כול הרצון הטוב שלך,שלושה אלופים וסוכנים מיומנים יהיו יותר מועילים מסוכן מתחיל אחד וטירון אחד,ולא,ארבעה סוכנים וארבעה דיג'ימונים,זה לא יותר טוב,זה יותר מסובך".