לי:
צ'רמנדר מקבל מימך ביטחון ומתקיף את מנטי בטפר ברזל חזק במיוחד, מנטי נפגע קשה ומתקדם לעבר צ'רמנדר בכנף ברזל! אך צ'רמנדר מתעשט ומתקיף בלהביור שגורמת למנטי ליפול לאדמה, מהר יש לך היזדמנות לחסל אותו, או ללכוד אותו אם באלך,
לי:
צ'רמנדר מקבל מימך ביטחון ומתקיף את מנטי בטפר ברזל חזק במיוחד, מנטי נפגע קשה ומתקדם לעבר צ'רמנדר בכנף ברזל! אך צ'רמנדר מתעשט ומתקיף בלהביור שגורמת למנטי ליפול לאדמה, מהר יש לך היזדמנות לחסל אותו, או ללכוד אותו אם באלך,
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
*פתחתה את עמוד 29 וקיבלתה פוקימון לבחירתה, שלח לי הודעה פרטית עם סוג הפוקימון שאתה רוצה.
~~~~~~
צ'רמנדר מסתכל עלייך בגאווה, הפוקדור שזרקתה על מנטי זז . . . . . לפתע פוף הוא נלכד! יש לך מנטיי!!
צלצול בפוקדע:"מנטיי סוג מים מעופף כשהמים רגועים מנטיי נראה כאילו הוא עף בתוכם, מתקפות:
אקדח מים, קרן בועות, סילון אקווה, כנף ברזל, יללה, מערבולת!
בויזל:
פיצ'ו מבולבל מסופת החול משתמש בסטירה כפולה על בלטוי ואז בדחיפה ואז שוב בסטירה כפולה אך זה נראה כאילו זה כלל לא השפיע עליו, לפתע בלטוי משתמש בהפלת אבנים על פיצ'ו שכמעט וגומרת אותו, מה תעשה!?
מאט:
אלקיד מעורפל ומסוחרר מהרעל רואה את הפוקדור והודף אותו מימנו, הפוקדור נפל על האדמה אלקיד לא רוצה לוותר ללא קרב הוגן!, יש לך פה אלקיד חזק ולוחמני במיוחד הוא מנסה להתקיף בשבירת לבנים על נידוקינג ופוגע בו, נידוקינג עף לאדמה אלקינד ניהיה יותר ויותר מסוחרר, מה תעשה!?
ג'ק:
ווספיקוין נראה מאוד מפחידה ואפילו בהתחלה מונפרנו מפחד לעמוד מולה, אך כשהוא שומע את קולך הוא מקבל ביטחון ומתקיף באגרוף מאך, 2 ההתקפות נהדפות ולפתע מונפרנו משתמש בחימום יתר!! אך וספיקוין משתמשת בתותח פלאש! שוב שני ההתקפות נהדפות, מה תעשה!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
סטיבן:
מארשטומפ מסתקל על גרוליט טיפה בזילזול אך שזה לא יטעה אותכם, הוא מכוון עליו אקדח מים אך שנייה לפני שזה פגע גרוליט נעלם, הוא השתמש בחפירה! ופגע במרשטופמע מהאדמה, מיד לאחר מכן מארשטומפ משתמש בגל בוץ על גרוליט אך הוא משתמש בחימום יתר ושובר את הגל! אתה נלחם פה מול גרוילט חזק במיוחד!!
ג'ק:
לאחר שני המתקפות שנהדפו הפוקימונים התחלו מאוד אך מונפרנו הפעיל את יכולתו המיוחדת להט! שהגבירה את כוחו והשתמש באגרוף מאך שהטיל את וספיקוין לעץ ומיד לאחר מכן הוא השתמש במכת להבות!! שפגעה בו קשה מאוד מהר יש לך הזדמנות לחסל אותו או ללכוד אותו
מאט:
נידוקינג מסתכל על אלקיד בצורה מוזרכה רואים שיש לו פחד בפנים, הוא משתמש בזריע פטיש על אלקיד אך למרות שאלקיד מורעל ופגוע קשה הוא חוסם זאת בעזרת אגרוף ממוקד , אך הוא לא מצליח להגן על עצמו מפני דחיפה הרעל מהר יש לך הזדמנוות לנסות שוב ללכות אותו,
צ'רמנדר מרגיש גאה יותר מאי פעם אתה מתקדם עם הפוקימונים שלך לדרך 203 לפתע אתם נופלים לבור! ואתם שומעים קדימה לכדנו אותם, אתה וצ'רמנדר מסתקלים למעלה ואתם רואים![]()
![]()
מה תעשה!??
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
בויזל:
פיצ'ו מאוכזב מהקרב חוזר לפוקדור ואתה מוציא את בויזל, הוא משתמש באקדח מים על בלטוי ופוגע בו קשות, בלטוי משתמש בחפירה ובשנייה האחרונה מצליח להיתחמק בסילון האקווה החזק הזה! מה תעשה!?
סטיבן:
מארשטומפ משתמש באקדח מים אך גרוליטמשתמש בחימום יתר והודף אותו, לפתע מרשטומפ משתמש בגל בוץ ופוגע חזקק בגרוליט מהר יש לך היזדמנוות לחסל אותו או ללכוד אותו!!
מאט:
ערכתי לך הגרלה וקיבלתה
מתקפות:
חפירה
נשיכה
סופת חול
מבט
לי:
ערכתי לך הגרלה ויצא
מתקפות:
מכת גוף
רוח קרח
קרן קרח
ניב קרח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)