Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 44 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 655
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי ヒトカゲ צפה בהודעה
    אנייה ~

"רכשת אותה?!" קרא דאדע. "אני בא לקחת אותך!" הוא ריחף מעלייך והושיט ידיו קדימה, מה שגרם לך לעוף היישר לעבר דלתות הנחושת העבות. יצאתם החוצה בחיוך, ודאדע הגיש לך את הכרטיס אשראי שלו. מבחינתך אין גבול לכסף שבכרטיס. אתם עולים לעבר קומת החנויות כשטרה ממש שוחה לידך ברצפה הקשה כאילו היתה בריכה תחתיה.
    "אז את הולכת לחנויות?" שאל אביך.

"מה אני צריכה לקנות?" אשאל אותו "טרה את רוצה שנקנה לך גם משהו?!" אצרח "דג אולי?!" אמשיך לצרוח בפומבי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    לוק ואנג'ל ~

לוק שואל את אנג'ל "היי.. אני לוק, פעם ראשונה שלי פה. אני צריך הדרכה, איך אני רוכש דמון פה לעזעזאל?". אתם מסתכלים סביב. מדבר צחיח.
    "אוקי, דבר ראשון אתם צריכים להרביץ לאיזה דמון עד שהוא מתעלף, ב' אתם צריכים לעשות את הפעולה הבאה"אומר ואחבר את אצבעותיי בצורת כדור, ואז אומר "עכשיו אתם צריכים לומר את שם הדמון ואז לומר את המשפט הבא, ה------ אני מצווה עליך בזכות שליטתי! השתחרר , עד פה מובן ? טוב תהנה "אומר ללוק.
    "אני וכריס נלך למקום אחר"אומר ואמשוך את כריס הרחק מלוק.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנייה ~

"את יודעת שאם לא תצעקי על הדמון שלך היא עדיין תהיה מסוגלת לשמוע נכון?" אמר דאדע "בכל אופן, כדאי לך לטייל בין החנויות. אני בכל אופן אלך הביתה. אחזור יותר מאוחר לקחת אותך.
    'אבא שלך כל כך נחמד.' אמרה טרה. 'אני לא צריכה דבר אנייה, את המתנה הכי גדולה שאני יכולה לקבל!'

אנג'ל ~

אתה מתרחק מלוק ומבחין בדמות במרחק. זה היה נראה כמו בחורה יפהפיה ערומה...

לוק ~

שים לב לדבריו של אנג'ל.
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;

נפרדת מאנג'ל. אתה נמצא במדבר. מחפש אחר דמון... לפתע שמעת צווחה, ככל הנראה של מישהו שסובל.

4. the bitch is back
    אנייה ~

"את יודעת שאם לא תצעקי על הדמון שלך היא עדיין תהיה מסוגלת לשמוע נכון?" אמר דאדע "בכל אופן, כדאי לך לטייל בין החנויות. אני בכל אופן אלך הביתה. אחזור יותר מאוחר לקחת אותך.
    'אבא שלך כל כך נחמד.' אמרה טרה. 'אני לא צריכה דבר אנייה, את המתנה הכי גדולה שאני יכולה לקבל!'

"את יודעת, אני מתחילה לחבב אותך" אומר לה בחיוך ואנסה לא לצרוח ליד כל האנשים, בזמן שאני בודקת בחלונו הראווה מה יש בכל חנות. "מה נראה לך אני צריכה לבית ספר? תיקים, וכלי כתיבה, וכמה מחברות. מעניין איך נראות התלבושות!" אוסיף "אולי אני אמצא פה כמה דברים מיוחדים!" אוסיף ואכנס לחנות ראנודמלית יחד עם טרה. "אני צריכה דברים לבית ספר!" אצעק לחלל החנות וארים את הכרטיס אשראי של דאדי באוויר ואנופף בו במהירות "תנו לי את הדברים הכי משובחים שלכם, ותאמינו לי אני אדע אם זה זיוף או לא!" אוסיף ואקרוץ לטרה. "הדבר הכי טוב בלגור בבורלי הילס, זה החנויות. אני אקח אותך לשם מתישהו, נקנה לך איזו חולצה!" אוסיף בחיוך ואחכה לאחד מהמכורים שיעזור לי וימלא את רצונותי.
    גיל! 3>

5. מנהל ראשי
    אנייה ~

'וואו אנייה. תודה רבה על המחמאה!' הסמיקה טרה. 'מה זה חולצה? מה זה חנויות? מה זה זיוף?'
    "שלום צ'יקיטה!" קרא בקול רוכל מבוגר עם שפם אפור מדובלל. "נכנסת לחנות הבגדים הכי טובה ויוקרתית באיזור! מה היית רוצה לקנות?! שימי לב מתוקה על כל המוצרים שלנו, יש לנו חולצות חסרות משקל ונעלים שעוזרות לשמור על האנרגיה שלך במיטבך. יש לנו גם הו טוב נו... זה בטח יקר מדי בשבילך מתוקה."

6. אמאש'ך פלאפי ):

אנג'ל ~

אתה מתרחק מלוק ומבחין בדמות במרחק. זה היה נראה כמו בחורה יפהפיה ערומה...
    "שנבדוק ?"אשאל את כריס ואתקרב לאט לדמות.

7. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

כריס כבר לא נמצא לידך, הוא יצא מהאדישות שלו ושאט לעבר הבחורה האלמונית. משהו במבט שלה היה מסוכן. היא הביטה בכריס ולאחר שבריר שנייה היא החלה לרקוד ריקוד מוזר.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

כריס כבר לא נמצא לידך, הוא יצא מהאדישות שלו ושאט לעבר הבחורה האלמונית. משהו במבט שלה היה מסוכן. היא הביטה בכריס ולאחר שבריר שנייה היא החלה לרקוד ריקוד מוזר.
    "כריס !"אומר במהירות ואתפוס אותו "זה מסוכן,אל תתפתה"אוסיף במבט רציני.

9. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"תסתום את הפה שלך! איך אתה מסוגל להגיד על בחורה כה חמודה שהיא מסוכנת! רשע!" אמר כריס והתעלם ממך, הוא התקדם לעברה באיטיות.

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"תסתום את הפה שלך! איך אתה מסוגל להגיד על בחורה כה חמודה שהיא מסוכנת! רשע!" אמר כריס והתעלם ממך, הוא התקדם לעברה באיטיות.
    'אני ממש לא בטוח אם הוא תחת כוח כל שהוא או לא,טוב עברנו לשלב ב' ' אומר לפאנג, ואקפוץ לעברו של כריס ובעזרת בעיטה אפיל אותו לרצפה, אולי ככה הוא יתאפס.

11. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

כריס נפל על הקרקע אבל נעמד מיד, והגיע אל הנערה העירומה. היא הושיטה את ידיה אליו וחיבקה אותו, ציפורניים ארוכות נשלפות מאצבעותיה, במטרה להינעץ עמוק.

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

כריס נפל על הקרקע אבל נעמד מיד, והגיע אל הנערה העירומה. היא הושיטה את ידיה אליו וחיבקה אותו, ציפורניים ארוכות נשלפות מאצבעותיה, במטרה להינעץ עמוק.
    ' פאנג קרן קרח!תרחיק אותה מכריס!'אומר ואהיה מוכן לקח שאצטרך להוציא משם את כריס במהירות.

13. the bitch is back
    אנייה ~

'וואו אנייה. תודה רבה על המחמאה!' הסמיקה טרה. 'מה זה חולצה? מה זה חנויות? מה זה זיוף?'
    "שלום צ'יקיטה!" קרא בקול רוכל מבוגר עם שפם אפור מדובלל. "נכנסת לחנות הבגדים הכי טובה ויוקרתית באיזור! מה היית רוצה לקנות?! שימי לב מתוקה על כל המוצרים שלנו, יש לנו חולצות חסרות משקל ונעלים שעוזרות לשמור על האנרגיה שלך במיטבך. יש לנו גם הו טוב נו... זה בטח יקר מדי בשבילך מתוקה."

"לא זכור שהרשתי לך לדבר" אנזוף במוכר הזקן "אני צריכה בגדים לבית ספר. תביא לי משהו עכשיו. ופעם הבאה שאתה תפנה אליי ישירות דאדי שלי יטפל בך. ואתה לא רוצה שהוא ידע. נכון?" אומר ואסתכל עליו בזעם
    גיל! 3>

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

מדבר צחיח. אתה מחפש בעיניך את הילדים ואתה יודע שאתה נמצא לבד. מרחוק אתה רואה מעין מערבולת של חול...
    "מה קורה פה?" אשאל את עצמי ואלך אל עבר מערבולת החול.
    NYO HO HO BITCH

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [b]
    לוק ~

שים לב לדבריו של אנג'ל.
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;

נפרדת מאנג'ל. אתה נמצא במדבר. מחפש אחר דמון... לפתע שמעת צווחה, ככל הנראה של מישהו שסובל.
    בחורה ערומה..? זה אמור להיות דמון?
    ~~~~
    אביט סביבי חסר אונים. "מה קרה?" אשאל בבהלה, ואחכה לתשובה.
    'אולי זה דמון עשה את זה..?' אחשוב בפחד, ואנסה ללכת לעבר המקום בו אני בטוח שממנו נשמע הקול, 'לאט-לאט.. ליתר ביטחון'.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 16 מתוך 44 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •