Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 33 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 489
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    אתה ודיאנה רצים לכיוון מרכז העיר,היא אומרת לך:"דקס דורוגמון הוא דיג'ימון מיוחד,יש מעטים שיש להם 'דקס' בשם,הם חזקים יותר מהרגילים,כדי שנכין את הדיג'ימונים שלנו" היא עוצרת וגם אתה היא מוציאה את הדיג'יכלי שלה היא מרימה אותו ואומרת:"פלאמון צאי החוצה!" אתה רואה את פלאמון של דיאנה יוצאת מין הדיג'יכלי שלה,היא מרימה שוב את הדיג'יכלי ואומרת:"מצב בוהק!" אתה רואה את הדיג'יסול של דיאנה הופכת להיות סוג של להבה שמקיפה את פלאמון,פלאמון הופכת להיות מצב בוהק.
    "אני גם אנסה." אומר לדיאנה.לאחר מכן אגיד:"אגומון-קדימה!" ואוציא את אגומון מהדיג'יכלי שלי.לאחר מכן אגיד:"מצב בוהק!" ואהפוך את אגומון למצב בוהק.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    YellowFlash
    אתה מרגיש אנרגיה חזקה מאוד נלקחת ממך ונכנסת לדיג'יכלי ומהדיג'יכלי נורת אל אגומון,האנרגיה מתחילה להיות אדומה ומקיפה את אגומון,אתה רואה שאגומון נראה חזק יותר מתמיד,ההילה האדומה עדיין מקיפה אותו,הוא אומר לך:"אני הוא אגומון מצב בוהק!" אתה רואה אנרגיה זהה מקיפה את פלאמון רק שהיא ירוקה,אתה רואה דיג'ימון מתכתי שדומה לדרקון כחול עם שריון כסוף וציפרוניים אדומות,הוא שואג:"אני הוא דקס דורוגמון!".
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    [
    Son Goku
    *שכחתי להגיד לך,פתחת את ע''מ 20,אתה מקבל וורמון,הגנרל די הוא מהרעים אתה יודע.
    הגנרל די מחייך ואומר:"מצטער,אבל זה מכשיר שאני בניתי,אני אחראי לצד הטכני של DLA,רק שתדע,אני לא באמת כזה מרושע,פשוט..." אתה רואה הילה שחורה מקיפה את הגנרל די,קולו משתנה,הוא ממשיך:"פשוט אני אוהב להרוס דברים!" הוא לוחץ על עוד כפתור,שלושת הדוימון מזנקים להתקפה עליך.
    .
    אופס שכחתי שהוא בין הרשעים.אני יכול להשתמש בורמון?
    ----------------------------------------
    אני אומר לדי " אוף איזה באסה. דווקא רציתי מחשב כזה . למה הדוימון האלו רוצים לתקוף אותי?".

אני מוציא את אייסדוימון מהדיג'יכלי שלי ואומר לו" קדימה תקוף את 3 הדוימון האלו בציפורן תער הכי חזקה שלך "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מאסטר ליאון
    *אכפת לך במקום סוגריים בשביל לדבר איתי באופן אישי כמו שעשית עם ה"רק שתדע..." אני מעדיף בכוכבית.
    טייגר אומר לך דרך הדיג'יכלי,אתה שומע שהקול שלו מקוטע טיפה:"אני &^*& יכול &*^* דקס!" גאוגמון משתמש בזרועות האדומות שעל ראשו כדי להכות את דורוגמון,הלהבה הזהובה נפסקת,הלהבה הכחולה פוגעת בדורוגמון,דורוגמון חוזר להיות דורומון ואז למידע דיגיטלי.
    *החרבושים המוזרים האלה הם רעשים מוזרים.

YellowFlash
    אתה ודיאנה רצים לכיוון מרכז העיר,היא אומרת לך:"דקס דורוגמון הוא דיג'ימון מיוחד,יש מעטים שיש להם 'דקס' בשם,הם חזקים יותר מהרגילים,כדי שנכין את הדיג'ימונים שלנו" היא עוצרת וגם אתה היא מוציאה את הדיג'יכלי שלה היא מרימה אותו ואומרת:"פלאמון צאי החוצה!" אתה רואה את פלאמון של דיאנה יוצאת מין הדיג'יכלי שלה,היא מרימה שוב את הדיג'יכלי ואומרת:"מצב בוהק!" אתה רואה את הדיג'יסול של דיאנה הופכת להיות סוג של להבה שמקיפה את פלאמון,פלאמון הופכת להיות מצב בוהק.

Shacharmor
    *אכפת לך לשים פסיקים?ולא הבנתי מה הקטע של הסימן שאלה בסוף.
    קינן אומר לך:"יש כמה אלקטמונים שמסתובבים בעיירה,אנחנו מקבלים גם קריאות על בלאק גרורומון,אני חושב שהוא זה ששלח את האלקטמונים,יש לנו שלושה סוכנים חדשים,יש להם ותק של שלושה ימים בערך,בהצלחה עם זה" קינן מוביל אותך למרכז העיר,אתה רואה כמה סוכנים חדשים נלחמים מול דיג'ימונים האלקטמונים,אתה רואה על אחד מגגות העיר את בלאק גרורומון צופה בקרב.
    "טוב בוא נקבל את דורומון כי הגיע הזמן לפי סי או איך שלא אומרים את זה" אומר בשמחה שמפטרנו ממנו.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. משתמש מנוסה
    Son Goku
    *אתה יכול עד שלושה באותו קרב.
    אתה מוציא את אמפמון שלך ומשתמש בדיג'יסול בשביל להפוך אותו לאייס דוימון,אייס דוימון הודף את הדוימון הראשון וחוזר למידע דיגיטלי,אתה רואה את עיניו של הגנרל די,הוא נראה במין טארנס מוזר הוא אומר לך בקול המוזר והלא רגיל שלו:"הם השליחים שלי,המשימה שלהם היא למחוק אותך ואת האמפמון שלך,יש לך מזל שבלפמון עכשיו במצב שינה בטעינה למען הפיכתו למצב המושלם שלו,מצב זעם".

מאסטר ליאון
    אתה חוזר ל-DATS אתה מגיע לחדר המחשבים,אתה מחבר את הדיג'יכלי שלך אתה רואה קובץ בשם 'Data-Doru' אתה שומע קול שאומר:"בשביל להוריד את הדיג'ימון לדיג'יכלי שלך תפעיל את קובץ הדאטא ותיתן לו כמה דקות טעינה,המידע שסרקת יהפוך להיות דיג'ימון אמיתי,כמובן כול זיכרון של המקור יימחק,אבל הוא יציית לך".

6. משתמש מנוסה
    Son Goku
    אתה מוציא את אמפמון שלך ומשתמש בדיג'יסול בשביל להפוך אותו לאייס דוימון,אייס דוימון הודף את הדוימון הראשון וחוזר למידע דיגיטלי,אתה רואה את עיניו של הגנרל די,הוא נראה במין טארנס מוזר הוא אומר לך בקול המוזר והלא רגיל שלו:"הם השליחים שלי,המשימה שלהם היא למחוק אותך ואת האמפמון שלך,יש לך מזל שבלפמון עכשיו במצב שינה בטעינה למען הפיכתו למצב המושלם שלו,מצב זעם".

מאסטר ליאון
    אתה חוזר ל-DATS אתה מגיע לחדר המחשבים,אתה מחבר את הדיג'יכלי שלך אתה רואה קובץ בשם 'Data-Doru' אתה שומע קול שאומר:"בשביל להוריד את הדיג'ימון לדיג'יכלי שלך תפעיל את קובץ הדאטא ותיתן לו כמה דקות טעינה,המידע שסרקת יהפוך להיות דיג'ימון אמיתי,כמובן כול זיכרון של המקור יימחק,אבל הוא יציית לך".
    "טוב הפעל דאטא דורו מוכן גאוגון עוד שלוש שתיים אחת ו..." אומר ואלחץ על הדאטא דורו.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

7. NYO HO HO
    YellowFlash
    אתה מרגיש אנרגיה חזקה מאוד נלקחת ממך ונכנסת לדיג'יכלי ומהדיג'יכלי נורת אל אגומון,האנרגיה מתחילה להיות אדומה ומקיפה את אגומון,אתה רואה שאגומון נראה חזק יותר מתמיד,ההילה האדומה עדיין מקיפה אותו,הוא אומר לך:"אני הוא אגומון מצב בוהק!" אתה רואה אנרגיה זהה מקיפה את פלאמון רק שהיא ירוקה,אתה רואה דיג'ימון מתכתי שדומה לדרקון כחול עם שריון כסוף וציפרוניים אדומות,הוא שואג:"אני הוא דקס דורוגמון!".
    "קדימה אגומון מצב בוהק-תקוף את דקס דורוגמון בשאגת דרקון!" אומר לאגומון מצב בוהק.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    אתה לוחץ על הקובץ של הדאטא דורו,אתה רואה חלון קטן שכתוב בו "הורדת קובץ 'Data Doru' יסתיים בעוד חצי דקה'.
    *אחרי חצי דקה* אתה רואה דורומון מטייל לך בתוך מסך הדיג'יכלי,הוא אומר לך:"היי בוס,אני הוא דורומון,אני דיג'ימון ברמת טירון,אני יודע להבה זהובה LV1,ראש פטיש וציפורן להב,אני מקווה שנהיה חברים טובים!" אתה רואה את גאומון מופיע ליד דורומון,הוא אומר לדורומון:"היי דורומון,אני הוא גאומון השותף של הטאי" שניהם עושים 'מפגש אגרופים',אתה רואה שיש לך מכתב אתה פותח אותו ובו כתוב 'טאי,אני צריך עזרה,פגוש אותי בנמל העיר,טייגר'.

YellowFlash
    דקס דורומון משתמש בפיצוץ מכונה שהודף את אגומון מצב בוהק,אתה רואה את ההילה של אגומון זוהרת,אגומון משתמש במתקפת נשימת פלפל אך היא נראת חזקה יותר,דיאנה אומרת לך:"כשהדיג'ימון במצב בוהק נשארות לו כול ההתקפות הרגילות,כולל כמה מתקפות חדשות והישנות הופכות להיות חזקות יותר,דקס דורוגמון הוא רמת אלוף ויש לנו שני טירונים במצב בוהק,אני חושבת שזה לא פייר,הוא צריך עוד איזה חבר כמוהו בשביל שנהיה שווים".

9. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    אתה לוחץ על הקובץ של הדאטא דורו,אתה רואה חלון קטן שכתוב בו "הורדת קובץ 'Data Doru' יסתיים בעוד חצי דקה'.
    *אחרי חצי דקה* אתה רואה דורומון מטייל לך בתוך מסך הדיג'יכלי,הוא אומר לך:"היי בוס,אני הוא דורומון,אני דיג'ימון ברמת טירון,אני יודע להבה זהובה LV1,ראש פטיש וציפורן להב,אני מקווה שנהיה חברים טובים!" אתה רואה את גאומון מופיע ליד דורומון,הוא אומר לדורומון:"היי דורומון,אני הוא גאומון השותף של הטאי" שניהם עושים 'מפגש אגרופים',אתה רואה שיש לך מכתב אתה פותח אותו ובו כתוב 'טאי,אני צריך עזרה,פגוש אותי בנמל העיר,טייגר'.

YellowFlash
    דקס דורומון משתמש בפיצוץ מכונה שהודף את אגומון מצב בוהק,אתה רואה את ההילה של אגומון זוהרת,אגומון משתמש במתקפת נשימת פלפל אך היא נראת חזקה יותר,דיאנה אומרת לך:"כשהדיג'ימון במצב בוהק נשארות לו כול ההתקפות הרגילות,כולל כמה מתקפות חדשות והישנות הופכות להיות חזקות יותר,דקס דורוגמון הוא רמת אלוף ויש לנו שני טירונים במצב בוהק,אני חושבת שזה לא פייר,הוא צריך עוד איזה חבר כמוהו בשביל שנהיה שווים".
    "גאומון תודה אני הטאי אני בא טייגר" אומר בשמחה ואוציא את דורומון ואת גאומון.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Son Goku

מאסטר ליאון
    אני מוציא את וורמון מהדיג'יכלי שלי ואומר לו" טוב ורמון זה הקרב ה1 שלך.אז תן את כל מה שאתה יכול כדי להביס את הדוימון האלו.לפחות אחד מהם .תשמש בפיצוץ עוקצני על אחד מהדוימון ".

ואז אפנה לאייסדוימון ואומר לו" תשתמש בציפור תער על הדוימון השני "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *בבקשה,תשתמש בפסיקים.
    אתה יוצא מבניין DATS,אתה מבחין משהו עומד על גג הבניין [שים לב זה בניין של 30 מטר,שלא תחשוב על תגובה של 'אני אטפס על הבניין'],משהו שדומה למין חיה שעומדת על שתיים,כמו אדם זאב,אתה חושב לעצמך שאין אנשי זאב,אבל אז אתה נזכר שיש דיג'ימונים,אז הכול אפשרי.
    אתה רואה את טייגר מתקרב,הוא אומר לך:"יש פשיטה של ריימונים על הביוב,ריימונים הם דיג'ימונים בדרגת אלוף,הם שווי כוח בערך לוויזרדמון,אני צריך את העזרה שלך ושל גאוגמון,ושמעתי שיש לך גם דורומון,אז זה עוד יותר טוב,מעוניין?".

Son Goku
    אתה מוציא את וורמון הוא משתמש בפיצוץ עוקצני שפוגע ומחסל את הדוימון השני,אייס דוימון מזנק על הדוימון האחרון בעזרת ציפורן תער,הגנרל די מקליד משהו על המקלדת שלו,אתה רואה שנוצר חור בקיר שמאחוריו,הכיסא שלו זז אחורה והוא נעלם בקיר [החור נסגר],דוימון מצליח להתחמק מהמתקפה של אייס דוימון אך וורמון פוגע בו בעזרת קוץ אחד שגורם לו לחזור לאמפמון,אייס דוימון מסתובב ואומר לך:"נראה לי זה לא לרמה שלי,זה הקרב של וורמון" וורמון מסתכל על אייס דוימון ואומר לו:"תודה,לי תן את הפקודה!".

12. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *בבקשה,תשתמש בפסיקים.
    אתה יוצא מבניין DATS,אתה מבחין משהו עומד על גג הבניין [שים לב זה בניין של 30 מטר,שלא תחשוב על תגובה של 'אני אטפס על הבניין'],משהו שדומה למין חיה שעומדת על שתיים,כמו אדם זאב,אתה חושב לעצמך שאין אנשי זאב,אבל אז אתה נזכר שיש דיג'ימונים,אז הכול אפשרי.
    אתה רואה את טייגר מתקרב,הוא אומר לך:"יש פשיטה של ריימונים על הביוב,ריימונים הם דיג'ימונים בדרגת אלוף,הם שווי כוח בערך לוויזרדמון,אני צריך את העזרה שלך ושל גאוגמון,ושמעתי שיש לך גם דורומון,אז זה עוד יותר טוב,מעוניין?".

Son Goku
    אתה מוציא את וורמון הוא משתמש בפיצוץ עוקצני שפוגע ומחסל את הדוימון השני,אייס דוימון מזנק על הדוימון האחרון בעזרת ציפורן תער,הגנרל די מקליד משהו על המקלדת שלו,אתה רואה שנוצר חור בקיר שמאחוריו,הכיסא שלו זז אחורה והוא נעלם בקיר [החור נסגר],דוימון מצליח להתחמק מהמתקפה של אייס דוימון אך וורמון פוגע בו בעזרת קוץ אחד שגורם לו לחזור לאמפמון,אייס דוימון מסתובב ואומר לך:"נראה לי זה לא לרמה שלי,זה הקרב של וורמון" וורמון מסתכל על אייס דוימון ואומר לו:"תודה,לי תן את הפקודה!".
    *המצאת את ריימון ? אם לא אז שם באנגלית

"ברור שכן, אז דורומון אם אתה יכול להפוך לדורוגמון או לדקס דורוגמון זה יעזור מאוד, וגאומון תהפוך לאלוף גאוגמון שינוי די אן איי ודורומון תזכור" אומר בחביבות לטייגר, גאומון, דורומון.

13. NYO HO HO
    YellowFlash
    "לי לא אכפת אם נהיה שווים, העיקר שאני אלכוד אותו!" אומר לדיאנה ולאחר מכן אומר לאגומון תשתמש באנרגיה בוהקת!"
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *Raremon
    דורומון אומר לך:"אני עוד לא יכול להתפתח לרמת אלוף,הדאטא שלי חדש לגמרי,וזה שיש לך DS חזק שיכול להפוך את גאומון לגאוגמון,אתה עדיין לא יכול לפתח אותי לדורוגמון או לדקס דורוגמון,בגלל שאני לא מספיק חזק" אתה בא אתה ללחוץ על כפתור הפיתוח אך טייגר עוצר אותך והוא אומר לך:"תשמור את זה לקרב נגד הריירמונים" הוא מוביל אותך למזבלת העיר שבקצה השני של העיר במהירות רבה,אתה מריח את ריח הריקבון מהזבל ואת ריח הביוב,אתה רואה דלת כסופה-חלודה,טייגר אומר לך:"זו הדרך לביוב".

YellowFlash
    אגומון משתמש באנרגיה בוהקת,ההילה האדומה של אגומון יוצאת מגופו ומתקיפה את דקס דורוגמון,פלאמון יוצאת גם היא להתקפה,ציפורניה הכסופות-אפורות הופכות להיות ארוכות מאוד וירוקות,דקס דורוגמון פותח את פיו לרווחה,הרווח הוא באורך מטר וחצי לפחות,פלאמון נכנסת לתוך פיו,ומשפדת את פיו של דקס דורוגמון,דקס דורוגמון הופך להיות אנרגיה דיגיטלית שנעלמת,דיאנה מחייכת ואומרת:"סיימו את המשימה,אני חושבת שיש לנו מספיק זמן לעשות סיור קטן".
    סיימת את המשימה הראשונה שלך!

15. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *Raremon
    דורומון אומר לך:"אני עוד לא יכול להתפתח לרמת אלוף,הדאטא שלי חדש לגמרי,וזה שיש לך DS חזק שיכול להפוך את גאומון לגאוגמון,אתה עדיין לא יכול לפתח אותי לדורוגמון או לדקס דורוגמון,בגלל שאני לא מספיק חזק" אתה בא אתה ללחוץ על כפתור הפיתוח אך טייגר עוצר אותך והוא אומר לך:"תשמור את זה לקרב נגד הריירמונים" הוא מוביל אותך למזבלת העיר שבקצה השני של העיר במהירות רבה,אתה מריח את ריח הריקבון מהזבל ואת ריח הביוב,אתה רואה דלת כסופה-חלודה,טייגר אומר לך:"זו הדרך לביוב".

YellowFlash
    אגומון משתמש באנרגיה בוהקת,ההילה האדומה של אגומון יוצאת מגופו ומתקיפה את דקס דורוגמון,פלאמון יוצאת גם היא להתקפה,ציפורניה הכסופות-אפורות הופכות להיות ארוכות מאוד וירוקות,דקס דורוגמון פותח את פיו לרווחה,הרווח הוא באורך מטר וחצי לפחות,פלאמון נכנסת לתוך פיו,ומשפדת את פיו של דקס דורוגמון,דקס דורוגמון הופך להיות אנרגיה דיגיטלית שנעלמת,דיאנה מחייכת ואומרת:"סיימו את המשימה,אני חושבת שיש לנו מספיק זמן לעשות סיור קטן".
    סיימת את המשימה הראשונה שלך!
    *אה לא ריימון ררמון

"טוב שלום חברה, איפה אתם?" אשאל בזמן שאהיה מוכן להפוך את גאומון לגאוגמון ואזכר:"אהה... ררמון מגיע מפגומון, ופגומון חלש, מצד שני ררמון הוא זבל חי".
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 02-09-2012 בשעה 05:47 PM

עמוד 21 מתוך 33 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •