רומה-אתה מטפס על המדרון התלול אל העיר, בלי הרבה מאמץ להפתעתך. אתה נכנס לעיר, ולא כל כך שם על הסגנון האירופאי המהודר והניחוח הבוטיקי שמעטרים את העיר. אתה מגיע למרכז הפוקימונים, שם האחות ג'וימרפאה את פוקימוניך, ומציעה לך ללון. מה תעשה?
דניס-אתה מביט סביבך. אתה רואהשנלחם מול בובות ששולחות אליו: להביור, קרן סולארית וקרן קרח. אתה רואה שהוא סופג מתקפה אחת, ואז מיד מסיט אותה על השניה, ואת השניה על השלישית, וכך מעלה לעצמו את יכולת ההגנה. מה תעשה?
רועי-"אין בעיה חבר. דרך אגב, אני ג'ק, ואני מקווה שלא הכתי אותך חזק מדי. זה קורה לי הרבה, אתה יודע, התקפי זעם וכאלה." הוא אומר. אתה מתקדם אל עבר היער ומגיע למקום עם המון צוקים במקום, אתה מסתכל על הנוף המדהים, ובטעות נופל לך הפוקדור של האונדם. אתה מתכופף להרים אותו, ומרגיש שאתה נופל, הדבר האחרון שאתה שם לב אליו זה שאתה תלוי בין שמיים לארץ, כשהיד שתופסת את הפוקדור של האונדם תופסת את הצוק. מה תעשה?*
עומר-וינונאט נראית מאוד בטוחה בעצמה, ולא שמה לאגרוף שמתקרב במהירות אליה, והוא פוגע בה בחוזקה והיא מתעלפת. "יפה מאוד. אבל הפעם אני לא אוותר לך כל כך." קאמיל אומרת ומחזירה את וינונאט. "קדימה ספראוט!" היא אומרת ושולחת. מה תעשי?
"טוב,איוויזור היא סוג עשב ורעל, כלומר שמיאו יוכל לעזור פה." אומר לעצמי ואזרוק את הפוקדור של מיאו לאוויר.
"קדימה מיאו, יום תשלום ואז תותח זאפ ואחריו קרן בועות שיכנסו לתוך התותח זאפ כדי להגביר את כוחו ואז בעזרת זנב ברזל תפוצץ את הכדור למספר כדורים ותשלח אותם במהירות לעבר איוויזור.
אם היא תוקפת הגן על עצמך ואז תשלח שוב יום תשלום!" אקרא בביטחון "קדימה זה הקרב הראשון שלך ואתה מסוגל לזה!"
עומר-מיאו שולח את קרן הבועות, שמשולבת עם אקדח הזאפ. אך לעומת שהוא לא ממש מנוסה, הוא פוגע. אחר כך הוא עושה אותו דבר, ביחד עם זנב ברזל ויום תשלום, אך הפעם זה מפספס, בגלל ההתקפה של איויזור, ששולח גפן מצליפה שמשבשת את ההתקפה. "ספראוט, זרע עלוקה. ולאחר מכן עלי תער כדי לחסום את דרכו." מה תעשי?
רומה-היא מסתכלת עלייך בפוזה של 'לך ***' ונותנת לך את המפתח. מה תעשה?
עומר-מיאו שולח יום תשלום, ובעזרת המטבעות מעיף חלק מהזרעים, אך זרע או שניים הצליחו לחדור את ההגנה וכך פגעו בגופו של מיאו, מתפשטים במהירות ונותנים מחייו של מיאו לויניזור. מיאו משתמש עוד פעם ביום תשלום, אך הפעם מפספס, ואת שמה לב שמתחיל להיגמר לך הכסף. לכן מיאו אוסף הכל במהירות ומחזיר לך. "ספראוט, תמשיך עם יום בהיר, קרן סולארית, וסינטזה." קאמיל אומרת, והשמש מתחזקת וקופחת יותר ויותר. מיאו מאבד עוד חיים, אך שולח קרן זאפ בדיוק בזמן כדי לעצור את הקרן הסולארית שלא פוגעת בסופו של דבר. ויניזור מחזיר מחייו בעזרת הסינטזה וזרעי העלוקה, ושולח קרן סולארית אימתנית נוספת, שהפעם פוגעת במיאו, והוא מתעלף. "אמרתי לך שאני לא אוותר לך הפעם." קאמיל אומרת ומחזירה את ויניזור. "הגיע הזמן לפוקימון האחרון." היא אומרת ומוציאה פוקדור רגיל "הפוקימון הזה היה איתי מהיום שיצאתי למסע פוקימונים." היא אומרת, אך לפתע מחזירה את הפוקדור לתיק. "אבל אני לא אשתמש בו, כי זה לא יהיה הוגן, במקום זה, היא שולחת"קדימה הייל, תנצל את היום הבהיר." היא אומרת, והקסטפורם משתנה ל
. מה תעשי?
רומה-אתה ודריפלון עולים לחדר, ואז מתקלחים, אוכלים והולכים לישון. באמצע הלילה, אתם שומעים דפיקה בדלת. אתה פותח את הדלת ורואה מולך, שנראית מסכנה ועצובה. מה תעשה?
רומה-אין הבדל בין הזכר לנקבה :|
--
הנידורן מודה לך בעינייה, ונרדמת לידך. אתה מתעורר לבוקר חמים ונעים. נידורן עוד ישנה לידך. מה תעשה?
עומר-פרס קופץ בחינניות מהפוקדור ומשתמש בשבירת לבנים חזקה במיוחד על קסטפורם, הוא מתכונן להשתמש בפצצת רפש, אבל אז קאמיל קוראת: "הייל, להביור ואז וויל-או-וויספ, קדימה!" והוא שולח להבה חזקה, שפוגעת בצורה מרובעת בפרס, מפאת סוגיו, אבל הוא לא מוותר ושולח פצצת רפש, שמרעילה את קסטפורם, בשילוב עם האבקנים שמרדימים אותו. קאמיל מחייכת ואומרת "קדימה הייל, דיבור שינה.היא אומרת והוא ישר קסטפורם שורף את פרס בעזרת וויל-או-וויספ. "מה תעשה?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)