Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 130
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    סופי:
    "טכנית זה לא משנה ממתי זה כי זה מיושן ועלוב, את לא תזדקקי לחרב שם יציידו אותך עם מספיק תחמושת וחוץ מזה הצבא שאנחנו מתמודדים מולו הוא לא צבא שאפשר לחתוך בחרב.. כך אמר לי בן דודי.. ותתעודדי נשארו עוד 10 דקות" הוא אומר לך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ventriloquist צפה בהודעה
    ג'קסון:
    "אהה.. אני מבין.. בכל מקרה זה מה שסיפרו חיילים אחרים
    האם במקרה החייל הזה דומה לאיש הזה?" הוא אומר ומושיט לך תמונה .
    אני מביט בתמונה שהמפקד אומר למשך כמה שניות ואז אומר למפקד " כן, זה האיש שתקף אותי לפני כמה דקות. אתם מכירים את האיש הזה? ידוע לכם משהו ?. עכשיו צא מהחדר ותביא לי לישון בבקשה עד 10 בבוקר. האיש הפריע לי לישון."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סופי:
    "טכנית זה לא משנה ממתי זה כי זה מיושן ועלוב, את לא תזדקקי לחרב שם יציידו אותך עם מספיק תחמושת וחוץ מזה הצבא שאנחנו מתמודדים מולו הוא לא צבא שאפשר לחתוך בחרב.. כך אמר לי בן דודי.. ותתעודדי נשארו עוד 10 דקות" הוא אומר לך.
    ''אני מתחילה להרגיש שיש לי קצת בחילה..'' אמלמל ואחשוב לעצמי בסתר 'מיושן אה? חכה חכה' ואז אשתמש במיומנות הסודית אשר למדתי במהלך חיי ואקיא בכוונה על נעליו בתור נקמה.
    ''אופס סליחה'' אומר לאחר שנעליו יסריחו לחלוטין ''אני לא יודעת מה נכנס בי פתאום כנראה הבחילות'' 'חה חה חה' אחשוב לעצמי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    "איכ.. פשוט התנהגות דוחה" אומר ג'ייסון ומוציא מהכיס שלו בקבוקון קטן,הוא מוציא גם פיפטה ובעזרתה לוקח טיפה קטנה ושופך אותה על הנעליים שלו הכתם נעלם מיד. "תמיסת מעלים חומרים,זאת תמיסה שמעלימה כל חומר מדם ועד קיא, חוץ מעור ובד כמובן,אחרת הנעל תעלם חחח" הוא אומר וצוחק עליך בגסות.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

5. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין הארלם:
    "זאטוט.. מי אתה שתדרוש להתייצב בפני אליוט פיטרסן?" אומר לך מישהו וכשאתה מנסה להבין מי הוא אתה מבין שזה הוא אליוט פיטרסן בכבודו ובעצמו. הוא מסתכל על השלטים של המזכירות שסגרו ואומר לך
    "ככה זה, מדי פעם או'דונל לוקח את כולם לבר שלו ואף אחד לא רוצה לסרב.. שמע אני יודע שאתה אולי דואג אבל יש לנו מספיק חיילים מיומנים כדי להתמודד.. עוד מאה לכאן או לכאן זה לא דבר שישפיע וחוץ מזה.. בבוקר הפעילות גדולה יותר ואז מספיקים את הכמות של החיילים שרצו להתגייס אתמול כבר בבוקר.. תן לאלה בדרגה גבוהה ממך לעשות את החישובים האלה.. תעסוק בלהיות חייל,ילד.." הוא אומר לך
    "כן המפקד!" אני מצדיע ואומר במהירות ואתנצל "סליחה על החוצפה המפקד אבל אני אתחיל להיות חייל ברגע שתתנו לי המפקד! כי עד עכשיו רק דחיתם אותי ולא נתתם לי לשרת את המולדת! המפקד" אני משפיל את מבטי ועדיין לא מוריד את היד

6. student of Gakuen Alice
    סופי:
    "איכ.. פשוט התנהגות דוחה" אומר ג'ייסון ומוציא מהכיס שלו בקבוקון קטן,הוא מוציא גם פיפטה ובעזרתה לוקח טיפה קטנה ושופך אותה על הנעליים שלו הכתם נעלם מיד. "תמיסת מעלים חומרים,זאת תמיסה שמעלימה כל חומר מדם ועד קיא, חוץ מעור ובד כמובן,אחרת הנעל תעלם חחח" הוא אומר וצוחק עליך בגסות.
    ''המף'' אמלמל.
    ברגע שהאוטו ייעצר אני יצא החוצה וארוץ לעמדת ההשמה בכדי להתרחק מהבחור כמה שאפשר.
    אני אברר מה הטופס כולל ויענה עליו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    האוטו נעצר ואת בורחת הישר לעמדת ההשמה.
    "כחלק מההתגייסות לצבא אנחנו ממיינים אתכם לחדרים,הנה רשימה של מתגייסים לצבא שכבר נרשמו,בחרי את אלו שלדעתך את רוצה שיהיו בחדר שלך" אומרת המזכירה ומגישה לך רשימה של אנשים שהתגייסו בכל מיני גילאים מ18 ועד 22 "את צריכה לבחור עכשיו מהרשימה עוד 4 בנים ובנות,החוק אומר שצריך 2 בנים ו2 בנות"

*פשוט תבחרי עכשיו 4 דמויות(רק להגיד מי הם, לא ליצור להם אווטאר בדרים אווטאר) לא צריך בגילאים שבא לך,2 בנים ו2 בנות.. רצוי שתמציאי להם שם*
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

8. student of Gakuen Alice
    סופי:
    האוטו נעצר ואת בורחת הישר לעמדת ההשמה.
    "כחלק מההתגייסות לצבא אנחנו ממיינים אתכם לחדרים,הנה רשימה של מתגייסים לצבא שכבר נרשמו,בחרי את אלו שלדעתך את רוצה שיהיו בחדר שלך" אומרת המזכירה ומגישה לך רשימה של אנשים שהתגייסו בכל מיני גילאים מ18 ועד 22 "את צריכה לבחור עכשיו מהרשימה עוד 4 בנים ובנות,החוק אומר שצריך 2 בנים ו2 בנות"

*פשוט תבחרי עכשיו 4 דמויות(רק להגיד מי הם, לא ליצור להם אווטאר בדרים אווטאר) לא צריך בגילאים שבא לך,2 בנים ו2 בנות.. רצוי שתמציאי להם שם*
    ''אמ..אוקיי אני בוחרת בוונדי, ג'ורג', איתן ובטלP:'' אני יאמר למזכירה.
    לאחר מכן אלך לחדר שקיבלתי ואסדר את חפציי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש וותיק מאוד
    סופי:
    רציתי לעשות להם דמויות אבל יש בעיה באתר אי אפשר לשמור אז כרגע אין להם דמות
    -----------------------------------------------------------------
    את נכנסת לחדר לסדר את חפצייך ואת רואה שהם כבר בחדר מסתדרים
    "היי, את החדשה פה? ברוכה הבאה,אני ג'ורג' ווטרסון" אומר לך הראשון
    "ברוכה הבאה" אומרת לך השניה "אני טל קימחי".
    "ברוכה הבאה, אני וונדי סימונס" אומרת לך השלישית
    והרביעי, איתן טיילור שקוע בשינה עמוקה
    "הוא ככה מאז שבאנו ישן לו.. מעניין אם גם בשדה הקרב הוא יישן" ג'ורג' אומר נותן לו בעיטה בצלעות
    הוא מתגלגל על הרצפה וקם במהירות, הוא מאוד כועס וחצי מנומנם הוא נותן בוקס לג'ורג' שמתחמק
    "די די זה מספיק.. ישנת כל היום אתה רוצה לישון עוד?" אומר לו ג'ורג'
    "איזה כל היום ישנתי רק 5 דקות לפני שבאת מעצבן אחד" אומר איתן בבאסה.
    "רגע.. יש פה חדשה.. מי את? אני איתן טיילור" הוא אומר לך
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

10. student of Gakuen Alice
    סופי:
    רציתי לעשות להם דמויות אבל יש בעיה באתר אי אפשר לשמור אז כרגע אין להם דמות
    -----------------------------------------------------------------
    את נכנסת לחדר לסדר את חפצייך ואת רואה שהם כבר בחדר מסתדרים
    "היי, את החדשה פה? ברוכה הבאה,אני ג'ורג' ווטרסון" אומר לך הראשון
    "ברוכה הבאה" אומרת לך השניה "אני טל קימחי".
    "ברוכה הבאה, אני וונדי סימונס" אומרת לך השלישית
    והרביעי, איתן טיילור שקוע בשינה עמוקה
    "הוא ככה מאז שבאנו ישן לו.. מעניין אם גם בשדה הקרב הוא יישן" ג'ורג' אומר נותן לו בעיטה בצלעות
    הוא מתגלגל על הרצפה וקם במהירות, הוא מאוד כועס וחצי מנומנם הוא נותן בוקס לג'ורג' שמתחמק
    "די די זה מספיק.. ישנת כל היום אתה רוצה לישון עוד?" אומר לו ג'ורג'
    "איזה כל היום ישנתי רק 5 דקות לפני שבאת מעצבן אחד" אומר איתן בבאסה.
    "רגע.. יש פה חדשה.. מי את? אני איתן טיילור" הוא אומר לך
    ''קימחי'' XD אחלה שם בחרתP:
    ____________________________-
    ''אני סופי מיוזיקה (חירבשתי שם משפחהP: )'' אומר ואציג את עצמי ''נעים להכיר את כולכם''
    לאחר שאתיישב אשאל ''לאן כל אחד מכם רוצה להתגייס? מה המיומנות שלכם? לחימה ב..?'' אשאל

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היצור היחיד...
    קווין הארלם:
    "זאטוט.. מי אתה שתדרוש להתייצב בפני אליוט פיטרסן?" אומר לך מישהו וכשאתה מנסה להבין מי הוא אתה מבין שזה הוא אליוט פיטרסן בכבודו ובעצמו. הוא מסתכל על השלטים של המזכירות שסגרו ואומר לך
    "ככה זה, מדי פעם או'דונל לוקח את כולם לבר שלו ואף אחד לא רוצה לסרב.. שמע אני יודע שאתה אולי דואג אבל יש לנו מספיק חיילים מיומנים כדי להתמודד.. עוד מאה לכאן או לכאן זה לא דבר שישפיע וחוץ מזה.. בבוקר הפעילות גדולה יותר ואז מספיקים את הכמות של החיילים שרצו להתגייס אתמול כבר בבוקר.. תן לאלה בדרגה גבוהה ממך לעשות את החישובים האלה.. תעסוק בלהיות חייל,ילד.." הוא אומר לך
    "כן המפקד!" אני מצדיע ואומר במהירות ואתנצל "סליחה על החוצפה המפקד אבל אני אתחיל להיות חייל ברגע שתתנו לי המפקד! כי עד עכשיו רק דחיתם אותי ולא נתתם לי לשרת את המולדת! המפקד" אני משפיל את מבטי ועדיין לא מוריד את היד

12. משתמש וותיק מאוד
    קווין:
    "בחיים לא ראיתי מישהו עם כל כך הרבה רצון להיות בצבא.. כמה חבל אלה מתים ראשונים" את המשפט האחרון הוא אומר בשקט. "בכל מקרה לך כבר לפאב של או'דונל תתנצל ותחזור מחר בבוקר... בכל זאת זה אולי הפעם האחרונה שתראה שתייה חריפה בזמן הקרוב" הוא אומר

סופי:
    חחחחחחחח מה אני אעשה שכהן או לוי כבר חרוש מדי?
    ומיוזיקה? יכלת להתאמץ יותר בחייאת Xd
    --------------------------------
    "אני מרדים את האויב שלי למוות.. מסתבר שלפהק זה מדבק" אומר איתן בצחוק
    "המומחיות שלי זה ג'ודו יש לי חגורה שחורה ותתפלאי גם בשדה קרב של רובים זה עובד" אומר ג'ורג'
    "המומחיות שלי זה להיות צלפית,אני מעולה כשזה במטווחים אז למה לא באמיתי?" אומרת וונדי
    "המומחיות שלי זה חרבות,בעיקר חרבות סמוראים יש לי כמה" אומרת לך טל
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. היצור היחיד...
    קווין:
    "בחיים לא ראיתי מישהו עם כל כך הרבה רצון להיות בצבא.. כמה חבל אלה מתים ראשונים" את המשפט האחרון הוא אומר בשקט. "בכל מקרה לך כבר לפאב של או'דונל תתנצל ותחזור מחר בבוקר... בכל זאת זה אולי הפעם האחרונה שתראה שתייה חריפה בזמן הקרוב" הוא אומר
    אני אסתכל לו בעניים ואצדיע "כן המפקד!, תודה המפקד!" ואז אני אלך לפאב של או'דונל ואחפש אותו

14. משתמש וותיק מאוד
    קווין הארלם:
    אתה הולך לפאב של או'דונל ומוצא שם מלא חיילים
    "או.. האדון המכובד החליט להגיע.." אומר לך פאטריק או'דונל שעומד מאחוריך בעצבנות.
    "ומה שכנע אותך לבוא?" הוא שואל
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. היצור היחיד...
    אני ארכין את ראשי ואומר בבושה "באתי להתנצל על ההתנהגות שלי מקודם אדוני, זה היה לא הולם וחייל אמיתי לא היה נוהג כך" אני מסביר "תבין, אני פשוט כ"כ להוט לשרת את המדינה שברח לי הראש. לא הייתי צריך להתנהג ככה ואני מתחנן לסליחתך" אני אסתכל עליו בדאגה.

עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •