אנג'ל ~
אתה עוקב אחרי כריס ומוצא את עצמך בגלאריה שוב. אתם נמצאים מול הקניון הכה מוכר. הוא נראה מבולבל ונרגש, אך הוא לא הראה את זה. הוא היה נראה במעין בלאק אאוט.
לוק ~
אתה מוודא שוב. זנב ירוק-זית ביצבץ ממכנסיך. אתה צריך תשובות, אך אמך נעלמה בארון Xd
הודעה חשובה באשכול העידכונים! איוונט!!!
לוק ~
אתה נכנס לארון והיא צוחקת. הדלת נסגרת בטריקה ואז נפתחת שוב. זה רחוק מלהיראות כמו החדר שלך. אתה עומד בפתח אחד הקניונים היפים ביותר שראית בחייך. היא נכנסת פנימה ואתה אחריה, רואה כי הקומה הנוכחית עמוסה בחנויות מגניבות, השלט לקומה למטה היה בשפה לא ברורה והקומה למעלה סומנה בזירות על קרבות.
"לאן תרצה ללכת מתוק?" אמרה אמך "יש לי פה גם את רשימת הספרים לשנת הלימודים הבאה שלך, כך שיש לנו המון מה לעשות. תרצה להצטרף אליי או לעשות סיבוב?"
"לעשות סיבוב." אענה כמעט מיד. נו באמת, להסתובב עם אמא לקניות? אפילו כשזה בנוגע לדבר מגניב כזה אני מעדיף לעשות את הדרך שלי לבד, תודה אמא.
"מה הדבר, הכי מגניב שיש פה?" אשאל אותה, מביט לצדדים ובוחן עוד ועוד חנויות. 'לשאלות תמיד יש לי זמן.. קודם נהנה קצת.' אחשוב לעצמי, ואתכנן שאלות בראש שלי לאחר כך כמו 'תמיד הארון שלי היה ככה? מעביר בין מקומות?'
לוק ~
אתה נכנס לחנויות. חנות אחרי חנות אומרים לך בצורה מנומסת שעליהם קודם לראות את הדמון שלך, ממליצים לך להשיג דמון בדחיפות. הם מתעלמים מהעובדה שאין לך מושג מה זה בכלל. פתאום אתה רואה את אמא שלך עם תיק בצפר תמים למראה.
אנג'ל ~
"אוף למה באתי בכלל!" קיטר כריס כל הדרך לקומה התחתונה. השומר לכניסה של הרכישה הראה לכריס את השלט והוא קרא הכל לגבי דמונים. הוא הנהן בראשו כמי שהבין מה זה ושאל אותך מה עכשיו.
"כניסה לרכישת דמון עולה מאה פאונד." אומר לך המוכר. "ואתה אינך רשאי להיכנס!"
"תספר לי אתה מה הולך פה.מה זה הגלריה הזה ומה היכולות שלי." אומר לאבי.ג'ואי ~
אביך קפץ אל תוך החור ואתה הלכת אחריו. מצאת את עצמך עומד בפתחו של בניין עגול גדול מימדים. נכנסת פנימה יחד עם אביך ונחשפת למעין קניון גדול. היו חנויות גדולות ובקומה העליונה היה שלט שדיבר על קרבות. קומה למטה היה כתוב משהו ביפנית, לא הצלחת להבין מה זה אומר.
"לאן תרצה ללכת קודם? משהו מעניין אותך?" שאל אביך "פה תוכל ללמוד הכל בנוגע לגלאריה סאה וליכולות שלך כאלף. פה גם תמצא תשובות לגבי כל מה שעברת ילדי היקר."
NYO HO HO BITCH
ג'ואי ~
"שמע ג'ו. גלאריה סאה זוהי ממלכה קסומה. אתה שייך לממלכה הזאת עצם היותך אלף שמסוגל לשלוט באנרגיות. תוכל לרכוש כדורי אנרגיה ודמונים, לעוף באוויר ולשנות צורה. אתה לא חושב שזה מגניב?" ניסה אביך לעודד את המצב רוח שלך "אז מה תרצה לנסות קודם?"
לוק ~
"אתה רוצה לרכוש דמון?" שאלה אמך והובילה אותך במורד המדרגות "היית רוצה שאבוא ואראה לך איך עושים את זה? זה לא פשוט."
"רגע רגע," אומר לאבא שלי "מה זה דמון?"ג'ואי ~
"שמע ג'ו. גלאריה סאה זוהי ממלכה קסומה. אתה שייך לממלכה הזאת עצם היותך אלף שמסוגל לשלוט באנרגיות. תוכל לרכוש כדורי אנרגיה ודמונים, לעוף באוויר ולשנות צורה. אתה לא חושב שזה מגניב?" ניסה אביך לעודד את המצב רוח שלך "אז מה תרצה לנסות קודם?"
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)