Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 44 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 655
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    [b]

לוק ~

"אין שום שינוי מלבד למראה האוזניים והזנב המגניב שלך." אמרה אמך והזדקפה. היא פתחה את ארון הבגדים שלך ואמרה "אם תבוא איתי, תמצא המון תשובות לשאלותיך." היא נכנסה פנימה ופשוט לא יצאה.
    'זנב?' אזדקף בהפתעה ואנסה להביט לאחור. "איזה מגניב!!" אתלהב.
    "כן, תשובות זה מה שיעזור לי עכשיו." אלבש פנים רציניות בין רגע. "אני רוצה לדעת הכל."
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

אתה עוקב אחרי כריס ומוצא את עצמך בגלאריה שוב. אתם נמצאים מול הקניון הכה מוכר. הוא נראה מבולבל ונרגש, אך הוא לא הראה את זה. הוא היה נראה במעין בלאק אאוט.

לוק ~

אתה מוודא שוב. זנב ירוק-זית ביצבץ ממכנסיך. אתה צריך תשובות, אך אמך נעלמה בארון Xd

הודעה חשובה באשכול העידכונים! איוונט!!!

3. Hail Hydra
    אנג'ל ~

אתה עוקב אחרי כריס ומוצא את עצמך בגלאריה שוב. אתם נמצאים מול הקניון הכה מוכר. הוא נראה מבולבל ונרגש, אך הוא לא הראה את זה. הוא היה נראה במעין בלאק אאוט.

לוק ~

אתה מוודא שוב. זנב ירוק-זית ביצבץ ממכנסיך. אתה צריך תשובות, אך אמך נעלמה בארון Xd

הודעה חשובה באשכול העידכונים! איוונט!!!
    לא ראיתי שום איוונט בדף העידכונים.. S:
    ~~~
    "אממ.. אמא?" אביט על הארון, חצי מבולבל, חצי צוחק.
    'יש מצב שהיא נעלמה לי, וזה חלק מהכוחות שלנו..? היא מתחה אותי..?' אתהה. 'יש דרך אחת לבדוק..' אחשוב ואביט על הארון.
    אפתח אותו, ואנסה להיכנס אליו. 'זה ירגיש די מטומטם..'.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    לוק ~

אתה נכנס לארון והיא צוחקת. הדלת נסגרת בטריקה ואז נפתחת שוב. זה רחוק מלהיראות כמו החדר שלך. אתה עומד בפתח אחד הקניונים היפים ביותר שראית בחייך. היא נכנסת פנימה ואתה אחריה, רואה כי הקומה הנוכחית עמוסה בחנויות מגניבות, השלט לקומה למטה היה בשפה לא ברורה והקומה למעלה סומנה בזירות על קרבות.

"לאן תרצה ללכת מתוק?" אמרה אמך "יש לי פה גם את רשימת הספרים לשנת הלימודים הבאה שלך, כך שיש לנו המון מה לעשות. תרצה להצטרף אליי או לעשות סיבוב?"

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

"אל תדאג גם אני הייתי ככה"אומר ואנסה לפקס אותו.
    "אתה רוצה דמון נכון ?"אשאל ובלי לחכות לתשובה אלך לכיוון החנות בה הייתי עם סטף.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"מה זה דמון שוב?" אמר כריס ועקב אחריך באיטיות. "הו נו למי אכפת. מה שתגיד כן כן!"

7. Hail Hydra
    לוק ~

אתה נכנס לארון והיא צוחקת. הדלת נסגרת בטריקה ואז נפתחת שוב. זה רחוק מלהיראות כמו החדר שלך. אתה עומד בפתח אחד הקניונים היפים ביותר שראית בחייך. היא נכנסת פנימה ואתה אחריה, רואה כי הקומה הנוכחית עמוסה בחנויות מגניבות, השלט לקומה למטה היה בשפה לא ברורה והקומה למעלה סומנה בזירות על קרבות.

"לאן תרצה ללכת מתוק?" אמרה אמך "יש לי פה גם את רשימת הספרים לשנת הלימודים הבאה שלך, כך שיש לנו המון מה לעשות. תרצה להצטרף אליי או לעשות סיבוב?"
    "לעשות סיבוב." אענה כמעט מיד. נו באמת, להסתובב עם אמא לקניות? אפילו כשזה בנוגע לדבר מגניב כזה אני מעדיף לעשות את הדרך שלי לבד, תודה אמא.
    "מה הדבר, הכי מגניב שיש פה?" אשאל אותה, מביט לצדדים ובוחן עוד ועוד חנויות. 'לשאלות תמיד יש לי זמן.. קודם נהנה קצת.' אחשוב לעצמי, ואתכנן שאלות בראש שלי לאחר כך כמו 'תמיד הארון שלי היה ככה? מעביר בין מקומות?'
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"מה זה דמון שוב?" אמר כריס ועקב אחריך באיטיות. "הו נו למי אכפת. מה שתגיד כן כן!"
    "יש שם שלט שמסביר הכל "אומר ואמשיך בדרכי.

9. מנהל ראשי
    לוק ~

אתה נכנס לחנויות. חנות אחרי חנות אומרים לך בצורה מנומסת שעליהם קודם לראות את הדמון שלך, ממליצים לך להשיג דמון בדחיפות. הם מתעלמים מהעובדה שאין לך מושג מה זה בכלל. פתאום אתה רואה את אמא שלך עם תיק בצפר תמים למראה.

אנג'ל ~

"אוף למה באתי בכלל!" קיטר כריס כל הדרך לקומה התחתונה. השומר לכניסה של הרכישה הראה לכריס את השלט והוא קרא הכל לגבי דמונים. הוא הנהן בראשו כמי שהבין מה זה ושאל אותך מה עכשיו.
    "כניסה לרכישת דמון עולה מאה פאונד." אומר לך המוכר. "ואתה אינך רשאי להיכנס!"

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

אביך קפץ אל תוך החור ואתה הלכת אחריו. מצאת את עצמך עומד בפתחו של בניין עגול גדול מימדים. נכנסת פנימה יחד עם אביך ונחשפת למעין קניון גדול. היו חנויות גדולות ובקומה העליונה היה שלט שדיבר על קרבות. קומה למטה היה כתוב משהו ביפנית, לא הצלחת להבין מה זה אומר.
    "לאן תרצה ללכת קודם? משהו מעניין אותך?" שאל אביך "פה תוכל ללמוד הכל בנוגע לגלאריה סאה וליכולות שלך כאלף. פה גם תמצא תשובות לגבי כל מה שעברת ילדי היקר."
    "תספר לי אתה מה הולך פה.מה זה הגלריה הזה ומה היכולות שלי." אומר לאבי.
    NYO HO HO BITCH

11. Hail Hydra
    לוק ~

אתה נכנס לחנויות. חנות אחרי חנות אומרים לך בצורה מנומסת שעליהם קודם לראות את הדמון שלך, ממליצים לך להשיג דמון בדחיפות. הם מתעלמים מהעובדה שאין לך מושג מה זה בכלל. פתאום אתה רואה את אמא שלך עם תיק בצפר תמים למראה.
    אגש אליה בטמטום, מנסה לשאול אותה בלי להרגיש מטומטם. "אמא.. הם מבקשים שאני יראה להם דמון.. יש עלייך ספייר..?"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    ג'ואי ~

"שמע ג'ו. גלאריה סאה זוהי ממלכה קסומה. אתה שייך לממלכה הזאת עצם היותך אלף שמסוגל לשלוט באנרגיות. תוכל לרכוש כדורי אנרגיה ודמונים, לעוף באוויר ולשנות צורה. אתה לא חושב שזה מגניב?" ניסה אביך לעודד את המצב רוח שלך "אז מה תרצה לנסות קודם?"

לוק ~

"אתה רוצה לרכוש דמון?" שאלה אמך והובילה אותך במורד המדרגות "היית רוצה שאבוא ואראה לך איך עושים את זה? זה לא פשוט."

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

"שמע ג'ו. גלאריה סאה זוהי ממלכה קסומה. אתה שייך לממלכה הזאת עצם היותך אלף שמסוגל לשלוט באנרגיות. תוכל לרכוש כדורי אנרגיה ודמונים, לעוף באוויר ולשנות צורה. אתה לא חושב שזה מגניב?" ניסה אביך לעודד את המצב רוח שלך "אז מה תרצה לנסות קודם?"
    "רגע רגע," אומר לאבא שלי "מה זה דמון?"
    NYO HO HO BITCH

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אוף למה באתי בכלל!" קיטר כריס כל הדרך לקומה התחתונה. השומר לכניסה של הרכישה הראה לכריס את השלט והוא קרא הכל לגבי דמונים. הוא הנהן בראשו כמי שהבין מה זה ושאל אותך מה עכשיו.
    "כניסה לרכישת דמון עולה מאה פאונד." אומר לך המוכר. "ואתה אינך רשאי להיכנס!"
    "זאת הפעם הראשונה שלו היום הוא חגג שלוש עשרה הוא לא ידע מה לעשות, אתה לא תיתן למישהו להסביר לו ?"אשאל את המוכר.
    "בכל מקרה בוודאי שאני אשלם על שנינו"

15. Hail Hydra
    ג'ואי ~

לוק ~

"אתה רוצה לרכוש דמון?" שאלה אמך והובילה אותך במורד המדרגות "היית רוצה שאבוא ואראה לך איך עושים את זה? זה לא פשוט."
    "אממ כן.. אני מוכן לכל מצב." אומר לה ואלך אחריה במדרגות 'סוף סוף מצאתי תשובה שלא תוציא אותי מטומטם' אחשוב ואגרד בראשי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 44 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •