עומר-את יוצאת החוצה, ונותנת לגלום את אבן השמש. היא מסתכלת עלייך מוזר, וישר מתחילה לזהור, ולשנות צורה. אחרי שהאור דועך, את שמה לב שהיא התפתחה לבלוסום!מזל טוב! יש לך בלוסום! מה תעשי כעת?
קורן-אתה מחפש פוקימונים, וסורק את השטח. אבל אתה לא מוצא כלום, אולי תנסה לצאת מן העיירה קודם.
דניס-מגיע תורך ואתה עולה על הבמה, כולם מחכים לראות איזה שילובים תעשה. מה תעשה?
עומר-"בשמחה, היא עונה לך, אך הפעם אני לא אוותר לך בקלות כזו." היא אומרת וקורצת. אתן ממשיכות לכיוון פארק האנדרטה. "אז מה את רוצה קודם, קרב או תיאום?" היא שואלת אותך. לפתע את מרגישה חולשה, את נופלת אחורה ומאבדת הכרה. את מתעוררת אחרי כמה דקות, כשקאמיל יושבת מעלייך ועושה לך הנשמה מפה לפה. "מה קרה לך?!" היא שואלת בדאגה. מה תעשי?
דניס- בויזל קופץ מן הפוקדור בזמן שהוא עושה את הבום העל קולי ועף בעזרתו למעלה, ואז ישר משחרר טיפות מים סביבו, ממש כמו מזרקה. הקהל לא כל כך מתלהב, ומחכה שתמשיך. מה תעשה?
קורן-אתה ממשיך לכיוון היציאה מן העיר, וצ'ילי מצחקק כשאתה 'מאיים' עליו. אחרי כמה דקות אתה מגיע ליציאה מן העיר, אתה רואה את השלט שרצית לעבור בו עוד מימי המגבונים (XD):
"אתם יוצאים מן העיירה סודגייט, ונכנסים לדרך K01, צאתכם לשלום!"
אתה מחייך לעצמך וממשיך לכיוון ההרים האינסופיים והקרחים. אתה רואה את הפוקימונים הבאים:
אני ניגש לטרפינץ'.
"שלום לך" אומר לו בחיוך.
"בא לך לנסות את מזלך בקרב?" אקרא לו בקול.
"צ'ילי, צא! ריקוד גשם!".
'טרפינץ' הוא פוקימון מים, לכם אם ארטיב את הזירה (יואו ארטיב נראה כמו ארטיק XD), לטרפינץ' יהיה קשה לזוז ולחפור בחול, וכך אוכל לנצח אותו!' אחשוב לעצמי על דרך אסטרטגיה.
ε(●̮̮̃•̃)з
עומר-קאמיל מסתכלת עלייך בעצבנות ואז מתפרצת: "מה הקטע שלך?! אילולא אני את היית נחנקת פה למוות, אז יודעת מה? לא צריכה יחס כזה! את יכולה ללכת לקיביני מיני!" היא אומרת ומתחילה ללכת "קדימה ספיד." היא אומרת ומוציא ראפידש יפייפה"אני באמת התכוונתי לעזור לך אליס.. אבל אני לא מוכנה שתתנהגי אליי בצורה כזאת." היא אומרת והראפידש דוהר במהירות ומתרחק. מה תעשי?
דניס-בויזל שולח מתקפת מהירות, והכוכבים היפים מתפוצצים לצד אקדח המים. בויזל שולח הילה קפואה, ולגמרי בלי כוונה מרטיב את המים ויוצר פסל יפיפה של מים. איך תמשיך?
קורן-טרפינץ' מהנהנת בחיוך, הכשרון שלך מימי הפרסומות לא נעלם. צ'ילי מרטיבה שקע גדול וקופצת לתוכו. טרפינץ' קופצת על אבן גדולה באמצע ה'אגם' ומשתמשת בשאיבת מגה כהתחלה. מה תעשה?
עומר-קאמיל עוצרת וחוזרת באיטיות, הפנים שלה רציניות. "אני יודעת שעבר טראומה קשה בחיים שלך אליס. אבל זו לא סיבה להוציא את העצבים שלך על אחרים, במיוחד על אלה שמנסים לעזור לך." היא אומרת ויורדת מראפידש. "אז איפה היינו, מאיפה את רוצה להתחיל?" היא אומרת ומשנה טון. מה תעשי?
קורן-צ'ילי משתמש באקדח מים (תקרא את זה בקול ותחשוב איזה דפוק זה נשמע XD) אבל טראפינץ' מקפצת באלגנטיות ושולחת סופת חול אל עבר צ'ינצ'ו שהופכת את המים לבוץ לאט לאט, עד שצ'ילי שולח עוד אקדח מים ומפיל את טראפינ'ץ לבוץ. הוא שולח עוד שאיבת מגה, מה תעשה?
"מיצטערת" אומר בשקט ובקול נבוך ואשפיל את מבטי "מה קרה אבל?" אומר עם מבט משופל עדיין.
"את חושבת שאולי אני חולה או משהו? כי הרגשתי כאילו כל כוחותי יצאו ממני כשהגענו לכאן." אומר בעצב ואז אחבק אותה "אני מפחדת ומובלבלת. למדי אותי את מה שאת רק רוצה" אומר ואזיל דימעה על כתפה של קאמומיל
"בבקשה, למדי אותי"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)