Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 33 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 489
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    Sakurai Tomoki
    אתה מחזיר את ביצת הגאומון למפקד תומס,הוא מחייך אליך ואומר לך:"בהצלחה",אתם הולכים לזירת הקרבות אתה רואה את טבלת הקרבות:
    דיוויס קברה VS קינן קרייר
    דימטר דיס VS דאון סאן
    וויל סטיין VS אדריאן ג'ונסון
    הרינג ג'וס VS מלקום ג'וס
    וויל אומר לך:"צוותנו בתור יריבים בסיבוב הראשון,האחים לבית ג'וס גם נלחמים זה נגד זה,קינן ודיוויס,זה יהיה קרב מעניין,רק הקרב של דימטר ודאון לא יהיה מעניין,הדאון והקורומנון שלו הם צמד כמעט בלתי מנוצח,אחד מאיתנו יצטרך להילחם נגד אחד מהאחים ג'וס,הרינג והשותפה שלה ביומן או מלקום והשותף שלו וימון,בהצלחה חבר".
    כול שמונת המתמודדים הולכים לעמדות שלהם,וויל מסתכל עליך הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ואומר:"אני מצטער חבר,וורמון צא החוצה!הבס את יריבינו!" אתה רואה את וורמון זוחל על הקרקע,אתה מוציא את קודמון שלך,וויל אומר:"ההתקפה הראשונה שלך".
    'וואו, זאת ממש תחרות מורכבת..' אני חושב ברגע שאני רואה את המיון.
    "תודה על כל העצות, אבל אני אנצח בכל זאת..!" אני אומר לוויל אחרי ההסברים שלו בנחישות ומחייך.
    "תודה על הכל, אבל אתה הולך להפסיד עכשיו! קודמון קשור אותו כמה פעמים ושתק" אני אומר לוויל ואז מדריך את דוקמון מה עליו לעשות.
    חמוף

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver
    קינן אומר לך:"אל תדאג,אני ארחם עליך ועל אגומון,אבל אני לא מבטיח שאני לא אלחם עד הסוף,נכון פלאקמון?" אתה רואה ליד קינן את הדיג'ימון השותף שלו,פלאקומון הוא מסתכל עליך ואומר לך:"אל תדאג,אני מתכנן את ה'נשק הסודי שלי" קינן מגחגח בגרונו פלאקומון אומר:"סליחה,ה'נשק הסודי' שלנו,לגמר הסופי" קינן מחייך ואומר:"אנחנו נהיה המנצחים בטורניר".
    "אבל איך תנצחו אם אני ואגומון ננצח אתכם קודם?" אומר לקינן כשאלך להתאמן במרכז הדרקון.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Sakurai Tomoki
    קודמון מזנק לכיוונו של וורמון שמצליח להתחמק,וויל אומר לך:"לכול דיג'ימון יש משהו שהוא מתמחה בו,קודמון זה המהירות שלו,אצל וורמון זו ההגנה,מה שאומר שהוא איטי יותר מהרגיל,אבל פיתחתי סדנת אימונים מיוחדת לוורמון שיהיה מהיר מאוד".
    וורמון משתמש במתקפת קורים,אך בזכות המהירות של קודמון,הוא מצליח להינצל מההתקפה.

DigiSaver
    *סורי שלא התייחסתי לזה...
    קינן מחייך והולך יחד עם הפלאקמון שלו,אתה ואגומון הולכים למגרש האימונים של הדרקון,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב 'סגור לרגל הטורניר,לאימונים,לכו למגרש החיבור',אגומון אומר לך:"מגרש החיבור,שמעתי כמה דיג'ימונים שאומרים שהם מתכוונים ללכת לשם,כול סוגי הדיג'ימונים נמצאים שמה בקרבות,אני חושב שכדאי לנו ללכת לשם ולמצוא את המתחרים שלנו ולעשות איך קוראים לזה 'ריגול תעשייתי',מה דעתך?".

4. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    קודמון מזנק לכיוונו של וורמון שמצליח להתחמק,וויל אומר לך:"לכול דיג'ימון יש משהו שהוא מתמחה בו,קודמון זה המהירות שלו,אצל וורמון זו ההגנה,מה שאומר שהוא איטי יותר מהרגיל,אבל פיתחתי סדנת אימונים מיוחדת לוורמון שיהיה מהיר מאוד".
    וורמון משתמש במתקפת קורים,אך בזכות המהירות של קודמון,הוא מצליח להינצל מההתקפה.
    "קודמון, הוא לא מהיר כמוך, תזוז בצדדים וקשור אותו, ככה כמה פעמים ואז תשתק" אני אומר לו.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    קודמון מנסה לתקוף אותו ישירות אך לא מצליח בגלל מהירותו הגבוהה של וורמון,וויל אומר לך:"אני חושב שהוא מתקרב למהירות שלו,ואני מדבר על קודמון,הוא בערך מהיר כמו הוורמון שלי".
    קודמון אומר לך:"אני אנסה משהו" קודמון מזנק לאוויר ויורה על וורמון שנפגע,אתה רואה שוורמון לא מצליח לזוז,קודמון מחייך וקושר את וורמון וכך הוא מנצח אותו.
    השופט אומר:"ארבעת הקרבות נגמרו המנצחים הם:
    קינן קרייר,דאון סאן,אדריאן ג'ונסון ומלקום ג'וס!".

6. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    קודמון מנסה לתקוף אותו ישירות אך לא מצליח בגלל מהירותו הגבוהה של וורמון,וויל אומר לך:"אני חושב שהוא מתקרב למהירות שלו,ואני מדבר על קודמון,הוא בערך מהיר כמו הוורמון שלי".
    קודמון אומר לך:"אני אנסה משהו" קודמון מזנק לאוויר ויורה על וורמון שנפגע,אתה רואה שוורמון לא מצליח לזוז,קודמון מחייך וקושר את וורמון וכך הוא מנצח אותו.
    השופט אומר:"ארבעת הקרבות נגמרו המנצחים הם:
    קינן קרייר,דאון סאן,אדריאן ג'ונסון ומלקום ג'וס!".
    "כל הכבוד קודמון! אני אזכור את הטכניקה הזאת לפעם הבאה!" אני אומר לו בשמחה ומחזיר אותו לבינתיים.
    "זה היה קרב טוב וויל, עכשיו תצפה בי כשאני אנצח את האחרים..!" אני אומר לו בנחישות והולך לבדוק מי המתחרה הבא נגדי.
    חמוף

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אמפמון מזנק,הכפפה האדומה שלו הופכת להיות שחורו,הוא מנסה לתת אגרוף בפניו של אייס דוימון אך אייס דוימון תופס אותו ואומר לו:"טריק מוכר" הוא זורק אותו ממנו,אגרופו של אמפמון הופך לקפוא,הוא נותן אגרוף ברצפה ושובר את אגרוף הקרח,אמפמון נראה מותש מאוד,אמפמון אומר לך:"לי,בלי להתפתח אין לי שום סיכוי" ג'ימי אומר לך:"זה בגלל היכולת של אייס דוימון,הוא מיואש".
    אני אומר לג'ימי" אם אין לי סיכוי להביס את אייס דוימון שלך אז איך אני אמור לגרום לאמפמון של להתפתח בכלל?. אין לי מושג מה היכולת של אייס דוימון ".

אני אומר לאמפמון " אל תתיאש לך, נסה שוב את אותו מהלך על אייס דוימון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    וויל מחייך אליך ואומר לך:"בהצלחה,הקרב הבא שלך הוא מחר,נגד וימון והמקלום הזה,אנחנו צריכים לתכנן אסטרטגיה נגדית נגדם" אתה רואה את מלקום,נער מבוגר ממך בשנה בערך,בעל עור שזוף מאוד ושיער בלונדיני,לידו הולך וימון,מלקום מסתכל עליך ואומר לך:"בהצלחה ג'ונסון,אתה תצטרך את זה" אחרי שהם הולכים קודמון אומר לך:"תאחל לי בהצלחה" קודמון יורד ממך ועוקב אחריי מלקום ווימון.
    Spoiler ספוילר

Monster
    ג'ימי אומר לך:"היכולת שלו זה לגרום לאוויר מסביבו להרגיש קפוא וכול מי שלידו מרגיש שקר לו ושהוא מיואש,כשאני חושב על זה,זה לא רעיון כול כך טוב" הוא לוחץ על הכפתור העליון,אתה רואה את הספרה הדיגיטלית הזו נוצרת שוב,מאייס דוימון הוא חוזר להיות אמפמון,ג'ימי אומר לאמפמון שלו:"אותה פקודה".

9. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    וויל מחייך אליך ואומר לך:"בהצלחה,הקרב הבא שלך הוא מחר,נגד וימון והמקלום הזה,אנחנו צריכים לתכנן אסטרטגיה נגדית נגדם" אתה רואה את מלקום,נער מבוגר ממך בשנה בערך,בעל עור שזוף מאוד ושיער בלונדיני,לידו הולך וימון,מלקום מסתכל עליך ואומר לך:"בהצלחה ג'ונסון,אתה תצטרך את זה" אחרי שהם הולכים קודמון אומר לך:"תאחל לי בהצלחה" קודמון יורד ממך ועוקב אחריי מלקום ווימון.
    Spoiler ספוילר
    "תודה וויל, אני אראה אותך מאוחר יותר" אני אומר לו ומחייך טיפה.
    "לאן אתה הולך קודמון??" אני שואל אותו בסקרנות ועוקב אחריו בשקט.
    חמוף

10. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    קודמון אומר לך:"אני הולך לרגל אחרי המלקום הזה והוימון שלו,יש לי מזל שאני קטן ויכול להיכנס לכול מיני מקומות צרים,בבקשה אל תלך אחריי,חכה לי מחוץ לאזורי האימונים,ליד אזור המחשבים",אתה הולך לאזור המחשבים ואחרי כמה דקות,אתה רואה את מלקום,הוא מחייך ואומר לך:"נכשלת" הוא זורק את קודמון שלך,אתה רואה שהוא מעולף,מלקום אומר לך:"קודמון הוא אומנם דיג'ימון שיכול לרגל טוב אך אני יודע מתי מרגלים אחריי".

11. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    DigiSaver
    *אני יודע,הוא אמר שקוראים לזה 'טיימר' ואני חושב שזה משהו מ'האי',ואני יודע ש-Tamer זה מאלף,ואני יודע שבקרוס וורס זה גנרל.
    אתה שומע את השופט צועק:"מחר הסיבוב הראשון יתחיל,שמונה סוכנים ביקשו לצאת מהתחרות,ההרשמה נסגרה לחלוטין,אז השמונה שילחמו הם:
    דיוויס קברה VS טים ארמילס
    קינן קרייר VS ריו קאנדה.
    לייר טימוס VS דרייק וורס
    דאסק מונלייט VS אוליב טאנדר".
    קינן מסתכל עליך ואומר לך:"מי שינצח בקרב בנינו יזכה להזדמנות להילחם בדיוויס,יש לכול אחד מאיתנו סיכויים של 25% להילחם נגדו,הסיכויים לנצח אותו זה 50%,או שכן או שלא".

Monster
    *גם אני
    ג'ימי אומר לך:"אייס דוימון,קלאסיקה,אני בעצמי יש לי אייס דוימון,כשאתה בסביבתו אתה תרגיש את הקור המייאש,אבל תזכור,תמיד יש אש חמה ובה בוערת תקווה" אתה שומע קול נוסף שאומר:"ג'ימי,מרקוס דיימון היה מפקד נפלא,כולנו הערצנו אותו,אתה בעצמך היית במשימה הזו,בחולייה של מרקוס בכבודו ובעצמו,אתה החייל האחרון שחזר בחיים,תשעה חיילים והמפקד של החולייה מת,פשוט תוותר!".

מאסטר ליאון
    אחד מהבלאק גרורומונים מזנק אליך וחוסם לך את הדרך,הדיג'יכלי שלך נדלק,אחד הסוכנים אומר לך:"סוכן,תחזיר את גאומון לדיג'יכלי,ותחזור ל-DATS,זו המשימה שלנו עכשיו,עם כול הרצון הטוב שלך,שלושה אלופים וסוכנים מיומנים יהיו יותר מועילים מסוכן מתחיל אחד וטירון אחד,ולא,ארבעה סוכנים וארבעה דיג'ימונים,זה לא יותר טוב,זה יותר מסובך".
    "בסדר אבל אני אהיה כאן טוב?" אומר בקשיחות.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    ג'ימי אומר לך:"היכולת שלו זה לגרום לאוויר מסביבו להרגיש קפוא וכול מי שלידו מרגיש שקר לו ושהוא מיואש,כשאני חושב על זה,זה לא רעיון כול כך טוב" הוא לוחץ על הכפתור העליון,אתה רואה את הספרה הדיגיטלית הזו נוצרת שוב,מאייס דוימון הוא חוזר להיות אמפמון,ג'ימי אומר לאמפמון שלו:"אותה פקודה".
    אני אומר לאמפמון שלי " אל תפחד מן האמפמון שלו.תמשיך לרוץ לעברו עם אגרוף הלילה שלך ונסה לפגוע בו הכי חזק שאתה יכול כדי לגמור אותו ". אני אחזיק אצבעות לאמפמון שלי ואז אומר לג'ימי" טוב שהבנת שבשביל אמפמון שלי זה בלתי אפשרי להביס את אייס דוימון שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    הסוכן אומר לך:"יותר טוב תלך ל-DATS,אהה ואגב,זו לא הצעה,זו פקודה" אתה רואה את טייגר מחוץ לבניין הוא מסמן לך להתקרב אליך והוא אומר לך:"בוא ל-DATS,אלה סוכני אליט,עדיף שנחזור ל-DATS ולא נתערב להם בעבודה".

Monster
    האמפמון שלך מתקרב לאמפמון של ג'ימי במהירות גבוהה במיוחד,שני אגרופיו הופכים להיות שחורים והוא מתקיף את האמפמון היריב התקפה אחרי התקפה ומצליח אך באחת ההתקפות האמפמון היריב תופס את אגרופו,האמפמון פותח את פיו ויורה כדור שחור חזק מאוד שפוגע באמפמון,האמפמון שלך צועק צעקת כעס חזקה במיוחד,אתה רואה שהכפתור העליון נפתח,ג'ימי אומר לך:"ברכותיי".
    אתה לוחץ על הכפתור אתה רואה שמתחת לאחד כתובה הספרה 1 וכתוב "Devimon" והשני שהוא אייס דוימון כתובה הספרה 2 וכתוב "IceDevimon" קול רובוטי אומר לך:"תבחר את צורת האלוף לאמפמון".
    *בתגובה הזו אני מרשה לך לעשות תגובה יותר קצרה.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מאסטר ליאון
    הסוכן אומר לך:"יותר טוב תלך ל-DATS,אהה ואגב,זו לא הצעה,זו פקודה" אתה רואה את טייגר מחוץ לבניין הוא מסמן לך להתקרב אליך והוא אומר לך:"בוא ל-DATS,אלה סוכני אליט,עדיף שנחזור ל-DATS ולא נתערב להם בעבודה".

Monster
    האמפמון שלך מתקרב לאמפמון של ג'ימי במהירות גבוהה במיוחד,שני אגרופיו הופכים להיות שחורים והוא מתקיף את האמפמון היריב התקפה אחרי התקפה ומצליח אך באחת ההתקפות האמפמון היריב תופס את אגרופו,האמפמון פותח את פיו ויורה כדור שחור חזק מאוד שפוגע באמפמון,האמפמון שלך צועק צעקת כעס חזקה במיוחד,אתה רואה שהכפתור העליון נפתח,ג'ימי אומר לך:"ברכותיי".
    אתה לוחץ על הכפתור אתה רואה שמתחת לאחד כתובה הספרה 1 וכתוב "Devimon" והשני שהוא אייס דוימון כתובה הספרה 2 וכתוב "IceDevimon" קול רובוטי אומר לך:"תבחר את צורת האלוף לאמפמון".
    *בתגובה הזו אני מרשה לך לעשות תגובה יותר קצרה.
    Spoiler ספוילר
    "טוב אבל לא כי אני רוצה אלא כדי לראות אותם מתחשמלים" אומר בכעס.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

15. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר צוחק ואומר לך:"סוכני האליט הם הסוכנים הכי טובים שקיימים ב-dats,אין מצב שדיג'ימוני באימונים יכולים לפגוע בהם,הם משתמש בדיג'ימוני אלוף רק בגלל שהם לא לוקחים סיכונים מיותרים וגם בשביל לזרז את העיניינים,אלה מכונים 'שלישיית החשמל',בגלל ששלושתם משתמשים באלקטמון,הם מתואמים באופן מושלם" 'שלישיית החשמל' יוצאת מהבניין,זה שדיבר איתך אומר לך:"טיפלנו בזה קידו".

עמוד 8 מתוך 33 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •