רונאל:
כשאתה רץ לכיוון המעבדה הפוקגיר שלך מצלצל ומהקו השני נשמע קול עמום ומשתעל ואומר לך"נועם מהר זה המדען ממקודם
פרצו לפה בבקשה בו לכן מהר
רונאל:
כשאתה רץ לכיוון המעבדה הפוקגיר שלך מצלצל ומהקו השני נשמע קול עמום ומשתעל ואומר לך"נועם מהר זה המדען ממקודם
פרצו לפה בבקשה בו לכן מהר
רונאל:
חח סליחה לי קוראים נועם התבלבלתי חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגיע למעבדה ואתה רואה מלא עשן אתה נכנס למעבדה בניסיון למצוא את המדען כשאתה מגיע למדען אתה רואה
כשהם מחזיקים בידם מסמכים הקשורים לפוקוירוס, המדען צועק אוי לא תעצרו והוא מוציא מכיסוהוא מבקש מימך את העזרה בקרב כפול מה תעשה?!
בויזל:
קליע הזרעים פוגע במורקרו חזק אח הוא עולה לשמיים ומתקיף בסופה!
טריקו עף לשמיים ונופל על האדמה בחוזקה אך הוא מתעשת על עצמו מהר מאוד
מה תעשה?
מאט:
הגחלת הפילה את סטארלי על הרצה אך כאשר סטארלי ניסה להיתקרב לטורצ'יק הבלימה חיסלה אותו,
הפרופ' הודה לך מאוד ולקח אותך למעבדה שלו שם הוא הביא לך את טורצ'יק כמתנה על ההצלה שלך ממקודם,
וביקש מימך טובה אחרונה, להעביר משלוח למדען שנימצא בעיר אולדייל, אם תסכים הוא יביא לך פוקדע ו5 פוקדורים...
אתה מקבל את החבילה ומתחיל ללכת לכיוון העיר אולדייל כשלפתע
מפתיע אותך מאחורה ואומר לך "ילד תן לי מהר את החבילה הזאת או שיכאב לך מאוד!!!"
מה תעשה
~~~~~~~~
אין בעיה אני ידבר בזמן הווה
כינוי בפורום :roi857
שם במשחק:זאק
גיל מין:זכר, 13
רקע: זאק נולד למשפחה של אלופי פוקימון, שבדרך כלל בוחרים בצ'רמנדר אבל זאק די רצה סקווירטל, משפחתו לא ממש התלהבה אבל בסופו של דבר לא הקשיב להם
תיאור הדמות:
פוקימון התחלתי:תבחרו פוקימון
תפקיד: מאמן
כסף:5000$
ציוד: חכה מצוינת, 4 שיקויים
לוקאס:
המאמן מתעצבן וזורק פוקדור לאוויר, ומהפוקדור יוצאאימתני מה תעשה?
זאק:
רשום תגיב להתחלה
*נרשמתה חמישי וקיבלתה אבן פיתוח לבחירתך במה אתה בוחר?
כינוי בפורום: SnitchKick ( שחר )
שם במשחק: סטיבן
גיל מין: 14 , זכר
רקע: סטיבן הוא נער שנולד בחווה למשפחה לא כל כך עשירה
כשסטיבן היה בן 4 אז אביו עזב את הבית בשביל ניסוים בפוקוירוס ועד היום הוא לא שמע ממנו.
שהיה בן 7 אימו הודיע לו שאביו הגיע לבית חולים בגלל צוות אשר תקף את המעבדה וגנב כמות מצומצמת של פוקוירוס .
כשסטיבן היה בן 9 הוא יצא לחקור על ה"פוקוירוס" ולמה כולם מדברים עליו כל כך הרבה זמן
בשנת 2010 שסטיבן היה בן 14 סטיבן החליט ללכת בדרך אביו אך הפעם לעשות את זה בדרכו שזה בעזרת ופקימונים.
סטיבן נפרד מאימו והלך לדרכו , דרכו להציל את העולם ולמצוא את אביו.
תיאור הדמות:
פוקימון התחלתי: מדקיפ
תפקיד: מאמן
כסף:5000$
ציוד: חכה , אוכל , ערכת עזרה ראשונה , מצפן , מעיל ובגדי שחייה
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)