Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 64 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [/COLOR]
    אליס ~

אודיש המבולבל הסתחרר סביב כשפיצ'ו השתמשה בהלם חשמלי, בסחרור קל הוא נפל הצידה וקרס
    בהתנשפות.

''יש!'' אצעק בשמחה ואחבק את פיצ'ו ''או, כן, כמעט שחכתי!'' אמלמל בחיוך ואוציא פוקדור מהתיק שלי. אני אזרוק את הפוקדור על אודיש ואצפה יחד עם פיצקו בפוקדור המתנודד בתקווה שאודיש ייתפס ''פיצ'ו אם זה לא יצליח תתכוני להשתמש בהלם חשמלי שוב'' אלחש לפיצקו בלחץ
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~

בלבאזור מציית ובמהירות משתמש בדחיפה! דיגלט המבולבל התעלף וניכר כי הוא היה מותש. בלבאזור היה מרוצה מאוד מעצמו והחל לדלג ולקפץ מאושר.

אנג'ל ~

צ'אריזרד מסמן לך לעלות על גבו ברגע שאתם יוצאים מהמעבדה. אתה מטפס בחשש ותופס בכל הכוח כשכנפיו נפרשו לצדדים. צ'אריזרד המריא לשמיים בהירות ואתה ראית איך כל העולם מתגמד בעיניך. הנוף היה מרהיב וצ'אריזרד היה טייס מיומן. הוא דילג מעל כל ענן במומחיות והשתמש באיוושות האוויר בצורה מתוחכמת. להקת פארפידג' חלפו על ידך ואתה נדהמת מהדיוק של השיירה.
    לאחר כמה שעות תעופה שהרגישו בעיניך כאילו היו דקות ספורות, צ'אריזרד החל לנחות באיטיות היישר ליד הנמל. אתה מיהרת להיכנס למעבורת לאחר שהזדהית בפני המלח והתמקמת בחדר צדדי.
    על ידך ישב אדם לבוש גלימה שחורה הוא הביט בך בעיניים חדות ללא בושה. "מה שמך?" שאל.

ג'ייק ~

"אמייה?!" צחק טום "תגיד לי מאיפה אתה מביא את השמות המכוערים האלה שלך?! לצ'ארמנדר העלוב הזה אין סיכוי נגד פוקימון מים!"
    אמייה ניגש למלאכה. הוא פיזר חול בעיניו של פוליוואג המופתע מה שמנע ממנו היפנוזה אך הוא מיהר לשטוף את עצמו בבועות. לא לפני שהזירה סביבו רשפה אש. אמייה הרגיש חזק יותר בסביבה רושפת אש ופוליוואג הרגיש חסר אונים. "פוליוואג, מתקפת בועות!" פוליוואג התאושש ומיהר לירות מטח בועות לעבר צ'ארמנדר....

אליס ~

את ממתינה בכליון עיניים למראה הפוקדור המתנדנד. 1. 2. 3. הופ! נתפס!
    פיצ'ו מזנקת עלייך מאושרת, תפסת אודיש! היית רוצה להביא לו שם חיבה?

3. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ★StarMan★ צפה בהודעה
    [COLOR="Red"][B]
    ג'ון~

רטטה הועף לאחור לאחר הבעיטה הנמוכה, מעולף. סנדשרו מיהר לקראת מאצ'ופ שקפץ לעבר האופניים של אחד הבריונים, הוא בעט את האופניים הישר לעבר סנדשרו שהתעלף עם השבר הראשון של האופניים.
    במקביל, בלבאזור נראה מחוייך למראה הפיקאצ'ו מרוכן האנרגיה לאחר שנתקף במתקפת זרע.

״כל הכבוד מאצ׳ופ!״ אני קורא אליו.
    "אני נותן לך את הכבוד לחסל את פיקאצ׳ו״ אני אומר לטום. ובסתר ליבי מקווה שהוא יסכים כי אני מעדיף להתמודד עם פיקאצ׳ו כמה שפחות.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

בלבאזור מציית ובמהירות משתמש בדחיפה! דיגלט המבולבל התעלף וניכר כי הוא היה מותש. בלבאזור היה מרוצה מאוד מעצמו והחל לדלג ולקפץ מאושר.

הוא כאילו מת?
    ---

"כל הכבוד באלבזור!" אגיד לו ואלטף את ראשו בחינניות "אם אתה כבר כזה להוט בוא נחפס עוד פוקימון להילחם מולו" אביט לצדדים בניסיון למצוא פוקימון טוב להילחם בו

כמו תמיד. עמיטריד.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

צ'אריזרד מסמן לך לעלות על גבו ברגע שאתם יוצאים מהמעבדה. אתה מטפס בחשש ותופס בכל הכוח כשכנפיו נפרשו לצדדים. צ'אריזרד המריא לשמיים בהירות ואתה ראית איך כל העולם מתגמד בעיניך. הנוף היה מרהיב וצ'אריזרד היה טייס מיומן. הוא דילג מעל כל ענן במומחיות והשתמש באיוושות האוויר בצורה מתוחכמת. להקת פארפידג' חלפו על ידך ואתה נדהמת מהדיוק של השיירה.
    לאחר כמה שעות תעופה שהרגישו בעיניך כאילו היו דקות ספורות, צ'אריזרד החל לנחות באיטיות היישר ליד הנמל. אתה מיהרת להיכנס למעבורת לאחר שהזדהית בפני המלח והתמקמת בחדר צדדי.
    על ידך ישב אדם לבוש גלימה שחורה הוא הביט בך בעיניים חדות ללא בושה. "מה שמך?" שאל.
    "מי שואל ?" אומר ללא בושה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. מנהל ראשי
    ג'ון ~

בלבאזור מסיים את פיקאצ'ו בדחיפה קלה והבריון הראשי החל לרדוף אחריו, בלבאזור המבוהל מיהר לעבר טום.
    "אף אח לא פוגע בפיקאצ'ו שלי! חכה שאני אספר לאח שלי הגדול! ואתה," הצביע עליך בכעס רב "חכה חכה, אני עוד אסגור איתך את החשבון שלי. אף אחד לא מתעסק איתי, אף אחד! קחו את הפוקדורים שלכם והכסף שאני חייב לכם, ממילא אני לא צריך את זה, הלכתי!" צרח וקיטר, לבסוף עלה על אופניו השבורים וחבריו רכבו יחד איתו הרחק מהם.
    "תודה רבה לך ילד!" אמר טום בחיוך "אין לי דרך לגמול לך. אולי אשלם לך מעט כסף? אין לי הרבה, אך כל פרוטה תועיל!"

7. Kibō no chi
    ג'ייק ~

"אמייה?!" צחק טום "תגיד לי מאיפה אתה מביא את השמות המכוערים האלה שלך?! לצ'ארמנדר העלוב הזה אין סיכוי נגד פוקימון מים!"
    אמייה ניגש למלאכה. הוא פיזר חול בעיניו של פוליוואג המופתע מה שמנע ממנו היפנוזה אך הוא מיהר לשטוף את עצמו בבועות. לא לפני שהזירה סביבו רשפה אש. אמייה הרגיש חזק יותר בסביבה רושפת אש ופוליוואג הרגיש חסר אונים. "פוליוואג, מתקפת בועות!" פוליוואג התאושש ומיהר לירות מטח בועות לעבר צ'ארמנדר....
    "השמות ניתנו בהמלצה של אמא שלך. מסביר הרבה, הא?"
    "צ'ארמנדר, תשתמש בזנב ברזל על האדמה בכדי לזנק למעלה ולחמוק מהבועות, ואז תנחית עוד מתקפת זנב ברזל על פוליוואג!"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מתקדם

רון ~

"סקווירטל, פוקימון צב זעיר! סקווירטל משתמש בדחיפה ובכשכוש זנב! למידע נוסף, לחץ על הכפתור..." אתה שומע את הפוקדע וקוטע אותו באמצע. המאמן שולח לאוויר את הפוקדור וממנו מגיח
    "פידג'י, פוקימון ציפור! הוא מסוגל לעשות מערבולות רוח וחול חזקים במיוחד..."
    "פידג'י, השתמש במתקפת חול!" קרא המאמן!
    סורי שלא הגבתי , יש לי בעיה בפורום , לא נותן לי להיכנס, ואני לא אהיה בבית עד תשע , סתם שתדע.

-----------------------------------------------------------------------------------
    "סקווירטל , תתחמק ולאחר מכן תשתמש בקשקוש זנב." אני אומר "לאחר מכן בדחיפה ואחרי זה בדחיפה פעם נוספת!!" אני אומר לסקווירטל .

9. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון ~

בלבאזור מסיים את פיקאצ'ו בדחיפה קלה והבריון הראשי החל לרדוף אחריו, בלבאזור המבוהל מיהר לעבר טום.
    "אף אח לא פוגע בפיקאצ'ו שלי! חכה שאני אספר לאח שלי הגדול! ואתה," הצביע עליך בכעס רב "חכה חכה, אני עוד אסגור איתך את החשבון שלי. אף אחד לא מתעסק איתי, אף אחד! קחו את הפוקדורים שלכם והכסף שאני חייב לכם, ממילא אני לא צריך את זה, הלכתי!" צרח וקיטר, לבסוף עלה על אופניו השבורים וחבריו רכבו יחד איתו הרחק מהם.
    "תודה רבה לך ילד!" אמר טום בחיוך "אין לי דרך לגמול לך. אולי אשלם לך מעט כסף? אין לי הרבה, אך כל פרוטה תועיל!"
    ״אני אשמח, זה בהחלט יכול לעזור לי במסע.״ אני עונה לו בחיוך.
    אני מרים את כל הפוקדורים הגנובים מהרצפה ומגיש לטום את הפוקדורים ששייכים לו. ״תיהנה במסע שלך, ואם אתה אי פעם צריך אותי תתקשר אליי״ אני אומר ומביא לו את המספר שלי.
    לאחר מכן אני ניגש אל הילדה הבוכה בשקט.
    ״הפוקדורים האלה שלך״ אני מחייך אליה ומגיש לה חמישה פוקדורים.
    אם נשארו עוד פוקדורים גנובים אני מחליט לשמור אותם לעצמי בינתיים עד שאמצע את הבעלים שלהם.
    ׳הגיע הזמן להתקדם במסע׳ אני חושב לעצמי. נפרד מאום וממשיך ללכת.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

10. משתמש מנוסה
    ג'ייק ~

"מגבי ערפיח!" קרא טום לפעולה חוזרת בתגובה לציווי שלך לתקוף במכת עצם. דיארמואיד אכן נכנס לערפיח כשהוא מכסה את פיו ומחפש את מגבי שנעלם לו שם. דיארמואיד הנאמן החליט שלא לתת לזה לקרות שוב והחל לסובב את העצם שלו תוך תפוקה אווירית ופיזר את הערפיח. אומנם הוא החל להשתעל ובועות סגולות בקעו מגוגלתו, מה שהעיד כי הוא מורעל, אך הוא עמד איתן ופגע בפגיעה ישירה במגבי שהועף לאחור בהתרסקות.
    "מגבי, לא!" קרא טום בכעס "מגבי הזדקף! ערפיח פעם נוספת! ואז גחלת מיד!"

אליס ~

אודיש המבולבל הסתחרר סביב כשפיצ'ו השתמשה בהלם חשמלי, בסחרור קל הוא נפל הצידה וקרס
    בהתנשפות.

דילן ~

לא נראה כי ספירו היה ברוח קרב יותר מדי, הוא בעיקר רטן על כך שאיווי הפריע למנוחתו. הוא מיהר לנסות לדחוף אך איווי חמק במיומנות ואז ישר דחף שוב. ספירו ממש לא נהנה מהמחווה ומקורו בהק במטרה לנקר את איווי.

אנג'ל ~

אתה מסיח את דעתו של לובש השחורים ומתגנב לעבר פרופ' אוק, מסמן לו לברוח, אך הוא ברוב חכמתו פצח בברכת שלום כשראה אותך. הוא כבר לא נראה מוטרד בכלל וכשהזר מיהר לקראתו חזרה
    פוקימון אימתני חיכה לו במבט זועם. אתה זיהית את הפוקימון הזה בהתפעלות.
    הפוקימון שאג ופלט להביור היישר לעבר הזר, שמיהר לברוח כשישבנו בוער בכאב.
    פרופ' אוק קידם אותך לשלום, מציג בפניך את צ'אריזרד. לאחר מכן הוא לא מבזבז זמן ומציג בפניך את הבעיה.
    "אם באת לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך, לצערי זה בלתי אפשרי, כל הפוקימונים שלי נמסרו כבר! שישה מאמנים כבר ביקרו פה."

ג'ון~

רטטה הועף לאחור לאחר הבעיטה הנמוכה, מעולף. סנדשרו מיהר לקראת מאצ'ופ שקפץ לעבר האופניים של אחד הבריונים, הוא בעט את האופניים הישר לעבר סנדשרו שהתעלף עם השבר הראשון של האופניים.
    במקביל, בלבאזור נראה מחוייך למראה הפיקאצ'ו מרוכן האנרגיה לאחר שנתקף במתקפת זרע.

אנדי ~

שורט שורט... לא ידעת שהוא יודע לשרוט עם הגבה?!
    -------------------------

בלבאזור משתמש במתקפת זרע אך דיגלט פשוט נכנס לאדמה לשנייה ויוצא מכיוון אחר, ושורט שוב את בלבאזור.
    ״איווי נהדר! אתה מרשים אותי יותר מרגע לרגע!״ אגיד בהתפעלות לאיווי, ״עכשיו תנסה לתמרן מצד לצד ותנצל את עייפותו של ספירו כדי להתחמק בקלות,כשהוא יהיה לידך תדחף אותו שוב!״ אדריך את איווי.

11. מנהל ראשי
    ג'ייק ~

טום זעם מכעס והמשיך לפקוד לאקדח מים, צ'ארמנדר הכה בקרקע ויצר קונטרה שזינקה אותו מעל הקרקע והוא החל להסתחרר במהירות כשזנבו בהק. סחור סחור זנבו הוטח בפרצופו של פוליוואג המעולף.
    "ג'ייק!" נדהם טום וכמעט לחש. "אתה ניצחת אותי! הנה הסכום שהבטחתי לך. 1000 ש"ח. בהצלחה במסע שלך, בפעם הבאה הקרב בנינו יגמר אחרת."

רון ~

סקווירטל עמד לבצע את מה שביקשת ממנו אך הוא נעצר והתבלבל. חול פגע בעיניו ופידג'י מיהר לתקוף בדחיפה.

ג'ון ~

"יש לי חמישים שקל..." חייך במבוכה וקיבל את מס' הטלפון שלך. הוא הגיש לך גם את המס' שלו. הילדה הביאה לך חיבוק במבוכה והסתלקה. פוקדורים אחרים הילדה לקחה להחזיר למרכז הפוקימון.
    אתה מחליט להמשיך לך במסע כשלפתע אתה מבחין בפוקימון פראי.

דילן ~

איווי ממהר לנסות ולדחוף אותו שוב ברגע שהוא היה מספיק קרוב אך ספירו הקדים אותו והשתמש בניקור. איווי הופתע מאוד ונראה כי משהו מפריע לו להתרכז. הוא נראה מבולבל.

אנג'ל ~

"אני לא משנה מי אני. אני סתם חלקיק קטן במערכת רבת עוצמה." אמר הזר. ממשיך לבחון אותך בעיניו. "יש לי את היכולת להעניק לך כוחות אדירים שלא ידעת על קיומם בכלל. כל מה שעליך לעשות זה להצטרף לצוות שלנו ואנחנו נתגמל אותך היטב." הוא הוציא מהכיס פוקדור ושלף משם פוקימון שלא ראית מעולם.
    "זה למשל יכול להיות השותף שלך. התרצה אותו, בחינם?"

אנדי ~

למה לא לתפוס את דיגלט?!
    --------------------------------

בלבאזור מסרב ללכת משם ומצביע על דיגלט המעולף. "באלבאאאא!!!" הוא קרא.

12. Kibō no chi
    ג'ייק ~

טום זעם מכעס והמשיך לפקוד לאקדח מים, צ'ארמנדר הכה בקרקע ויצר קונטרה שזינקה אותו מעל הקרקע והוא החל להסתחרר במהירות כשזנבו בהק. סחור סחור זנבו הוטח בפרצופו של פוליוואג המעולף.
    "ג'ייק!" נדהם טום וכמעט לחש. "אתה ניצחת אותי! הנה הסכום שהבטחתי לך. 1000 ש"ח. בהצלחה במסע שלך, בפעם הבאה הקרב בנינו יגמר אחרת."
    "חכה רגע" אני אומר ומוציא שטר של 50 ש"ח מתוך השטרות שיש לי ונותן לו, הרי אני לא יכול להשאיר אותו בלי כסף בכלל. "אני חייב את זה לאמא שלך על אתמול בלילה, תיתן לה את זה" אני מוסיף בכדי לעקוץ אותו, ואז נותן לו אגרוף על האגרוף שנתן לי לפני הקרב. אני בורח משם בריצה תוך כדי שאני צוחק לעצמי, ממשיך לעבר ווירידיאן.

Spoiler ספוילר

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~

למה לא לתפוס את דיגלט?!
    --------------------------------

בלבאזור מסרב ללכת משם ומצביע על דיגלט המעולף. "באלבאאאא!!!" הוא קרא.

לא אוהב אותו חחחח
    בוא לסקייפ אני צריך לדבר איתך Xd זה נשמע כאילו אומרים לך גש למשרד המנהל
    ------

"די בלבאזור" ארגיע אותו "בוא נחפס עוד פוקימונים או מאמנים..." אגיד לו ואביט לצדדים

כמו תמיד. עמיטריד.

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

את ממתינה בכליון עיניים למראה הפוקדור המתנדנד. 1. 2. 3. הופ! נתפס!
    פיצ'ו מזנקת עלייך מאושרת, תפסת אודיש! היית רוצה להביא לו שם חיבה?[/quote]

לא תודה
    ''איזה כיף!!!'' אומר בשמחה ואקח את הפוקדור מהאדמה. אני יוציא את אודיש מהפוקדור ואברר מה ההתקפות שלו ואם הוא זכר או נקבה. לאחר מכן אומר ''שלום אודיש! אני אליס המאמנת החדשה שלך נעים להכיר!!!''. אחזיר את אודיש ופיצ'ו לפוקדור ואמשיך לדרכי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

"אני לא משנה מי אני. אני סתם חלקיק קטן במערכת רבת עוצמה." אמר הזר. ממשיך לבחון אותך בעיניו. "יש לי את היכולת להעניק לך כוחות אדירים שלא ידעת על קיומם בכלל. כל מה שעליך לעשות זה להצטרף לצוות שלנו ואנחנו נתגמל אותך היטב." הוא הוציא מהכיס פוקדור ושלף משם פוקימון שלא ראית מעולם.
    "זה למשל יכול להיות השותף שלך. התרצה אותו, בחינם?"
    "חינם אין כסף ?" אומר בפליאה ואקח את פוכדור במהירות.
    "מה אתה רוצה ממני ?"אשאל.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 11 מתוך 64 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •