Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 12 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 175

נושא: || Boshoku ||

1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית:
    אתה מכין ארבעה שכפולי ברק, וכעת חמישתכם על הציפור החולית. אתה מבקש מיושיסו שייצר לך זוג ציפורים חוליות. יושיסו מביט בך, מחייך חיוך קטן ומהנהן. הוא משתמש בעזרת סימן הידיים בצורת טלה, ושוב כמויות של חול יוצאות מהארובות של גבו, ובמהרה הוא יוצר זוג ציפורים עשויות מחול בגודל בינוני, "קדימה תטפל בשניים שמלפנים, ואני אטפל בשניים שמאחור." אומר יושיסו, אתה מביט לאחור ורואה עוד זוג שינובים רכובים על ציפורים.
    *הערה-כיוון שאני משנה את תכנית הפעולה אני מכין 3 שכפולים.
    "אתה לא צריך." אומר ליושיסו.לאחר מכן אגיד לשכפולים שלי לעלות על ציפור חול אחת."אנחנו נעלה על השנייה, נפוצץ את הימנית, השכפולים שלי ידאגו לשמאלית." אומר ליושיסו ואביא לשכפול אחד שלי את החרב שלי.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [B][SIZE="3"][COLOR="DarkGreen"]

דניאל:
    "קוראים לי ריו יאקוטה." מסביר ריו בקולו האדיש, בזמן שאתה לובש עליך את מעיל הבושוקו הרחב שקיבלת ממנו. המעיל מתאים לך בדיוק במידותיו, הוא אמנם מעט חמים בפנים, אבל לא יותר מידי.
    אתה שואל את ריו לגבי המשימה שלכם, והוא מתקרב עליך תוך כדי חיטוט בכיס הפנימי של מעילו. ריו מוציא מגילה, ומגיש לך אותה. אתה פותח את המגילה בסקרנות, ומגלה את מפת העולם:

"אנחנו נמצאים בגבול בין מדינת הדשא למדינת המפל, סימון הגיר הבודד. עלינו להגיע לסימון גיר הכפול, אל כפר הגשם הנסתר, שם נמצא ההוסוטו שאנחנו מחפשים." מסביר ריו ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, אתה רואה שהוא מסדר מעט את החלק הכחול של שיערו, "אנחנו נלך בכיוון הזה," אומר ריו ומצביע לכיוון דרך מסויים, "נחתוך דרך ארץ האש, ישר אל כפר הגשם הנסתר."
    'דרך מדינת האש.. זאת אומרת שאנחנו הולכים בעיקול דרך אל אמגאקורה.' אחשוב בראשי ואסתובב אל הכיוון שממנו נלך אל אמאגאקורה.
    " תוביל את הדרך.." אגיד לו באדישות ואחכה שיתקדם אל הדרך. "יש לך אולי תמונה של ההוסוטו?" אשאל אותו בדרכנו אל אמאגאקורה.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 05-27-2012 בשעה 05:58 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. TBM
    שם: מתן
    שחכתי לציין, לכולכם יש מלאי מסויים של שוריקנים, קונאים וציוד לחימה בסיסי.

------

מתן:
    מכיוון שאתה מעביר צ'אקרה אל הכפילים, אני כותב כאילו אתה גם רואה דרך העיניים שלהם.
    -----
    אתה יוצר שלושה כפילים שלך, ומורה עליהם ללכת לכיוון שלושה עצים שונים, "רגע מה אתה..." אומר דאיסטסו ונחנק, כאשר שלושת הכפילים יוצאים לדרכם, "מה אתה עושה?!" מתעצבן דאיסטסו, ונראה שעמידתו המתכוננת הפכה לאף יותר מרוכזת ומוכנה.
    הכפיל הראשון נעמד על אחד מענפי העץ לא רחוק מכם. אתה מביט סביב, ולא רואה משהו חשוד, כשלפתע, התקשורת עם הכפיל הראשון ניתקת - אתה מבין שהוא חוסל.
    הכפיל השני נעמד על מדשאה קטנה בין העצים ומביט למעלה סביב לחפש את מקור הרחש, כשלפתע, גם התקשורת עם הכפיל השני מופסקת.
    ואותו דבר קורה עם הכפיל השלישי במהירות רבה.
    לפתע, סביבך וסביב דאיסטסו נעמדים שלושה שינובים זרים, כאשר כל אחד מהם מחזיק קונאי או שוריקן בידו. אתה מבחין במהרה שעל ראשם של כל אחד מהשינובים האלו מופיע מגן מצח ועליו הסימן של כפר האבן הנסתר
    "אל תתקרבו לכפר שלנו!" קורא בקולו הנמוך אחד השינובים. אתה ודאיסטסו נעמדים גב-אל-גב מול השלושה שמקיפים אתכם.

*מצטער שזה קצר פשוט אני עוד כמה דקות צריך ללכת .
    " זה לא היה רעיון טוב." אומר , "טוב דאיסטסו , צריכים לבלבל אותם איך שהוא." אלחש לדאיסטסו , 'וואו לא חשבתי שזה יקרה.' אחשוב לעצמי ואחכה למה שדאיסטסו יעשה .

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עמית:
    לפוצץ? איך? טכניקות? משהו?
    תגיב שוב לתגובה הקודמת, ותנסה שזה לא יחזור על עצמו...

דניאל:
    "אני יודע שזה נראה כאילו אנחנו מאריכים את הדרך לכפר הגשם," מסביר ריו, "אבל הצד המזרחי של אמגאקורה הוא הצד עם ההגנה החלשה ביותר..." אומר ריו ואתה הולך אחרי ההובלה שלו בדרך ליעד שלכם.
    לאחר מספר צעדים, תוך כדי התקדמות, אתה שואל את ריו אם יש לו תמונה של ההוסוטו, "כן." משיב בקצרה ריו, הוא מחטט בכיסו הקדמי של המעיל ומוציא משם תמונה, הוא מראה לך את התמונה:

"קוראים לו קיוג'י סוג'יטאני, הוא ההוסוטו שאנחנו מחפשים בכפר הגשם..." מסביר ריו ומחזיר את התמונה לכיס.
    אתה הולך אחרי ריו שמוביל את הדרך אל כפר הגשם. לאחר כשעה של הליכה, אתה מתחיל להרגיש את הבטן שלך רוטטת ועושה רעשים מוזרים, אתה מבין מיד שזה רעב שתוקף אותך.

מתן:
    "כן זה די ברור שזה היה רעיון לא טוב, לא?" שואל בציניות דאיסטסו ומפנה את ראשו חזרה אל היריבים.
    "תקשיב, בוא נפעל ככה - אני אקח את השניים שקרובים אליי, ואתה תיקח את השלישי, זה שעומד בדיוק מולך," אומר דאיסטסו, אתה מסתכל ישר ורואה שינובי בערך בגובה שלך, על פניו אתה רואה תחבושת שחובשת את החלק התחתון של פניו אשר ממשיכה לכיוון החזה. הוא לובש בגדי נינג'ה המאפיינים נינג'ות מכפר האבן, ומבט נחוש בעיניו. אתה מבחין שהוא מחזיק בידו קונאי.
    "קדימה!" צועק דאיסטסו, "הנשין! סויטון!" דאיסטסו צועק ולפצע אתה כבר לא מרגיש את גבו נוגע בשלך, אתה מביט לאחור ואתה רואה אותו קופץ לכיוון אחד היריבים, ולפתע אתה מבחין שצבע עורו של דאיסטסו נהפך לכחלחל, "שחרור מים: יריית אקדח!" קורא בקול דאיסטסו ולפתע מוציא מפיו כדור מים מהיר לכיוון אחד השינובים.
    אתה מפנה את ראשך חזרה אל היריב שלך, כשלפתע אתה רואה שהוא כבר קופץ לעברך עם הקונאי מוכן לחיתוך.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    [B]
    דניאל:
    "אני יודע שזה נראה כאילו אנחנו מאריכים את הדרך לכפר הגשם," מסביר ריו, "אבל הצד המזרחי של אמגאקורה הוא הצד עם ההגנה החלשה ביותר..." אומר ריו ואתה הולך אחרי ההובלה שלו בדרך ליעד שלכם.
    לאחר מספר צעדים, תוך כדי התקדמות, אתה שואל את ריו אם יש לו תמונה של ההוסוטו, "כן." משיב בקצרה ריו, הוא מחטט בכיסו הקדמי של המעיל ומוציא משם תמונה, הוא מראה לך את התמונה:

"קוראים לו קיוג'י סוג'יטאני, הוא ההוסוטו שאנחנו מחפשים בכפר הגשם..." מסביר ריו ומחזיר את התמונה לכיס.
    אתה הולך אחרי ריו שמוביל את הדרך אל כפר הגשם. לאחר כשעה של הליכה, אתה מתחיל להרגיש את הבטן שלך רוטטת ועושה רעשים מוזרים, אתה מבין מיד שזה רעב שתוקף אותך.
    'אוי לא!' אחשוב בראשי במהירות ואשים את ידיי על הבטן שלי. "מממ..., ריו" אקרא לו בעודנו הולכים לנו אל אמאגאקורה. "יש לך אולי משהו בשבילי לאכול, הבטן שלי קצת רעבה" אגיד בנימה של אי-רצינות אל ריו ואתיישב לי על הקרקע בעדינות. לאחר מכן אחכה לתשובה שלו ואראה אם הוא מביא לי משהו לאכול אם הוא לא יביא אנסה להמשיך את הדרך איתו ברעב.

הנה משפט משלי...

6. TBM
    [B]
    מתן:
    "כן זה די ברור שזה היה רעיון לא טוב, לא?" שואל בציניות דאיסטסו ומפנה את ראשו חזרה אל היריבים.
    "תקשיב, בוא נפעל ככה - אני אקח את השניים שקרובים אליי, ואתה תיקח את השלישי, זה שעומד בדיוק מולך," אומר דאיסטסו, אתה מסתכל ישר ורואה שינובי בערך בגובה שלך, על פניו אתה רואה תחבושת שחובשת את החלק התחתון של פניו אשר ממשיכה לכיוון החזה. הוא לובש בגדי נינג'ה המאפיינים נינג'ות מכפר האבן, ומבט נחוש בעיניו. אתה מבחין שהוא מחזיק בידו קונאי.
    "קדימה!" צועק דאיסטסו, "הנשין! סויטון!" דאיסטסו צועק ולפצע אתה כבר לא מרגיש את גבו נוגע בשלך, אתה מביט לאחור ואתה רואה אותו קופץ לכיוון אחד היריבים, ולפתע אתה מבחין שצבע עורו של דאיסטסו נהפך לכחלחל, "שחרור מים: יריית אקדח!" קורא בקול דאיסטסו ולפתע מוציא מפיו כדור מים מהיר לכיוון אחד השינובים.
    אתה מפנה את ראשך חזרה אל היריב שלך, כשלפתע אתה רואה שהוא כבר קופץ לעברך עם הקונאי מוכן לחיתוך.
    "שחרור אדמה : עור אבן." אומר ואעשה את סימני הידיים , ארגיש איך העור שלי מתקשה , אשלוף את החרב , "צ'אקרת החרב." אומר ואעביר לחרבי צ'אקרה , לאחר מכן אנסה שחרבי המחוזקת תפגע בקונאי ותחתוך אותו , "שער ראשון , היפתח." אומר ואפתח את השער הראשון , לאחר מכן ארוץ מסביב לשינובי ואתן לו בעיטה לראש , אפתח גם את השער השני ואתן לשינובי 5 אגרופים בבטן ובעיטה בראש , ולבסוף אפתח גם את השער השלישי ואעביר צ'אקרה לידי , "אגרוף מטורף." אומר ואתן לשינובי אגרופים עד שיעבד את הכרתו .

7. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    התחלה:
    בלילות האחרונים דמותו של קאי הופיעה בחלומכם שוב ושוב. כל לילה נזכרתם בשיחה שלכם - הבושוקו, ההוסוטואים, הרוחות, הנקמה... הכל עלה שוב ושוב במוחכם, וכל פעם תהיתם מתי יגיע השותף שלכם, כפי שקאי ציין.
    לאחר לילה נוסף של מחשבות ותהיות, קמתם בבוקר במערה המבודדת שלכם באיזו ארץ לא מוכרת, והבוקר היה נראה לכם כמו כל בוקר רגיל. התחלתם להתארגן עד כמה שאפשר - התלבשתם, סידרתם מעט את הבדים המלוכלכים שלהם אתם קוראים מיטה, שתיתם קצת מים שלקחתם מהנחל הסמוך, והתחלתם לאכול את חתיכת הלחם הקטנה והאחרונה שלכם, כשלפתע אתם שומעים צעקה מחוץ למערה, "היי! קום כבר!" קול חזק קורא מבחוץ, "קום!"

מה תעשו כעת?
    אני ממשיך לאכול בנינוחות את הלחם, ואז קם ומנקה את הבגדים שלי מפירורי הלחם. אם בעל הקול עוד לא נכנס בעצמו, אני אומר בקול שקט, אם כי מספיק חזק כדי שיוכל לשמוע "אני? אני כבר ער ממזמן."
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

8. משתמש מנוסה
    דניאל:
    אתה קורא לריו ושואל אותו אם יש לו משהו לאכול, ובינתיים מתיישב בעדינות על הקרקע. ריו מסתובב אליך ומביט בך במבטו הקריר. הוא מחטט בכיס הפנימי של הגלימה שלו, ולפתע זורק לך חתיכת גדולה של לחם. מרוצה, אתה מתחיל לאכול במהירות את הלחם עד שאתה מסיים לחלוטין. אתה מרגיש שמצב הבטן שלך השתפר, ואתה מיד מודה לריו על שנתן לך אוכל.
    "קדימה אנחנו צריכים להמשיך." אומר ריו, ואתה קם בזריזות חזרה על רגליך.
    שניכם ממשיכים ללכת לכיוון המטרה שלכם, כפר הגשם הנסתר. לאחר עוד כחצי שעה של הליכה, לפתע, ריו נעצר. אתה שואל אותו בזריזות אם משהו קרה, "שמעת את זה?" הוא שואל בחשדנות ומביט סביב. לפתע, אתם רואים ליד הרגליים שלכם קונאי ואליו מחובר פתק מתפוצץ, "קפוץ!" צועק ריו, ושניכם קופצים במהירות לעבר שני עצים שונים, ובינתיים הפתק מתפוצץ ויוצר "חור" די גדול באדמה, ומסביבו עשן.
    לאחר שהעשן מתפוגג, אתה רואה את ריו עומד על עץ מולך.

מתן:
    מתוך חוקי המשחק:
    # כשאתם מגיבים ומבצעים פעולה כלשהי, אל תצפו שכל פעולה תעבוד. תנסו אולי לרשום גם "תוכנית ב' " בתגובות שלכם, זה אולי יעזור.
    היריב שלך זה לא בובה שעומדת במקום ולא זזה, זה גם דמות בפני עצמה שיכולה לעשות הכל.
    אתה לא יכול לצפות שבאמת המהלך שלך יפעיל בשלמות עם כל הרבה מהלכים. תצמצם את המהלכים שלך כי לא בטוח שזה יעבוד.
    תבין למה אני מתכוון בתגובה הזו.
    -----
    אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד עורך נעטף בשכבת סלעים קשה. השינובי תוקף עם הקונאי שלו אותך, אך הקונאי אינו מצליח לחתוך את שכבת האבנים הקשה שעוטפת אותך.
    השינובי לוקח צעד גדול אחורה, מתכונן להתקפתך.
    אתה מנסה להושיט יד אחורה ולהוציא את החרב, אך הסלעים נתקעים זה בזה, ואתה לא מצליח להגיע עם היד אל החרב. הנינג'ה רואה שאתה מסתרבל עם המהלך שלך, ומיד מנצלת את הזמן לעשות סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!", אומר השינובי בחוזקה, ולפתע יורה לכיוונך כדור בוץ מהיר שנראה חזק.

אתה קם ומתנקה מפירורי לחם, ואז מודיע לקול מבחוץ שאתה כבר הינך ער.
    לתוך המערה נכנס בחור לא גבוה במיוחד לבוש במעיל הבושוקו בדומה לשל קאי, פניו חיוורות ואדישות לחלוטין ועיני הטורקיז הבהירות שלו מלחיצות אותך מעט. שיערו סגלגל וקוצני, ועל ראשו מין כובע מוזר בגוון שדומה לעיניו. אתה מבחין מיד שעל הכובע מגן מצח עם הסמל של כפר השלג הנסתר.
    לפתע, הבחור זורק לעברך מעיל בושוקו ואתה באינסטינקט תופס אותו, "תלבש את זה..." הוא אומר לך בקולו האדיש, אך העדין.
    Ido

| | Boshoku | |

9. TBM
    [b]
    מתן:
    מתוך חוקי המשחק:

היריב שלך זה לא בובה שעומדת במקום ולא זזה, זה גם דמות בפני עצמה שיכולה לעשות הכל.
    אתה לא יכול לצפות שבאמת המהלך שלך יפעיל בשלמות עם כל הרבה מהלכים. תצמצם את המהלכים שלך כי לא בטוח שזה יעבוד.
    תבין למה אני מתכוון בתגובה הזו.
    -----
    אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד עורך נעטף בשכבת סלעים קשה. השינובי תוקף עם הקונאי שלו אותך, אך הקונאי אינו מצליח לחתוך את שכבת האבנים הקשה שעוטפת אותך.
    השינובי לוקח צעד גדול אחורה, מתכונן להתקפתך.
    אתה מנסה להושיט יד אחורה ולהוציא את החרב, אך הסלעים נתקעים זה בזה, ואתה לא מצליח להגיע עם היד אל החרב. הנינג'ה רואה שאתה מסתרבל עם המהלך שלך, ומיד מנצלת את הזמן לעשות סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!", אומר השינובי בחוזקה, ולפתע יורה לכיוונך כדור בוץ מהיר שנראה חזק.
    'אני אעזוב את החרב בינתיים.' אחשוב לעצמי ואקפוץ לצד ימין , לאחר שאקפוץ לצד ימין אפתח את השער הראשון וארוץ לכיוון הנינג'ה , "טכניקת שכפול." אומר ואצור 4 כפילים שכל אחד בצד אחר כך שלא יהיה לשינובי לאן לברוח , בלי שהשינובי יראה אקפוץ למעלה ואנסה להיות מעליו , ושאהיה מעליו אצלול למטה ואקח קונאי , כשאהיה מספיק קרוב אתקע לשינובי את הקונאי בכתף ואתן לו אגרוף עד שימות או יעבד את הכרתו , עם המהלך לא עובד אז אמשיך עם פתיחת השערים ואפתח את השער השני ואחזיר את השכפולים וארוץ מסביב לשינובי במהירות ואז כשאהיה מאחוריו אתן לו בעיטה בגב ואז כשאהיה מקדימה אז אתן לשינובי בעיטה בבטן .

10. משתמש מנוסה
    דניאל:
    אתה קורא לריו ושואל אותו אם יש לו משהו לאכול, ובינתיים מתיישב בעדינות על הקרקע. ריו מסתובב אליך ומביט בך במבטו הקריר. הוא מחטט בכיס הפנימי של הגלימה שלו, ולפתע זורק לך חתיכת גדולה של לחם. מרוצה, אתה מתחיל לאכול במהירות את הלחם עד שאתה מסיים לחלוטין. אתה מרגיש שמצב הבטן שלך השתפר, ואתה מיד מודה לריו על שנתן לך אוכל.
    "קדימה אנחנו צריכים להמשיך." אומר ריו, ואתה קם בזריזות חזרה על רגליך.
    שניכם ממשיכים ללכת לכיוון המטרה שלכם, כפר הגשם הנסתר. לאחר עוד כחצי שעה של הליכה, לפתע, ריו נעצר. אתה שואל אותו בזריזות אם משהו קרה, "שמעת את זה?" הוא שואל בחשדנות ומביט סביב. לפתע, אתם רואים ליד הרגליים שלכם קונאי ואליו מחובר פתק מתפוצץ, "קפוץ!" צועק ריו, ושניכם קופצים במהירות לעבר שני עצים שונים, ובינתיים הפתק מתפוצץ ויוצר "חור" די גדול באדמה, ומסביבו עשן.
    לאחר שהעשן מתפוגג, אתה רואה את ריו עומד על עץ מולך.
    'וואו!, זה היה קרוב מאוד!' אחשוב בבהלה ואסתכל על ריו שעומד בעץ שליידי. 'הוא הציל אותי..' אזכר ברגע שהוא צעק עליי שאקפוץ במהירות מהמקום.
    'הוא מאוד אכפתי לאדם שנראה כה אפלולי' אחשוב ואזכר ברגע שהוא נתן לי את חתיכת הלחם הגדולה.
    'אבל מה זה היה?' אשאל את עצמי בעודי מעיף מבט לכל הכיוונים מסביבי בכדי לראות לפחות כיוון למי שתקף אותנו.

הנה משפט משלי...

11. משתמש מנוסה
    דניאל:
    אתה מביט לצדדים, מחפש כיוון למציאת מי שתקף אתכם, ואתה רואה שריו עושה זאת גם.
    לפתע, צצים משומקום זוג שינובים, הם נעמדים איפה שהתפוצץ הקונאי, ומחייכים חיוך קטן ורע לכיוונך ולכיוון ריו. אתה מיד מבחין שלשניהם מגן מצח ועליו הסמל של כפר הגשם הנסתר.
    "תתרחקו מהכפר שלנו!" צועק בכעס אחד מהשינובים. אתה מבחין מיד בריו, ששולף מגבו את החרב שלו. החרב ארוכה מאוד והיא בצבע כחול, וקרוב לקצה החרב ישנה מין בליטה חדה.
    לפתע, אחד השינובים מכפר הגשם קופץ לעברך, אתה רואה שהוא מחזיק בידו קונאי שחור וחד ובעיניו מבט כועס ונחוש.

מתן:
    אתה מנסה להתחמק ימינה מהג'וטסו שהשינובי הפעיל כנגדך, ואתה מצליח ברובך, אך חלק מגופך בצד ימין נפגע, ואתה מתהפך ונופל על הקרקע.
    למרות זאת, אתה קם על רגליך ומתנער מהבוץ. בעודך עטוף בשכבת אבנים, אתה פותח את השער הראשון בגופך, ואתה מרגיש את הכוח והמהירות שלך עולים. מיד, אתה מנסה ליצור ארבעה כפילים, אך בגלל השקעת הצ'אקרה בשאר החלקים בגופך, אתה מצליח ליצור רק כפיל אחד.
    השינובי מבצע שוב מספר סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!" צועק השינובי ושוב יורה מפיו כדור בוץ מהיר לכיוונך ולכיוון הכפיל.
    Ido

| | Boshoku | |

12. TBM
    [b]

מתן:
    אתה מנסה להתחמק ימינה מהג'וטסו שהשינובי הפעיל כנגדך, ואתה מצליח ברובך, אך חלק מגופך בצד ימין נפגע, ואתה מתהפך ונופל על הקרקע.
    למרות זאת, אתה קם על רגליך ומתנער מהבוץ. בעודך עטוף בשכבת אבנים, אתה פותח את השער הראשון בגופך, ואתה מרגיש את הכוח והמהירות שלך עולים. מיד, אתה מנסה ליצור ארבעה כפילים, אך בגלל השקעת הצ'אקרה בשאר החלקים בגופך, אתה מצליח ליצור רק כפיל אחד.
    השינובי מבצע שוב מספר סימני ידיים, "שחרור אדמה: יריית בוץ!" צועק השינובי ושוב יורה מפיו כדור בוץ מהיר לכיוונך ולכיוון הכפיל.
    ארוץ ימינה עם הכפיל והכפיל יבלבל את השינובי בכך שהוא יסתובב מסביבו ובזמן הזה אני אקפוץ ואז אנסה כמו קודם לצלול ולתקוע קונאי בתוך כתפו , עם זה מצליח אז לאחר שאתקע בו את הקונאי אתפוס בו , אקח אותו שוב ואתקע אותו בבטנו של השינובי בכל כוח וזה יגמור אותו , אבל עם זה לא יעבוד אז אפתח את השער השני וארוץ לכיוון הכפיל שמבלבל את הנינג'ה , אראה דרך הכפיל איפה הוא ועם הוא מקדימה אז ארוץ לכיוון הכפיל וכשאהיה לידו אעלים אותו ואתן לשינובי בעיטה חזקה בראש .

13. משתמש מנוסה
    דניאל:
    אתה מביט לצדדים, מחפש כיוון למציאת מי שתקף אתכם, ואתה רואה שריו עושה זאת גם.
    לפתע, צצים משומקום זוג שינובים, הם נעמדים איפה שהתפוצץ הקונאי, ומחייכים חיוך קטן ורע לכיוונך ולכיוון ריו. אתה מיד מבחין שלשניהם מגן מצח ועליו הסמל של כפר הגשם הנסתר.
    "תתרחקו מהכפר שלנו!" צועק בכעס אחד מהשינובים. אתה מבחין מיד בריו, ששולף מגבו את החרב שלו. החרב ארוכה מאוד והיא בצבע כחול, וקרוב לקצה החרב ישנה מין בליטה חדה.
    לפתע, אחד השינובים מכפר הגשם קופץ לעברך, אתה רואה שהוא מחזיק בידו קונאי שחור וחד ובעיניו מבט כועס ונחוש.
    "אייאייאיי.., מה צריך לעשות בכדי שיהיה קצת נחת.." אומר בזלזול רב ואעביר מבט אל השינובי שבדרך אליי.
    במהירות מרובה אעשה חותמות ידיים ולאחר מכן אצעק "שחרור אש : להביור! " בזמן שהפה שלי מתנפח מצ'אקרה ואשחרר את הלהביור מפי אל השינובי.
    'הוא גמור, אין לו איך להתחמק כרגע מזה' אחשוב בראשי ואחייך חיוך מרושע.

הנה משפט משלי...

14. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אתה קם ומתנקה מפירורי לחם, ואז מודיע לקול מבחוץ שאתה כבר הינך ער.
    לתוך המערה נכנס בחור לא גבוה במיוחד לבוש במעיל הבושוקו בדומה לשל קאי, פניו חיוורות ואדישות לחלוטין ועיני הטורקיז הבהירות שלו מלחיצות אותך מעט. שיערו סגלגל וקוצני, ועל ראשו מין כובע מוזר בגוון שדומה לעיניו. אתה מבחין מיד שעל הכובע מגן מצח עם הסמל של כפר השלג הנסתר.
    לפתע, הבחור זורק לעברך מעיל בושוקו ואתה באינסטינקט תופס אותו, "תלבש את זה..." הוא אומר לך בקולו האדיש, אך העדין.
    אני מרים גבה בספקנות "זה יכול להיות מעט בעייתי, אני מקווה שהבגדים האלה גמישים במיוחד" אני אומר ובכל זאת, לובש מעליי את מעיל הבושוקו. "מה עכשיו?" אשאל אותו ברוגע.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

15. משתמש מנוסה
    מתן:
    אתה והכפיל מצליחים להתחמק מהטכניקה של השינובי מכפר האבן הנסתר.
    אתה מורה לכפיל שלך להתחיל לרוץ סביב השינובי, וכך הוא עושה, אך בגלל שריון האבן שעליו, הוא לא מצליח לרוץ כל כך מהר. השינובי רואה זאת וישר זורק עליו קונאי, והכפיל נעלם. למרות זאת, אתה מנצל את המצב שהשינובי עסוק, אתה קופץ גבוה וצולל מלמעלה לכיוון השינובי. אתה מצליח לתקוע את הקונאי שלך בכתפו של השינובי, ומיד חיוך קטן עולה על פניך, אך לפתע השינובי נהפך לבוץ שנשפך על הקרקע, אתה מבין שזה היה כפיל.
    "אהההה!!!" אתה שומע לפתע מימינך, אתה רואה את היריב שלך קופץ לכיוונך עם קונאי מוכן לדקירה מכוונת לפניך, כשלפתע, "שחרור מים: אגרוף כריש!" אתה שומע צעקה משמאלך, ומיד את דאיסטסו כחול העור קופץ לכיוון היריב שלך, אתה רואה שאגרופו הימני של דאיסטסו נהפך למין כריש והוא מיד מחדיר אותו לתוך בטנו של יריבך. מעוצמת הטכניקה של דאיסטסו, השינובי עף לאחור ומתרסק על הקרקע בכאב.
    דאיסטסו נעמד לידך, ומיד עורו הכחול חוזר למצבו הרגיל, "טירון..." אומר בזלזול דאיסטסו ומתחיל ללכת לכיוון שאליו הלכתם כל הזמן, אל כפר האבן הנסתר, וכעת אתה רואה גם את שני יריביו של דאיסטסו על הקרקע חסרי הכרה ואולי אף חסרי חיים, "אתה בא?"

דניאל:
    אתה עושה את חותמות הידיים הנדרשות במהירות רבה ומיד משחרר להביור לוהט ורב עוצמה לעבר השינובי שקופץ לכיוונך. לאחר שהלהביור מתפוגג, אתה מביט ישר ולא רואה שום דבר, אף זכר לשינובי. לפתע אתה שומע צחקוק מרושע משמאלך, אתה מביט בזריזות ורואה את השינובי מכפר הגשם הנסתר בריא ושלם מצחקק ברשעות. הוא מרים את ידו וכיוון פיו, ונראה שבתוך פיו הוא אוגר כמות גדולה של צ'אקרה, "שחרור מים: חצוצרת מים!" אומר השינובי היריב ולפתע מוציא מפיו דרך ידו זרנוק מים חזק וגדול לכיוונך.

ספק לגבי האלסטיות של המעיל, אתה לובש אותו ומרים בפנים מעט חמימות, אך מלמטה משב רוח קל שדווקא די מרענן אותך. "מה עכשיו?" אתה שואל אותו ברוגע, והוא מביט בך עם עיניו הבוהקות, "איך קוראים לך?" הוא שואל בקולו העדין.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 4 מתוך 12 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •