Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    לי:
    צ'רמנדר מקבל מימך ביטחון ומתקיף את מנטי בטפר ברזל חזק במיוחד, מנטי נפגע קשה ומתקדם לעבר צ'רמנדר בכנף ברזל! אך צ'רמנדר מתעשט ומתקיף בלהביור שגורמת למנטי ליפול לאדמה, מהר יש לך היזדמנות לחסל אותו, או ללכוד אותו אם באלך,

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    לי:
    צ'רמנדר מקבל מימך ביטחון ומתקיף את מנטי בטפר ברזל חזק במיוחד, מנטי נפגע קשה ומתקדם לעבר צ'רמנדר בכנף ברזל! אך צ'רמנדר מתעשט ומתקיף בלהביור שגורמת למנטי ליפול לאדמה, מהר יש לך היזדמנות לחסל אותו, או ללכוד אותו אם באלך,
    אני זורק פוכדור על מנטי ואומר לצ'רמנדר" כל הכבוד כמעט ניצחת פוקימון מים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    פיצ'ו משתמש בטעינה שמחזקת אותו לגמרי אך הניצוץ לא השפיע על בלטוי מכיוון שהוא סוג אדמה. בלטוי משתמש בסיחרור ופוגע בפיצ'ו, מיד לאחר מכן בלטוי משתמש בסופת חול!!! שפוגעת קשה בפיצ'ו, מה תעשה!?
    "תשתמש בסטירה כפולה ואז בדחיפה ומיד אחר כך עוד סטירה כפולה!"

Spoiler ספוילר

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    *האיוונט בוטל בגלל הבגרות שהייתה לי היום אבל עברתי אותה ואני מפצה אותכם הבמון פרסי כמו שאמרתי, יש לכם היזדמנות לזכות בפוקימון כול מי שפותח עמוד עד עמוד 35 כלומר 29 30 31 32 33 34 35 לכול מי שפותח את אחד העמודים האלה מקבל פוקימון לפי סוג שהוא בוחר!!! ובעוד כמה ימים אני יכין איוונט יותר גדול עם כול המשתתפים שבמשחק!!
    מאט:
    אלקיד מסתקל לעבר נידוקינד בחיוך אח נידוקינג מוריד לו את החיוך הזה במהרה כאשה הוא פוגע בו בזרוע פטיש משתקת!! מיד לאחר מכן נידוקינג מתקיף בריסוק ראש ומסיים את זה עם קידוח על, אח זה נראה כאילו זה בקושי השפיע על אלקיד!!! לפתע אלקיד מתקיף באגרוף כוח!! שמשפיע חזק על נידוקינג, אך משהו קרה! אלקיד פגע באחד הקוצים של נידוקינג והורעל!! מהר מה תעשה! תמשיך להילחם נגדו כשהוא בעמדת נחיטות או שתיכך אותו למרכז הפוקימונים?
    ~~~~~~~
    תשלח לי הודעה פרטית לגבי הפרס שלך על עמוד 28...
    "פוכדור צא" אצעק בעודי זורק על אלקיד פוכדור..

5. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    *האיוונט בוטל בגלל הבגרות שהייתה לי היום אבל עברתי אותה ואני מפצה אותכם הבמון פרסי כמו שאמרתי, יש לכם היזדמנות לזכות בפוקימון כול מי שפותח עמוד עד עמוד 35 כלומר 29 30 31 32 33 34 35 לכול מי שפותח את אחד העמודים האלה מקבל פוקימון לפי סוג שהוא בוחר!!! ובעוד כמה ימים אני יכין איוונט יותר גדול עם כול המשתתפים שבמשחק!!

ג'ק:
    אתה מתקדם לעבר מערת החרקים, אתה נכנס לתוכה ושומע רעשים מוזרים מאוד, אתה אומר לעצמך לעזעזל למה בחרתי להיכנס לפה אך מונפרנו שלך מחדיר בך ביטחון ואתם ממשיכים קדימה, לפתע אתם רואים מפחידה! שמתקדמת לעברכם עם נעיצת רעל!! מהר מה תעשה!?
    "אוקי קדימה! תגיב עם אגרוף מאך ותשתמש בחימום יתר!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

6. משתמש מנוסה
    לי:
    *פתחתה את עמוד 29 וקיבלתה פוקימון לבחירתה, שלח לי הודעה פרטית עם סוג הפוקימון שאתה רוצה.
    ~~~~~~
    צ'רמנדר מסתכל עלייך בגאווה, הפוקדור שזרקתה על מנטי זז . . . . . לפתע פוף הוא נלכד! יש לך מנטיי!!
    צלצול בפוקדע:"מנטיי סוג מים מעופף כשהמים רגועים מנטיי נראה כאילו הוא עף בתוכם, מתקפות:
    אקדח מים, קרן בועות, סילון אקווה, כנף ברזל, יללה, מערבולת!

בויזל:
    פיצ'ו מבולבל מסופת החול משתמש בסטירה כפולה על בלטוי ואז בדחיפה ואז שוב בסטירה כפולה אך זה נראה כאילו זה כלל לא השפיע עליו, לפתע בלטוי משתמש בהפלת אבנים על פיצ'ו שכמעט וגומרת אותו, מה תעשה!?

מאט:
    אלקיד מעורפל ומסוחרר מהרעל רואה את הפוקדור והודף אותו מימנו, הפוקדור נפל על האדמה אלקיד לא רוצה לוותר ללא קרב הוגן!, יש לך פה אלקיד חזק ולוחמני במיוחד הוא מנסה להתקיף בשבירת לבנים על נידוקינג ופוגע בו, נידוקינג עף לאדמה אלקינד ניהיה יותר ויותר מסוחרר, מה תעשה!?

ג'ק:
    ווספיקוין נראה מאוד מפחידה ואפילו בהתחלה מונפרנו מפחד לעמוד מולה, אך כשהוא שומע את קולך הוא מקבל ביטחון ומתקיף באגרוף מאך, 2 ההתקפות נהדפות ולפתע מונפרנו משתמש בחימום יתר!! אך וספיקוין משתמשת בתותח פלאש! שוב שני ההתקפות נהדפות, מה תעשה!?

7. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    *לא אין איוונט הוא בוטל במקומו אירגנתי "שבוע פרסים" אני קורה לזה חח
    ~~~~~~~~~
    אתה מתקדם לעבר יערות האש אתה שומע רעשים מוזרים אך מארשטומפ לך מרגיע אותך ומביא לך ביטחון, אתם מתקדמים בשדה כשלפתע אתם רואים חמוד אך שזה לא יטעה אותכם, לפתע הוא מתקדם אליכם בגלגל להבה! מהר מה תעשה!?
    " מהר מארשטומפ אקדח מים ואז תן בו גל בוץ' לפנים "
    פרישה

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    ווספיקוין נראה מאוד מפחידה ואפילו בהתחלה מונפרנו מפחד לעמוד מולה, אך כשהוא שומע את קולך הוא מקבל ביטחון ומתקיף באגרוף מאך, 2 ההתקפות נהדפות ולפתע מונפרנו משתמש בחימום יתר!! אך וספיקוין משתמשת בתותח פלאש! שוב שני ההתקפות נהדפות, מה תעשה!?
    "אוקי,אגרוף מאך ומתקפת להבה! אל תוותר מונפרנו!" אגיד לו
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אלקיד מעורפל ומסוחרר מהרעל רואה את הפוקדור והודף אותו מימנו, הפוקדור נפל על האדמה אלקיד לא רוצה לוותר ללא קרב הוגן!, יש לך פה אלקיד חזק ולוחמני במיוחד הוא מנסה להתקיף בשבירת לבנים על נידוקינג ופוגע בו, נידוקינג עף לאדמה אלקינד ניהיה יותר ויותר מסוחרר, מה תעשה!?
    "נידוקינג מה קרה לך הוא כולה אלקיד קטן תן בן עם זרוע פטיש ולאחר מכן בדחיפת רעל.." אומר לנידוקינג

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    *פתחתה את עמוד 29 וקיבלתה פוקימון לבחירתה, שלח לי הודעה פרטית עם סוג הפוקימון שאתה רוצה.
    ~~~~~~
    צ'רמנדר מסתכל עלייך בגאווה, הפוקדור שזרקתה על מנטי זז . . . . . לפתע פוף הוא נלכד! יש לך מנטיי!!
    צלצול בפוקדע:"מנטיי סוג מים מעופף כשהמים רגועים מנטיי נראה כאילו הוא עף בתוכם, מתקפות:
    אקדח מים, קרן בועות, סילון אקווה, כנף ברזל, יללה, מערבולת!
    אני אומר לעצמי" תפסתי מנטי" ואומר לצ'רמנדר" כל הכבוד בזכותך תפסתי פוקימון מים" והולך אל דרך 203

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    מארשטומפ מסתקל על גרוליט טיפה בזילזול אך שזה לא יטעה אותכם, הוא מכוון עליו אקדח מים אך שנייה לפני שזה פגע גרוליט נעלם, הוא השתמש בחפירה! ופגע במרשטופמע מהאדמה, מיד לאחר מכן מארשטומפ משתמש בגל בוץ על גרוליט אך הוא משתמש בחימום יתר ושובר את הגל! אתה נלחם פה מול גרוילט חזק במיוחד!!

ג'ק:
    לאחר שני המתקפות שנהדפו הפוקימונים התחלו מאוד אך מונפרנו הפעיל את יכולתו המיוחדת להט! שהגבירה את כוחו והשתמש באגרוף מאך שהטיל את וספיקוין לעץ ומיד לאחר מכן הוא השתמש במכת להבות!! שפגעה בו קשה מאוד מהר יש לך הזדמנות לחסל אותו או ללכוד אותו

מאט:
    נידוקינג מסתכל על אלקיד בצורה מוזרכה רואים שיש לו פחד בפנים, הוא משתמש בזריע פטיש על אלקיד אך למרות שאלקיד מורעל ופגוע קשה הוא חוסם זאת בעזרת אגרוף ממוקד , אך הוא לא מצליח להגן על עצמו מפני דחיפה הרעל מהר יש לך הזדמנוות לנסות שוב ללכות אותו,

צ'רמנדר מרגיש גאה יותר מאי פעם אתה מתקדם עם הפוקימונים שלך לדרך 203 לפתע אתם נופלים לבור! ואתם שומעים קדימה לכדנו אותם, אתה וצ'רמנדר מסתקלים למעלה ואתם רואים מה תעשה!??

12. bbuuuii
    שם: עידן
    לי:

בויזל:
    פיצ'ו מבולבל מסופת החול משתמש בסטירה כפולה על בלטוי ואז בדחיפה ואז שוב בסטירה כפולה אך זה נראה כאילו זה כלל לא השפיע עליו, לפתע בלטוי משתמש בהפלת אבנים על פיצ'ו שכמעט וגומרת אותו, מה תעשה!?
    "פיצ'ו חזור!" אני אומר וחחזיר את פיצ'ו לפוכדור.
    "צא בוויזל! עכשיו אקדח מים ואז סילון אקווה!"

Spoiler ספוילר

13. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    מארשטומפ מסתקל על גרוליט טיפה בזילזול אך שזה לא יטעה אותכם, הוא מכוון עליו אקדח מים אך שנייה לפני שזה פגע גרוליט נעלם, הוא השתמש בחפירה! ופגע במרשטופמע מהאדמה, מיד לאחר מכן מארשטומפ משתמש בגל בוץ על גרוליט אך הוא משתמש בחימום יתר ושובר את הגל! אתה נלחם פה מול גרוילט חזק במיוחד!!
    ' הוא ממש טוב מא אני יעשה? אםםם אני יודע! ' , " מארשטומפ עוד פעם אקדח מים ואז הוא 100% ינסה לעשות שוב את הטריק מתוך האדמה ואז תקפוץ ותתקוף מתחתך בגל בוץ'! "
    פרישה

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי
    צ'רמנדר מרגיש גאה יותר מאי פעם אתה מתקדם עם הפוקימונים שלך לדרך 203 לפתע אתם נופלים לבור! ואתם שומעים קדימה לכדנו אותם, אתה וצ'רמנדר מסתקלים למעלה ואתם רואים מה תעשה!??
    אני מוציא את מנטי ואומר לו" תשתמש בסילון אקווה על החילם האלו" ואומר לצ'רמנדר" תשתמש בטפר ברזל על החילים האלו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    בויזל:
    פיצ'ו מאוכזב מהקרב חוזר לפוקדור ואתה מוציא את בויזל, הוא משתמש באקדח מים על בלטוי ופוגע בו קשות, בלטוי משתמש בחפירה ובשנייה האחרונה מצליח להיתחמק בסילון האקווה החזק הזה! מה תעשה!?

סטיבן:
    מארשטומפ משתמש באקדח מים אך גרוליטמשתמש בחימום יתר והודף אותו, לפתע מרשטומפ משתמש בגל בוץ ופוגע חזקק בגרוליט מהר יש לך היזדמנוות לחסל אותו או ללכוד אותו!!

מאט:
    ערכתי לך הגרלה וקיבלתה

מתקפות:
    חפירה
    נשיכה
    סופת חול
    מבט

לי:
    ערכתי לך הגרלה ויצא

מתקפות:
    מכת גוף
    רוח קרח
    קרן קרח
    ניב קרח

עמוד 29 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •