אנג'ל ~
כדור האנרגייה פגע בפאנג. פאנג תפח ותפח וכמעט החפיל את גודלו. מגופו נשפכו ליטרים של מים. כאילו היה מזרקה מהלכת.
'אנג'ל. אני יכול לירות אקדח מים משולב בקרן קרח כעת. אני גם יכולת להפעיל יכולת שמתקפות אש לא משפיעות עליי.'
אסטבן ~
"בשפע!" אומר אביך. לפתע צרחה חדה מבהירה לך שדמון חתיך מתקרב. אביך מסמן לך לעמוד בצד כשדינוזאור ירוק שעט לעבר הניב הנקוד. הניב תקף בלהבה לבנה ועילף את הדינוזאור העצום במכה.
"שים לב אסטבן. כך עושים את זה!" אביך משך את תשומת לבך... "כוח האנרגיה הטמון שמלטיזאור ירוק, אני מצווה עליך בזכות שליטתי! השתחרר!"
הדינוזאור הפך לכדור אנרגיה ירוק בוהק ועף לעבר אביך. ונעלם.
שאגה. פנתר שחור היה אחראי לה והוא סימן אותך. אתה מביט סביבך וכל מה שאתה רואה זה חול ומים.
"קדימה בן." אמר אביך "אני מאמין בך."
אנג'ל ~ אנג'ל: 2
אראן: 0
אראן: 5
'אני עומד על 18% אחוזי מהירות ודיוק. זה סיכון אבל זה אפשרי.' עדכן אותך פאנג והזדרז לעצבן את האראן הצהוב.
האראן האדום התעצבן אף הוא. הוא פגע פגיעה ישירה בפאנג והעיף אותו הצידה כשמכה חשמלית פגעה באופן ישיר באראן האדום.
פאנג עמד זקוף. היכולת שלו לעמוד נגד מתקפות אש ללא השפעה הוכיחה את עצמה. לעומת האראן הצהוב שספג מכה.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אסטבן~ אסטבן 10
ניב אפל 10
הפנתר השחור דחף אותך באמצעות טלפיו. שיניו הצחורות נחשפו באיטיות.
"קדימה בן!" קרא אבא שלך. "יש לך כל מה שצריך לגמור עליו. היאבקות זה שם המשחק."
אנג'ל ~ אנג'ל ~ אנג'ל: 2
אראן: 3
פאנג משתנה בעקבות כדור האנרגיה. פרץ להבות יותר מגופו. עיניו בהקו באור צהוב. בקושי יכולת לזהות אותו.
'היכולת שלי היא להכפיל את כמות ההתקפה שלי. אני גם יכול להכפיל את המהירות!'
אנג'ל~ אנג'ל: 2
אראן: 0
'יאפ. עוצמה כנראה זה שם המשחק כרגע.' צוחק פאנג בעודו חוזר לצורה האמיתית שלו... האראן האחרון נראה מעולף. כשהרצפה תחתיו היתה חרוכה...
אסטבן~ אסטבאן 10
ניב אפל 8
היריקה אומנם לא השפיעה, אך החבטות השפיעו ללא ספק. הרגזת את הפנתר.
לפתע גופו בהק באור צהוב ומחשמל.... נראה כי הוא הולך להנחית עליך מכת ברק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)