Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 19 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 276
  1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה
    קורן-XDDD
    ---
    צ'ימצ'ו מחייך אלייך ברוגע, ניכר כי יש לו טבע אוהב ורגוע. הוא עולה על גבך, על תיק הגב בו יש חפצים שונים. מה תעשה כעת?
    אני אפול אחורה בכוונה כדי שהוא ימעך XD
    ---
    "אמ.. טוב, בשביל שאני יהיה מאמן טוב, נצטרך להתאמן צ'ילי (שזה שם החיבה שלו XD)".
    "טוב, בוא נחפש פוקימון פראי, צ'לי" אני אומר ומתחיל לסרוק את השטח, מחפש פוקימונים פראיים.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. היכל התהילה
    דניס-"אתה באמת לא יודע? הא!" אחד עונה לך בשחצנות "טוב, קודם אתה צריך להכין מהלך, שילוב של כמה מתקפות, שיצא יפה, לא מכוער, ברור!? ואז יהיה קרב." הוא אומר והולך ישר, עוד דקה התור שלך. מה תעשה?
    "אני אשתמש בך" אני לוחש לפוקדור של בויזל ומוסיף "אתה תהיה בשלב התצוגה"

3. A little MONSTER
    שם: <=====
    עומר-את יוצאת החוצה, ונותנת לגלום את אבן השמש. היא מסתכלת עלייך מוזר, וישר מתחילה לזהור, ולשנות צורה. אחרי שהאור דועך, את שמה לב שהיא התפתחה לבלוסום! מזל טוב! יש לך בלוסום! מה תעשי כעת?

קורן-אתה מחפש פוקימונים, וסורק את השטח. אבל אתה לא מוצא כלום, אולי תנסה לצאת מן העיירה קודם.

דניס-מגיע תורך ואתה עולה על הבמה, כולם מחכים לראות איזה שילובים תעשה. מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    קורן-אתה מחפש פוקימונים, וסורק את השטח. אבל אתה לא מוצא כלום, אולי תנסה לצאת מן העיירה קודם.
    אין חתולות שמה? XD ממש עיר על רמה
    ---
    אני יוצא מחוץ לעיירה, בשביל הראשי, כדי לחפש פוקימונים.
    "תסתכל היטב צ'ילי, שלא אוכל אותך (XD)" אני אומר אליו ומחייך.
    ε(●̮̮̃•̃)з

5. היכל התהילה
    דניס-מגיע תורך ואתה עולה על הבמה, כולם מחכים לראות איזה שילובים תעשה. מה תעשה?
    "תשתמש בבום על קולי ובהשפרצת מים באותו הזמן" אני מורה וזורק את הפורדור של בויזל
    'בפעם הבאה אני עושה חזרות קודם' אני חושב לעצמי ומסתכל אם בויזל הצליח

6. the bitch is back
    עומר-את יוצאת החוצה, ונותנת לגלום את אבן השמש. היא מסתכלת עלייך מוזר, וישר מתחילה לזהור, ולשנות צורה. אחרי שהאור דועך, את שמה לב שהיא התפתחה לבלוסום! מזל טוב! יש לך בלוסום! מה תעשי כעת?

"אהה עכשיו עם בלוסום מהממת, אני בטוח אצליח!" אומר בהיתלהבות לג'ני.
    "טוב, בואי תעזרי לי להיתאמן עם בלוסום ולמצוא איזה סיפור יפה" אומר לה בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. A little MONSTER
    עומר-"בשמחה, היא עונה לך, אך הפעם אני לא אוותר לך בקלות כזו." היא אומרת וקורצת. אתן ממשיכות לכיוון פארק האנדרטה. "אז מה את רוצה קודם, קרב או תיאום?" היא שואלת אותך. לפתע את מרגישה חולשה, את נופלת אחורה ומאבדת הכרה. את מתעוררת אחרי כמה דקות, כשקאמיל יושבת מעלייך ועושה לך הנשמה מפה לפה. "מה קרה לך?!" היא שואלת בדאגה. מה תעשי?

דניס- בויזל קופץ מן הפוקדור בזמן שהוא עושה את הבום העל קולי ועף בעזרתו למעלה, ואז ישר משחרר טיפות מים סביבו, ממש כמו מזרקה. הקהל לא כל כך מתלהב, ומחכה שתמשיך. מה תעשה?

קורן-אתה ממשיך לכיוון היציאה מן העיר, וצ'ילי מצחקק כשאתה 'מאיים' עליו. אחרי כמה דקות אתה מגיע ליציאה מן העיר, אתה רואה את השלט שרצית לעבור בו עוד מימי המגבונים (XD):
    "אתם יוצאים מן העיירה סודגייט, ונכנסים לדרך K01, צאתכם לשלום!"

אתה מחייך לעצמך וממשיך לכיוון ההרים האינסופיים והקרחים. אתה רואה את הפוקימונים הבאים:

8. the bitch is back
    עומר-"בשמחה, היא עונה לך, אך הפעם אני לא אוותר לך בקלות כזו." היא אומרת וקורצת. אתן ממשיכות לכיוון פארק האנדרטה. "אז מה את רוצה קודם, קרב או תיאום?" היא שואלת אותך. לפתע את מרגישה חולשה, את נופלת אחורה ומאבדת הכרה. את מתעוררת אחרי כמה דקות, כשקאמיל יושבת מעלייך ועושה לך הנשמה מפה לפה. "מה קרה לך?!" היא שואלת בדאגה. מה תעשי?

"קומי ממני" אומר ואנסה להעיף אותה "לא יודעת מה קרה, הרגשתי חולשה וכנראה היתעלפתי" אומר ואנסה לקום מהאדמה ולנקות את עצמי
    גיל! 3>

9. היכל התהילה
    דניס- בויזל קופץ מן הפוקדור בזמן שהוא עושה את הבום העל קולי ועף בעזרתו למעלה, ואז ישר משחרר טיפות מים סביבו, ממש כמו מזרקה. הקהל לא כל כך מתלהב, ומחכה שתמשיך. מה תעשה?
    "תקפוץ בעזרת מתקפת מהירות ואקדח מים!" אני מתעקש לא לוותר "תמשיך בהילה קפואה!"

10. משתמש מנוסה
    קורן-אתה ממשיך לכיוון היציאה מן העיר, וצ'ילי מצחקק כשאתה 'מאיים' עליו. אחרי כמה דקות אתה מגיע ליציאה מן העיר, אתה רואה את השלט שרצית לעבור בו עוד מימי המגבונים (XD):

"אתם יוצאים מן העיירה סודגייט, ונכנסים לדרך K01, צאתכם לשלום!"

אתה מחייך לעצמך וממשיך לכיוון ההרים האינסופיים והקרחים. אתה רואה את הפוקימונים הבאים:

אני ניגש לטרפינץ'.
    "שלום לך" אומר לו בחיוך.
    "בא לך לנסות את מזלך בקרב?" אקרא לו בקול.
    "צ'ילי, צא! ריקוד גשם!".
    'טרפינץ' הוא פוקימון מים, לכם אם ארטיב את הזירה (יואו ארטיב נראה כמו ארטיק XD), לטרפינץ' יהיה קשה לזוז ולחפור בחול, וכך אוכל לנצח אותו!' אחשוב לעצמי על דרך אסטרטגיה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. A little MONSTER
    עומר-קאמיל מסתכלת עלייך בעצבנות ואז מתפרצת: "מה הקטע שלך?! אילולא אני את היית נחנקת פה למוות, אז יודעת מה? לא צריכה יחס כזה! את יכולה ללכת לקיביני מיני!" היא אומרת ומתחילה ללכת "קדימה ספיד." היא אומרת ומוציא ראפידש יפייפה "אני באמת התכוונתי לעזור לך אליס.. אבל אני לא מוכנה שתתנהגי אליי בצורה כזאת." היא אומרת והראפידש דוהר במהירות ומתרחק. מה תעשי?

דניס-בויזל שולח מתקפת מהירות, והכוכבים היפים מתפוצצים לצד אקדח המים. בויזל שולח הילה קפואה, ולגמרי בלי כוונה מרטיב את המים ויוצר פסל יפיפה של מים. איך תמשיך?

קורן-טרפינץ' מהנהנת בחיוך, הכשרון שלך מימי הפרסומות לא נעלם. צ'ילי מרטיבה שקע גדול וקופצת לתוכו. טרפינץ' קופצת על אבן גדולה באמצע ה'אגם' ומשתמשת בשאיבת מגה כהתחלה. מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    קורן-טרפינץ' מהנהנת בחיוך, הכשרון שלך מימי הפרסומות לא נעלם. צ'ילי מרטיבה שקע גדול וקופצת לתוכו. טרפינץ' קופצת על אבן גדולה באמצע ה'אגם' ומשתמשת בשאיבת מגה כהתחלה. מה תעשה?
    די להזכיר לי את המגבונים הלחים XD
    ---
    'לא רע טרפינץ', לא רע..' אחשוב בליבי.
    "קדימה צ'ילי, משתמש באקדח מים!" אומר לו בקלילות.
    'עכשיו לטרפינץ' לא יהיה לאן ללכת, הוא יפול אל תוך המים' אגחך לעצמי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. the bitch is back
    עומר-קאמיל מסתכלת עלייך בעצבנות ואז מתפרצת: "מה הקטע שלך?! אילולא אני את היית נחנקת פה למוות, אז יודעת מה? לא צריכה יחס כזה! את יכולה ללכת לקיביני מיני!" היא אומרת ומתחילה ללכת "קדימה ספיד." היא אומרת ומוציא ראפידש יפייפה "אני באמת התכוונתי לעזור לך אליס.. אבל אני לא מוכנה שתתנהגי אליי בצורה כזאת." היא אומרת והראפידש דוהר במהירות ומתרחק. מה תעשי?

"רגע!" אצרח "אני מיצטערת, אני עדיין לא רגילה להיות נחמדה!" אצרח אליה ואקווה שהיא תעצור
    גיל! 3>

14. A little MONSTER

עומר-קאמיל עוצרת וחוזרת באיטיות, הפנים שלה רציניות. "אני יודעת שעבר טראומה קשה בחיים שלך אליס. אבל זו לא סיבה להוציא את העצבים שלך על אחרים, במיוחד על אלה שמנסים לעזור לך." היא אומרת ויורדת מראפידש. "אז איפה היינו, מאיפה את רוצה להתחיל?" היא אומרת ומשנה טון. מה תעשי?

קורן-צ'ילי משתמש באקדח מים (תקרא את זה בקול ותחשוב איזה דפוק זה נשמע XD) אבל טראפינץ' מקפצת באלגנטיות ושולחת סופת חול אל עבר צ'ינצ'ו שהופכת את המים לבוץ לאט לאט, עד שצ'ילי שולח עוד אקדח מים ומפיל את טראפינ'ץ לבוץ. הוא שולח עוד שאיבת מגה, מה תעשה?

15. the bitch is back

עומר-קאמיל עוצרת וחוזרת באיטיות, הפנים שלה רציניות. "אני יודעת שעבר טראומה קשה בחיים שלך אליס. אבל זו לא סיבה להוציא את העצבים שלך על אחרים, במיוחד על אלה שמנסים לעזור לך." היא אומרת ויורדת מראפידש. "אז איפה היינו, מאיפה את רוצה להתחיל?" היא אומרת ומשנה טון. מה תעשי?

"מיצטערת" אומר בשקט ובקול נבוך ואשפיל את מבטי "מה קרה אבל?" אומר עם מבט משופל עדיין.
    "את חושבת שאולי אני חולה או משהו? כי הרגשתי כאילו כל כוחותי יצאו ממני כשהגענו לכאן." אומר בעצב ואז אחבק אותה "אני מפחדת ומובלבלת. למדי אותי את מה שאת רק רוצה" אומר ואזיל דימעה על כתפה של קאמומיל
    "בבקשה, למדי אותי"
    גיל! 3>

עמוד 16 מתוך 19 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •