מקס:
*פתחתה את עמוד 31 וזכיתה בפוקימון לבחירתה שלח לי ה"פ עם סוג אחד בלבד של פוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה ויביא לך אותו
~~~~~~
פיפלאפ מתעשת מהר ומתקיף את סטארלי בקרן בועות סטארלי מחוסל! פרופ' בירץ לוקח אותך למעבדה שלו ומודה לך מאוד הוא מביא לך את פיפלאפ בתור מתנה על ההצלה שלך מקודם, ומבקש מימך טוב אחרונה. להעביר חבילה למדען שנמצא בהמשך דרך 201 בעיר אולדייל ובתמורה הוא יביא לך 5 פוקדורים ופוקדע האים תסכים?
מאט:
אתה מסתובב באגם אקוטי כשלפתי אתה רואההאים תזמין אותו לקרב?
סטיבן:
אתה זורק פוקדור על גרוליט . . . .. שלפתע פוף! הוא נלכד!! צלצול מהפוקדע גרוליט סוג אש פוקימון מנהיג עם אהבה למאמנו מתקפות: חפירה חימום יתר גלגל להבה נשיכה ניב אש מכה מהירה צעקה
הודעה!!
הפוקימונים שאתם זוכים בהם בהגרלות אתם צריכים ללכת למרכז הפוקימונים ולהביא אותם, הם לא לפתע יופיעו אצלכם בכיס!
מקס:
ערכתי לך הגרלה וזכיתה ב
מתקפות:
כניסה לשיריון
להביור
מסך עשן
חימום יתר
גלגל להבה
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את החבילה הפוקדורים והפוקדע ומתקדם לעבר העיר אולדייל, כשלפתי אתה שומע צעקות "הי ילד בוא הנה מהר לפני שאני יכסך אותך ומולך ניצבהוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא
מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סטיבן:
אתה ומארשטומפ גאים בתפיסה שלכם ומתקדמים בדרך 204, לפתע אתה מגיעים למערת החרקים האים תיכנסו?
~~~~~~
אל תשכח שיש לך עוד פוקימונים ויש לך גם קארנידוס שמחכה שתיכח אותו הוא אצל האחות ג'וי...
מאט:
הדייג מאתגר אותך לקרב של 3 על 3 הראשון עם 2 נצחונות מנצח!
הדייג זורק פוקדור לאוויר ויוצא מימנואת מי אתה תוציא?
לי:
לאנס אומר לך שהוא צריך לפתחכי יש לו מחלה נדירה ואם הוא מתפתח ל
המחלה נעלמת! בגלל זה הוא צריך את אבן שן קרקעית כי רק בעזרת חפץ זה הוא מתפתח.
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)