עומר-פרס סובל מאש הרפאים כל כמה דקות, אך לפתע ההיום הבהיר מופסק, והקסטפורם חוזר לצורתו המקורית. "הייל, ברד." קאמיל אומרת ומצביעה כלפיי מעלה לפתע השמיים מלאים בעננים, ויורד ברד. קסטפורם משנה צורה, והפעם ל-. הברד פוגע בפרס, ומשבש את האס האווירי שלו, אבל שבירת הלבנים מצליחה, והייל נפגע כפול. פצצת הפטרייה נשלחת כרגיל, אבל קצת מוחלשת בגלל הברד. "הייל, קרן קרח עכשיו!" קאמיל צועקת בהתלהבות. מה תעשה?
רומה-
אל תהיה כזה קטנוני, ההבדל במראה וההתפתחויות הוא ברור. אין הבדל בסטאטים. אולי במתקפות אבל תכלס זה כמעט אותו דבר.
---
אתה מכין ביצת עין טעימה במיוחד, וגם הפוקימונים אוכלים בהנאה את הברים ואוכל הפוקימונים. נידורן מצביעה על הפוקדור שלך, נראה שהיא רוצה להצטרף לצוות שלך. מה תעשה?
דניס-למרבה הפתעתך הם מצליחים, ואחרי כמה ניסיונות הם מביסים את כל הבובות, מה תעשה?
לא רוצה אותה וזהו אתה לא יכול לקפות עליי ליתפוס אותהרומה-
אל תהיה כזה קטנוני, ההבדל במראה וההתפתחויות הוא ברור. אין הבדל בסטאטים. אולי במתקפות אבל תכלס זה כמעט אותו דבר.
---
אתה מכין ביצת עין טעימה במיוחד, וגם הפוקימונים אוכלים בהנאה את הברים ואוכל הפוקימונים. נידורן מצביעה על הפוקדור שלך, נראה שהיא רוצה להצטרף לצוות שלך. מה תעשה?
-------------------------
"מצטער אך אני לא רוצה אותך בצוות שלי זה לא אישי. אבל אם את רוצה אני יכול לישלוח אותך להוריי הם יטפלו בך טוב , מה את אומרת?" אומר לה.
רומה-לא כופה עלייך ולא כלום.
---
נידורן נעלבת ומתחילה לבכות ושורטת לך את הידיים ואז בורחת וגונבת לך את האוכל והברים. אתה יורד למטה והאחות ג'וי מסתכלת עלייך במבט עגום בגלל מה שאמרת לה אתמול בערב. אתה מחזיר לה את המפתח. מה תעשה?
עומר-פרס חופר במהירות וקרן הקרח מפספסת, פרס קופץ במהירות על הייל ושורט אותו בחוזקה בעזרת אס אווירי. הוא שולח פצצת רפש, שמתפוצצת לקסטפורם בפרצוף, והוא מורעל. "קדימה הייל, סופת קרח!" היא צועקת וקסטפורם שולח סופה חזקה שמעיפה את פרס, ומעלפת אותו. "סך הכל היית טובה מאוד!" היא אומרת ומחייכת אלייך. מה תעשי?
דניס-בויזל קופץ בשמחה, הוא מצביע על האיצטדיון של תחרויות התיאום. מה תעשה?
רועי-אתה שולח את הפוקדור של האונדם, אבל לא מצליח לשלוח את הפוקדור של באדו, האונדם תופס את חולצתך בפיו ומושך אותך כל הכח למעלה, באמצע הדרך הוא משתמש בזעם וכך מעלה אותך במהירות, כשאתה עולה על הצוק ומתיישב, אתה שם לב שהתיישבת על משהו קשה, אתה קם ומוצא שהתיישבת על פחם(מעלה את התקפות האש של פוקימון). מה תעשה?
אוי עומר החברה הסוטה שלך משכנעת טוב XD
שם: (אמריקאי): משה כהןהערות: כדאי לך שזה יהיה טוב..
כינוי בפורום: למה כל כך אכפת לך?
סוג מועדף של פוקימונים:חוץ מאש מים עשב מעופף.. הוצאת את כל האפשרויות XDD אמ.. חשמל
ועכשיו באמת XD
שם: (אמריקאי): בן (בנג'מין) טניסון.אופי: נבון, נדיב, מתחשב, אך גם שחצן, קצר פתיל (יעני מתרגז בקלות), חסר סבלנות.
כינוי בפורום: WolfMan.
סוג מועדף של פוקימונים: חשמל.
רקע:
אין ספק שחייו של בן היו מושלמים. הוא היתפרסם בגיל צעיר מאוד בזכות פירסומת למגבונים לחים באחת מתחנות הטלוויזיה הגדולה במחוז! משם הדברים היתפתחו מהר יותר ויותר. ממשחק, לשירה ,לדוגמנות, לספרים וגם לקו ביגוד משל עצמו. אבל הדבר היחידי שהוא באמת רצה, זה להיות כמו כל שאר הנערים ושתיהיה לו את האפשרות לצאת לעולם, לחפש את עצמו ולנסות לתפוס פוקימון פשוט.
כמובן, בתור מפורסם זה היה בלתי אפשרי כי לכמובן, בתור מפורסם זה היה בלתי אפשרי כי לכל מקום שהלך, עשרות צלמים וגרופיות רדפו אחריו והרחיקו את הפיקומונים ממנו. כעבור כמה חודשיים, לאחר שהחליט להעלם מעיניי המצלמות, ניסה שוב לנסות לצאת למסע כדי לתפוס את הפוקימון הראשון שלו, אבל ניסיון זה העלה חרס. באותו ערב עלה לעליית הגג ושם מצא יומן ישן שהתחיל לקרוא בו וגילה שדודו נעלם לפני שנים אחדות.
הוא גילה גם שהוא נעלם בגלל צוות קאגורה, והחליט לנקום.
הערות: ---
ε(●̮̮̃•̃)з
רומה-אני מצטער אבל אני לא יכול להמשיך איתך ככה..אתה בחוץ.
קורן-אתה בפנים, תגיב להתחלה בע"מ 2.
אני לא מוכן לקבל את זה שאתה מעיף אותי ככה אתה חייב לתת סיבה לפי חוקי חת"מ
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)