לונדון ~
סקווירטל צוחק לעצמו ויורה לבערך מתקפת בועות. מתעצבן כי אתה לא מתייחס אליו.
"מה לכל הרוחות אתה רוצה ממני?!" אצעק עליו "באמת נראה לך שאני רוצה שיהיה לי פוקימון עצלן ומעצבן? לא פלא שהמאמן האחרון שלך נטש אותך ככה! כי כנראה ואתה לא שווה כלום!" אנזוף בו ואצביע עליו בפנים רציניות.
"אם אתה רוצה אי פעם להצליח בתור פוקימון מוביל כדאי שתתחיל להתאפס על עצמך! אם לא פשוט תמצא את עצמך עם מאמן הרבה יותר גרוע ממני!"
דילן ~
איווי ממהר לדחוף את סנדשרו. הוא מקפץ וממשיך היישר לעבר הדחיפה השנייה וסנדשרו מתגלגל מספר פעמים בהלם. הוא פוסק ידיו לצדדים וכדור קטן כמעט בלתי נראה התגלגל סביבו. לאחר מכן הוא מיהר לנסות לשרוט את איווי שוב.
לונדון ~
סקווירטל מראה פרצוף חמוץ ויורה כמות אדירה ומרשימה של בועות לשמיים הדי להראות לך. לאחר מכן השריון שלו מתנפח בגאווה והוא מוציא לעברך לשון
אנדי ~
בלבאור מזנק מהפוקדור כשעלים רבים מתפזרים סביבו בזכות האפקט. הוא מחכה בסבלנות כשכל העלים נעלמים ואז שואג בכל הכוח. כל הקהל עוצרים את נשימתם בהתפעלות כשבלבאזור מזנק ושולח את הגפנים שלו לקרקע. הוא עולה גבוה גבוה וכשהוא מגיע כמעט לתקרה הוא מחייך, גורם לכל הקהל למחוא כפיים בהתלהבות. הוא יורה כמות ענקית של נבטים שנפתחת בצורה של פרח ענק והוא נעמד במרכזו, בצורה כזו שהו לא יפגע. בזמן שהפרח הכביר נוחת בכבדות ובוהק בצבע אדום בלבאזור מאבד מעט שיווי משקל והגפנים שלו נכנסים פנימה במהירות, כשהוא מתגלגל אלפי פעמים כל הדרך מטה, עוקף אפילו את הפרח בדרך לקרקע כשבשנייה האחרונה, בדיוק כשכל הקהל עצר את נשימתו בפחד, הוא עוצר את עצמו בזכות הגפנים. לסיום הוא מחייך לקהל וקורץ להם. הקהל משתגע בהתלהבות שעוד לא נשמעה עד כה בתחרות!
שלושת השופטים מעבירים אותך במהירות והאחות ג'וי מביטה בבלבאזור בקשיחות. "אחרי הכל בלבאזור נפל וזה לא היה מתוכנן. עם זאת, הפרח היה מרהיב ביותר ועל כן אני מעבירה אותך. עברת את השלב הראשון בתחרות!"
מחיאות כפיים סוערות ובלבאזור זינק לעברך בחיבוק אמיץ.
ג'ייק ~
האחות ג'וי מחייכת אליך ומוציאה פוקדור מהכיס שלה. "אני רוצה שתיקח את הפוקימון הזה איתך למסע. רק לעכשיו, היא היתה בעבר שייכת לאחותי, היא תשמח נורא לפגוש אותה. בבקשה תחזיר לה אותה. היא תהיה לך לעזר!
אולי, אם היא תפגוש אותה היא תשנה את דעתה...
הכניסה לבסיס היא למעשה מהמכון של העיר פיוטר. יש שם מעבר שאני כמעט בטוחה שברודי יודע עליו. הוא לא יודה בפניך שהוא בוגד, אבל אני שומעת דברים, אתה יודע. אני אחרי הכל האחות ג'וי החייכנית."
לונדון ~
"סקוודו סוויד!" הכריז סקווירטל והבטן שלו קירקרה. מושיט את ידו להסכם. בעוד אתם משוחחים מאמן קטן רץ לעבר דרך מס' 1. "אני לא מאמין שמישהו מצא פוקימון כזה נדיר!" הוא צרח. "לא נראה לי שהוא יוכל להתמודד איתו!"
אליס ~
פיצ'ו אכן מהירה מאוד וחומקת מההתקפות של בידריל בזריזות, אך בידריל סייף מעולה ולפני שפיצ'ו הספיקה לחמוק בידריל החליט לכוון כלפי מעלה, ופגע בפיצ'ו בעוצמה. הוא לו ויתר ומיהר לתקוף שוב עם העוקץ השני ופיצ'ו הזדרזה לנתר מעלה, אם כי בועות סגולות עלו ממנה, מה שהעיד על כך שהרעל חדר פנימה. פיצ'ו ממשיכה מבלי לוותר ומחליטה לתקוף בניצוץ, שפוגע באחד מכנפיו של בידריל. זה פוגע בכל הכוח בקרקע ומאבד את ההכרה. פיצ'ו לקחה נשימה עמוקה ועצמה עיניים. היא ידעה כי היא הביסה את בידריל.
(את עדיין יכולה לתפוס אותו כמובן...)
יאי (:
אני אפתח את התיק שלי ואוציא ממנו פוקדור, אני אזרוק את הפוקדור על בידריל בהתרגשות ואתפלל באצליח ללכוד אותו. אם לא אצליח אני יאמר לפיצ'ו לנסות ולקפוץ על בידריל ואז להשתמש בניצוץ-לפגיעה ישירה. אם אצליח אשבח את פיצ'ו ואוציא בהתרגשות את בידריל מהפוקדור
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לונדון ~
אתה רואה התגודדות של מאמנים מתלחששים וצופים בקרב של בלבאזור שנלחם בלא פחות ולא יותר ב
דרטיני נוגח בבלבאזור ומעלף אותו. המאמן המאוכזב מחזיר את הפוקימון לפוקדור ומסתלק בבושה. לא נראה שמישהו מעיז להילחם נגדו...
אליס ~
מספר שיקשוקים והפוקדור ננעל. לכדת בידריל. שם חיבה?
אנדי ~
אתה צריך לעלות על הבמה בקרוב. על פי החוקים עליך להחליף פוקימון לשלב השני, שלב הקרבות.
"אוקיי, תודה" אגיד ואקח את הפוקדור שהושיטה לי. 'מעניין איזה פוקימון יש שם. בטח צ'אנסי, הא?' אחשוב לתומי כשאתקדם אל היציאה מהמרכז. "אל תדאגי, אני אציל אותה. את יכולה לסמוך עלי" אני קורא בזמן שאני יוצא מהדלת של מרכז הפוקימונים באפיות מוחלטת. משם לא נותר לי זמן רב לבזבז, לכן אצא בהתקדמות אל עבר העיר פיוטר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)