אוף אחי אתה דילגת עליי כבר אולי 5 תגובות שלך.
אם זה ימשיך ככה אני פורש.
זה משחק יפה אבל די..
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[QUOTE=noam121211;645128]
בויזל:
דרוויל משתמש בשאיבת מגה על קרנידוס שמשפיע עליו קשה אך הוא מתקיף בראשיית זן! על גרוויל ומחסל אותו במכה אחת!!! מה תעשה עכשיו!?
[QUOTE]
"אוף פיצ'ו יהיה חסר ערך מול קרנידוס" אני אומר לעצמי
"בוויזל אתה התקווה האחרונה צא! תשתמש בניב קרח על הריצפה ואז סילון אקווה ברגע שאתה פוגע תקח תנופה חזקה למעלה ואז פעימת מים לריצפה!"
לי:
אין בעיה אומר לאנס הוא מוציא פוקדור ומימנו יוצאאדירר ממש מכונת מלחמה ענקית, הוא משתמש בחפירה וחופר לכם תעלה על המחסן הכי פנימי בבניין של צוות אלקטריק
ג'ק:
*אתה מוזמן לפרוש אם באלך...
לכדתה את וספיקוין לאיפה תילך עכשיו?
ג'ון:
אתה חוזר לדרך 202 מחפש את הנינקאדה הזה לפתע מישהו דוחף אותך מאחורה זהו הנינקאדה הזה!אתה מעוניין להזמין אותו לקרב חוזר?
מקס:
פיפלאפ מתחיל להיתעצבן ומתקיף בקרן בועות חזקה במיוחד, וללא אפשרות שקופינג יגיד פיפלאפ משתמש גם בבלימה שמחסלת אותו המאמן מצוות אלקטריק בורח ואתה שם לב שהוא שכח כאן את התג שלו על התג רשום "צוות אלקטריק" אתה נזכר שביזבזתה זמן ואתה צריך להמשיך לעיר אולדייל, מה תעשה?
דארקון:
טוטודייל מרגיש גם את האדרנלין בגוף! הוא מתקיף באקדח מים חזק ביותר על הונקרו ומשביט אותו לאדמה, מיד לאחר מכן הוא מתקיף בניב קרח ובנשיכה ומסיים את הסיפור הזה, ומיד המאמנת עפה מהמקום כאילו לא הייתה אתה מסתכל ואתה רואה שהיא שכחה כאן את התג שלה אתה מסתכל ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" לפתע אתה נזכר שאתה כבר מאחר ואתה צריך להעביר את החבילה, מה תעשה?
מאט:
אני חושב שאין פוקימוני עשב חזקים במיוחד באם אקוטי, אולי כדאי ללכת לעיר פטלבורג למכון הראשון או למשהו, תקרא את המפה.
בויזל:
בויזל משתמש בניב קרח על הריצפה ומקפיא אותה, מה שמקשה על קארנידוס ללכת, לאחר מכן הוא משתמש בסילון אקווה אך קארנידוס חוסם זאת בעזרת ראשייה, בויזל מנסה גם להישתמש בפעימת מים אך קארנידוס משיב מלחמה עם תותח פלאש! ומיד לאחר מכן הפלת אבדנים שמשפיע קשה מאוד על בויזל מה תעשה!?
ג'ון:
פתחתה את עמוד 34 וזכיתה תשלח לי בה"פ סוג מסויים של פוקימון שאתה רוצה שיהיה לך ואני יערוך הגרלה והפוקימון שעלה אני יביא לך אותו כפרס
מקס:
אתה מגיע לפתח העיר אולדייל ואתה רואה את המדען, הוא אומר לך הו אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח עם החבילה שלי, תודה רבה הינה כך את זה בתמורה
קיבלתה פוקגיר תן לי רק להוסיף את המספר שלי מוסיף המדען ומשחרר אותך לרכך , לאיפה תלך?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נערך לאחרונה על ידי Iגם, 06-23-2010 בשעה 03:59 PM
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)