Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 64 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אחניס את כל הפוקדורים הריקים שלי לפח כדי שלא ימצא אותם ואז אפנה לכל הפוקימונים שלי ואלחש ״תברחו״ אגיד בפחד ״כלוחם תלכו ותתחבאו עד שאגיד לכם אחרת״ אגיד ״ אל תיתנו לאף אחד למצוא אותכם ואם מוצאים אל תתנו לאף אחד לגעת בכם תעשו כמה שפחות נזק לשני אבל שלא יגעו בכם ברור״ אגיד בלחש ״פוני כחי את נידורן״ אגיד ואניח אותו על גבה ״תישמרו אליו ברווז אתה עם באלבזור קדימה לכו״ אגיד ואז אתחבא בעצמי במקום שאף אחד לא יראה אותי ואתקשר למשטרה מהאייפון ״אין זמן״ אגיד לחוץ ״פורץ אגדח מרכז פוקימונים בעיר פיוטר״ אקצר בדיברי ואנתק אך לא ליפני שאוסיף ״מהר״ אכח אוויר ואז עצעק ״אתה מוקף״ אצעק בביטחון ״ משטרה צא החוצה עם ידיים למעלה ונשק על הרציפה״ אגיד בביטחון ״אם לא אנו נפתח בירי תשחרר את בני הערובה ונקל על אונשח״ אגיד ואחכה לתגובתו ובינתיים אמשיך להתחבות

כמו תמיד. עמיטריד.

2. מנהל ראשי
    טוני ~
    "אשמח להביא לך את צ'ימצ'אר!" עונה האחות ג'וי. "הכזרתי אותו לפוקדור משום שהוא לא ייחל לעקוב אחרי חזרה אליך, אני מצטערת אך נראה כי הוא לא סומך עליך כל כך."
    "לא לדאוג האחות ג'וי! אני אדאג לזה!" קרא אש בהתלהבות! "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו בעניין רב.
    "הו! אם אש מסייע לך, אתה בר מזל." ענתה ג'וי.
    "אז בוא ונילחם!" אמר אש ורץ אל מחוץ למרכז, אתה ממהר לעקוב אחריו ואתה רואה שהוא התמקם בזירה בחוץ. "אני אשתמש בפיקאצ'ו כמובן!" הוסיף. פיקאצ'ו קיפץ לעבר הזירה והמתין ליריבו.
    אני שולח את היד שלי לעבר הכיס, שולף משם את הפוקדור המכיל את צ'ימצ'אר, אני אומר בלחש לעבר הכדור "צ'ימצ'אר סמוך עלי, אנחנו יכולים לעשות את זה" אני אומר בלחש לעבר הכדור. "צ'ימצ'אר צא! אני בוחר בך"
    אני מסתכל לעבר אש ופיקצ'ו ואומר "אני חושב שאנחנו מוכנים"

3. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    לונדון ~
    אתה מציץ בשעונך, השעה היתה 2 בלילה, נדהמת לרגע, לא שמת לב שהזמן טס כל כך. דרטיני יוצא מהפוקדור וממהר לכוון מאמנים מבוהלים לבחוץ, גראולייט מתקדם באיטיות לעברה ולאחר שהיא אינה נשמעת לו הוא נוהם לעברה. היא נרתעת מעט ונרגעת, אז היא מביטה לעברך ודומעת שוב והחלה להתקדם לעברך כנועה. נראה שהיא מעוניינת להצטרף אליך.
    בו בזמן שאתה מנסה להגיע אליה מגיח לפתע פתאום אדם לבוש שחורים שלבש בדיוק מה שלבש האדם שפרץ לפרופ' אוק. הוא מכוון רובה לראשה של האחות ג'וי וצרח בקול רם לעברך "צעד נוסף ואני יורה! תכניס את כל הפוקימונים שלך בזה הרגע אל הפוקדור שלהם! ברור לך?"

[/color][/color]

'לכל הרוחות עכשיו הוא בא?' אחשוב בזעם ובלית ברירה אחזיר את כולם, מקווה שסקווירטל הספיק למצוא את פרדריק בינתיים.
    'והזמן ממש עובד מהר. רק לפני כמה דקות היה 11 בוקר!!'
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

ג'ון ~
    התכוונתי שהיא לא מתקפה אלא סטטוס...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אברה ניגש למלאכה, ברגע שפידג'י עף באוויר אברה שוגר וניצב מולו, טוען בידו כמה שניות ואז מטיח בפידג'י את המתקפה, המתקפה השפיעה עליו מאוד ולאחר כמה שניות הוא החל ליצור מערבולת רוח שהסיטה את אברה ממסלולו...

[/color]
    "אברה תשתמש שוב בשיג הרחק ממהערבולת הרוח" אומר לו בנחישות 'פידג'י מקרא יכולות מרשימות' אחשוב לעצמי בהתרגשות של קרב ראשון.
    אברה תשתמש שוב באגרוף שאיבה והפעם תנסה להפיל את פידג'י לרצפה!" ואז אוסיף ואומר "אתה עושה עבודה מעולה!"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. משתמש מנוסה
    לונדון ~
    אתה מציץ בשעונך, השעה היתה 2 בלילה, נדהמת לרגע, לא שמת לב שהזמן טס כל כך. דרטיני יוצא מהפוקדור וממהר לכוון מאמנים מבוהלים לבחוץ, גראולייט מתקדם באיטיות לעברה ולאחר שהיא אינה נשמעת לו הוא נוהם לעברה. היא נרתעת מעט ונרגעת, אז היא מביטה לעברך ודומעת שוב והחלה להתקדם לעברך כנועה. נראה שהיא מעוניינת להצטרף אליך.
    בו בזמן שאתה מנסה להגיע אליה מגיח לפתע פתאום אדם לבוש שחורים שלבש בדיוק מה שלבש האדם שפרץ לפרופ' אוק. הוא מכוון רובה לראשה של האחות ג'וי וצרח בקול רם לעברך "צעד נוסף ואני יורה! תכניס את כל הפוקימונים שלך בזה הרגע אל הפוקדור שלהם! ברור לך?"

דילן ~
    האחות ג'וי מחייכת ועונה לך "עליך להכניס שני פוקימונים שונים לתחרות, שימוש בפוקימון אחד עשוי לגרום להפסד, שיפוט הקרבות בתחרויות הסרט שונה לחלוטין משיפוט התחרויות שבמכוני הקרב.

אנדי ~
    אתה יורד ללמטה ומבחין באדם לבוש שחורים שדומה בדיוק לזה שפרץ לאוק. הוא כיוון אקדח לראשה של האחות ג'וי שהיתה לבנה כסיד ואיים לעבר מאמן נוסף להחזיר את כל הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא לא נראה כמתלוצץ בשום אופן.
    זה די קשה כי אוניקס וגראוליט לא יודעים הרבה מתקפות שיכולות לעזור
    ״אוקיי..״ אומר ואחשוב מעט, ׳במי לבחור..׳ אחשוב לעצמי ואז אגיע להחלטה, ״אני נרשם עם איווי וגרואליט״ אענה לאחות ג׳וי

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~
    אתה פורץ בצעקה מחרישת אוזניים כי המרכז מוקף בשוטרים שיכולים לירות בו. הפורץ לא מבזבז זמן ורץ לעברך, מזהה אותך ואת קולך, מכוון לעברך את האקדח וגורם לך לעמוד ליד האחות ג'וי, בזה הרגע הפכת להיות בן ארובה ללא הפוקימונים שלך. ההמשך שלך מוקפא, עקוב אחרי ההמשך של לונדון.

טוני ~
    צ'ימצ'אריוצא החוצה ומביט בך בפרצוף חמוץ, אז הוא מסתכל על פיקאצ'ו ומגלגל עיניים. פיקאצ'ו מתחיל במתקפה מהירה, הוא זינק לעבר צ'ימצ'אר במהירות מסחררת. ניכר כי הוא ברמה גבוהה מאוד.

לונדון ~
    אתה מנסה לגבש רעיון ומחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור מלבד סקווירטל שהלך לקרוא לפרדריק כשלפתע קול ילדותי זעק בצורה ממש לא משכנעת כי הבניין מוקף בשוטרים. האיש רעול הפנים מיהר לצרף את המאמן לאחות ג'וי שבכתה חרישית. מזל שהמאמנים האחרים ברחו מהבניין בגלל מאריפ.
    מאריפ החליטה שהיא לא מעונינת להקשיב לפקודות האיש הזה ותפסה תאוצה לעבר האיש על מנת לחבוט בו והוא כיוון עליה את האקדח וירה, מאריפ פלטה יבבה קטנה והתרסקה על הרצפה מבלי לנוע, גופה רפוי.
    האחות ג'וי הזדעקה לשניה אך לא העיזה לזוז.
    "סקוודו!" סקווירטל שלך נכנס לפתע למרכז הפוקימונים ופרדריק אחריו, הפורץ כיוון לעברו אקדח ופשוט ירה, מבלי להסביר יותר מדי דברים. פרדריק התמוטט בכניסה לבניין. "סקווד!!!" צרח סקווירטל בפחד אטומי ורץ לכיוונך. "אמרתי לך להחזיר את הפוקימון שלך לפוקדור נכון? למה הוא קרא לעזרה?"
    סקווריטל חיבק אותך והסתתר בתוך השריון שלו נרעד.
    "כאן השוטרת ג'ני! צא החוצה כשידיך למעלה, אתה מוקף!" נשמע קולה של השוטרת. ג'וי זזה טיפה לעבר מאריפ.
    "שלא תעיזי לזוז!" צרח הפורץ לעברה. "אף אחד לא יעיז לזוז. גם לא אתה!" אמר הפורץ, אתה לא היית בידים שלו כיון שעמדת רחוק יחסית.

ג'ון ~
    אברה משתגר פעמים רבות וחובט את פידג'י לרצפה, חומק מכל מערבולת שפידג'י יוצר. לבסוף, פידג'י מתעייף ופשוט מתעלף על הרצפה.

דילן ~
    אתה נרשם עם איווי וגראולייט לתחרות. אלכס ניגש לעברך ומפטיר שהוא הולך להתאמן לקראת התחרות, אחרי הכל היא מתקיימת בעוד מספר שעות בודדות.

7. משתמש מנוסה

ג'ון ~
    אברה משתגר פעמים רבות וחובט את פידג'י לרצפה, חומק מכל מערבולת שפידג'י יוצר. לבסוף, פידג'י מתעייף ופשוט מתעלף על הרצפה.

[/color][/color][/color]
    "עבודה מעולה אברה" אומר בהיתרגשות לאברה החמוד ולאחר מכן אגש לעברו של פידג'י המעולף ואומר לו בחום "הייתה ממש מעולה פידג'י תהנה לך עוד מהחופש ותמשיך להיתחזק." ובסיום דברי אני יסים לו כמות קטנה של מזון פוקימונים והמשיך בדרכי בהיתרגשות מהניצחון הראשון שלי.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

8. משתמש מנוסה

דילן ~
    אתה נרשם עם איווי וגראולייט לתחרות. אלכס ניגש לעברך ומפטיר שהוא הולך להתאמן לקראת התחרות, אחרי הכל היא מתקיימת בעוד מספר שעות בודדות.
    [/color][/color][/color]

אני אצא ממרכז הפוקימונים ואשחרר את גראוליט, "גראוליט קדימה,אנחנו צריכים להתאמן תחרות הסרט שלנו! תנסה להשתמש בגל חום לאוויר!" אומר לגראוליט בכדי לראות איך המתקפה נראית.

9. מנהל ראשי
    ג'ון ~
    אתה ממשיך במסעך לעבר העיר ורידיאן. בזמן שאתה ממשיך ללכת אתה פוגש לפתע מאמן פוקימונים נחוש שמצביע לעברך ומעוניין להילחם מולך!

דילן ~

גראולייט מזנק למעלה וגל חום חזק פורץ מגופו ומכוון לכל הכיוונים ולא רק לשמיים...

10. משתמש מנוסה
    ג'ון ~
    אתה ממשיך במסעך לעבר העיר ורידיאן. בזמן שאתה ממשיך ללכת אתה פוגש לפתע מאמן פוקימונים נחוש שמצביע לעברך ומעוניין להילחם מולך!

[/color]
    'איזו דרך לא שגרתית לזמן מישהו לקרב פוקימונים' אחשוב ואגרד את ראשי בכוח 'נו טוב אולי כדי לראות אם הוא היה אימון טוב לאברה'.
    "היי שלום לך קוריאים לי ג'ון" אני אומר לבחור שזימן אותי לקרב כאשר הוציא את אברה כדי שילך לצידי לכיוון האדם המוזר.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. Kibō no chi

ג'ייק ~
    ברוכים השבים!!
    ~~~~~~~~~~
    [/color][/b][b][color=magenta]דיארמואיד ממהק להזדקף ולתקוף במת עצם, אך הוא בזבז המון זמן בלסדר את הקסדה שלו. נידורינו ניקר אותו שוב וקיובון התעופף כמה מטרים משם.
    קיובון נחת על רגליו והביט בנידורינו בזעם, גופו בהק לכמה שניות. הוא השליך את העצם שלו בזעם רב והכה את העצם בקרנו של נידורינו שהוטח בקיר מאחוריו, הוא למד מתקפת בומרנג. נידורינו נפגע מאוד והוא החל לטעון קרן צהובה שנראית כמו קרן על.
    "דיאמואיד, ברגע שהוא משגר את הקרן, קפוץ מהר הצידה ונצל את ההזדמנות לפגוע בו עם מתקפת בומרנג כמה שיותר פעמים!"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

דילן ~

גראולייט מזנק למעלה וגל חום חזק פורץ מגופו ומכוון לכל הכיוונים ולא רק לשמיים...
    "יפה מאוד גרוליט יפה מאוד!" אומר לגראוליט ואננסה לחשוב על איך אני אוכל להשתמש במתקפה כדי לגרום לגראוליט להיראות יפה, "תנסה להשתמש בגל חום ואז בנהמה עליהם!" אומר לגראוליט ואראה איך זה משתלב ביחד.

13. the bitch is back

לונדון ~
    אתה מנסה לגבש רעיון ומחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור מלבד סקווירטל שהלך לקרוא לפרדריק כשלפתע קול ילדותי זעק בצורה ממש לא משכנעת כי הבניין מוקף בשוטרים. האיש רעול הפנים מיהר לצרף את המאמן לאחות ג'וי שבכתה חרישית. מזל שהמאמנים האחרים ברחו מהבניין בגלל מאריפ.
    מאריפ החליטה שהיא לא מעונינת להקשיב לפקודות האיש הזה ותפסה תאוצה לעבר האיש על מנת לחבוט בו והוא כיוון עליה את האקדח וירה, מאריפ פלטה יבבה קטנה והתרסקה על הרצפה מבלי לנוע, גופה רפוי.
    האחות ג'וי הזדעקה לשניה אך לא העיזה לזוז.
    "סקוודו!" סקווירטל שלך נכנס לפתע למרכז הפוקימונים ופרדריק אחריו, הפורץ כיוון לעברו אקדח ופשוט ירה, מבלי להסביר יותר מדי דברים. פרדריק התמוטט בכניסה לבניין. "סקווד!!!" צרח סקווירטל בפחד אטומי ורץ לכיוונך. "אמרתי לך להחזיר את הפוקימון שלך לפוקדור נכון? למה הוא קרא לעזרה?"
    סקווריטל חיבק אותך והסתתר בתוך השריון שלו נרעד.
    "כאן השוטרת ג'ני! צא החוצה כשידיך למעלה, אתה מוקף!" נשמע קולה של השוטרת. ג'וי זזה טיפה לעבר מאריפ.
    "שלא תעיזי לזוז!" צרח הפורץ לעברה. "אף אחד לא יעיז לזוז. גם לא אתה!" אמר הפורץ, אתה לא היית בידים שלו כיון שעמדת רחוק יחסית.
    [/color][/color][/color]

אעמוד עם הידיים למעלה ואסתכל בנחישות לסקווירטל ואזיז רק עם שפתי את המילה "חפירה" בתקווה שהוא יבין.
    'בבקשה שהוא יבין שצריך לעשות בור גדול כדי שהשודד יפול בינתיים אנסה להסיח את דעתו "תן לה רק לטפל במריפ!" אומר לו בנחישות "המריפ הזאת פצועה!! אין לך לב?"
    גיל! 3>

14. מנהל ראשי

ג'ון ~
    "אני אלחם בך ואנצח כל פוקימון שיקרה בדרכי!" קורא המאמן החריג בקול שבור. הוא משגר קשוח למראה. "השתמש בעלי תער!" קורא המאמן בקול.

ג'ייק ~
    קיובון מזנק הצידה וזורק את העצם שלו בעוצמה רבה, העצם פגעה בנידורינו פעם אחת וקרן העל פגעה בקיובון פגיעה ישירה ומשמעותית, קיובון הסתחר מספר פעמים והתעלף על הקרקע. נידורינו שמח על הניצחון כשהעצם של קיובון פגע בו מאחור וגרמה לעלפונו המידי. ניצחתם את הקרב משום שאנג'ל ניצח את סנדשרו. "מעולה! שמחתי להילחם מולכם, אני חושבת שאתה יכול לגשת כעת ישירות לברודי, או שתמתין לחבר שלך, הוא נלחם כעת עם מישהו אחר שם..."
    ברודי כנראה היה מאחורי דלת האבן הענקית שמולך. ידעת ששם תוכל למצוא אותו.

דילן ~
    גראולייט זינק גבוה ושלח גל חום סמיך ופיזר את זה באמצעות נהמה, זה היה נראה כביכול כאילו גל החום הופך לכמה גלי חום מופרדים ואם קצת מאמץ היה ניתן לראות ניצוצות חום ואש קטנים יוצאים מההפרדה עצמה...

דילן ~
    סקווירטל המפוחד מביט בך ובולע את רוקו. הוא מצמץ פעמיים וחייך לעברך וקרץ. "סקוודווו!!!" צרח והחל לבכות שוב בקול קורע לב וצרוד...
    "תן לה לגשת למאריפ, היא פצועה! אין לך לב?" קראת לעבר הפורץ.
    "שתוק!" קרא הפורץ והביט לעבר המאריפ המתנשפת בכבדות. "גשי. ובלי שטויות!"
    בזמן שהוא השגיח על ג'וי סקווירטל כבר נעלם מהעין..
    "איפה הקול המעצב...!" נקטע קולו של הפורץ רגלו נמשכה במפתיע על מתחת לאדמה והאקדח שלו הועף לצידו השני של החדר, המאמן שאתה לא מכיר זינק במהירות ובאומץ לב לעבר האקדח ותפס אותו. ברגע שהוא תפס אותו הרובה נמס באופן מוזר ביותר. "אתה!" צרח הפורץ והביט בך במבט זועם, הוא שלח פוקדור והוציא משם זועם במיוחד. "חומצה!" פלט הפורץ וארבוק זינק היישר אליך.

15. the bitch is back

דילן ~
    סקווירטל המפוחד מביט בך ובולע את רוקו. הוא מצמץ פעמיים וחייך לעברך וקרץ. "סקוודווו!!!" צרח והחל לבכות שוב בקול קורע לב וצרוד...
    "תן לה לגשת למאריפ, היא פצועה! אין לך לב?" קראת לעבר הפורץ.
    "שתוק!" קרא הפורץ והביט לעבר המאריפ המתנשפת בכבדות. "גשי. ובלי שטויות!"
    בזמן שהוא השגיח על ג'וי סקווירטל כבר נעלם מהעין..
    "איפה הקול המעצב...!" נקטע קולו של הפורץ רגלו נמשכה במפתיע על מתחת לאדמה והאקדח שלו הועף לצידו השני של החדר, המאמן שאתה לא מכיר זינק במהירות ובאומץ לב לעבר האקדח ותפס אותו. ברגע שהוא תפס אותו הרובה נמס באופן מוזר ביותר. "אתה!" צרח הפורץ והביט בך במבט זועם, הוא שלח פוקדור והוציא משם זועם במיוחד. "חומצה!" פלט הפורץ וארבוק זינק היישר אליך.
    [/color][/color][/color]

"סאמק" אפלוט ואקפוץ הצידה ואשחרר את דרטיני "דרטיני תשמש בטוויסטר עליו!" אקרא בבהלה אבל אנסה לשלוט בבכל העיניינים "סקווירל תגדיל את הבור ותכלא אותו בפנים!" אקרא לעברו ואמשיך לברוח מארבוק ואנסה לגשת הכי קרוב לאחות ג'וי בינתיים אשחרר גם את גראולייט ואת אקנס שלי "תמנו מהם להתקרב אלינו! אני סומך עליכם" אומר להם ברצינות "אקנס אני יודע שאתה לא מכיר אותי כל כך טוב. אבל בבקשה תעזור לי"
    גיל! 3>

עמוד 46 מתוך 64 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •