[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'קסון:
"כן השומרים מתכוננים כי קיבלתי הודעה שהיה פיגוע בבר של או'דונל ו20 אלף חיילים נהרגו
יש לך 2 אפשרויות לבוא ולעזור לי או ללכת לחדר ולישון עד הבוקר" אומר לך המפקד
קווין:
"פה בבסיס תלך קצת ישר מכאן ואז תראה ביניין אדום שכתוב עליו "מגורים" קח את המפתח הזה,מפתח מספר 451 הוא פותח את החדר ה51 בקומה ה4,איתך יהיו עוד כמה שותפים אבל אל תדאג הם יבואו עוד מעט,אנחנו כרגע אוספים את החיילים וממיינים אותם שוב" אומר המפקד
סופי:
"סופי,עצרי הכל,את סתם תמימה, כל מי שהיה בבר נהרג, לא ניצל אף אחד הוא קרס כולו אי אפשר להציל אף אחד,ג'סטין וויליאמס הרופא הראשי של הבסיס אמר את זה כרגע בטלוויזיה" אומר ג'ורג' ומסתכל על הטלויזיה הפתוחה על ערוץ חדשות שבו מגישת חדשות מודיעה בהיסטריה על הפיגוע.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
סופי:
"סופי,עצרי הכל,את סתם תמימה, כל מי שהיה בבר נהרג, לא ניצל אף אחד הוא קרס כולו אי אפשר להציל אף אחד,ג'סטין וויליאמס הרופא הראשי של הבסיס אמר את זה כרגע בטלוויזיה" אומר ג'ורג' ומסתכל על הטלויזיה הפתוחה על ערוץ חדשות שבו מגישת חדשות מודיעה בהיסטריה על הפיגוע.[/QUOTE]
''אז אוד'נול פאטריק מת?'' אשאל בתמימות תוך כדי מחשבה ''יש! לא נעים לי לחשוב על זה אבל הוא בעצם די מעצבן''....
''טוב אז בואו נחכה לפקודות בטח יהיה ריכוז או משו בקרוב
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ג'קסון:
"רוץ סביב הבסיס וחפש כמה שיותר חיילים כדי להגיד להם לחזור מהר לביניינים האדומים" אומר לך המפקד
סופי:
"או'דונל לא מת אבל בין ההרוגים נמצאו אולף סוונדסון וטרוי ביגס, הם מוכרים לך?" שואל ג'ורג' שצופה בטלויזיה
קווין:
אתה נכנס לחדר,בתוכו יש כבר 4 אנשים,הם המומים מהפיגוע והם צופים בטלוויזיה.
"היי,אתה שמעת על הפיגוע?" שואלת אותך הראשונה "אני ג'וליה דינג" היא אומרת ומציגה את עצמה
"תסתכלו 20 אלף הרוגים!" אומר השני "אני סטיב טייסון" אומר השני
"אני גארי סנדסטון" אומר השלישי
"ואני ג'ניפר קינג" אומרת הרביעית
ולאחר שהציגו את עצמם הם ממשיכים לצפות בטלויזיה
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
סופי:
"או'דונל לא מת אבל בין ההרוגים נמצאו אולף סוונדסון וטרוי ביגס, הם מוכרים לך?" שואל ג'ורג' שצופה בטלויזיה
''כ..כן'' אומר בהפתעה ועצב ואתחיל לבכות מעט ''הם היו איתי ברכב לכאן.. דיברנו וחלקנו חוויות הם כל כך רצו להילחם ועכשיו..'' אומר שוב ואבכה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סופי:
"יש ניצול אחד מהפיגוע,בן דודו של פאטריק,ג'ייסון או'דונל ואומרים שהוא השאיר מכתב שהוא כתב לפני שזה קרה:
"יומן יקר,היום בדרך לצבא פגשתי מישהי מאוד מעניינת,היא התעניינה בחרבות ואני הייתי אליה לא כל כך נחמד ואולי אפילו די מגעיל,אני מקווה שתהיה לי הזדמנות להתנצל מתישהו" מקריא לך ג'ורג'
"הוא פצוע די קשה,הוא עכשיו בבית חולים הצבאי שפה,מעניין לחשוב על מי הוא כתב את זה" הוא אומר
I want to play a game
תודה לOdin Borson
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
קווין:
"אנחנו התארגנו בחדר ורצינו לצאת כשגארי הדליק טלויזיה וראינו על הפיגוע.. למזלנו אף אחד חשוב לא נפגע אבל 20 אלף זה באמת יותר מדי" אומר לך סטיב
סופי:
לא יודע חחח נראה לאן המשחק הולך ונמשיך
---------------------------------
את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אני אומר בקול רם למפקד " כן המפקד, אטני אעשה כמיטב יכולתי במשימה שהטלת עלי".
אני יוצא מחדרי בריצה ומתחיל לרוץ לעבר יציאה מהבניין. כשאצע אתחיל לרוץ סביב הבסיס ואגיד לכל חייל שאראה אותו " תחזור מהר לבניין האדום, זאת פקודה מהפקד. אם תראה עוד חיילים תגיד גם להם לחזור לבניין האדום".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
סופי:
לא יודע חחח נראה לאן המשחק הולך ונמשיך
---------------------------------
את הולכת לבית חולים ורואה אותו באחד החדרים,הוא יושב במיטה והוא במצב כל כך קשה,כוויות בגופו ופצעי חבלה,ניכר עליו שהוא בקושי מצליח לזוז "סופי? זאת את? כמה זמן חיכיתי" הוא אומר לך בקול חלש מאוד[/QUOTE]
''המף.. אני עדיין כועסת עלייך'' אומר מעט בעצבנות.
''איך אתה מרגיש? לדעת אתה נראה פצצה'' אומר לו בחיוך ציני המטרה לנסות ולעודד אותו.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)