אנגל ~
טסה הביטה בך בהלם. היא העריצה את הבגרות במשפט דאמרת עכשיו. דיה דהרה במהירות לעבר אחד מהדמונים והעיפה אותו לאחור וכבר ניתבה אותו לקרב משלהם.
"אני אטפל בו!" צרחה טסה בקול מלא רצינות.
[QUOTE=The Charmander;1380281]וונדי ~
"אני אשמח להסביר לך את הכל. את תלכי לגלאריה סקול פה. לא תוכלי להמשיך בבית ספרך. את כבר רשומה לבית הספר מהיום הראשון לחייך." אמרה אמך וחייכה אליך בחיוך אמהי.
לפתע פתאום נוצר פיצוץ בכניסה לקניון ואדם שירירי כהה עור וקירח עף לעברך על מטאטא וחטף אותך וזרק אותך לצד השני של האולם. הכאב שחווית לא היה ניתן לתיאור בכלל.
"וונדי!!!" צרחה אמך. האדם הקירח התקרב לעברך עם אגרופים שלובים, כשחבר שלו התקרב לעברך עם מכשיר שנראה כמו בזוקה.
למה אני לא בדף הרשומים?0-ם
'וואלה אני אוהבת להשתמש באוויר' אחשוב לעצמי בהומור עצמי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לוק~
אתה עומד מול הדמון המכוער וניגש למלאכה. 'תפסיק לעשות שטויות!' אתה שומע את הדמון שלך אומר לך 'אתה הרי יודע שאני לא אתן לך להילחם מולו לבד. תתעלם מזה כולם עושים את זה!'
אנג'ל ~
'אני לא יודע מה עובר עליי! זה כאילו שאני לגמרי משותק!' לחש פאנג בראשך. 'אגב הטמפרטורה של חום גופי היא מינוס 34 מעלות. הקרח שלי בעל אנרגיות קרות.'
טסה נלחמה בדמון בכל הכח. התפלאת לראות את המיומנות שלה בקרב.
וונדי ~
את מנסה ליצור כדורי אוויר בצורה נואשת אבל זה פשוט לא מצליח לך. אולי משום שאת עדיין לא למדת להתמודד עם מצבי לחץ. דייזי הופיעה לידך במהירות הבזק והביטה באדם הרשע שהחזיק את הבזוקה.
"וונדי התכופפי!" צרחה לפתע אמא שלך וחפץ ענק(!) הוטח באחד הפושעים. לפי נפנופי ידיה של אמך ניכר שהיא אחראית לעניין. "וונדי! תברחי!!! תצאי לאבא!"
האולם כבר התמלא בכוחות ביטחון שניסו להשתלט עליהם. מכשיר הבזוקה עשה רעש צורם לאוזן ופעולת יניקה מטרידה שלטה באוויר.
"אנחנו נראה לה מה זה להתעסק איתנו!" צרח הפושע. "תיפרדי יפה מהבת שלך!"
כל מה שנגלה לענייך ברגעים השבריריים הללו היה לא טבעי. לרגע אחד עוד היית מול הבזוקה כשברגע האחר ניכר שאת עמדת באותה נקודה שאמך עמדה קודם. שאת עינייך וראית את אמך נמצאת בדיוק במקום שאת היית קודם.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)